|
|
מה אתם רציניים? מה זה אי אפשר לבודד אותה? ברור שאפשר.....
אם זה נגיד בקניון, החברה בינתיים תמדוד בגדים, אם זה בבר, החברה תשב על הבר ותזמין משקאות או משהו, אם זה בים, החברה תמשיך להשתזף לבד.... זה אפשרי, זה קשה אבל זה אפשרי.
אין דבר כזה בלתי אפשרי...
אתה רק חושב ככה כי כנראה אין לך מספיק נסיון בשטח במקרים שכאלה, אין לך מושג כמה שבנות זה עם קנאי שימכור את אמא שלהן רק כדי להרוס לחברות שלהן.
ראיתי סטים שרצו מדהים (אפילו סטים גדולים) בשניות הראשונות ויש איזו אחת לא קשורה שגוררת לך את כל הסט ואתה לא יכול לעשות כלום. שום משיכה ושום ערך גבוה ושום חרטא אחרת לא תעזור לך פה.
אז ב2 SET? חחחחח הסיכוי שמה שאמרת יקרה הוא אפסי. יש לי יותר סיכויים לזיין מישי על הפעם הראשונה שאני ניגש מאשר לבודד 2 SET לבד.
בגלל זה כשאתה פותח אתה פותח בשאלה שקשורה לשתיהן ולא לאחת מהן,זו גם הסיבה שאתה לא יכול אף פעם לפתוח סט (סט = 2 ומעלה אנשים) בפתיח ישיר,כי הוא מתייחס רק לאחת הבחורות. (נשים בצד כרגע את הסטים המעורבבים שיש בהם גם גברים).
אתה צריך לדבר הרבה מאוד עם החברה של הסט,להתחבב עליה....כשאתה ב A2 עם המטרה שלך ,אתה כבר צריך להיות עם החברה שלה ב C2 (יצירת RAPPORT ,קשר,מציאת דברים דומים בניכם וכל מה שקשור ליצירת ה "קליק" בניכם ) .
אתה עושה את זה בשביל שחברה שלה תנסה כמה שיותר לפרגן לה ולהתלהב ממך ,למרות שבחורות זה עם נורא קנאי,הרי לקיחת מספר זה משהו שעורך בערך דקה ,נגיד דיברתם על איזה מקום עם גלידה מעולה ודיברת על שילוב מדהים של טעמים שאתה תמיד לוקח ,אתה יכול לקחת את המספר שלה ולומר לה שאתה תתקשר אליה בקרוב ותראה לה על מה אתה מדבר ...באמת שזה יכול להיות משהו שטותי לחלוטין.
אני אף פעם לא בודדתי מישהי מחברה שלה לבד. אף פעם.
זה מתכון ללהרוס את הסט.