אני יודע מתי בחורה נותנת לך IOI..
השאלה שלי מתי אתה אמור להחזיר לה?
ובכלל כל הקטע של להחזיר IOI לא לגמרי ברור לי..
איך אני נותן IOI בלי לתת את ההרגשה שאני מנסה למצוא חן בעיניה?
איך להשאר "הפרס" שהיא רוצה?
אני יודע מתי בחורה נותנת לך IOI..
השאלה שלי מתי אתה אמור להחזיר לה?
ובכלל כל הקטע של להחזיר IOI לא לגמרי ברור לי..
איך אני נותן IOI בלי לתת את ההרגשה שאני מנסה למצוא חן בעיניה?
איך להשאר "הפרס" שהיא רוצה?
" ארדוף אויבי ואשיגם, ולא אשוב עד כלותם"
|
|
הרבה ילדים מגזימים וחושבים שצריך לחכות להרבה IOI בשביל להחזיר לה אבל אם תחכו קצת יותר מדי ותתנו לה יותר מדי נגים, בום ירד לה ממכם...
אז לדעתי אתה לא צריך לחכות לאיזה 5 IOI אתה רואה שהיא משחק קצת בשיער תשאל אותה מאיפה היא עם קשר עין היא תענה ותשאיר קשר עין... אם היא ממשיכה תשיחה אז זה עוד IOI זהו מפה אתה יכול להחזיר לה בקינו טסט וBAIT HOOK REEL REALSE
תפסיקו לחפש IOIים כל הזמן...
משיכה לא מוגדרת לפי הסימנים האלה... הסימנים האלה מוגדרים על ידי המשיכה. להסתמך רק עליהם זאת טעות... מה אם תהיה אחת שלא תראה לכם אף סימן? אני לא אומר לכם להתעלם לחלוטין מIOI, אבל לתת להם חשיבות כזאת גדולה זה מטומטם.
ומנסיוני, בחורות ידעו כמעט תמיד אם אתה מתחיל איתן - כלומר רוצה אותן. ככה שזה לא נורא להראות קצת משיכה כבר מההתחלה - ההפך, זה טבעי. אתה לא מעלה את הערך שלך על ידי כך שאתה לא מראה שאתה נמשך אל הבחורה, אתה הרי מעלה אותו בדרכים אחרות כמו סיפורי DHV, social proof וכ'ו (למרות שצריך להזהר בעניין הזה... כי אפשר לטעות ולחשוב שאם אתה מראה לבחורה שאתה רגיל לנשים ואתה לא AFC שהולך ללקק לה, זה בעצם להראות שאתה לא נמשך לבחורה - זה לא נכון, זה פשוט להראות שאתה שונה מהאחרים).
העיקרון פשוט - כשמישהי עושה משהו טוב, אתה מחזק את זה. תן לה כיף, תחייך אליה, תן לה חיבוק, לא משנה מה, העיקר תתלהב ממה שהיא אמרה\עשתה.
אתה יכול גם לרכח IOI אם NEG קטן ..
למשל
את מוצאת חן בעיני ! , חבל שאני לא סגור אליך עדיין ...
בוגר קורס "אומנות הפיתוי".
מסנג'ר darke1@windowslive.com