אני רוצה לספר לכם סיפור קצר.
לא מזמן הזמנתי חלק למחשב מחנות מסויימת ששוכנת אי שם ברחבי הארץ. בגלל שהיה מדובר בחלק דיי נדיר עברתי בערך 15 חנויות אחרות שאמרו לי בפירוש שאי אפשר להזמין ולא קיים יותר, שאלתי בקפדנותו 5-7 פעמים "ניתן להזמין? בטוחים שניתן להזמין? נשבעים שאפשר להזמין? באמא שלכם בוודאות שאפשר להזמין?".בתגובה מצידם נענתי בחיוב "בטח גברא! אל חשש, 14 יום וזה אצלך". עשיתי טעות שטוטיות וחובבנית ונתתי להם אישור לחייב את הכרטיס שלי לפני שהמוצר עשה דרכו אלי. עוברים 10 ימים, עוברים 11...12...13 ואין שום סימן שהמוצר הולך להגיע. התקשרתי לברר מה העניינים ונענתי לבדיוק אותה תשובה ששיערתי לעצמי שאקבל : "וואוו גברא, מצטערים, אין את זה יותר". ביקשתי ביטול עסקה וניסו להאכיל אותי באיזה 'לוקש' שהחיוב של האשראי ירד (ב-10 לחודש), אני אראה זיכוי. בד בבד התקשרתי לישראכרט ושאלתי אותם אם הם שמעו על דבר כזה התשובה שקיבלתי בגדול זה "הא?". הבנתי את הרמז, התקשרתי לחנות וביקשתי לדבר עם האחראי. מרחו אותי עוד קצת ואמרו לי שלמחרת יצור איתי קשר אדם מהנהלת החשבונות. כצפוי, עבר יום ועוד יום,יום ועוד יומיים ולא קיבלתי מענה. התעצבנתי, צילצלתי לישראכרט, התכחשתי לעסקה ובמקביל כתבתי לחנות את התלונה של חייהם באתר ZAP. ברגע זה אתם תכירו בי, אני לא מקמץ במילים. העלתי אותם על המוקד וערכתי להם פולסא-דנורא . גם עם מסנן קרינה 9000000 וחליפה אולטרה-אלקטרו-ביוכימית - האדם החירש, פיסח, עיוור ,עילג, אילם והגידם עלי-אדמות לא היה מעז להתקרב אליהם אחרי שקרא את אשר כתבתי.ובכן חיכיתי.
אני חייב לציין לשבח את ישראכרט, אם כי דיברתי עם איזו צעירונת שלא ידעה דבר וקיצרה לי את תוחלת החיים בחצי. את הכסף שלי קיבלתי חזרה כמו גדול. והנה לפתע יום אחד צילצל הפלאפון ולא תנחשו מי נמצא בעברו השני. כמובן, אותם גנבים חסרי בושה שבזזו את זיעתי ודמי.
שמוק: "וואלה, תשמע, ממש מצטערים על אי הבנה. ברצוננו לשלוח לך פיצוי על מנת שתערוך או תמחק את הביקורת שכתבת ב-ZAP".
trrt: "אין בעיה, הכתובת היא..."
שמוק: "בסדר, אז בוא תערוך ביחד איתי את הביקורת ואז תקבל את הפיצוי".
trrt: "קח את האצבע הכי גדולה שיש לך ודחוף לתחת עד שתשמע קליק", *טריקה*.
הם ניסו להשיג אותי עוד כמה וכמה פעמים אך ללא הועיל. איזה מבאס זה כשאתה יודע שמישהו עונה לטלפון אבל אף אחד לא מדבר, הא? האבסורד הוא והאולי מוזר, שבשבוע האחרון קיבלתי בדואר צ'ק על סמך הסכום המלאא ששילמתי להם. נכון, בעצם יצאתי מורווח מכול העסק הזה. האבסורד הגדול עוד יותר, הוא שבסופו של דבר את אותו חלק "נדיר" הבאתי באמצעות העבודה בהבדל של עשרות שקלים זעומים ובמהירות האור :/

ציטוט ההודעה
ספוילר: