קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיווח לוהט]WWE מנסים לרכוש את סטינג!
    על ידי Motkot בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 25-11-2005, 13:42
  2. [דיווח]כריסטיאן חתם בTNA
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 15-11-2005, 16:46
  3. [דיווח]בראט הארט חוזר לWWE!
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 05-11-2005, 17:56
  4. [דיווח]לם-כריסטיאן התפטר
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 01-11-2005, 08:44
  5. [דיווח+ספויילר}חדשות היום בWWE
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 31-10-2005, 22:46
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 26

[דיווח] בים.

משתמש כבוד האוואטר של ירדן
    שם פרטי
    ירדן
    לייקים
    44
    נקודות
    241

ברירת מחדל [דיווח] בים.

החלטתי לשתף כמה סטים שאני פתחתי, יש גם המון כשלונות בדרך (יותר מדי ) אבל גם יש סגירות

אוקיי, סט ראשון בים (באתי לבד לים)

נקרא לי X, ולכל הבנות פשוט אני אתן רק מספר (דירוג.)

X: היי בנות, שמעו אני צריך חוות דעת נשית
    (לקחתי שנייה אחת הפסקה, כדי לבדוק אם הן קשובות.)
    X:יש לי רק דקה אחת אולי שתיים אז תיהיו קשובות כי אני צריך את עזרתכן, אתמול הייתי במסיבה, וראיתי את חברה של חבר שלי מתנשקת עם בת אחרת, חבר שלי לא הגיעה למסיבה הוא לא יכל, אבל בכל מקרה היא ראתה שראיתי אותה, והיא אמרה לי שהיא הייתה שיכורה ושאני לא אספר לחבר שלי בגלל שזה יכול להפריד בניהם, מה אתן חושבות שאני צריך לעשות?

ד"א, זה היה סט של 3 בנות
    6: לפי דעתי אתה צריך לספר לחבר שלך, זה בעיה שלה שהיא שהשתכרה, היא בגדה בו
    X: עצרתי אותה, אבל האם זו באמת בגידה, היא התנשקה עם נערה אחת לא נראלי כל כך שזו בגידה.
    7: לפי דעתי אתה לא צריך להתערב, היא הייתה שיכורה, לפעמים צריך לסלוח.
    5: תספר לו, אתה חבר שלו, אם אתה לא תספר לו דברים חשובים בעת צרה, הוא לא יספר לך שאתה תזדקק לזה.

החלטתי שהטארגט זה 7 (יש מצב שהייתי צריך לבחור כבר קודם)
    X: אז לא אמרתן לי מה שמכן, אנחנו כבר מכירים בערך (מסתכל על השעון), 30 שניות.
    הן מצחקקות כזה
    כל אחת הציגה תשם שלה.
    X: התחלתי דבר עם 5,6 על ים, על מקומות בילוי, איפה הן גרות וכאלו, כל פעם דיברתי עם 7 יעני בהתלהבות ואז התעלמתי, ד"א שלחתי ל-7 נג באמצע השיחה "ואוו, אמרו לך שאת ממצמצת הרבה" (לא נג משהו, מה שעלה לי)

הגעתי טיפה לבעיה שם, ראיתי שכולן שולחות לי IOI, אז החלטתי לבודד את 7.
    אמרתי להן שאני הולך לעשות הליכה בים, ואז יעני שלחתי תיד שלי ל-7
    X: אני משאיל את חברה שלכן לכמה דקות, והלכתי.
    הלכנו טיפה בחוף, סיפרתי איזה סיפור על אילת, כבר לא זוכר ממש מה זה היה.
    X: את יודעת, את ממש יפה
    7: תודה (טיפה מסמיקה)
    X: אבל מה מיוחד בך, יש פה עוד מלא בנות יפות, אין לי מושג למה אני נמשך אלייך (אל תדאגו היא שלחה לי מספיק IOI)
    קיצר היא התחילה לדבר איתי שהיא רוקדת, והיא מצחיקה והכל (שכחתי איך קוראים לזה שהיא עושה את זה )
    בכל מקרה, לאחר איזה 10 דק', החלטנו להתיישב באיזה פינה מרוחקת, יכלתי לסגור KC, אבל ממש יצאתי אפס, לא סגרתי.
    אמרתי שאני צריך ללכת, ואני אשמח להפגש איתה שוב, היא הביאה מספר וזהו.

מאוכזב שלא סגרתי כלום

היו עוד שני סטים בים, בעוד אחת סגרתי מספר, אבל עם HB5, ובשני לא סגרתי מספר, הלך ממש חרא (HB6), אבל כבר בשני הייתי טיפה מודכדך, מי שיודע למה יודע, ובשלישי כבר הייתי על הפנים.

אם יהיו המון תגובות אני אדווח על דייט ועל סגירת NC בקולנוע תוך 5 דק'
    100 מדריכים וסיקורים על כל מיני טוויקים ואפליקציות יעילות במיוחד.

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=743500

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

היית צריך לסגור ,KC מה עצר אותך?@:
    אם אתם גרים קרוב,תקשר אליה ותקבעו ואז סגור.

דווקא אחלה הלך! לפי מה שאתה מתאר
    בקטנה, לומדים מטעויות.
    Maccabi Tel-Aviv
    AC Milan

פיקאפ.

האדם היחיד אשר חופשי באמת הוא זה שיכול לדחות הזמנה לארוחת ערב מבלי לספק תירוץ.

כי תעבור במים איתך אני, ובנהרות לא ישטפוך: כי-תלך במו-אש לא תיכווה, ולהבה לא תבער-בך.

מי שלא מאמין בצרות - הצרות מאבדות בו עניין.

בברכה,
    אני.

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

אחלה דיווח,
    כשנצא, לא נחזור הבייתה בלי KC!!! או לפחות פיפי טאץ'...

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

חחחחח jampua פיפי טאץ' ...אין על הזוהן אחד הסרטים !

בכל מקרה בקשר לסטים שלך...נראה שאתה ממש אבל ממש מנסה לעשות הכול בלי טעויות,ללכת 100% "לפי הספר"
    תשתחרר קצת ! לא תמיד צריך תירוץ כשאתה מבודד (בעיקר כשהולך לך כזה טוב) ,לא תמיד צריך פתיחים כאלו ידועים ומוכרים בשביל לפתוח שיחה,לא תמיד צריך לשלוח נגים (ועוד ל HB 7 ... ).

בכל מקרה לדעתי אתה מנסה לא לעשות טעויות ובגלל זה אתה לא משתחרר וזה גורם לך לעשות יותר טעויות.
    אני מנחש שגם רצית איזה רוטיניה לנשיקה במקום סתם לנשק אותה.
    אולי אחרי שצא לקבל 30 דחיות ביום אחד תבין שזה ממש לא נורא לקבל דחיות מבחורות ותשתחרר טיפה.

אגב,העובדה שהלכת לים והתחלת עם בחורות ולא הלך לך לא אמורה לבאס אותך,אפילו לא קצת...אם לא היית ניגש,זה היה אמור לבאס אותך.

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

ציטוט נכתב במקור על ידי Jmpua צפיה בהודעה
    אחלה דיווח,
    כשנצא, לא נחזור הבייתה בלי KC!!! או לפחות פיפי טאץ'...
    JMPUA אתה לא מתחבר למסן ):

ליארדן, לדעתי היית צריך לעשות את הרוטינת האבולוציה של STYLE, לפי מה שאתה מתאר, בטוח היית סוגר KC.
    בקשר ל"מדוכדך" אתה צריך להיות בלתי מושפע זה קשה אני יודע גם אני מתבאס לפעמים אבל זה בטח יעבור אחרי שאפתח הרבה סטים אז סט בודד לא ישנה כל כך
    אה ואני כמעט בטוח שהנג "את ממצמצת הרבה" זה מהספר של מיסטרי ..
    נערך לאחרונה על ידי mir123; 14-07-2010 בשעה 20:16.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    8
    משפט מחץ
    אחלה בן אדם שבעולם - תראו בעצמכם...

אחלה סט אחי

שם פרטי
    ירדן
    לייקים
    44
    נקודות
    241

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    חחחחח jampua פיפי טאץ' ...אין על הזוהן אחד הסרטים !

בכל מקרה בקשר לסטים שלך...נראה שאתה ממש אבל ממש מנסה לעשות הכול בלי טעויות,ללכת 100% "לפי הספר"
    תשתחרר קצת ! לא תמיד צריך תירוץ כשאתה מבודד (בעיקר כשהולך לך כזה טוב) ,לא תמיד צריך פתיחים כאלו ידועים ומוכרים בשביל לפתוח שיחה,לא תמיד צריך לשלוח נגים (ועוד ל HB 7 ... ).

בכל מקרה לדעתי אתה מנסה לא לעשות טעויות ובגלל זה אתה לא משתחרר וזה גורם לך לעשות יותר טעויות.
    אני מנחש שגם רצית איזה רוטיניה לנשיקה במקום סתם לנשק אותה.
    אולי אחרי שצא לקבל 30 דחיות ביום אחד תבין שזה ממש לא נורא לקבל דחיות מבחורות ותשתחרר טיפה.

אגב,העובדה שהלכת לים והתחלת עם בחורות ולא הלך לך לא אמורה לבאס אותך,אפילו לא קצת...אם לא היית ניגש,זה היה אמור לבאס אותך.
    ואוו קראת אותי חח, יעני לא בידיוק, אני מאוד משוחרר, המון פעמים קיבלתי דחיות כבר התרגלתי לזה.
    אבל בנוגע לפתיחים לא ראיתי פתיח יותר טוב להריץ בים (פתיח דעה, לאו דווקא הפתיח שלי), פתיח ישיר אולי היה עובד אבל לא רציתי להראות שאני ישר מתחיל איתה.

וכן צדקת באמת אני משתמש בהמון רוטינות, יש לי רוטינה לנשיקה בטח אתם מכירים, אבל לאו דווקא גם לפעמים אני פשוט אומר ממש באלי לנשק אותך אבל..
    הקטע שפתאום נתקעתי כאילו יש חומה, פשוט לא הצלחתי להגיד תמשפט הזה :/, והייתי מדוכדך כי בהמשך קיבלתי AA
    ציטוט נכתב במקור על ידי mir123 צפיה בהודעה
    JMPUA אתה לא מתחבר למסן ):

ליארדן, לדעתי היית צריך לעשות את הרוטינת האבולוציה של STYLE, לפי מה שאתה מתאר, בטוח היית סוגר KC.
    בקשר ל"מדוכדך" אתה צריך להיות בלתי מושפע זה קשה אני יודע גם אני מתבאס לפעמים אבל זה בטח יעבור אחרי שאפתח הרבה סטים אז סט בודד לא ישנה כל כך
    אה ואני כמעט בטוח שהנג "את ממצמצת הרבה" זה מהספר של מיסטרי ..
    לא מדוכדך כי דחו אותי, בכלל לא, ולא מכיר את הרוטינה של האבולוציה תפרט, וכן זה הנג היחיד שעלה לי לראש , בד"כ יש לי נגים חמודים

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי יארדן צפיה בהודעה
    ואוו קראת אותי חח, יעני לא בידיוק, אני מאוד משוחרר, המון פעמים קיבלתי דחיות כבר התרגלתי לזה.
    אבל בנוגע לפתיחים לא ראיתי פתיח יותר טוב להריץ בים (פתיח דעה, לאו דווקא הפתיח שלי), פתיח ישיר אולי היה עובד אבל לא רציתי להראות שאני ישר מתחיל איתה.

וכן צדקת באמת אני משתמש בהמון רוטינות, יש לי רוטינה לנשיקה בטח אתם מכירים, אבל לאו דווקא גם לפעמים אני פשוט אומר ממש באלי לנשק אותך אבל..
    הקטע שפתאום נתקעתי כאילו יש חומה, פשוט לא הצלחתי להגיד תמשפט הזה :/, והייתי מדוכדך כי בהמשך קיבלתי AA

לא מדוכדך כי דחו אותי, בכלל לא, ולא מכיר את הרוטינה של האבולוציה תפרט, וכן זה הנג היחיד שעלה לי לראש , בד"כ יש לי נגים חמודים
    אבל הבחורה רצתה אותך אז למה אתה צריך נג בכלל ?!
    ועצה שלי,תנסה לקחת אוויר מהאף ולהוציא מהפה,תספור בלב 1 2 3 ואז תגיד את מה שיש לך לומר ,זה עוזר נורא.

שם פרטי
    ירדן
    לייקים
    44
    נקודות
    241

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    אבל הבחורה רצתה אותך אז למה אתה צריך נג בכלל ?!
    ועצה שלי,תנסה לקחת אוויר מהאף ולהוציא מהפה,תספור בלב 1 2 3 ואז תגיד את מה שיש לך לומר ,זה עוזר נורא.
    לא יודע למה היה הנג, גם אני חשבתי שזה היה מפגר, הרגשתי שמשהו היה חסר.
    לא נורא שנינו צחקנו מזה ועברנו הלאה

ואני אנסה חחח
    נערך לאחרונה על ידי יארדן; 14-07-2010 בשעה 23:31.

משתמש כבוד האוואטר של A&E
    לייקים
    6
    נקודות
    28

וואלה אהבתי ירדן , אני מסכים עם כמה דברים שסנופקין אמר למעלה אבל כל הכבוד !

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

העתקתי את זה מאיפשהו:
    Evolution Phase Shift Routine
    by Style
    1. I tell her that she smells good and ask what she is wearing. Then I lean in, brush her
    hair aside, and sniff her slowly, moving up from the shoulder to the ear. "Mmmm, that
    smells good. People don't pay enough attention to smell. But you'll notice how animals,
    before they mate, will always smell each other. Evolution has hard-wired us to respond to
    certain things. You are wired to respond when someone smells you."
    2. "It's like when someone pulls the back of your hair. You'll notice how lions, when they
    mate, always bite and tug at the end of each other's mane, right here." (Since I'm shaved
    bald, I'll add here, "This is what I miss the most about not having hair"; if you have hair,
    say, "This is one of my favorite things".) Then I run my hand up the back of her neck and
    grab a fistful of hair at the roots and pull it, downwards. She says "Mmmm..." And I say
    "see."
    3. Then I talk about how "No one knows this, but the most sensitive places on the body
    are places that are usually hidden from contact with the air, like the back of the elbow
    (touching it) and knee (touching it). Any place where your body bends, twists, or folds,
    there are millions of sensitive little nerve endings that release endorphins. Then I take her
    arm, bend it a little, and erotically bite the area on the opposite side of the elbow (that
    crease where it bends). She usually gets the chills, and I have her ratify how good it feels.
    [Note for the less experienced: If you don't know how to erotically bite a girl, learn before
    you do this. You want to take a big chunk of skin -- not a little pinch! - and slowly and firmly
    slide your teeth together until they meet and release the skin. You may want to practice
    on your own elbow first.]
    4. After, I say, "But do you know what the best thing in the world is?...A bite...right...here."
    And I point to the side of my neck. (Every now and then, I'll add, that "this has to do with
    the fact that it is where the jugular vein is most exposed, and since most sexual fantasies
    have to do with submission and vulnerability, it sends all the fantasy signals flying.") Then
    I'll expose my neck and say, "Bite me right here" as if I expect her to do it. Fifty percent of
    the time she will. If she doesn't, I just turn away calmly (punish), wait a few seconds, and
    then turn back and repeat, "Bite me right here." Usually she will.
    5. Half the time, her bite is lame. If so, I correct her and say, "That's not how you bite.
    Come here." Then I give her a good bite on the neck and instruct her to "try again." This
    time, she ALWAYS does a great job.
    6. Now you look her in the eye, smile mischievously/approvingly, and say, very slowly, "not
    bad." Then glance down at her mouth, back up at her eyes, and...yes...finally...you...may...if
    you want...and if she's ready...um...kiss!

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אל תשלח נגים מאולצים בחיים שלך. אין דבר יותר מגעיל מזה, תאמין לי שעדיף להתנהג כמו AFC מאשר לזרוק נג מאולץ.
    זה פשוט לא נראה טוב.

ולמה לא סגרת KC אנלא מבין? בודדת אותה, היא רצתה אותך. עכשיו כל מה שקיבלת על זה זה עוד טלפון חסר משמעות ל"דפי זהב" שהיא תסנן תשיחות שלך.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תגידו אני לא מבין אך אתם יכולים פשוט ללכת ולשאול אותם
    " יש לי רק דקה אבל אני צריך לשאול אותך משהוא "
    זה הכי מביך וזה הכי ברור שאתה מתחיל איתם ... , לי נראה שאם אני יעשה את זה הם יגידו לי תעוף מפה .

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי בור צפיה בהודעה
    תגידו אני לא מבין אך אתם יכולים פשוט ללכת ולשאול אותם
    " יש לי רק דקה אבל אני צריך לשאול אותך משהוא "
    זה הכי מביך וזה הכי ברור שאתה מתחיל איתם ... , לי נראה שאם אני יעשה את זה הם יגידו לי תעוף מפה .
    צודק זה ברור שאתה מתחיל איתן, אבל מיד אחרי שפתחת אתה מתחיל לשלוח סימני חוסר עניין וזה מוכיח אחרת.
    לקחת את זה קשה מדיי, "זה הכי מביך וזה הכי ברור שאתה מתחיל איתם ... " מקסימום הן יבינו שאתה מתחיל איתן, זו לא סיבה להיות מובך.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:28.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,561 | הודעות: 8,174,148 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect