קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. 26 דברים לזכות בלב של בחורה
    על ידי Haviv בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 13-10-2013, 18:19
  2. [בקשה] באיזה תוכנה אפשר לעשות דברים כמו sims
    על ידי dj adir בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 20-10-2007, 16:22
  3. דברים כמו חולצות, פוסטרים ושטויות כאלה שיש לכם D:
    על ידי OzzY בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 13-05-2006, 10:37
  4. איך לדבר אם בחורה?...
    על ידי TOFY102352 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 17-01-2006, 19:50
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

לדבר עם בחורה על דברים כמו תסרוקת, ציפורניים

ברירת מחדל לדבר עם בחורה על דברים כמו תסרוקת, ציפורניים

קראתי חלק מהמאמרים, ובחלקם הייתה איזשהי פנייה של הגבר אל דברים בבחורה כמו: שיער (איך עשית את התסרוקת הזאת? נראה דיי קשה...), ציפורניים, וכולי...

לא יודע למה, אני חושב שאם אני אתחיל לדבר עם בחורה על דברים כאלה, אני אחשב בעינייה, או לפחות ארגיש, שאני "החבר ההומו".

לא ככה?

ושאלה נוספת - יצא לי לפתח שיחות עם בחורות שאני לא מכיר. אפילו שיחות דיי ארוכות. אבל אני לא יודע איך להעביר את זה למשהו מיני. זאת אומרת - מדברים, אוקיי יש שיחה. אני שם לב שבשיחה אני לרוב זה שיוזם ופונה, והיא כמעט ולא שואלת - מבחינתי היא לא מעוניינת וכדאי לוותר? או שיכול להיות שהיא רואה בשיחה משהו תמים, ואני צריך קינו או משהו כזה כדי שהיא תחשוב עלי בצורה אחרת?
    דרך אגב במהלך השיחה היא הרבה פעמים שיחקה כזה עם השיער שלה, ואני לא בטוח שזה כדי לפתות אותי או משהו. נשים סתם אוהבות לשחק בשיער שלהם לפעמים, מתוך הרגל כשהם אפילו לא שמות לב לזה? או שנשים אוהבות לפתות גברים בשביל הכיף גםלא?

עוד נושא - יצא לי להיות בבריכה, והייתה שם בחורה שהיא קצת יותר קטנה ממני (אני עוד מעט בן 18, היא בערך נראתה 17-16).
    היאבדיוק יצאה מהבריכה עם בגד ים כולה כזאת רטובה סקסית עם שיער כזה חלק, פשוט הייתה פצצת על, לא יכלתי שלא להסתכל עלייה, ועמד לי בטירוף באופן כזה שבכלל לא יכולתי לגשת אליה (ורציתי כן? זה לא שפחדתי בגלל שהיא נראית ממש טוב), עמד לי בטירוף פשוט שזו הבעיה ה-1, פאק, מה אני עושה עם הזקפה הזאת ?! פדיחות לקום כשהזין שלך עומד.
    הבעיה ה-2 זה שהיא הייתה עם המשפחה שלה. אח שלה היה שם, ההורים שלה.. (לא ממש קרוב אליה יושבים לידה, אבל בסביבה). ולא ידוע למה פשוט התפדחתי לגשת אליה ליד ההורים שלה. מה גם שהיא סתם עמדה והשתזפה - אם אני אגש אליה סתם אני אראה כמו איזה מפגר שמפריע לה ! איך אפשר לפתח שיחה ככה ?! והיא אגב קלטה שאני מסתכל עלייה - היה בינינו קשר עיין ל-3 שניות כזה ואז היא חזרה להשתזף - זה אמור לרמוז לי משהו?

מצטער על החפירה, שפכתי פה כמה דברים שעברו עליי בשבוע האחרון, ובגלל זהיצא לי אשכול עם הרבה שאלות, אשמח להתייחסות לכל נושא בנפרד כדי שאוכל להבין יותר טוב ולדעת מה לעשות בפעם הבאה.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

יש הבדל בין ידיד הומו לבין ידיד/חבר/יזיז סטרייט.
    ידיד הומו מדבר כמעט כל הזמן על זה... על השיער, הציפורניים ועל האופנה.
    ידיד/חבר/יזיז סטרייט יכול לדבר על זה לפעמים פשוט לא צריך להגזים... מדי פעם ככה. אני אוהב לדבר על זה יותר עם ידידות לא עם מישהי שאני מתחיל איתה.

"נשים סתם אוהבות לשחק בשיער שלהם לפעמים" אתה לא צריך לחשוב ככה... קח את זה כIOI. לרוב זה IOI והן נמשכות לגבר בתת מודע.
    איך להפוך את השיחה למינית.? התחלת כבר עם קינו לפני זה כן? עכשיו להתקדם עם הקינו למקומות אינטימיים יותר, לדבר יותר על סקס ודברים מיניים וכו'.... יש שיטה של CAJUN, אחד הפיקאפרים המובילים בעולם שהוא אומר למטרה "אני מאוד רוצה לדבר איתך עכשיו, אבל חוץ מזה אני גם רוצה לזיין אותך." אם הבחורה תקבל את המשפט הזה ותמשיך לדבר איתך זה אומר שהיא מקבלת את העובדה שאתה רוצה לזיין אותה ויש ביניכם מתח מיני מעל האטמוספרה.
    מה עוד? ליצור מיניות בשיחה.. אמממ... "המבט המשולש", אתה מסתכל בעין שמאל, עובר לאט לעין ימין ואז עובר לאט לשפתיים, מדבר לאט ובטון סקסי... אפשר גם לזרוק כאלה דברים כמו "למה את מסתכלת לי על השפתיים כל הזמן?"
    היה לי מצב שהיה מתח מיני לא נורמלי ... זה לא היה אמור להיות כלום.. זה היה אמור להיות למידה עם ידידה... ישבנו על המיטה שלה והיה מתח מיני ווא ווא.. פשוט התחלנו שנינו לדבר לאט וזה... אבל היא ידידה שלי ואני ידיד שלה אז לא עשינו כלום ועדיף שכך...

אה ותעשה את כל זה כשאתה מבודד את המטרה.. והעיקר לזרום כן? תהיה טבעי ויהיה מתח מיני
    כבר יהיה מתח מיני אם לא תכנס לFZ....

זה לא נראה לך הזוי לגמרי להגיד לבחורה ""אני מאוד רוצה לדבר איתך עכשיו, אבל חוץ מזה אני גם רוצה לזיין אותך" ?
    מה זה CAJUN ? מה זה IoI? וסתם להסתכל על שפתיים של בחורה ? אני לא יודע אם היא בכלל מעוניינת בי. היא יכולה לתפוס את זה כאילו אני סתם סוטה לא .. ?

ותוכל להתייחס לשאר הדברים ?

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי ScoRer צפיה בהודעה
    זה לא נראה לך הזוי לגמרי להגיד לבחורה ""אני מאוד רוצה לדבר איתך עכשיו, אבל חוץ מזה אני גם רוצה לזיין אותך" ?
    מה זה CAJUN ? מה זה IoI? וסתם להסתכל על שפתיים של בחורה ? אני לא יודע אם היא בכלל מעוניינת בי. היא יכולה לתפוס את זה כאילו אני סתם סוטה לא .. ?

ותוכל להתייחס לשאר הדברים ?
    לפני שאתה שואל תלמד מושגים.
    CAJUN כבר כתבתי לך בהודעה שהוא אחד הפיקאפרים הטובים בעולם.
    ioi IOI זה Indicator Of Interest שזה אומר סימן התעניינות.
    ולא סתם להסתכל על שפתיים של בחורה אלא "המבט המשולש" שגם אותו הסברתי לך למעלה (מבט בעין שמאל, לזוז עם העיניים לאט לעין ימין ואז לשפתיים) איך היא יכולה לתפוס את זה כאילו אתה סתם סוטה כשאתה מסתכל לה בשפתיים? אתה לא עושה את זה בשנייה הראשונה שהכרתם, בנית משיכה ובנית נוחות... השתמש בקינו וכו'... איך אפשר לתפוס מזה סוטה? או שהיא סתם פרנואידית לא נורמלית.

ולא, זה לא נראה לי הזוי להגיד את זה לבחורה... לדעתי אתה צריך להיות משוחרר יותר, תעבוד על הביטחון שלך.
    אז מה אם תקבל דחייה?
    אתה פשוט צריך להגיד את זה נכון.
    זה לא מה שאתה אומר, זה איך שאתה אומר את זה.
    ופעם הבאה תקרא את כל מה שכתבתי.. לפי מה שהבנתי קראת ברפרוף... כי שאלת אותי דברים שכבר כתבתי.
    ותלמד מושגים בפיקאפ. תקרא יותר על פיקאפ.. לפי השאלות שלך הבנתי שאתה לא יודע כמעט כלום.

אם אתה לא מכיר את שאר המושגים:
    קינו - בא מהמילה קינסטאטיק, מגע בבחורה. יש עוד מושג, קינו אסקליישן שזה התרגלות הקינו ממך לבחורה, ככה שאתה מתחיל מהקטן - נגיעות בכתף/ידיים ועובר את השלבים(תקרא על זה) עד שאתה מגיע לשפתיים, לשדיים, לשפתיים השניות, ובום.
    FZ- פרנדז זון FRIENDS ZONE... המצב שבו הבחורה לוקחת אותך כידיד, ידוע גם כ-LJBF שזה LETS JUST BE FRIENDS... התכוונתי שבמה שכתבתי זה שאם לא תגיע למצב שהיא תחשיב אותך כידיד ותעשה את כל השלבים שיוצרים מיניות, יהיה מתח מיני.

אוקיי אני אקרא עוד מאמרים בפירוט יתר.

אפשר התייחסות לכל ההודעה שלי (הראשונה)?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:31.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect