מינוס ברק יצחקי, עידן ורד, אריק בנאדו, וכנראה שגם טוטו תמוז, ברוכיאן מחכה לעוד עונה בבית"ר. לרדיו ת"א אמר: "אם לא אהיה טוב, לא נגשים את המטרות. היינו בנויים על מהלכים, ועכשיו רואים שיטת משחק"
איזה קיץ עבר על בית"ר ירושלים. כן, אפשר לכתוב את המשפט הזה בחודש יולי כל עונה והוא יישאר נכון. ובכל זאת. רגע לפני שבית"ר, מפורקת מכמה מנכסיה הגדולים ובראשם ברק יצחקי אבל עם הסמל בהא הידיעה אורי מלמיליאן על הקווים יוצאת לדרך, אבירם ברוכיאן עלה לראיון בתכנית הספורט של רדיו ת"א.
"זה מרגיש לי כמו קבוצה שלא נראתה בשנים האחרונות, רואים טביעת אצבע של מאמן", פירגן הקשר לדודו. "החלטתי שאני לא אדבר על אורי כי הוא משפחה, אבל רואים שהדרך שלו עובדת. אתמול במשחק היו התקפות שלא ראינו פה הרבה זמן. בית"ר הייתה קבוצה של מהלכים אישיים ועכשיו ממש רואים שיטת משחק".
"אורי רוצה אותי על המגרש. הוא דואג לברך שלי, ובכלל הוא שואל ומתייעץ עם כל שחקן מה טוב ומה רע", אמר. "הוא עבר הרבה פציעות בקריירה שלו. אני כבר אופטימי לשוב למגרשים במחזור הראשון, ולא כמו שחשבתי במחזור החמישי או השישי. כשאיציק מינה את אורי, הוא אמר באותה נשימה שהוא רוצה להחזיר את הבית"ריות והסמל. אז אין לנו כוכבים, אבל יש לנו את אורי".
קרדיט לספורט 5

ספוילר: 
ציטוט ההודעה