קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [יעוץ] לא יודעת איך להיפרד מהחבר שלי...תכנסו ותייעצו
    על ידי hen_19 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 15-03-2011, 21:56
  2. [יעוץ] איך להתקדם מעבר לנשיקה ? 16
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 19-02-2010, 00:14
  3. [עזרה]רוצה לפתח שיחה אבל לא יודעת איך...
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 24-04-2009, 23:08
  4. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 30-10-2007, 09:55
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 18

לא יודעת איך להתקדם

ברירת מחדל לא יודעת איך להתקדם

היי חברה,אני כתבתי פה לפני הרבה זמן על נושאים דומים לזה שאני הולכת לכתוב עכשיו.
    אני אספר קצת על עצמי ואז אני אספר את השאר. אני בת 17 תלמידה בסדר.
    כל היסודי היו לי בעיות עם הילדים כי ככה התחשק להם,כי תמיד יש כאלה שאוהבים להציק.
    הגעתי לתיכון וברוך ה' הכל היסתדר,ואני בבצפר מקובלת כמו שנוהגים לאמר,אבל הבעיה כי גדולה בכל הסיפור היא שיש לי חברות שהם חברות רק בבצפר,וכשהם צריכותת אותי הם תמיד יודעות שאני יעזור להם,אבל כשאני צריכ האותם,הם תמיד ''עוזרות'' לי בכך שהם אומרות לי שאני אשמה.
    מחוץ לבצפר אין לי שום קשר איתם,כי הם כאלה. בתחילת כיתה י',כשמכירים מחדש את כולם,הגיעה ילדה לכיתה והכרנו והיינו כמו אחיות,אח''כ במשך הזמן הסתבר שהיא סנובית ואסור לדבר אלייה ככה,ואסור ככה,ובכללי רק לה מותר. היא סוג של מי שרואה האח הגדול אז היא סוג של איילה.
    ולי קשה מאוד להתחבר לאנשים כאלה,כי אני רגישה וכשפוגעים בי ,אין לי את האומץ להגיד די או להחזיר. אני סוג של סופגת הכל. אנחנו די התרחקנו אבל עדיין בקשר טוב.
    היה ריב ואז חזרנו לדבר.
    באותה השנה,שנה שעברה,התאהבתי באחד שיותר גדול ממנני ב 2 וחצי. קיצור לא יצא כלום,אני אל אפרט למה וכמה,ולמרות שעבר מלא מלא מלא זמן מאותו המקרקה אני לא יכולה לשכוח אותו. ועבר מ=ל=א זממן.
    השנה סוג של נדלקתי על אחד אחר ואת הקודם קצת שחכתי,אזגם הזה הראאה לי שהוא זבל,ובנתיים אני רק נפגעתי מבחורים. ואז שמתי לב שבמשך הזמן המחשבות על ההוא התחילו לחזור,והתחלתי להתגעגע אליו,ואת הבחור החדש אני סתם מחבבת והכל.
    בחיים לא היית יעח בחור. אני נראית טוב. הבעיה היא שאני לא יוצאת ב=כ=ל=ל. אני כל היום בבית!
    ולמרות שכבר מיליון פעמים בהצעתי ל''חברות'' לצארת,הם לא רוצות/ממציאות תירוצים.
    רק עם הם עושות יומולדת אז בקושי מזמינים אותי.
    אני מרגישה שאני כבר לא יכולה. אני בת 17,אני גם רוצה לצאת ולבלות.זה גיל השיא שיוצאים.
    ולי אין עם מי לצאת. אני לא איזה משוגעת שתצא לבד.
    בנוסף,אותו הבחור החדש שאמרתי שסוג של נדלקתי עליו,מיהר לאכזב אותי. הוא נראה לי קלט שאני דלוקה עליו כי אני דפקתי ללו מבטים כאלה...
    והוא במקום פשוט לבוא ולדבר איתי,ףמתעלם ממני!
    בסגדר,הבלגתי. אבל הוא התחבר לחבורה של ערסים ממש מסוכנים,ובתתוך הערסים יש אחד ''המלך'' שממש נגדי,אז הוא התחיל לפגוע בי באלימות,לא להרביץ,אלא משו אחר,ולא אונס,ונורא נעלבתי שבאותו הזמן הבחור הזה עמד ולא עשה כלום,ולא אמר לא להפסיק. אז הפסקתי לדבר עם כל החבורה. ואוותו הבחור תפס פוזה של גבר,ז''א עם הם פוגיעים בך,אני לא יעשה נגד זה כלום,אני פשוט יהיה נייטרלי,ובמקום להגיד לההוא להפסיק,אז הוא פשוט עמד והסתכל. סבבה,הוא לא מרגיש אליי כלום,אבל לעמוד ולהסתכל בשקט כשמתנהגים באלימות כלפי בחורה? אפפילו בחור רגיל מהרחוב היה אומר להפסיק. פה הוא היה צריך להראות שהוא גבר,ולא בזה שהוא עמד ושתק. קיצר זה נורא פגע בי,ואני פשוט הפסקתי לדבר איתו.
    אבל מה שהכי מציק לי ,זה שאין לי עם מי לצאת,ועזבו לצאת,אין חברות בכלל חוץ מבבצפר. אני לא נפגשת עם אף אחד ואני גם רוצה.
    ויש כאלה שבבצפר אומרים לי שלום והכל(הבנים),אבל אני לא יכולה להכיר אותם לעומק כי אנחנו לא נפגשים מחוץ לבצפר.
    ואל תגידו לי לכי תדברי עם החברות ותציעי להם לצאת איתך,כי זה מה שניסיתי לעשות שנה שלמה,ולא ייצא מזה כלום,וללכת לדבר,הם לא הבני אדם הנכונים,הם כמו קיר,ייכנס לאוזן אחת וייצא מאוזן שניה.
    מה אני אמורה לעשות? אני כבר לא יכולה,באממת שלא.

2. קישורים ממומנים

ועוד שאלה,אליכם הבנים:
    עם נגיד הייתם פוגשים בחורה והייתם מגלים שהיא במצב כמו שלי,שאין לה חברותולא יוצאת לשום מקום,האם היתם עוזבים אותה? או שזה לא מה שירחיק אותכם ממנה?
    ועוד שאלה,האם זה פדיחה להגיד ולספר על זה לבחור חדש? שאין לי עם מי לצאת? ושאין לי חברות?
    מה הייתם אומרים לבחורה שהיית המספרת לכם את זה?

משתמש כבוד האוואטר של ירדן
    שם פרטי
    ירדן
    לייקים
    44
    נקודות
    241

אני יענה לך על השאלה השנייה, לי זה לא מפריע שמישהי בערבים לא יוצאת...
    ולא רק זה, זה יותר טוב לי אני לא צריך לנסות להפתיע אותה במקומות חדשים (דעה שלי)
    ועל תקפצי על הגבר הראשון שאת רואה ותספרי לו על כל הבעיות שלך..
    אבל בתאכלס אם היית ניגשת אלי לאחר מספר פעמים שדיברת איתי הייתי מיעץ לך מה לעשות..

אז אני יענה גם על שאלה ראשונה.
    אז ככה גם אני בן 17, וככל הנראה שאת פשוט לא מתאמצת מספיק לצאת עם חבר/חברות..
    לפי מה שקראתי את "מקובלת" (אני לא אוהב להשתמש במילה הזאת) בשכבה משמע את יודעת לפתח קשרים חברותיים אז אני מאמין שאין לך בעיה של דיבור או משהו כזה.
    ואז מה אם את לא פוגשת אנשים מחוץ לבצפר?!, את חושבת שאני כל היום אצל חברים?
    תראי מישהו חמוד או איזה חבורה של בחורות בגיל שלך תיגשי לדבר איתן ופשט תשאלי אם הם עושות משהו בחמישי-שישי ואם את יכולה להצטרף או שתיזמי בעצמך.

יש מספיק אנשים שאת יכולה לבלות איתם, אני יחזור על מה שאמרתי שוב.

תחפשי איזה בחור נורמאלי (לא ערס, יש מספיק נורמאלים) תדברי איתו ושאלי אותו אם הוא עושה משהו בחמישי או שישי או בכלל באיזה יום בשבוע.
    תאמיני לי הוא יפנה תזמן בשבילך
    נערך לאחרונה על ידי יארדן; 22-01-2010 בשעה 21:58.
    100 מדריכים וסיקורים על כל מיני טוויקים ואפליקציות יעילות במיוחד.

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=743500

AS Roma io non vivo senza te האוואטר של Erik Lamela
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    909
    נקודות
    58
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    AS Roma io non vivo senza te.

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    ועוד שאלה,אליכם הבנים:
    עם נגיד הייתם פוגשים בחורה והייתם מגלים שהיא במצב כמו שלי,שאין לה חברותולא יוצאת לשום מקום,האם היתם עוזבים אותה? או שזה לא מה שירחיק אותכם ממנה?
    ועוד שאלה,האם זה פדיחה להגיד ולספר על זה לבחור חדש? שאין לי עם מי לצאת? ושאין לי חברות?
    מה הייתם אומרים לבחורה שהיית המספרת לכם את זה?

לי אישית לא אכפת ממש, חברה זו חברה ואני יאהב אותה גם אם לא יהיה לא אף אחד ורק אותי.
    ואם היו לי קצת ידידות היתי אולי מנסה לסדר בינהם איזה חברות או משהו
    לצאת זו לא הבעיה עם החבר שלך הזה את יכולה לצאת גם לבד וגם עם עוד חברים/ידידות וככה מכירים.
    Erik Lamela 8

אי אפשר לגשת אליהם,כבר ציינתי,כי הם סתם יצחקו עליי,ויחשבו שאני איזה מטומטמת. אמרתי שאני מקובלת אבל ברמה של היי וביי וסתם כמו חברים לכיתה,אין לי קשר חזק לאף אחד מהבצפר.
    לכל אחד יש תחבורות שלו ואם גם הייתי מבקשת להצטרף הם היו ממציאות כל מיני תיורצים. כבר אמרתי את זה.

שם פרטי
    ירדן
    לייקים
    44
    נקודות
    241

אי אפשר לגשת אליהם,כבר ציינתי,כי הם סתם יצחקו עליי,ויחשבו שאני איזה מטומטמת. אמרתי שאני מקובלת אבל ברמה של היי וביי וסתם כמו חברים לכיתה,אין לי קשר חזק לאף אחד מהבצפר.
    לכל אחד יש תחבורות שלו ואם גם הייתי מבקשת להצטרף הם היו ממציאות כל מיני תיורצים. כבר אמרתי את זה.
    אמממ נשמע לי מוזר שאפחד לא רוצה לצאת עם בת חמודה (לפי מה שאת מספרת).
    תתחילי לחפש אנשים בשכבה (אנשים נורמאלים) ואין מצב שאפחד לא יסכים לארח לך חברה

אולי את לא שמה לב ואת מפגינה יותר מדי בטחון ולכן בנים נרתעים ממך, או שאולי את ביישנית מדי ובלי לשים לב את דוחה אנשים.

אני לא כל כך מכיר אותך אבל תמיד אפשר למצוא חברים, אני אקח אותי לדוגמא, אין לי בעיה של חברים ואני לא איזה כוסון על ולא ה"מקובל " של השכבה, אבל תמיד שאני שואל מישהו/ מישהי עם הם רוצים לעשות משהו בסוף שבוע הם מסכימים, אפילו הזמנתי מישהי שראיתי רק מספר פעמים למשך 7 דק לצאת איתי..
    נערך לאחרונה על ידי יארדן; 23-01-2010 בשעה 13:40.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

היי חברה,אני כתבתי פה לפני הרבה זמן על נושאים דומים לזה שאני הולכת לכתוב עכשיו.
    אני אספר קצת על עצמי ואז אני אספר את השאר. אני בת 17 תלמידה בסדר.
    כל היסודי היו לי בעיות עם הילדים כי ככה התחשק להם,כי תמיד יש כאלה שאוהבים להציק.

תחשבי על זה שוב,מה גרם להם להתייחס דווקא אלייך ככה ? זה לא שהם בחרו מטרה בצורה רנדומלית,לכל דבר יש סיבה.

הגעתי לתיכון וברוך ה' הכל היסתדר,ואני בבצפר מקובלת כמו שנוהגים לאמר,אבל הבעיה כי גדולה בכל הסיפור היא שיש לי חברות שהם חברות רק בבצפר,וכשהם צריכותת אותי הם תמיד יודעות שאני יעזור להם,אבל כשאני צריכ האותם,הם תמיד ''עוזרות'' לי בכך שהם אומרות לי שאני אשמה.

אז אולי תפסיקי לעזור להן בחזרה ...הן יראו שמשהו פה פתאום השתנה,והם יתחננו אלייך לדברים,עדיין תדחי אותם והם יתחסו אלייך אחרת.

מחוץ לבצפר אין לי שום קשר איתם,כי הם כאלה.

זה לא "כי הם כאלה",כל אחד רוצה חברים מחוץ לבצפר,אף אחד לא אוהב להיתקע כל היום בבית בלי אף אחד בידיעה שכל השאר מבלים.

בתחילת כיתה י',כשמכירים מחדש את כולם,הגיעה ילדה לכיתה והכרנו והיינו כמו אחיות,אח''כ במשך הזמן הסתבר שהיא סנובית ואסור לדבר אלייה ככה,ואסור ככה,ובכללי רק לה מותר. היא סוג של מי שרואה האח הגדול אז היא סוג של איילה.
    ולי קשה מאוד להתחבר לאנשים כאלה,כי אני רגישה וכשפוגעים בי ,אין לי את האומץ להגיד די או להחזיר. אני סוג של סופגת הכל. אנחנו די התרחקנו אבל עדיין בקשר טוב.
    היה ריב ואז חזרנו לדבר.

תנתקי קשר לגמרי,היא סתם פוגעת בך ולא תורמת לך לכלום.
    איזה מין אינטרס יש לך לשמור איתה על קשר ?

באותה השנה,שנה שעברה,התאהבתי באחד שיותר גדול ממנני ב 2 וחצי. קיצור לא יצא כלום,אני אל אפרט למה וכמה,ולמרות שעבר מלא מלא מלא זמן מאותו המקרקה אני לא יכולה לשכוח אותו. ועבר מ=ל=א זממן.
    השנה סוג של נדלקתי על אחד אחר ואת הקודם קצת שחכתי,אזגם הזה הראאה לי שהוא זבל,ובנתיים אני רק נפגעתי מבחורים. ואז שמתי לב שבמשך הזמן המחשבות על ההוא התחילו לחזור,והתחלתי להתגעגע אליו,ואת הבחור החדש אני סתם מחבבת והכל.

יש לי ידידה עם בעיה דומה,אני כבר שומע אותה מדברת על זה שנה-שנתיים. הבעיה היא שאת כל כך אהבת את הקשר עם הבחור ההוא,שכל גבר חדש שבא למלא לך את המקום החסר בלב,את משווה אותו לאותו אקס מיתולוגי,יש לך ציפיות גבוהות יחסית מאותו בנדאם....יודעת מה,עזבי גבוהות,בואי נאמר,ספציפיות.
    למשל,את חייבת שהוא יאהב לאכול בננה (סתם דוגמא מפגרת) ,אלו לא ציפיות גבוהות,אבל אותו בחור שאת לא יכולה לשכוח ממנו אהב בננה ולכן את מחפשת מישהו אחר שאוהב בננה. ...שוב,סתם השתמשתי בבננה בשביל להסביר.

בחיים לא היית יעח בחור. אני נראית טוב. הבעיה היא שאני לא יוצאת ב=כ=ל=ל. אני כל היום בבית!
    ולמרות שכבר מיליון פעמים בהצעתי ל''חברות'' לצארת,הם לא רוצות/ממציאות תירוצים.
    רק עם הם עושות יומולדת אז בקושי מזמינים אותי.
    אני מרגישה שאני כבר לא יכולה. אני בת 17,אני גם רוצה לצאת ולבלות.זה גיל השיא שיוצאים.
    ולי אין עם מי לצאת. אני לא איזה משוגעת שתצא לבד.

אולי במקום לשאול ברגע האחרון אם אפשר לצאת,תשאלי בחמישי אם הן יוצאות מחר,אם כן,תצטרפי....אם לא,תביאי רעיון משלך,תנסי ליזום והן יידלקו מהרעיון וכנראה ירצו להצטרף.

בנוסף,אותו הבחור החדש שאמרתי שסוג של נדלקתי עליו,מיהר לאכזב אותי. הוא נראה לי קלט שאני דלוקה עליו כי אני דפקתי ללו מבטים כאלה...
    והוא במקום פשוט לבוא ולדבר איתי,ףמתעלם ממני!
    בסגדר,הבלגתי. אבל הוא התחבר לחבורה של ערסים ממש מסוכנים,ובתתוך הערסים יש אחד ''המלך'' שממש נגדי,אז הוא התחיל לפגוע בי באלימות,לא להרביץ,אלא משו אחר,ולא אונס,ונורא נעלבתי שבאותו הזמן הבחור הזה עמד ולא עשה כלום,ולא אמר לא להפסיק. אז הפסקתי לדבר עם כל החבורה. ואוותו הבחור תפס פוזה של גבר,ז''א עם הם פוגיעים בך,אני לא יעשה נגד זה כלום,אני פשוט יהיה נייטרלי,ובמקום להגיד לההוא להפסיק,אז הוא פשוט עמד והסתכל. סבבה,הוא לא מרגיש אליי כלום,אבל לעמוד ולהסתכל בשקט כשמתנהגים באלימות כלפי בחורה? אפפילו בחור רגיל מהרחוב היה אומר להפסיק. פה הוא היה צריך להראות שהוא גבר,ולא בזה שהוא עמד ושתק. קיצר זה נורא פגע בי,ואני פשוט הפסקתי לדבר איתו.

ככה זה ערסים,ביטחון עצמי מופרז ומזוייף רק כשהם עם חברים שלהם.
    אם באמת היה לו ביטחון עצמי,הוא היה מתנהג כמו בנדאם ומפסיק את זה,ככה,ליד כולם.
    עכשיו את יודעת איזה אפס הוא ושכל מה שהוא עושה זה לחכות את "המלך" כמו שאמרת,כל מה שה"מלך" יחשוב\יעשה\ילבש\יתנהג הוא יעשה אותו דבר,ממש כמו קוף.
    זה נשמע לך אבסורד ומוגזם,אבל זה אמיתי.

אבל מה שהכי מציק לי ,זה שאין לי עם מי לצאת,ועזבו לצאת,אין חברות בכלל חוץ מבבצפר. אני לא נפגשת עם אף אחד ואני גם רוצה.
    ויש כאלה שבבצפר אומרים לי שלום והכל(הבנים),אבל אני לא יכולה להכיר אותם לעומק כי אנחנו לא נפגשים מחוץ לבצפר.
    ואל תגידו לי לכי תדברי עם החברות ותציעי להם לצאת איתך,כי זה מה שניסיתי לעשות שנה שלמה,ולא ייצא מזה כלום,וללכת לדבר,הם לא הבני אדם הנכונים,הם כמו קיר,ייכנס לאוזן אחת וייצא מאוזן שניה.
    מה אני אמורה לעשות? אני כבר לא יכולה,באממת שלא.

אני דווקא אמרתי לך לגשת ולנסות לצאת איתן,אבל הפעם בשיטה שונה,לכי אחורה ותקראי שוב אם את לא זוכרת מה כתבתי.

בכל מקרה שתדעי,שורש הבעיה הוא שאת באה בגישה של "אני ינסה להזמין אותן,אבל הן לא ירצו,הן ידחו אותי ואני שוב יישאר לבד,אוף למה אין לי חברות ! "

תנסי הפעם לבוא בגישה חיובית,תחשבי בראש (ובאמת תאמיני בזה) שאין מצב שהן דוחות אותך,שישי הזה אתן יוצאות ואת מכירה חברות חדשות שיהיו לך גם לאחר צהריים והכול.
    תחשבי טוב,יהיה טוב.זה כזה פשוט.

בירוק

סנופקין ממש תודה על הכל,אבל תבין אני כבר ניסיתי שנה שעברה לבוא ולהציע להם לצאת,אבל הם אומרות שהם לא יכולות וכו'..
    ולבוא לאיזה סתם ילדה שאיתי נגיד באותה קבוצת לימוד ושרק שם אנחנו מדברות,יהיה מוזר,כי הם לא רגילות שאני מבקשת מהם דברים כאלה, ואני אראה ממש מוזרה. יש להם חברים משלהם והם לבטח לא ירצו לצרף עוד אחת. ואני יודעת למה,כי אני לא אחת שכולם יוצאים איתה אחה''צ אז כאלה שנגיד בסבבה איתי מתביישים מאלה שלא רוצים לצאת איתי. גם הייתה פעם אחת שנה שעברה,שאחת הבנות הציעה לי לבוא איתם לאנשהו אז הסכמתי,וישר חברה של זאתי אמרה: ''היא בחיים לא תיהיה איתנו'',ולא בגלל שהיא שונאת אותי או משהו אלא בגלל שפשוט הם רגילות ליהיות ביחד ואל רוצות חדשה בקבוצה,וכל השאר מתביישים להציע או שפשוט גם מתביישים ולא רוצים.

דרך אגב התגובה הייתה לכולם,תודה לכולכם.

שם פרטי
    ירדן
    לייקים
    44
    נקודות
    241

סנופקין ממש תודה על הכל,אבל תבין אני כבר ניסיתי שנה שעברה לבוא ולהציע להם לצאת,אבל הם אומרות שהם לא יכולות וכו'..
    ולבוא לאיזה סתם ילדה שאיתי נגיד באותה קבוצת לימוד ושרק שם אנחנו מדברות,יהיה מוזר,כי הם לא רגילות שאני מבקשת מהם דברים כאלה, ואני אראה ממש מוזרה. יש להם חברים משלהם והם לבטח לא ירצו לצרף עוד אחת. ואני יודעת למה,כי אני לא אחת שכולם יוצאים איתה אחה''צ אז כאלה שנגיד בסבבה איתי מתביישים מאלה שלא רוצים לצאת איתי. גם הייתה פעם אחת שנה שעברה,שאחת הבנות הציעה לי לבוא איתם לאנשהו אז הסכמתי,וישר חברה של זאתי אמרה: ''היא בחיים לא תיהיה איתנו'',ולא בגלל שהיא שונאת אותי או משהו אלא בגלל שפשוט הם רגילות ליהיות ביחד ואל רוצות חדשה בקבוצה,וכל השאר מתביישים להציע או שפשוט גם מתביישים ולא רוצים.

דרך אגב התגובה הייתה לכולם,תודה לכולכם.

סאמקקק, אין כזה דבר.

את פשוט מעצבנת אותי :], אין לך במה להתבייש .
    יש בערך 170 איש בשכבה (לפחות שלי) אין סיכוי שאפחד לא רוצה אותך.

פשוט לכי ותחפשי חברים (אני יכול גם למצוא לך, אם את גרה בנתניה :])

קיצר את לא צריכה להתבייש, אני מכיר המון בנות שאין להם בקושי חברות מחוץ לבצפר אז הן מחפשות איזה בן (בדרך כלל חמוד כמוני :]) ושואלות אותו עם הוא עושה משהו בשישי שבת..

מקס יגידו לך לא, אז בקטנה
    נערך לאחרונה על ידי יארדן; 23-01-2010 בשעה 17:55.

ציטוט נכתב במקור על ידי FakeCall צפיה בהודעה
    סאמקקק, אין כזה דבר.

את פשוט מעצבנת אותי :], אין לך במה להתבייש .
    יש בערך 170 איש בשכבה (לפחות שלי) אין סיכוי שאפחד לא רוצה אותך.

פשוט לכי ותחפשי חברים (אני יכול גם למצוא לך, אם את גרה בנתניה :])

קיצר את לא צריכה להתבייש, אני מכיר המון בנות שאין להם בקושי חברות מחוץ לבצפר אז הן מחפשות איזה בן (בדרך כלל חמוד כמוני :]) ושואלות אותו עם הוא עושה משהו בשישי שבת..

מקס יגידו לך לא, אז בקטנה

אתה אומר אין כזה דבר?
    אז יוכיח לך שיש כזה דבר.
    הרגע דיברתי עם חברה שלי,והצעתי לה לצאת עם חברות שלה,ואיך שהצעתי זה היא פתאום לא עונה באיסיקיו. אולי אני סתם מפנטזת אבל זה מה שיש

שם פרטי
    ירדן
    לייקים
    44
    נקודות
    241

אתה אומר אין כזה דבר?
    אז יוכיח לך שיש כזה דבר.
    הרגע דיברתי עם חברה שלי,והצעתי לה לצאת עם חברות שלה,ואיך שהצעתי זה היא פתאום לא עונה באיסיקיו. אולי אני סתם מפנטזת אבל זה מה שיש

לא אמרתי שכל מי שתציעי לו יקפוץ עלייך.

טוב אז ככה, נאלצתי להפעיל אמצעים :]
    מקווה שלא פגעתי בך.
    תאישיות שלך אני לא מכיר אבל תמראה כן ואני נראית לי ממש ילדה חמודה, אם היית בבצפר שלי, אם הייתי רואה אותך מתישהו הייתי מזמין אותך לצאת איתי.

בכל מקרה אל תתייאשי, פעם ראשונה לא מצליח, פעם שנייה לא מצליח אבל בפעם השלישית הצלחה :]

S h o n 6 0 4 e v e r האוואטר של Shon60
    לייקים
    3
    נקודות
    7,500
    משפט מחץ
    if you can't beat them, be them

יש לך יםםםםםםםםםםם של אמונות שמגבילות אותך, דבר כזה עוד לא ראיתי
    אם משהו לא פועל לך בצורה כזו או אחרת, תשני גישה, ותראי מה עובד לך הכי טוב.

ציטוט נכתב במקור על ידי FakeCall צפיה בהודעה
    לא אמרתי שכל מי שתציעי לו יקפוץ עלייך.

טוב אז ככה, נאלצתי להפעיל אמצעים :]
    מקווה שלא פגעתי בך.
    תאישיות שלך אני לא מכיר אבל תמראה כן ואני נראית לי ממש ילדה חמודה, אם היית בבצפר שלי, אם הייתי רואה אותך מתישהו הייתי מזמין אותך לצאת איתי.

בכל מקרה אל תתייאשי, פעם ראשונה לא מצליח, פעם שנייה לא מצליח אבל בפעם השלישית הצלחה :]
    איך בדיוק אתה ראית אותי?

שם פרטי
    ירדן
    לייקים
    44
    נקודות
    241

קיבלת פרטית.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:25.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,640 | הודעות: 8,174,227 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect