שלום לכולם..
כשיש לי זיקפה אז הזין נוטה כלפי מטה... הוא לא עומד ישר... אני לא יודע מה לעשות... יש לי ווריד בולט בחלק העליון.. אולי זה בגלל זה??
יש לזה איזושהי תרופה?? תודה רבה... זה פשוט מציק לי כבר הרבה זמן
שלום לכולם..
כשיש לי זיקפה אז הזין נוטה כלפי מטה... הוא לא עומד ישר... אני לא יודע מה לעשות... יש לי ווריד בולט בחלק העליון.. אולי זה בגלל זה??
יש לזה איזושהי תרופה?? תודה רבה... זה פשוט מציק לי כבר הרבה זמן
|
|
זה לא קשור לוריד,ואתה בטוח שזה זקפה(אני מתכוון לגמרי)ויש סיכוי זה בגלל אין שזה נח בתחתונים...
לאף גבר איבר המין לא עומד ב100% ישר..99 אחוז מהגברים יש נטייה לשמאל (חלקם קצת חלקם הרבה)
ויש עוד הרבה גברים שביכלל איבר מינן בצורת בננה (כלפי מעלה..)
תתנחם בזה![]()
אבל זה לא יפריע לי לקיים יחסי מין?? הוא ממש נוטה כלפי מטה כזה...
אם אני ישן וישים אותו כשהוא כלפי מעלה זה יעזור??
נערך לאחרונה על ידי -DoLeV-; 18-07-2010 בשעה 21:00.
ביחסי מין הוא לא עובר דרך תעלה שמובילה אותו לאן שהיא רוצה ולא לאן שהוא רוצה? אה כן..
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
תצלם ותעלה לפה, שנהיה בטוחים במה מדובר
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
כשאני נותן ביד הוא גם נוטה למטה..... ואני לא יכול ליישר אותו.... הוא כזה תפוס בצורה הזאת....
בבקשה עזרה!!
חחחחח אחי יש לי בידיוק מה שיש לך אבל הכיוון הפוך
אצלי הוא עולה יותר מידיי למעלה יעני הוא עומד למעלה רצח כמו חץ הוא נכנס לי בפופיק XD
זה לא יותר טוב זה גם בעיה LOL
נערך לאחרונה על ידי xxDanieLxx; 19-07-2010 בשעה 11:30.
I hate feeling like this
I'm so tired of trying to fight this
I'm asleep and all I dream of
Is waking to you
Tell me that you will listen
Your touch is what I'm missing
And the more I hide I realize I'm slowly losing you
Skillet R Fucking Яules
כשהוא יכנס לתוך הכוס, הכוס יישר אותו.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין