קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] איך להתקדם עם 55 דולר ?
    על ידי SkizerLife בפורום כסף ברשת
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 30-11-2011, 16:39
  2. איך להתקדם מהר במשחק
    על ידי dolev0526 בפורום Vindictus
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 03-10-2011, 02:45
  3. [יעוץ] איך להתקדם מעבר לנשיקה ? 16
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 18-02-2010, 23:14
  4. לא יודעת איך להתקדם
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 26-01-2010, 16:58
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

איך להתקדם?...

ברירת מחדל איך להתקדם?...

שלום לכולם,
    יש מישהי שאמרה לחבר שלי (סתם ככה בלי שהוא שאל או משהו) שאני חמוד והיא מדי פעם מנסה להתקרב אליי להתחיל שיחה.
    חוץ מזה אני רואה אותה הרבה פעמים מסתכלת עליי מהצד.
    השאלה שלי היא איך אני מקדם את זה מהמצב הזה?

תודה על העזרה .

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של theidan
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

לך ותדבר איתה. אם היא מתעניינת בך תתחיל מפתיח ישיר.
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

תלמד פיקאפ

היא כבר מעוניינת בך, יש משיכה מצדה
    כל מה שנשאר לעשות זה להגיע איתה למצב שאתם שניכם לבד ולנשק אותה
    יש מאמרים בפורום מאמרים על קידום שיחה
    ובשביל רוטינות לקידוום נשיקה תחפש בלינקייה
    נערך לאחרונה על ידי D@nIeL; 17-07-2010 בשעה 11:57.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    שלום לכולם,
    יש מישהי שאמרה לחבר שלי (סתם ככה בלי שהוא שאל או משהו) שאני חמוד והיא מדי פעם מנסה להתקרב אליי להתחיל שיחה.
    חוץ מזה אני רואה אותה הרבה פעמים מסתכלת עליי מהצד.
    השאלה שלי היא איך אני מקדם את זה מהמצב הזה?

תודה על העזרה .
    אתה אומר שראית אותה מסתכלת עלייך מהצד , ובנוסף אתה יודע שהיא חושבת שאתה חמוד.
    מה שאני הייתי עושה זה - בפעם הבאה שהיא מסתכלת עלייך , תסתכל עליה בחזרה ותחייך.
    אחרי זה היא בטח תחייך גם כן. תלך אליה ותתחיל שיחה.

כככה פשוט - לא צריך יותר מזה !

תבין , אתה לא צריך להיות איזה משהו מיוחד. היא גם מתעניינת בך , היא כבר נמשכת אלייך. כל מה שאתה צריך לעשות זה לגשת אליה ולפתח שיחה , כמו שכבר אמרו פה למעלה.

אם יש לך שאלות כמו "אבל על מה אני אדבר איתה?" , תקרא מאמרים , יש בשפע פה בפורום.

להגיד לך "תלמד פיקאפ" זה כללי מדי.
    זה לא יעזור לך למקרה הזה שאתה מדבר עליו עכשיו , כי לא לומדים בפיקאפ בכמה שעות , גם לא בכמה ימים וגם לא בכמה שבועות.
    פיקאפ זה גם לקרוא אבל גם ליישם ולנסות בשטח.
    מה שכן - אתה יכול להתחיל ללמוד פיקאפ. זה בהחלט אני ממליץ לך. ישנה לך את כל התפיסה ואתה תראה איך שזה מתחיל להשפיע על כל החיים שלך.

בשביל לנסות לעזור לך קצת למקרה הזה שאתה מתאר פה , אני אסביר לך ככה על קצה המזלג מה כל פעולה שאתה צריך לעשות ולמה.
    כשבחורה מסתכלת עלייך מהצד , יכולים להיות לזה כמה פירושים:
    1. היא סתם חולמת בהקיץ או מסתכלת לכיוונך , לאו דווקא בגללך.
    2. הבחורה מתעניינת בך וכתוצאה מזה היא מתעניינת בדברים שאתה עושה ובאיך אתה מתנהג.
    ** בצורה זו הבחורה גם בוחנת אותך ואת ההתנהגות שלך , ובכך מוודאת שאתה באמת גבר שהיא הייתה רוצה להיות איתו.
    וזה נושא שלם בפני עצמו - לאיזה בחורים נשים נמשכות יותר ולמה... - אני רק רוצה להגיד לך בכמה מילים - זה לא משהו שהוא לא בר-שינוי ולכן אתה יכול לגרום לנשים להמשך אלייך. בשונה מגברים , נשים נמשכות יותר לאופי ולהתנהגות מאשר ליופי.
    הסיבה לכך בכמה מילים - לקוח ממאמר פה בפורופ נדמה לי - לנשים לוקח להיכנס להריון 9 חודשים. לגברים זה לוקח במקרה הכי גרוע חצי שעה.
    3. הבחורה מתעניינת בך ונמשכת אלייך ולא יודעת איך להעביר לך את המסר שהיא מעוניינת בך.

הפירוש הראשון לא תקף כאן כי אתה שם לב שהיא מסתכלת עלייך כמה פעמים. יש הרבה מצבים (ותקן אותי אם אני טועה)
    שאתה מסתכל על בחורה שאתה לא נמשך אליה. אבל כשאתה רואה שזה חוזר על עצמו , זה בהחלט מראה על התעניינות מצידה. היא לא הסתכלה עלייך רק פעם אחת , זה כבר כמה פעמים.

הפירוש השני תקף חלקית. הבחורה מתעניינת בך ואתה יודע את זה (היא אמרה שאתה חמוד) והיא מסתכלת עלייך הרבה.
    היא מתעניינת בך אבל אתה עוד לא יודע אם יש משיכה או לא , היא עדיין בודקת ובוחנת אותך. אתה צריך לגשת אליה וליצור/להגביר את המשיכה.

לכן הפירוש השלישי הוא הכי תקף כאן. היא לא תיגש אלייך. "נטל הצעד הראשון" תקף על הגברים ולכן אתה צריך לעשות את הצעד הראשון.
    כשהיא מסתכלת עלייך ואתה מסתכל בחזרה בלי חיוך או משהו , היא ישר מסובבת את הראש שלה (אם היא מעוניינת בך) - כי היא מרגישה שהיא עשתה משהו שהוא לא בסדר. היא לא רוצה שתקלוט אותה בוהה בך.
    לכן , כשהיא מסתכלת עלייך , תסתכל בחזרה ותחייך. אתה מעביר לה את המסר שמה שהיא עשתה בסדר גמור , אתה משדר אנרגיות חיוביות , והיא ודאי תחייך בחזרה (ראפורט - בכמה מילים - חיקוי של האנשים והסביבה הקרובה אלייך שלוקחים חלק חשוב בחייך או שהיית רוצה שיקחו חלק חשוב בהם).

בקיצור ובשלבים:
    לטווח הקצר , למקרה הזה שתיארת:
    תחייך אליה
    תגש אליה ותפתח בשיחה

היא כבר מעוניינת בך , לכן אולי ייצא מזה משהו.

לטווח הארוך :
    תלמד פיקאפ. תקרא פה מאמרים ותתנסה בשטח. בלי "התנסות וטעיה" אתה בחיים לא תצליח.
    פיקאפר אמיתי הוא אחד שקיבל מספיק דחיות בשביל להישבר אבל לא נשבר והתמיד במטרה שלו.
    הייתי פה.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

באמת שאני לא מבין את הסיטואציה. אתה יודע בוודאות שמישהי רוצה אותך, מה עוד אתה צריך, שהיא תפתח את הרגליים ותגיד בוא?
    נעול, לא קשור לפיקאפ.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:22.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,131 | הודעות: 8,204,724 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect