להלהלה אין מצב שזה אני O:
להלהלה אין מצב שזה אני O:
נערך לאחרונה על ידי Dins8; 10-09-2011 בשעה 21:04.
|
|
ממ צר לי לבשר לך, אבל פחד גישה פשוט לא עובר.
בנקודה מסויימת אתה פשוט מתרגל אליו ולומד לדחוף את עצמך לא משנה מה.
בנוגע לשאלות שלך יש לי כמה דברים קצת יותר פרקטיים -
1. זה תלוי, אם לא נוח לך לגשת לבחורות בתחום גילאים שנראה לך, תיגש לנשים מבוגרות יותר קודם. הרעיון הוא לא להתחיל עם בחורות,
סתם להחמיא להן על משהו.
2. טריק פסיכולוגי דיי מגניב שיעזור לך לקבל תגובות טובות (ובלי ספק יאפשר לך להמשיך אחרי הבחורה הראשונה לגשת ביותר בטחון), זה להוסיף תירוץ למחמאה שלך. אתה מחמיא לך כי יש לך סיבה מסויימת. למשל...
"אהלן, רציתי להגיד לך שיש לך חולצה ממש יפה" יהיה קצת מוזר. במקום, משפט שעובר יותר "חלק", יהיה:
"היי, אני יודע שזה קצת אקראי, אבל רציתי להגיד לך שיש לך חולצה ממש יפה, אני פשוט מחפש משהו לאחותי\אמא שלי - מאיפה קנית אותה?"
(החלק המצחיק הוא שזה לא באמת משנה מה תהיה ההצדקה שלך לשאלה, ברור שככל שהיא יותר רלוונטית זה יעבור יותר בקלות, אבל גם "פשוט אני חייב ללכת" או "פשוט אני בדיוק יוצא ו.." "פשוט יש לי שתי ידיים...", אבל זה כבר לפעם אחרת...)
100 מדריכים וסיקורים על כל מיני טוויקים ואפליקציות יעילות במיוחד.
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=743500
יש לי קטע כלשהו שעוזר לי לגשת ונותן לי את המוטיבציה לגשת ולצאת לשטח (אני נמצא כרגע במצב שלא בא לי כלום חוץ מהONEITIS שלי)...תנסה.
אני מסתכל על זוגות (ויש מספיק כאלה במקומות מסויימים בת''א).
אני אומר בשלב מסויים "למה הם ואני לא?" ומגיע למצב שאני מתנהג כמו שיכור ומתאבד על סטים (ככה אני מתנהג בטבעי אבל יש לי ONEITIS+כל הדכאון שבא עם זה).
אני גם מפתח פחד אחר שנוגד את הפחד גישה וככה הוא מנטרל אותו. אני קורא לפחד הזה "הפחד למות בלי לסגור יותר". שאני לא אצליח לסגור יותר ואני אמות בתור AFC מסריח. (למרות שאני יודע בוודאות שאני כבר לא יכול להיות כזה, אבל זה טריק טוב שעוזר לי).
יש לי פחד מחיים ממוצעים, מלהיות משהו שאני לא. אז אני מכריח את עצמי בכוח ללכת נגד מה ש"מקובל" על כולם.
אני מציע לך ללכת על השיטה הזאת ( אני חדש אבל))..
שאתה פשוט מחמיא לה על החולצה ואז אומר לה שאתה רוצה לקנות אותה אחת לחברה שלך או לאחותך...
בהצלחה אחי ודרך אגב איפה אני רואה את המשימות ?? אני רוצה גם משימות
נכון שזה קשה כי זה קצת מפדח סתם לבוא למישהי ולהגיד לה משהו יפה על אחד מפרטי הלבוש.
במקום זה עדיף לבוא ולשאול מה השעה, או איך מגיעים למקום X ואחרי שהיא עונה אתה אומר "תודה, דרך אגב, חולצה יפה(או כל דבר אחר)"
נערך לאחרונה על ידי YoYoDream; 15-07-2010 בשעה 19:52.
אני לא מבין מה הבעיה להגיד היי חולצה יפה מכנסיים יפות תחת יפה ציצי יפה ואט אבר אתה אומר והולך אתה אפילן לא צריך לשמוע תגובה מקסימום יגידו לך תודה או שאוף מפה מה זה משנה? מה אכפת לך זה לא שאתה הולך לראות את הנשים האלה עוד פעם וגם אם כן רב הסיכוים שהם לא יזכרו אותך
if you dont open you dont get the girl
אהבתי נורא ואני אאמץ את זה , "פחד מחיים ממוצעים"
ואני לא מדבר רק על פיקאפ ,אני מדבר גם על לא להיות כל היום מול המחשב ,אני מדבר על לא להתחיל לעשות משהו שאני אוהב כמו כדורסל ולנגן על הגיטרה ולתת למשהו דבילי לעצור אותי.
למרות שהחיים שלי כבר נורא לא ממוצעים,אני מבטיח לעצמי עכשיו (בזכותך !) שהחיים שלי לא יהיו ממוצעים וזה הפחד היחידי שיש לי כרגע.
מה מפדח, כולה אובייקט עם כוס וציצים חסר משמעות...
ממה אתם פוחדים? מסטירה? מדחיה?
אני ניגש ומבקש סטירות מבחורות ועדיין לא מקבל...כוס אמק חיים חרא. :[ אני רוצה לקבל סטירה..
בליפ בלופ בליפ
נערך לאחרונה על ידי Dins8; 10-09-2011 בשעה 21:04.
הייתי פה.
I write MY OPINION before i read all the things that guys like atraf lock , tyler derden and snopkin write...
i did all the 31 days of DC and i can OPEN any girl i see, i got the confedence that the theprogram promeesed.
"to have the confidencde open any women i want"...
So aout the day 5... Just go to women u think u CAN open and COMPLIMEN her about any shit u see and u think is cool...
It will make u feel more confident...
After level up the beuty and go to more hot HB and compliment about the same shit...
AND SO ON.....
GL.
Hope i helped )
איי צ'יוואווה !
נערך לאחרונה על ידי Dins8; 10-09-2011 בשעה 21:05.
הייתי פה.