צריך להראות את השעון במשימה המיועדת ? ואם היא שואלת אז פשוט לזרום להגיד שהוא לא עובד או שהלכה הסוללה וכאלה ?
צריך להראות את השעון במשימה המיועדת ? ואם היא שואלת אז פשוט לזרום להגיד שהוא לא עובד או שהלכה הסוללה וכאלה ?
|
|
מה?!
איך אפשר להבין מזה משהו?:/
הוא מתכוון אם במשימה הראשונה של DC שצריך לשאול 30 נשים מה השעה,אם צריך להישאר עם השעון או לתרץ כל מיני תירוצים.
ולבחור,אתה אמור להוריד את השעון,אתה לא אמור ליצור אינטרקציה כלשהי במשימה הזו.
במשימה הראשונה הייתי בלי שעון כי אני גם ככה מסתובב בלי שעון.
אבל בשנייה צריך לשים שעון או פלאפון, אז הרעיון הוא פשוט להראות את השעון ופשוט לזרום אם היא תגיד משהו ולהגיד לה שהוא לא עובד וכאלה ?
ומי שלא עשה את זה לא נראה לי שכל כך יוכל לעזור לי.
תגידו אאיפה אני משיג את המשימות!?
תאמת גם אני מחפש תספר ולא מצאתי, הורדתי DC אבל כתוב שם כל מני שטויות על לכתוב מטרות על דף וכאלה דברים שום דבר שקשור
ליציאות ומשימות.
יש פה בפורום מתורגם ראיתי 2 אפילו.
בחייאת אל תתעצלו.
ומישהו יכול לעזור ?
אתה לא אמור להראות לה באופן ישיר שיש לך שעון. פשוט שיהיה עליך, תציין שיש לך רק אם היא שואלת.
נערך לאחרונה על ידי theidan; 21-07-2010 בשעה 22:32.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
כולכם טועים פה אחד אחד.... הוא אמר שהוא כבר עשה את היום של השעון אורגינל.. עכשיו הוא ביום אחר שבו הוא צריך להראות את השעון..
הכוונה היא שבעצם אתה עם שעון על יד שמאל? אז כשאתה שואל מה השעה אתה תגרד בפנים עם יד שמאל
אתה לא תשים לה פשוט את השעון מול הפרצוף פשוט תעביר אותו איכשהו שהיא תראה... וכן, אתה אמור לתרץ והכול אבל הרעיון לפי מה שהבנתי זה לאלתר ולא לחשוב מה תגיד