קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מידע]רשימת שפות התכנות הקיימות
    על ידי B1ackSn0w בפורום האקינג ואבטחת מידע
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 05-12-2008, 18:12
  2. [מידע] "לקרוא ולשרוף" בראש רשימת שוברי הקופות
    על ידי morsavyon בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 22-09-2008, 20:13
  3. [מידע] רשימת משחקי ה X-BOX 360 שיצאו השנה
    על ידי Jack בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 30-10-2005, 20:57
  4. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 16:18
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 38

[מידע] רשימת סימני התעניינות IOI'S מהבחורה לגבר. - עמוד 2

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

ציטוט נכתב במקור על ידי דודפור צפיה בהודעה
    מזאת אומרת? לא כל-כך הבנתי אבל אני ינסה להסביר את זה,
    נגיד והמטרה שלך שאלה אותך לאיפה אתה הולך,
    אז פשוט יש לך שלושה אופציות והן:
    1. תגיד לה לאן ותיקח אותה איתך.
    2. תגיד לה לאן ואל תיקח אותה אבל תיקח מספר פאלפון.
    3. תגיד לה לאן ואל תיקח אותה ואל תיקח מספר פאלפון. [חח לא מומלץ]
    עוד עזרה או שאלה כלשהיא? בכיף תישאל.
    לא התכוונתי בכללי כי יש סימני התעניינות שאני מקבל אותם ואני לא יודע כ"כ איך להגיב להם

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי tomer095 צפיה בהודעה
    לא התכוונתי בכללי כי יש סימני התעניינות שאני מקבל אותם ואני לא יודע כ"כ איך להגיב להם
    לא הבנתי מה הבעיה פה ..
    אתה יכול לשלוח לה IOI בחזרה.
    אתה יכול לערער לה את הביטחון העצמי וליצור לך DHV בכך שתגיד לה "אני יודע שאת מתחילה איתי" או משהו בסגנון
    אתה יכול להתעלם ולגרום לה לשלוח לה את הIOI הזה שוב ,נגיד היא אומרת לך שהנעליים שלך נורא יפות,אתה מתעלם ומשחק אותה לא שומע,ואז היא תגיד לך את זה שוב ,כי היא רוצה להביע את דעתה ,זה נקרא FORCING IOI כשאתה מאלץ אותה לתת לך IOI (יש עוד כמה שיטות לזה אבל לא ניכנס לזה כרגע).

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    היא יכלה לשאול כל אחד והיא בחרה בך.

בכל מקרה,כשבחורה שאתה מעוניין בה באה ומתחילה איתך שיחה,אתה צריך להיות אידיוט אמיתי בשביל לא לנסות להמשיך את זה...אפילו אם השיחה מתחילה ממשהו אידיוטי כמו מה השעה.
    היא לא בחרה בי כי לי יש שעון או כי היא ראתה אותי עם סיגריה ואני הכי קרוב אליה ?

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

ציטוט נכתב במקור על ידי יארדן צפיה בהודעה
    אש זה טיפה IOI, לא הייתי לוקח את זה רציני כמו כל השאר, כל יום שואלים אותי בנות אם יש לי אש, אני לא פותח שיחה כי אני לא אוהב מעשנות :/
    ציטוט נכתב במקור על ידי דודפור צפיה בהודעה
    גם אני לא אוהב מעשנות ואפילו שותות..
    מסכים אתכם במאה אחוז - לא צריך לפתח שיחה עם כל אחת ששואלת אתכם מה השעה או אם יש לכם אש.
    הכי חשוב זה לשמור על העקרונות שלכם. אם בחורה שמעשנת לא נראת מושכת בעיניכם (גם לדעתי זה לא מושך בכלל) ,
    אתם לא צריכים לפתח שיחה עם כל אחת ששואלת אתכם אם יש לכם אש.
    אבל אם בחורה פותחת איתכם בשיחה - מה השעה לדוגמא , או איפה זה מקום מסויים - והבחורה לטעמכם , צריך לנצל הזדמנות שכזו וכן לפתח שיחה ולא להחליק את זה לסדר היום כמו שהרבה גברים עושים.

ציטוט נכתב במקור על ידי Peace צפיה בהודעה
    היא לא בחרה בי כי לי יש שעון או כי היא ראתה אותי עם סיגריה ואני הכי קרוב אליה ?
    יכול להיות , אבל עדיין - זה לא אומר שאתה לא צריך לנסות להמשיך את השיחה...
    תחשוב על זה ככה אחי , כל יום כל אחד מאיתנו מוקף בעשרות בחורות יפות. אם זה בבית ספר , במקום העבודה שלך ואפילו ברחוב.
    במהלך היום , עוברות לידנו המון בחורות מושכות.
    במקום לנסות לפתח שיחה או לעשות משהו עם זה , רוב הגברים פשוט מתעלמים מזה. רוב הגברים מתעלמים או לא מנצלים הזדמנויות שהם מקבלים בעצמם.

שיחה בין גבר לאישה יכולה להיווצר ב-2 מצבים:
    או שאתה פונה אליה ומתחיל איתה בשיחה , או שהיא באה אלייך והיא זו שהתחילה את השיחה.

המצב הראשון פחות מתייחס לנושא , אבל חשוב שתבין אותו בשביל שתבין את המצב השני.

המצב הראשון
    הוא המצב שבו אתה כגבר עושה את הצעד הראשון , מתגבר על פחד-הגישה שלך ויוזם את השיחה , ולפי הכלים שלמדת בפיק-אפ אתה מנתב את הקשר לכל מקום שתרצה - אם זה ל-NC (סגירת מספר טלפון) , ל-KC (סגירת נשיקה) או במצבים מתקדמים יותר ל-FC (סקס) ... לנתב אינטראקציה עם בחורה לקשרי חברות , ידידות או סתם לסטוצים.

כאן יש לך יתרון בזה שאתה יודע מה לעשות , יש לך פחות או יותר שלבים מוכנים בראש , יש לך כמה רוטינות ומשפטים קבועים להגיד במקרה שהשיחה נתקעת... כל מה שלמדת בפיקאפ יכול לשמש לטובתך ולעזור לך.
    כמובן שבשביל להשתפר בזה , ולשפר את המשחק שלך אתה צריך לקרוא אבל גם לנסות את מה שאתה קורא , לתרגל בשטח !!

המצב הראשון הוא האידיאלי - גבר ניגש אל בחורה ומתחיל איתה.
    אם תשלוט במצב הראשון , תוכל לגשת לכל בחורה שמושכת בעינייך ולהתחיל איתה שיחה ולנתב את האינטראקציה הזו לאן שתרצה.

הבעיה עם המצב הזה (אצל כל הגברים) הוא שיש פחד-גישה - גברים רבים מפחדים לפעול במהלך הזה ולעשות את הצעד הראשון כי הם מפחדים מדחייה. פחד-גישה הוא מנגנון אצלנו בגוף שמופעל אוטומטית ברגע שאנחנו רואים בחורה יפה.
    (לכן , לפי חוק ה-3 שניות של מיסטרי , ברגע שאתה רואה בחורה יפה - מיד תיגש אליה תוך מקסימום 3 שניות ותפתח בשיחה. בשביל מה זה? בשביל לגשת אליה עוד לפני שפחד-הגישה תוקף אותך ואתה מתחיל בחששות ומחשבות כמו:
    "לגשת אליה או לא?" "אני נראה בסדר?" "מה יהיה אם היא תדחה אותי" וכל מיני מחשבות מיותרות שכאלו)

לי אישית יש בעיה עם הפחד-גישה ואני מנסה להתגבר עליו בעזרת זה שאני עושה חימום בשטח לפני כל יציאה
    (שואל כמה בחורות מה השעה ושאלות שכאלו שהסיכוי לקבל דחייה מהם הוא ממש אפסי) ,
    ואני מנסה להתגבר על הפחד-גישה על ידי כמה שיותר לצאת לשטח ולנסות !

המצב השני
    המצב שקשור יותר לנושא הזה - ולשאלה שלך "מה אם היא בחרה בי בגלל שיש לי שעון ואני הכי קרוב אליה?"
    עכשיו , אחרי שקראת את כל ההודעה הארוכה הזאתי שלי , בטח כבר הבנת - זה לא משנה למה היא בחרה בך !
    השאלה הזאת ששאלת עכשיו באה מתוך מנגנון פחד-הגישה שלך. ברגע שתתן לפחד-גישה שלך לפעול , הוא יגרום לך למצוא 1001 תירוצים למה לא לגשת לבחורה.
    זה לא משנה למה היא ניגשה אלייך , עצם זה שהיא ניגשה אלייך - זאת הזדמנות לפיתוח שיחה ואינטראקציה עם בחורה בלי להיות זה שעושה את הצעד הראשון.
    רוב הגברים במצב כזה יענו מה השעה וימשיכו בדרכם. למה ?? לא חבל?
    זאת אחלה הזדמנות להוכיח לעצמך שאין ממה לפחד - הכל בראש , בחורות הן נחמדות והן לא נושכות !!
    (רק נשיכות נעימות D=)

אני כותב את כל ההודעה הזאת אחרי שבדיוק אתמול הייתי במצב דומה.
    יש לי עדיין את הפחד לגשת לבחורה ולפתוח איתה בשיחה , אלא אם כן אלו נושאים מוסכמים כמו "מה השעה" , "איפה זה X" ודברים בסיסיים שכאלו.
    אבל מבחינת לזרום בשיחה שלא אני פתחתי - זה בכלל אין לי בעיה.

תחשוב על זה שרוב הגברים עונים תשובות בסיסיות ומנתקים את השיחה או שותקים והורסים לעצמם הזדמנות:
    א. להוכיח לעצמם שאין להם ממה לפחד לגשת לבחורה.
    (כמו שהיא ניגשה אליכם ולא דחיתם אותה ככה גם היא לא תדחה אתכם , ובמקרה הכי גרועה שכן - יש עוד מלא בנות)
    ב. ליצור אינטראקציה עם בחורה , דבר שגם כן עוזר לכם לשיפור התחושה עצמית , תרגישו טוב יותר עם עצמכם ותפתחו שיחה עם בחורה בקלות יותר (אני אחרי שאני מדבר חופשי ובצורה פתוחה בשיחה זורמת עם בחורה , לא אכפת לי כבר מה תגיד הבחורה שבאה אחריה).

אחרי כל ההודעה הארוכה הזאת , אני מקווה שהבנת.
    עכשיו אני אתן לך לסיום כמה דוגמאות איך לשפר תשובות לפיתוח שיחה עם בחורה שפונה אלייך:
    במקום:
    היא : היי , מה השעה?
    אתה : 8.
    -סוף-
    אפשר לעשות משהו בסגנון:
    אתה : 8 , למה לאן את ממהרת?
    היא : בלהבלה בלה
    אתה : (אומר משהו בקשר למה שהיא אמרה לך ומספר לה משהו על עצמך שקשור לנושא)
    לדוגמא - היא : קבעתי עם ידיד ב-7 וחצי ללכת לסרט 50 דייטים ראשונים
    אתה : ובכן נראה לי שמישהו הבריז לך.... / אתה : אחלה סרט ! ראיתי אותו בדיוק עם ידידה לפני כמה ימים , באמת סרט חזק !

המצאתי את הדוגמא הזאת עכשיו אז אולי היא לא הכי טובה שיש... אבל הכוונה היא לנסות לפתח את השיחה , לשאול אותה שאלה ולפתח שיחה מהנושא שהיא ענתה עליו.

הנה כמה דוגמאות שלי , מאתמול:
    הייתי בתל אביב , בנמל - רכבתי עם בני דודים ועוד כמה מהמשפחה על האופניים עד הים.
    בקיצור , בדרך אנחנו רואים איזו מישהי על "גלגלית" (נראה לי קוראים לזה ככה) - היא עומדת בתוך כמו תא כזה , עם 2 גלגלים וכל התא מתקדם קדימה.
    אני רואה שמלא אנשים מסתכלים עליה מהצד , מצחקקים , עושים הבעות ועיוותים בפנים וגם אני. איך שראיתי אותה הסתובבתי לדוד שלי עשיתי לו פרצוף של "ראית אותה ?!" , הוא החזיר לי פרצוף דומה. אבל בתכלס אף אחד לא בא אליה ואמר לה משהו.
    החלטתי שאני עושה משהו בעניין. אני לא מחליק את זה לסדר היום שלי.
    הייתי על האופניים ככה שזה לא נראה כאילו רדפתי אחריה. רכבתי לידה ואז פתאום סובבתי את הראש אליה ובאתי אליה
    ביציאה "תגידי , זה נוסע לבד או שאת נוהגת בזה?"
    היא : מה?
    אני : זה נוסע לבד?
    היא : אתה רואה שאני נמצאת בפנים... (אאוץ' , אבל לא ויתרתי)
    אני : אז את אומרת שאת נוהגת?...
    היא : כן.
    אני : אחלה , בואי תחרות. (אני הייתי על האופניים)
    היא (צוחקת) : "לא... אני נגד הענף הז של התחרויות" (WTF ?!)
    אני : "אעע" (יענו מאוכזב ממנה) וממשיך לנסוע הלאה.

הייתי צריך להמשיך את זה יותר... חפיף. לפחות אמרתי משהו ולא המשכתי בעיוותי פנים והבעות מוזרות , ולא החלקתי את זה לסדר היום. אתה רואה משהו מיוחד , אל תשתוק. תגיד משהו עליו. אל תתן לזה לחלוף לידך.

זאת דוגמא למצב שבו אתה לא מתנהג כמו רוב הגברים , אתה רואה משהו חריג , משהו מוזר , משהו שאתה רוצה להעיר עליו - אל תוותר , תגש לבחורה ותעיר לה על זה.

דוגמאות לאיך להמשיך שיחה עם בחורה כשהיא פנתה (גם ממה שהיה לי אתמול):
    בקיוסק:
    במקום לשאול "היי , כמה עולה ארטיק ענבים?" או כל דבר אחר , אפשר:
    היא : "היי."
    אני : "היי"
    אני : "אני רוצה לקנות ארטיק."
    היא : "איזה אתה רוצה?"
    אני : "איזה הכי כדאי?"
    היא : "אני הכי אוהבת ארטיק לימון"
    אני : "אוקיי , אז תביאי לי ענבים"

זאת סתם דוגמא. (לא הכי טובה האמת)

עם מוכרים בקיוסק או בכלל כל אחד שאמור לתת לך שירות הרבה יותר קל לדבר כי תשומת הלב שלהם מראש מופנית אלייך.
    תנצל את זה לשיפור הבטחון העצמי שלך ולשיפור ה-INNER GAME שלך (התחושה הפנימית משתפרת אחרי כל שיחה זורמת שלך עם בחורה)

ההודעה הזאת כבר באמת ממש ממש ארוכה , אבל יש לי המון להרחיב בנושא. אם תרצה עוד עזרה - פנה לפרטי
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 27-07-2010 בשעה 09:27.
    הייתי פה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    ככל שאתה תתרגל יותר, ככה תקבל תוצאות גבוהות יותר מהפעם הקודמת.

ציטוט נכתב במקור על ידי dins8 צפיה בהודעה
    מסכים אתכם במאה אחוז - לא צריך לפתח שיחה עם כל אחת ששואלת אתכם מה השעה או אם יש לכם אש.
    הכי חשוב זה לשמור על העקרונות שלכם. אם בחורה שמעשנת לא נראת מושכת בעיניכם (גם לדעתי זה לא מושך בכלל) ,
    אתם לא צריכים לפתח שיחה עם כל אחת ששואלת אתכם אם יש לכם אש.
    אבל אם בחורה פותחת איתכם בשיחה - מה השעה לדוגמא , או איפה זה מקום מסויים - והבחורה לטעמכם , צריך לנצל הזדמנות שכזו וכן לפתח שיחה ולא להחליק את זה לסדר היום כמו שהרבה גברים עושים.

יכול להיות , אבל עדיין - זה לא אומר שאתה לא צריך לנסות להמשיך את השיחה...
    תחשוב על זה ככה אחי , כל יום כל אחד מאיתנו מוקף בעשרות בחורות יפות. אם זה בבית ספר , במקום העבודה שלך ואפילו ברחוב.
    במהלך היום , עוברות לידנו המון בחורות מושכות.
    במקום לנסות לפתח שיחה או לעשות משהו עם זה , רוב הגברים פשוט מתעלמים מזה. רוב הגברים מתעלמים או לא מנצלים הזדמנויות שהם מקבלים בעצמם.

שיחה בין גבר לאישה יכולה להיווצר ב-2 מצבים:
    או שאתה פונה אליה ומתחיל איתה בשיחה , או שהיא באה אלייך והיא זו שהתחילה את השיחה.

המצב הראשון פחות מתייחס לנושא , אבל חשוב שתבין אותו בשביל שתבין את המצב השני.

המצב הראשון
    הוא המצב שבו אתה כגבר עושה את הצעד הראשון , מתגבר על פחד-הגישה שלך ויוזם את השיחה , ולפי הכלים שלמדת בפיק-אפ אתה מנתב את הקשר לכל מקום שתרצה - אם זה ל-NC (סגירת מספר טלפון) , ל-KC (סגירת נשיקה) או במצבים מתקדמים יותר ל-FC (סקס) ... לנתב אינטראקציה עם בחורה לקשרי חברות , ידידות או סתם לסטוצים.

כאן יש לך יתרון בזה שאתה יודע מה לעשות , יש לך פחות או יותר שלבים מוכנים בראש , יש לך כמה רוטינות ומשפטים קבועים להגיד במקרה שהשיחה נתקעת... כל מה שלמדת בפיקאפ יכול לשמש לטובתך ולעזור לך.
    כמובן שבשביל להשתפר בזה , ולשפר את המשחק שלך אתה צריך לקרוא אבל גם לנסות את מה שאתה קורא , לתרגל בשטח !!

המצב הראשון הוא האידיאלי - גבר ניגש אל בחורה ומתחיל איתה.
    אם תשלוט במצב הראשון , תוכל לגשת לכל בחורה שמושכת בעינייך ולהתחיל איתה שיחה ולנתב את האינטראקציה הזו לאן שתרצה.

הבעיה עם המצב הזה (אצל כל הגברים) הוא שיש פחד-גישה - גברים רבים מפחדים לפעול במהלך הזה ולעשות את הצעד הראשון כי הם מפחדים מדחייה. פחד-גישה הוא מנגנון אצלנו בגוף שמופעל אוטומטית ברגע שאנחנו רואים בחורה יפה.
    (לכן , לפי חוק ה-3 שניות של מיסטרי , ברגע שאתה רואה בחורה יפה - מיד תיגש אליה תוך מקסימום 3 שניות ותפתח בשיחה. בשביל מה זה? בשביל לגשת אליה עוד לפני שפחד-הגישה תוקף אותך ואתה מתחיל בחששות ומחשבות כמו:
    "לגשת אליה או לא?" "אני נראה בסדר?" "מה יהיה אם היא תדחה אותי" וכל מיני מחשבות מיותרות שכאלו)

לי אישית יש בעיה עם הפחד-גישה ואני מנסה להתגבר עליו בעזרת זה שאני עושה חימום בשטח לפני כל יציאה
    (שואל כמה בחורות מה השעה ושאלות שכאלו שהסיכוי לקבל דחייה מהם הוא ממש אפסי) ,
    ואני מנסה להתגבר על הפחד-גישה על ידי כמה שיותר לצאת לשטח ולנסות !

המצב השני
    המצב שקשור יותר לנושא הזה - ולשאלה שלך "מה אם היא בחרה בי בגלל שיש לי שעון ואני הכי קרוב אליה?"
    עכשיו , אחרי שקראת את כל ההודעה הארוכה הזאתי שלי , בטח כבר הבנת - זה לא משנה למה היא בחרה בך !
    השאלה הזאת ששאלת עכשיו באה מתוך מנגנון פחד-הגישה שלך. ברגע שתתן לפחד-גישה שלך לפעול , הוא יגרום לך למצוא 1001 תירוצים למה לא לגשת לבחורה.
    זה לא משנה למה היא ניגשה אלייך , עצם זה שהיא ניגשה אלייך - זאת הזדמנות לפיתוח שיחה ואינטראקציה עם בחורה בלי להיות זה שעושה את הצעד הראשון.
    רוב הגברים במצב כזה יענו מה השעה וימשיכו בדרכם. למה ?? לא חבל?
    זאת אחלה הזדמנות להוכיח לעצמך שאין ממה לפחד - הכל בראש , בחורות הן נחמדות והן לא נושכות !!
    (רק נשיכות נעימות D=)

אני כותב את כל ההודעה הזאת אחרי שבדיוק אתמול הייתי במצב דומה.
    יש לי עדיין את הפחד לגשת לבחורה ולפתוח איתה בשיחה , אלא אם כן אלו נושאים מוסכמים כמו "מה השעה" , "איפה זה X" ודברים בסיסיים שכאלו.
    אבל מבחינת לזרום בשיחה שלא אני פתחתי - זה בכלל אין לי בעיה.

תחשוב על זה שרוב הגברים עונים תשובות בסיסיות ומנתקים את השיחה או שותקים והורסים לעצמם הזדמנות:
    א. להוכיח לעצמם שאין להם ממה לפחד לגשת לבחורה.
    (כמו שהיא ניגשה אליכם ולא דחיתם אותה ככה גם היא לא תדחה אתכם , ובמקרה הכי גרועה שכן - יש עוד מלא בנות)
    ב. ליצור אינטראקציה עם בחורה , דבר שגם כן עוזר לכם לשיפור התחושה עצמית , תרגישו טוב יותר עם עצמכם ותפתחו שיחה עם בחורה בקלות יותר (אני אחרי שאני מדבר חופשי ובצורה פתוחה בשיחה זורמת עם בחורה , לא אכפת לי כבר מה תגיד הבחורה שבאה אחריה).

אחרי כל ההודעה הארוכה הזאת , אני מקווה שהבנת.
    עכשיו אני אתן לך לסיום כמה דוגמאות איך לשפר תשובות לפיתוח שיחה עם בחורה שפונה אלייך:
    במקום:
    אתה : 8.
    -סוף-
    אפשר לעשות משהו בסגנון:
    אתה : 8 , למה לאן את ממהרת?
    היא : בלהבלה בלה
    אתה : (אומר משהו בקשר למה שהיא אמרה לך ומספר לה משהו על עצמך שקשור לנושא)
    לדוגמא - היא : קבעתי עם ידידב-7 וחצי ללכת לסרט 50 דייטים ראשונים
    אתה : ובכן נראה לי שמישהו הבריז לך.... / אתה : אחלה סרט ! ראיתי אותו בדיוק עם ידידה לפני כמה ימים , באמת סרט חזק !

המצאתי את הדוגמא הזאת עכשיו אז אולי היא לא הכי טובה שיש... אבל הכוונה היא לנסות לפתח את השיחה , לשאול אותה שאלה ולפתח שיחה מהנושא שהיא ענתה עליו.

הנה כמה דוגמאות שלי , מאתמול:
    הייתי בתל אביב , בנמל - רכבתי עם בני דודים ועוד כמה מהמשפחה על האופניים עד הים.
    בקיצור , בדרך אנחנו רואים איזו מישהי על "גלגלית" (נראה לי קוראים לזה ככה) - היא עומדת בתוך כמו תא כזה , עם 2 גלגלים וכל התא מתקדם קדימה.
    אני רואה שמלא אנשים מסתכלים עליה מהצד , מצחקקים , עושים הבעות ועיוותים בפנים וגם אני. איך שראיתי אותה הסתובבתי לדוד שלי עשיתי לו פרצוף של "ראית אותה ?!" , הוא החזיר לי פרצוף דומה. אבל בתכלס אף אחד לא בא אליה ואמר לה משהו.
    החלטתי שאני עושה משהו בעניין. אני לא מחליק את זה לסדר היום שלי.
    הייתי על האופניים ככה שזה לא נראה כאילו רדפתי אחריה. רכבתי לצידה ואז לפתע סובבתי את הראש אליה ובאתי אליה
    ביציאה "תגידי , זה נוסע לבד או שאת נוהגת בזה?"
    היא : מה?
    אני : זה נוסע לבד?
    היא : אתה רואה שאני נמאת בפנים... (אאוץ' , אבל לא ויתרתי)
    אני : אז את אומרת שאת נוהגת?...
    היא : כן.
    אני : אחלה , בואי תחרות. (אני הייתי על האופניים)
    היא (צוחקת) : "לא... אני נגד הענף הז של התחרויות" (WTF ?!)
    אני : "אעע" (יענו מאוכזב ממנה) וממשיך לנסוע הלאה.

הייתי צריך להמשיך את זה יותר... חפיף. לפחות אמרתי משהו ולא המשכתי בעיוותי פנים והבעות מוזרות , ולא החלקתי את זה לסדר היום. אתה רואה משהו מיוחד , אל תשתוק. תגיד משהו עליו. אל תתן לזה לחלוף לידך.

זאת דוגמא למצב שבו אתה לא מתנהג כמו רוב הגברים , אתה רואה משהו חריג , משהו מוזר , משהו שאתה רוצה להעיר עליו - אל תוותר , תגש לבחורה ותעיר לה על זה.

דוגמאות לאיך להמשיך שיחה עם בחורה כשהיא פנתה (גם ממה שהיה לי אתמול):
    בקיוסק:
    במקום לשאול "היי , כמה עולה ארטיק ענבים?" או כל דבר אחר , אפשר:
    אתה : "היי"
    היא : "היי."
    אתה : "אני רוצה לקנות ארטיק."
    היא : "איזה אתה רוצה?"
    אתה : "איזה הכי כדאי?"
    היא : "אני הכי אוהבת ארטיק לימון"
    אתה : "אוקיי , אז תביאי לי ענבים"

זאת סתם דוגמא. (לא הכי טובה האמת)

עם מוכרים בקיוסק או בכלל כל אחד שאמור לתת לך שירות הרבה יותר קל לדבר כי תשומת הלב שלהם מראש מופנית אלייך.
    תנצל את זה לשיפור הבטחון העצמי שלך ולשיפור ה-INNER GAME שלך (התחושה הפנימית משתפרת אחרי כל שיחה זורמת שלך עם בחורה)

ההודעה הזאת כבר באמת ממש ממש ארוכה , אבל יש לי המון להרחיב בנושא. אם תרצה עוד עזרה - פנה לפרטי

הבאת פה אחלה תגובה תודה אחי

משתמש מתחיל האוואטר של -Flea-
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תודה על המידע אני מקווה שהוא יהיה שימושי בשבילי בקרוב כשאני יצא לשטח
    ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    לא הבנתי מה הבעיה פה ..
    אתה יכול לשלוח לה IOI בחזרה.
    איך לשלוח לה IOI ואיזה במידה ואני לא רוצה להעלות את הערך שלה (ולהפוך אותה בעצם לפרס)? אם אני נניח אחרי שהיא תשלח לי IOI אני יחזיר לה IOI וגיד לה שהיא מאוד יפה/ מחמאה על פריט לבוש/ מחמאה פיזית (כמו: יש לך עיניים יפות...) אז זה יכול לגרום לה להרגיש כאילו היא מעליי והיא הפרס וכו' דבר שבעצם מחזיר אותי אחורה לא?
    נערך לאחרונה על ידי -Flea-; 27-07-2010 בשעה 18:59.
    FPUA

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

לא ציינת פה את אחד הדברים הידועים,
    כשבחורה "בודקת אותך".
    (מעבירה מבט על הגוף שלך מלמעלה למטה וחזרה למעלה)

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי TheSlash צפיה בהודעה
    כשבחורה "בודקת אותך".
    זה בדיוק מה שכתבתי בעמוד הראשון...
    ציטוט נכתב במקור על ידי Jmpua צפיה בהודעה
    *מסתכלת עלייך ובוחנת אותך מלמטה למעלה(לא כל הבנות)
    שמתי לב לזה... הרבה בנות בעניין עושות את זה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי TheSlash צפיה בהודעה
    כשבחורה "בודקת אותך".

ציטוט נכתב במקור על ידי Jmpua צפיה בהודעה
    זה בדיוק מה שכתבתי בעמוד הראשון...
    ערכתי ותודה =]

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

בחורה ביקשה ממני אש למרות שלא היה לי ...
    אז ישר אמרתי לה .. את יודעת שעישון גורם לקמטים בפנים?
    ואז פיתחתי שיחה עצבנית איתה ... שזאת הייתה והיא עדיין בעצם אחת המטרות שלי ...
    אני מתחיל בתחום...

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    8
    משפט מחץ
    אחלה בן אדם שבעולם - תראו בעצמכם...

שני סימנים שיש ולא ציינת... 1. היא משחקת בחפץ גלילי - סיגרייה, כוס, בקבוק...
    2. היא נושכת את השפתיים שלה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    seducer
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הדרך של אחר כך מובילה לעיר בשם שום מקום

ממש תודה עזר הרב.
    ותזכיר שאם יש שלוש במקביל,אז יש לך פתח לנשיקה בטוחה

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Mister Bombastic צפיה בהודעה
    שני סימנים שיש ולא ציינת... 1. היא משחקת בחפץ גלילי - סיגרייה, כוס, בקבוק...
    2. היא נושכת את השפתיים שלה.
    הוספתי אחי תודה רבה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

הרוב דיי מובן מאליו,אבל טוב שזה כתוב מסודר.

משתמש מתחיל האוואטר של אילריה
    שם פרטי
    איה
    לייקים
    54
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    And I'll never be what They wanted me to be. קשה להיות שונה, אבל היושר העצמי שווה את הכאב.

אתם כל- כך מטופשים וחמודים כשאתם מנסים לנחש מתי אנחנו מתעניינות בכם..
    אבל אתם צודקים- רוב מה שכתבתם נכון בצורה זו או אחרת...
    והאמת- מגע פיזי פירושו יותר מסתם עניין- זה אומר שהיא ממש מתעניינת ושהיא אולי אפילו נדלקה. זה איזה קטע כזה- להתערב עם כל מיני בחורים שהם לא יצליחו להרים אותך, או להרביץ (בינוני- בחיים לא חלש- חלש זה לידידים) כשהם אומרים משהו "פוגע" "שוביניסטי" וכד'.
    תנסו להתחבר איתן באמת ולא להתייחס אלינו כאל סתם "פיק- אפ"- זה תמיד עובד.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:08.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,210 | הודעות: 8,173,797 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect