מה הטקטיקות הכי טובות להתחיל עם 2 בחורות שאתה לבד ?
יש טיפים ?
מה הטקטיקות הכי טובות להתחיל עם 2 בחורות שאתה לבד ?
יש טיפים ?
נערך לאחרונה על ידי בור; 15-07-2010 בשעה 08:34.
|
|
לדעתי הכי טוב זה לגשת עם שאלה מוכנה מראש\ או סיטואציה ש"קרתה לחבר" ולבקש מהן דעה נשית.
זה אחלה דרך להתחיל עם בנות.
לחופש יש תאריך:
23.10.15
סבבה אבל שאתה בא לבד זה חתיכת DHV רציני ...
אני חושב שאני אחפש איזה ווינג מהפורום פה הכי טוב ..
תראה, זה המון בראש.. כל עוד לא תפחד לגשת, זה לא משנה מה תגיד, העיקר שתעשה את זה נכון. כמו בכל מקרה, חשוב מאוד להנות מהסיטואציה.
ממליץ לחשוב על דברים לפי הסיטואציה שאתה והן נמצאים בה.. למשל בית קפה, ליד חנות בגדים וכ'ו.. בכל זאת קשה לך ? לך על משהו מוכן, אבל תעשה את זה בצורה שלא יראה מוכן. אתה יכול להתחיל בפתיח דעה לאן לקחת מישהי לדייט ראשון ? הן יציעו בית קפה ומקומות רגילים כאלו.. אתה יכול לשבור את הקרח עם סיפור קצר ומצחיק שקרה לך למה לא ללכת למקום שכזה, חשוב שיהיה מצחיק.
חשוב מאוד לפנות לשתיהן במידה השווה, ולפני שאתה פונה אליהן בכלל תבחר לך מטרה, את המטרה תעקו.. למשל משהו שאני מאוד אוהב ותמיד עובד: "תגידי, איך את מסתובבת איתה ?" כשהיא עושה משהו לא בסדר, למשל.. עשתה פרצוף, חולצה לא מתאימה למכנס.. לא ממש משנה אבל שיהיה נכון ולא שקרי.
תשמור על קשר עין תמידי עם שתיהן, ככה שאם שתקת ואין לך מה להגיד, עדיין יש קשר וככל הנראה הן ימשיכו אותך.. תהיה מסתורי (לא מדבר על אקסיות, נותן להן להתאמץ טיפה על להוציא ממך מידע..לא חושף הרבה, ויותר מקשיב להן.. כן מה לעשות בנות זה עם עם פה פתוח 24/7, וחשוב מאוד לזכור פרטים עליהן! בנות יעריכו את זה)
קינו קינו קינו! תמצא סיבות למה לגעת בה.. עגיל שיש לה, צמיד, שעון, ציפורניים הכל... אל תפחד, וכמובן תעשה את זה נכון. לאט לאט תתקדם, תתחיל ביד.. תתקדם לכתף וכ'ו.. בכלל אתה נוגע "במקריות" שזה לא יראה מכוון, וכמובן אל תפחד להשאיר את המגע למשך כמה שניות.
בהצלחה בחור.
נערך לאחרונה על ידי HummeR RiDe; 15-07-2010 בשעה 14:30.
בור, התכוונת שכשאתה בא לבד זה DLV? לא ממש, אם אתה בא עם מישהו זה DHV... אם אתה בא לבד זה הצגת ערך רגיל בלי DHV ובלי DLV.
הDHV הראשון שהבנות שמות אליו לב זה שיש לך את הבטחון לגשת אליהן ולהתחיל איתן שיחה.
אחרי זה כשאתה שולח נגים למטרה, קוקי פאני, סיפורי DHV על עצמך וכו' אתה מעלה את הערך שלך לעומת הקבוצה.
הערך שלך יכול לעלות ולרדת בכל זמן השיחה... ובהומור אתה יכול להשתמש כל הזמן, כבר בפתיחה אפילו.
הומור עוזר לסט לזרום ושהיה כיף.
חוץ מזה, בנות אוהבות בנים שמצחיקים אותן.
נערך לאחרונה על ידי theidan; 15-07-2010 בשעה 15:30.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
מה המשפטים המומלצים במקרה שאתה לבד ?
היה לי וויכוח עם חבר .. שהוא לא יבוא אחר כך נשמע קלוש קצת .
אוקי עלה לי משהוא ...
יש לי שאלה שניה
בנות , אתם יודעות איפה יש פה חנות XXX הם לא ... / כן
כמו שחשבתי אתם לא מבינות גדולות באופנה ... / מה אתם חושבים על הבגדים של קסטרו , ידידה שלי אומרת שהם הכול אותו דבר...
כועסת עלי - ו, פונה לחברה ואו , היא תמיד כזאת ? /אתה מנסה להתחיל איתנו - רק דיברתי איתכם וכבר את קופצת למסקנות ...
חסרת בטחון אה ( פונה לחברה )
נערך לאחרונה על ידי בור; 15-07-2010 בשעה 15:54.
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=617246
חוקים 1,8.
פעם הבאה הנושא ינעל.
PsyTrance לשעבר
MegaPro לשעבר
נראה לי שאתה התכוונת ל DLV
DHV זה ערך גובהה
DLV ערך נמוך ..
וחוץ מזה .. זה בכלל לא DLV