קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 02-07-2010, 19:31
  2. איך אני משיג גישה לסיסמאות FF ?
    על ידי hai60 בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 11-04-2009, 16:16
  3. איך אני מקבל גישה?
    על ידי MrDevil בפורום משוב
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 09-10-2006, 17:02
  4. איך אני מקבל גישה להורדות???
    על ידי RoyShani בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 15-09-2006, 22:48
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

יש לי פחד גישה איך אני נלחם בזה?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל יש לי פחד גישה איך אני נלחם בזה?

תמיד שאני רואה בחורות שאני רוצה להתחיל איתם אני מרגיש תמיד שיש משהו שחוסם אותי.. קרו לי כבר מקרים שקיבלתי IOI רציניים וברורים מבחורות אבל עדין משהו מנע ממני מלגשת..
    מה אני יכול לעשות כדי שלא יהיה לי פחד גישה?

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    הכאב הוא רגעי, הגאווה היא נצחית
    האוואטר של ExcluSive
    שם פרטי
    גבי
    לייקים
    1801
    נקודות
    2,325
    משפט מחץ
    Where there's a will, there's a way

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=611586
    תעדכן איך הולך
    בהצלחה
    ".It always seems Impossible until it's done"

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

הכי קל אם אתה לוקח את זה רציני:
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=633702

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

תנסה לא להלחם בזה, זה כיף, וגם החששות האלה הם חלק מהריגוש תהנה מזה ותהנה מהספק

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי StreetLight צפיה בהודעה
    לא מסכים עם הגישה הזאתי , במיוחד כיוון שאתה רואה שמדובר בבחור אם בעיה לא " קלה " כביכול כי אפילו שבחורה רומזת לו שהוא רוצה שהוא יתחיל איתה יש לו בעיות אז לכן הוא צריך " לשפר " את הבעיה הזאת ...
    זה כמו שגם להיות עני ולחיות בצניעות זה חלק מ"החיים " אבל אם אפשר להיות יותר מבוסס למה לא .

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    0

פשוט מאוד, לך ותעשה את זה. כשלי קשה אני אומר לעצמי "על הזין הכל אני עושה את זה" והפה מתחיל להוציא את המילים..
    נערך לאחרונה על ידי HummeR RiDe; 22-07-2010 בשעה 13:45.

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

ציטוט נכתב במקור על ידי maccabi8 צפיה בהודעה
    תמיד שאני רואה בחורות שאני רוצה להתחיל איתם אני מרגיש תמיד שיש משהו שחוסם אותי.. קרו לי כבר מקרים שקיבלתי IOI רציניים וברורים מבחורות אבל עדין משהו מנע ממני מלגשת..
    מה אני יכול לעשות כדי שלא יהיה לי פחד גישה?
    קודם כל תדע שאתה לא לבד ושפחד-גישה זה משהו שכל גבר מרגיש בשלב מסויים בחייו.

מה שחוסם אותך נובע מהפחד שלך מהתגובה של הבחורה , והסביבה. אתה מפחד לגשת אל הבחורה כי לגשת אל הבחורה משמע לצאת מ'האזור הבטוח' ולצאת ל'טווח סכנה'.
    אתה יוצא מהאזור הבטוח שבו הסביבה לא ממש שמה לב אלייך וניגש אל הבחורה - מגיע למצב מסוכן שבו אם הבחורה תדחה אותך , כל הסביבה - כל מי שמסביבך יחשוב שאתה אידיוט , כל הבחורות שיראו שהבחורה דוחה אותך לא ירצו להיות איתך יותר לעולם..

לא נכון !
    כל המחשבות האלו - כל מה שכתוב למעלה - תמחק מהזכרון שלך.
    זה לא נכון. כל המחשבות האלו נובעות מאמונות מגבילות שהסביבה שלנו גרמה לנו הגברים לטפח.

הפחד שלנו מתגובת הסביבה נובע מכך שאנחנו מפחדים 'להמחק' - מפחדים שבחורות יראו שבחורה דחתה אותנו ולא ירצו אותנו יותר.
    אבל תחשוב על זה רגע. אם לא תנסה - איך תצליח? איך תוכל לממש את עצמך ולהיות עם בחורות אחרות אם לא תנסה אפילו לגשת?
    אני אוהב לדמות את זה לנסיעה במכונית או למבחן בחשבון.

דמיין לעצמך 2 אנשים.
    שניהם מתכננים להשתתף בתחרות מרוץ-מכוניות.
    הם שניהם לומדים תאוריה , קוראים ולומדים חוקים ונוסחאות.
    האחד - מסיים לקרוא , ומפחד לנסות את מה שלמד , מפחד אשכרה לנסוע באוטו. הוא אומר לעצמו 'כשתגיע התחרות אני אנהג. עד אז מספיק לי מה שלמדתי תאורטית. כשנגיע להר נעבור אותו.'
    השני - מסיים לקרוא , ומתחיל לנסות. בהתחלה הוא לא מצליח להניע בכלל. אחר כך אחרי שהוא לומד להניע , הוא מתחיל לנסוע ומתנגש בעמוד. אחר כך הוא נוסע ושובר שימשה.
    בהמשך , לאט לאט עם התרגול הוא מתחיל לנסוע טוב יותר ויותר.

מי אתה מצפה שינצח בתחרות?
    עכשיו תנסה לקשר בין הסיפור הדמיוני שסיפרתי לך על 2 הנהגים לפיקאפ.
    מירוץ המכוניות = מירוץ המינים - המירוץ שלנו הגברים אחרי הבחורה המושלמת. התחרות בינינו הגברים על בחורה מושכת.
    תאוריה = כל מה שאתה קורא כאן בפורום (בהנחה שקראת) ולומד תאורטית - כל המאמרים והספרים שאתה קורא בקשר לפיקאפ.
    הנהגים = שני אנשים , הראשון AFC השני AFC שמנסה להפוך ל-PUA.
    להניע = להתחיל לעניין את הבחורה

בפעמים הראשונות שתנסה לא תצליח 'להניע' אפילו (הבחורה תתעלם ממך , אתה לא תעניין אותה בכלל).
    יותר מאוחר , כשתצליח להניע (להתחיל שיחה ואינטראקציה) אתה תקבל דחיות וסירובים ('להתנגש בעמוד')
    יותר מאוחר , כשתקח את העניינים לשלב הבא ותנסה לקדם עניינים (אם זה נשיקה , סגירת מספר או כל התקדמות אחרת בקשר ביניכם) , אתה תקבל שוב דחיות וסירובים ('שבירת שימשה')
    אבל נחש מה?
    בסופו של דבר אתה תהיה מאומן בשטח , וכשתראה בחורה יפה יהיה לך יתרון על ה-AFC הממוצע שלמד תאורטית וחשב שזה אשכרה יספיק לו.
    פיקאפ=התנסות. תקרא את כל ההודעה הארוכה הזאת שכתבתי לפני יציאה לשטח. תנסה לגרום למידע הזה לחלחל אלייך - את התאוריה עברת. עכשיו תוציא רישיון.

דוגמא טובה נוספת שאני אוהב לתת - מבחן במתמטיקה:
    אם יש מבחן במתמטיקה שאתה לא מוכן אליו בכלל , מה תעדיף?
    לא לגשת ולקבל 0 - נכשל? או לנסות , ולקבל משהו ?
    בסך הכל - בממוצע הכללי , עדיף לך לנסות , זה יעלה לך את הממוצע.
    אותו דבר בפיקאפ - ברגע שתנסה , זה יעלה לך את ה-GAME אפילו אם ממש ממש בקצת. זה ישפר אותך.
    לא לגשת משמע לברוח מהפחדים שלך. וכשאתה בורח מהפחד שלך הוא רק הולך וגודל. עדיף להתגבר עליו כשהוא עוד קטן.

ממש ממש לא נכון. איך אני שונא שאנשים נותנים עצות מטומטמות !
    אם אתה לא יודע על מה אתה מדבר - אל תכתוב כלום

ציטוט נכתב במקור על ידי HummeR RiDe צפיה בהודעה
    פשוט מאוד, לך ותעשה את זה. כשלי קשה אני אומר לעצמי "על הזין הכל אני עושה את זה" והפה מתחיל להוציא את המילים..
    מסכים איתו , כשאני רואה בחורה אני לא נותן לעצמי זמן לחשוב ומיד ניגש. גם אם זה המשפט הכי מפגר.
    תנסה לעבוד על זה - תצא לרחוב וכל בחורה שתראה , צא אליה במשפט הראשון שעולה לראש.
    גם אם זה משפט סטייל "הגשם רטוב היום"
    כל משפט שעולה לך לראש הוא משפט טוב.
    ואני אסביר לך גם למה - ברגע שתראה בחורה ותתחיל לחשוב 'מה לעשות' , מיד יעלו בך המחשבות האלו וההיסוסים.
    בשביל לנטרל את זה , אתה צריך לגשת עם המשפט הראשון שעולה לראש.
    גם אם זה ייצא משפט מפגר , תמיד אפשר לפתח מזה שיחה , תמיד אפשר להצחיק את הבחורה.
    ואם לא הלך - הבטחון שלך בכל מקרה יעלה כי אתה רואה ש 'וואלה , רציתי לדבר איתה - דיברתי. מבחינתי השגתי את המטרה שלי'
    זאת הגישה. לפחות בשביל להתגבר על הפחד-גישה שלך.
    יותר מאוחר , תעלה את הציפיות שלך מ'לגשת ולדבר עם בחורה' ל'לגשת ולהצחיק בחורה' --> 'לגשת ולפתח שיחה ארוכה עם בחורה' --> 'לגשת לפתח שיחה עם בחורה , להצחיק אותה בין היתר ובסוף לקחת מספר טלפון'
    וככה הלאה.
    הייתי פה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי dins8 צפיה בהודעה
    קודם כל תדע שאתה לא לבד ושפחד-גישה זה משהו שכל גבר מרגיש בשלב מסויים בחייו.

מה שחוסם אותך נובע מהפחד שלך מהתגובה של הבחורה , והסביבה. אתה מפחד לגשת אל הבחורה כי לגשת אל הבחורה משמע לצאת מ'האזור הבטוח' ולצאת ל'טווח סכנה'.
    אתה יוצא מהאזור הבטוח שבו הסביבה לא ממש שמה לב אלייך וניגש אל הבחורה - מגיע למצב מסוכן שבו אם הבחורה תדחה אותך , כל הסביבה - כל מי שמסביבך יחשוב שאתה אידיוט , כל הבחורות שיראו שהבחורה דוחה אותך לא ירצו להיות איתך יותר לעולם..

לא נכון !
    כל המחשבות האלו - כל מה שכתוב למעלה - תמחק מהזכרון שלך.
    זה לא נכון. כל המחשבות האלו נובעות מאמונות מגבילות שהסביבה שלנו גרמה לנו הגברים לטפח.

הפחד שלנו מתגובת הסביבה נובע מכך שאנחנו מפחדים 'להמחק' - מפחדים שבחורות יראו שבחורה דחתה אותנו ולא ירצו אותנו יותר.
    אבל תחשוב על זה רגע. אם לא תנסה - איך תצליח? איך תוכל לממש את עצמך ולהיות עם בחורות אחרות אם לא תנסה אפילו לגשת?
    אני אוהב לדמות את זה לנסיעה במכונית או למבחן בחשבון.

דמיין לעצמך 2 אנשים.
    שניהם מתכננים להשתתף בתחרות מרוץ-מכוניות.
    הם שניהם לומדים תאוריה , קוראים ולומדים חוקים ונוסחאות.
    האחד - מסיים לקרוא , ומפחד לנסות את מה שלמד , מפחד אשכרה לנסוע באוטו. הוא אומר לעצמו 'כשתגיע התחרות אני אנהג. עד אז מספיק לי מה שלמדתי תאורטית. כשנגיע להר נעבור אותו.'
    השני - מסיים לקרוא , ומתחיל לנסות. בהתחלה הוא לא מצליח להניע בכלל. אחר כך אחרי שהוא לומד להניע , הוא מתחיל לנסוע ומתנגש בעמוד. אחר כך הוא נוסע ושובר שימשה.
    בהמשך , לאט לאט עם התרגול הוא מתחיל לנסוע טוב יותר ויותר.

מי אתה מצפה שינצח בתחרות?
    עכשיו תנסה לקשר בין הסיפור הדמיוני שסיפרתי לך על 2 הנהגים לפיקאפ.
    מירוץ המכוניות = מירוץ המינים - המירוץ שלנו הגברים אחרי הבחורה המושלמת. התחרות בינינו הגברים על בחורה מושכת.
    תאוריה = כל מה שאתה קורא כאן בפורום (בהנחה שקראת) ולומד תאורטית - כל המאמרים והספרים שאתה קורא בקשר לפיקאפ.
    הנהגים = שני אנשים , הראשון AFC השני AFC שמנסה להפוך ל-PUA.
    להניע = להתחיל לעניין את הבחורה

בפעמים הראשונות שתנסה לא תצליח 'להניע' אפילו (הבחורה תתעלם ממך , אתה לא תעניין אותה בכלל).
    יותר מאוחר , כשתצליח להניע (להתחיל שיחה ואינטראקציה) אתה תקבל דחיות וסירובים ('להתנגש בעמוד')
    יותר מאוחר , כשתקח את העניינים לשלב הבא ותנסה לקדם עניינים (אם זה נשיקה , סגירת מספר או כל התקדמות אחרת בקשר ביניכם) , אתה תקבל שוב דחיות וסירובים ('שבירת שימשה')
    אבל נחש מה?
    בסופו של דבר אתה תהיה מאומן בשטח , וכשתראה בחורה יפה יהיה לך יתרון על ה-AFC הממוצע שלמד תאורטית וחשב שזה אשכרה יספיק לו.
    פיקאפ=התנסות. תקרא את כל ההודעה הארוכה הזאת שכתבתי לפני יציאה לשטח. תנסה לגרום למידע הזה לחלחל אלייך - את התאוריה עברת. עכשיו תוציא רישיון.

דוגמא טובה נוספת שאני אוהב לתת - מבחן במתמטיקה:
    אם יש מבחן במתמטיקה שאתה לא מוכן אליו בכלל , מה תעדיף?
    לא לגשת ולקבל 0 - נכשל? או לנסות , ולקבל משהו ?
    בסך הכל - בממוצע הכללי , עדיף לך לנסות , זה יעלה לך את הממוצע.
    אותו דבר בפיקאפ - ברגע שתנסה , זה יעלה לך את ה-GAME אפילו אם ממש ממש בקצת. זה ישפר אותך.
    לא לגשת משמע לברוח מהפחדים שלך. וכשאתה בורח מהפחד שלך הוא רק הולך וגודל. עדיף להתגבר עליו כשהוא עוד קטן.

ממש ממש לא נכון. איך אני שונא שאנשים נותנים עצות מטומטמות !
    אם אתה לא יודע על מה אתה מדבר - אל תכתוב כלום

מסכים איתו , כשאני רואה בחורה אני לא נותן לעצמי זמן לחשוב ומיד ניגש. גם אם זה המשפט הכי מפגר.
    תנסה לעבוד על זה - תצא לרחוב וכל בחורה שתראה , צא אליה במשפט הראשון שעולה לראש.
    גם אם זה משפט סטייל "הגשם רטוב היום"
    כל משפט שעולה לך לראש הוא משפט טוב.
    ואני אסביר לך גם למה - ברגע שתראה בחורה ותתחיל לחשוב 'מה לעשות' , מיד יעלו בך המחשבות האלו וההיסוסים.
    בשביל לנטרל את זה , אתה צריך לגשת עם המשפט הראשון שעולה לראש.
    גם אם זה ייצא משפט מפגר , תמיד אפשר לפתח מזה שיחה , תמיד אפשר להצחיק את הבחורה.
    ואם לא הלך - הבטחון שלך בכל מקרה יעלה כי אתה רואה ש 'וואלה , רציתי לדבר איתה - דיברתי. מבחינתי השגתי את המטרה שלי'
    זאת הגישה. לפחות בשביל להתגבר על הפחד-גישה שלך.
    יותר מאוחר , תעלה את הציפיות שלך מ'לגשת ולדבר עם בחורה' ל'לגשת ולהצחיק בחורה' --> 'לגשת ולפתח שיחה ארוכה עם בחורה' --> 'לגשת לפתח שיחה עם בחורה , להצחיק אותה בין היתר ובסוף לקחת מספר טלפון'
    וככה הלאה.
    אחי תודה רבה על התגובה רואים שהשקעת!
    ואתה צודק אני באמת מפחד מדחייה וכנראה זה מה שחוסם אותי מלגשת..
    חשבתי על DC אבל אני רואה שזאת תוכנית ממש ארוכה זה 21 ימים.. לכן השאלה שלי האם כדאי לי לעשות DC ומקסימום כשאני ירגיששאני מוכן אז לעזוב באמצע? זה ישנה משהו?

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

ממליץ לך בחום על DC !
    אני גם התחלתי אותה אבל פרשתי די בהתחלה.
    האמת - התוכנית הזאת תשנה לך את החיים , אתה לא תאמין עד כמה.
    כבר אחרי המשימה הראשונה הרגשתי את השינוי. אני לא מוצא את הזמן להמשיך את המשימות , אבל משתדל לנצל כל הזדמנות שאני מקבל לשיפור הבטחון העצמי ולהתגברות על פחד-הגישה.
    אני הרבה פעמים מאתגר את עצמי כשאני רואה בחורה יפה , ומחליט שהמשפט הראשון שעולה לי כשאני רואה אותה - זה מה שאני אומר לה.
    ותאמין לי אחי גם אם היא תתן לך כאפה אחרי זה (מה שבדרך כלל - לא יקרה) , אתה תהיה הבן אדם הכי מבסוט בעולם כי התגברת על פחד-הגישה שלך , עשית מה שהרגשת שאתה צריך לעשות ולא נתת להזדמנות לחלוף לידך.
    ככה לפחות תדע שניסית.

בקצרה - אני מאוד ממליץ לך על DC , אתה תרגיש את השינוי כבר מהיום הראשון.
    בהצלחה אחי , מחכה לדיווחים
    הייתי פה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי dins8 צפיה בהודעה
    ממליץ לך בחום על DC !
    אני גם התחלתי אותה אבל פרשתי די בהתחלה.
    האמת - התוכנית הזאת תשנה לך את החיים , אתה לא תאמין עד כמה.
    כבר אחרי המשימה הראשונה הרגשתי את השינוי. אני לא מוצא את הזמן להמשיך את המשימות , אבל משתדל לנצל כל הזדמנות שאני מקבל לשיפור הבטחון העצמי ולהתגברות על פחד-הגישה.
    אני הרבה פעמים מאתגר את עצמי כשאני רואה בחורה יפה , ומחליט שהמשפט הראשון שעולה לי כשאני רואה אותה - זה מה שאני אומר לה.
    ותאמין לי אחי גם אם היא תתן לך כאפה אחרי זה (מה שבדרך כלל - לא יקרה) , אתה תהיה הבן אדם הכי מבסוט בעולם כי התגברת על פחד-הגישה שלך , עשית מה שהרגשת שאתה צריך לעשות ולא נתת להזדמנות לחלוף לידך.
    ככה לפחות תדע שניסית.

בקצרה - אני מאוד ממליץ לך על DC , אתה תרגיש את השינוי כבר מהיום הראשון.
    בהצלחה אחי , מחכה לדיווחים
    תודה אחי אתה ממש מכניס בי מוטיבציה ואני מקווה שכבר מחר אני ילך לנסות את המשימה הראשונה..
    עזרת לי מאוד! גם עשית לי סדר בראש וגם הכנסת בי מוטיבציה תודה רבה!

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אחי אני אחד הביישנין אבלל מאז שקראתי קצת בפורום משהו אצלי השתנה
    אמנם לא עשיתי DC אבל אני מרגיש שמשהו הישתנה
    בתאכלס כולם בני אדם וכמו שאיזה מישהו פה אמר - כוס זה דבר נפוץ
    אני לא נותן לעצמי לחשוב מה היא תגיב וזה
    אני פשוט ישר הולך - לי זה עובד ומבריח לי את הביישנות
    אם אתה מעדיך לעשות DC קודם אתה יכול...

משתמש כבוד האוואטר של ירדן
    שם פרטי
    ירדן
    לייקים
    44
    נקודות
    241

לא עשיתי את כל DC, אבל פשוט שאתה הולך ברחוב או משהו תעשה משהו קיצוני, אין מצב שאין לך 20 שניות.

תשיר ברחוב, תעשה שכיבות שמיכה בקניון.
    לא משנה מה..

זה מעלה תבטחון, ואתה מבין שאתה במילא לא זוכר אפחד/אף אחת

100 מדריכים וסיקורים על כל מיני טוויקים ואפליקציות יעילות במיוחד.

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=743500

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

הכוונה שלי הייתה לא לאכל את עצמך על זה שאתה מתרגש, ולא להתפלל לבטחון עצמי, אלא פשוט ללכת לדבר איתה עם החששות
    להפסיק להלחם בחששות ובמקום זה לגשת

הרבה מכם לא הבינו אותי נכון

ולא משנה מה תגידו פחד גישה זה לא משהו שהולך, תמיד יש אבל בכל זאת ניגשים
    ומתח מיני יש בין גבר ואשה תמיד, ואם יש מתח באויר זה לא דבר רע, תן לה לחיות במתח הזה ותהנה ממנו
    נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 25-07-2010 בשעה 03:28.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

הכוונה שלי הייתה לא לאכל את עצמך על זה שאתה מתרגש, ולא להתפלל לבטחון עצמי, אלא פשוט ללכת לדבר איתה עם החששות
    להפסיק להלחם בחששות ובמקום זה לגשת

הרבה מכם לא הבינו אותי נכון

ולא משנה מה תגידו פחד גישה זה לא משהו שהולך, תמיד יש אבל בכל זאת ניגשים
    ומתח מיני יש בין גבר ואשה תמיד, ואם יש מתח באויר זה לא דבר רע, תן לה לחיות במתח הזה ותהנה ממנו
    כן אבל כנראה שאין לך פחד גישה כמו שלי יש.. קל לך לדבר ופשוט להגיד תיגש אליה.. והאמת גם לי קל לדבר לפעמים אני אומר לעצמי שאני יוצא עם חברים שאם אני רואה מישהי יפה אני פשוט יגש אליה ולא מעניין אותי כלום אבל ברגע האמת אני פשוט קופא ולא יכול לגשת =\

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

ישלך אלף מאמרים בפורום תחפש טיפה אבל אין דרך יותר טובה מפשוט לעשות את זה... 3 שניות ואתה ניגש, ופשוט מדבר... ישלך מספיק חומרים ומקומות לעלות מוטיבציה, אתה יכול גם DC שזה יעזור לך אבל אין לך מה להפסיד מחר אתה לא זוכר אפילו מישו אחד מהסט, או שאתה כן רוצה לזכור לכיוון החיובי

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:06.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,697 | הודעות: 8,205,290 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect