אני רוצה לקנות אחת מהקונסולות האלה ואם משהו יכול להגיד לי מה כדי יותר ולמה <?
תודה![]()
אני רוצה לקנות אחת מהקונסולות האלה ואם משהו יכול להגיד לי מה כדי יותר ולמה <?
תודה![]()
|
|
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=629042
תעלעל קצת חחחח
חחחח וואי השם משתמש שלנו כמעט אותו דברר!!חח
ולנושא:
תלוי מאיזו בחינה, לדעתי סוני 3 יותר שווה.
קרא חוקי חתימות
רגע בXBOX360 אני יכול לשחק ב LIVE רק אם אני קונה משחק אמיתי או גם דרך משחק פרוץ?
ואמרו לי שזה עולה כסף live או משהו כזה אפשר הסבר
אתה יכול לשחק ב-LIVE גם בפרוץ וגם במקורי אבל ברגע שיש לך פרוץ שים לב! תוכל לקבל באן! ולא תוכל עוד לשחק בלייב.
ההשערה שלי ושל עוד חברים שכל הפרוצים עומדים לקבל באן לקראת סוף שנה כמו עם הפריצה הראשונה,בקיצור עם אתה קונה את הקונסולה במיוחד בשביל הרשת אני לא ממליץ לך לפרוץ בכלל לא.
ובקשר שאמרת שאמרו לך שאתה צריך לקנות משהו אז בקיצור זה נקרא XBOX LIVE הרשת,אתה צריך לקנות חשבון לכמה זמן שתרצה,יש לחודש 3 חודשיים... שנה ועוד כמה תקציבי זמן מסויימים... אני לדוגמה קניתי לשנה.
אני בעיקר רוצה את זה ללייב ורציתי לדעת אם יש בעיות ברשת כמו לאגים או קשיים בלהיכנס לסרברים או לפתוח משחק ולשחק עם אחרים?
חחחחחחחחחח למה משוחד אחי מי משלם לי פה ?
עצבן אותי התגובה של הלאגים שלו מה הקשר לאגים זה מהתשתית הדפוקה שלו חח..
אולי הוא חווה לאגים אתה לא יכול לדעת... אולי זה סתם בגלל האינטרנט שלו.
אתה מאד מנסה לשכנע לקחת את הPS כאילו ואין להם מספיק רפריסנטורים חחח
הPS כבודו במקומו מונח וכולם יודעים שזו קונסולה מעולה אבל עדיין בוא לא נשכח את הבוקס שהוא גם מדהים והוא יצר לעצמו חתיכת שם.
והוא לא יצר לעצמו סתם שם, הבוקס היא קונסולה מעולה שכל מה שאמרת על הPS מתארים גם אותו, אם זה החומרה, אם זה האקסקלוסיביים ועוד משהו שאין בPS (הפריצה).
בקיצור לכל אחד היתרונות שלו. אני לא אכנס עוד פעם לוויכוח הזה, אבל צריך להראות את היתרונות של שתי הקונסולות, זה מה שהוא ביקש לא?