החלטתי לשתף כמה סטים שאני פתחתי, יש גם המון כשלונות בדרך (יותר מדי) אבל גם יש סגירות
אוקיי, סט ראשון בים (באתי לבד לים)
נקרא לי X, ולכל הבנות פשוט אני אתן רק מספר (דירוג.)
X: היי בנות, שמעו אני צריך חוות דעת נשית
(לקחתי שנייה אחת הפסקה, כדי לבדוק אם הן קשובות.)
X:יש לי רק דקה אחת אולי שתיים אז תיהיו קשובות כי אני צריך את עזרתכן, אתמול הייתי במסיבה, וראיתי את חברה של חבר שלי מתנשקת עם בת אחרת, חבר שלי לא הגיעה למסיבה הוא לא יכל, אבל בכל מקרה היא ראתה שראיתי אותה, והיא אמרה לי שהיא הייתה שיכורה ושאני לא אספר לחבר שלי בגלל שזה יכול להפריד בניהם, מה אתן חושבות שאני צריך לעשות?
ד"א, זה היה סט של 3 בנות
6: לפי דעתי אתה צריך לספר לחבר שלך, זה בעיה שלה שהיא שהשתכרה, היא בגדה בו
X: עצרתי אותה, אבל האם זו באמת בגידה, היא התנשקה עם נערה אחת לא נראלי כל כך שזו בגידה.
7: לפי דעתי אתה לא צריך להתערב, היא הייתה שיכורה, לפעמים צריך לסלוח.
5: תספר לו, אתה חבר שלו, אם אתה לא תספר לו דברים חשובים בעת צרה, הוא לא יספר לך שאתה תזדקק לזה.
החלטתי שהטארגט זה 7 (יש מצב שהייתי צריך לבחור כבר קודם)
X: אז לא אמרתן לי מה שמכן, אנחנו כבר מכירים בערך (מסתכל על השעון), 30 שניות.
הן מצחקקות כזה
כל אחת הציגה תשם שלה.
X: התחלתי דבר עם 5,6 על ים, על מקומות בילוי, איפה הן גרות וכאלו, כל פעם דיברתי עם 7 יעני בהתלהבות ואז התעלמתי, ד"א שלחתי ל-7 נג באמצע השיחה "ואוו, אמרו לך שאת ממצמצת הרבה" (לא נג משהו, מה שעלה לי)
הגעתי טיפה לבעיה שם, ראיתי שכולן שולחות לי IOI, אז החלטתי לבודד את 7.
אמרתי להן שאני הולך לעשות הליכה בים, ואז יעני שלחתי תיד שלי ל-7
X: אני משאיל את חברה שלכן לכמה דקות, והלכתי.
הלכנו טיפה בחוף, סיפרתי איזה סיפור על אילת, כבר לא זוכר ממש מה זה היה.
X: את יודעת, את ממש יפה
7: תודה (טיפה מסמיקה)
X: אבל מה מיוחד בך, יש פה עוד מלא בנות יפות, אין לי מושג למה אני נמשך אלייך (אל תדאגו היא שלחה לי מספיק IOI)
קיצר היא התחילה לדבר איתי שהיא רוקדת, והיא מצחיקה והכל (שכחתי איך קוראים לזה שהיא עושה את זה)
בכל מקרה, לאחר איזה 10 דק', החלטנו להתיישב באיזה פינה מרוחקת, יכלתי לסגור KC, אבל ממש יצאתי אפס, לא סגרתי.
אמרתי שאני צריך ללכת, ואני אשמח להפגש איתה שוב, היא הביאה מספר וזהו.
מאוכזב שלא סגרתי כלום
היו עוד שני סטים בים, בעוד אחת סגרתי מספר, אבל עם HB5, ובשני לא סגרתי מספר, הלך ממש חרא (HB6), אבל כבר בשני הייתי טיפה מודכדך, מי שיודע למה יודע, ובשלישי כבר הייתי על הפנים.
אם יהיו המון תגובות אני אדווח על דייט ועל סגירת NC בקולנוע תוך 5 דק'

) אבל גם יש סגירות 
)
ציטוט ההודעה