אם אני שואל אותה תדמייני סוס איך הוא נראה וזה אז היא אומרת כזה שחור ורץ וכאלה מה זה אומר?
אם אני שואל אותה תדמייני סוס איך הוא נראה וזה אז היא אומרת כזה שחור ורץ וכאלה מה זה אומר?
|
|
חחח , הרגת אותי אחי ..
למה אמרת לה לדמיין סוס? xD
וסתם שתדע , הרוטינה של הקובייה זה לא משהו שבאמת "עובד".. זה פשוט משפטים שכולם מסכימים איתם..
אז סוס לא אומר כלום .. אתה פשוט צריך לאלתר משהו דפוק כזה ..
במקרה של הסוס (אני לא הייתי אומר לה לדמיין סוס אלא קוביה אבל איך שבא לך)
הייתי אומר לה שבגלל שהיא אמרה סוס שחור היא מרגישה שהיא עושה את כל העבודה השחורה ומסיעה אנשים על הגב שלה .. ובגלל שהסוס רץ היא טיפוס נורא לחוץ .. למרות שזו לא דוגמא טובה חח ..
הייתי מציע לך לחזור לקובייה :]
נערך לאחרונה על ידי BlowYourMind; 18-07-2010 בשעה 01:18.
תאלתר..
פעם אמרתי למישהי לדמיין מטוס, ושאלתי אותה אם זה נוסעים\ דאון וכד' ולאיזה כיוון הוא טס יענו איזה מדינה
וזה לא היה במקורי קיצר התחלתי לחרטט אותה רצח
זה ממש לא משנה
כל הרוטינה של הקוביה זה חירטוט אחד גדול, אז אל תרגיש אשם
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
the horsi is her ideal boyfriend and ask how its conect with the cube how the storm effect the horse and how the flowers conecting with the horse...and how the ledder is connecting with the horse
u'll have a lot of material to tell her about the horse after it...
הסוס אמור להביע את הגבר שהיא רוצה בחיים שלה, הייתי מציע לך לחזור על הרוטינה, לפחות לדעת אותה בע"פ.. מינימום לפני
שאתה נותן פה עצות.
וזה בכלל לא משנה מה זה אומר, העיקר שתזיין את המוח על זה שהיא רוצה מישהו שייקח אותה, ויסחוף אותה. מישהו עם הרבה אקשן. (ובנוגע לשחור, טוב, אתה תמיד יכול לתת לה נג על זה שאת הפנטזיות שלה היא יכולה לשמור לעצמה),
אומרים שזה נותן מידע דיי מדוייק, אבל לא ברמה השטחית של הסוס גבוה ושחור אז היא רוצה מישהו גדול ושחור.
לפי דעתי זה קישקוש, קולד רידינג כזה. פשוט תקשקש - כמה יותר פלצני יותר טוב.. "את מחפשת מישהו חזק וחופשי, שלא נותן שיגידו לו מה לעשות ועושה מה בראש שלו.." ובלהבלהבלה....
בדרך כלל ברוטיניה הזו הסוס הוא הגבר האידיאלי של הבחורה אבל אתה יכול גם לקחת את זה למקומות אחרים אם שמת לב לפרטים באישיות שלה לפני כן ,למשל אם שמת לב שהיא שומעת מטאל אז סוס שחור ומהיר יכול לסמל את סגנון המוזיקה שהיא אוהבת...
זה לא הכי מומלץ לעשות ,אבל לדעתי אם שמת לב למשהו אצלה שאתה בטוח בו בלפחות 80% ,כדאי שתנסה,היא תדהם אפילו יותר !
אז מה המטרה של ה"קובייה" ?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
הסוס מייצג את המאהב האידיאלי של הבחורה...
אבל כמו שבאמת אמרו, ממש לא משנה מה אתה אומר, המטרה של הרוטינה זה להעביר רגשות, ככה שאתה יכול לחרטט איזה משהו מטורף - העיקר לקבל ממנה תגובה רגשית משמעותית (בין אם זה תדהמה - אתה מכיר אותה למרות שהרגע נפגשתם, או הומור - היא לא מאמינה בזה... אבל זה נחמד ומצחיק).
זה כל הקטע של קריאה קרה... זה לא תמיד נכון, זה רק נשמע נכון ומרגיש אמיתי.
וכמובן אל תסתמך על זה בתור מקור מידע אמין לגבי הבחורה.