קראתי חלק מהמאמרים, ובחלקם הייתה איזשהי פנייה של הגבר אל דברים בבחורה כמו: שיער (איך עשית את התסרוקת הזאת? נראה דיי קשה...), ציפורניים, וכולי...
לא יודע למה, אני חושב שאם אני אתחיל לדבר עם בחורה על דברים כאלה, אני אחשב בעינייה, או לפחות ארגיש, שאני "החבר ההומו".
לא ככה?
ושאלה נוספת - יצא לי לפתח שיחות עם בחורות שאני לא מכיר. אפילו שיחות דיי ארוכות. אבל אני לא יודע איך להעביר את זה למשהו מיני. זאת אומרת - מדברים, אוקיי יש שיחה. אני שם לב שבשיחה אני לרוב זה שיוזם ופונה, והיא כמעט ולא שואלת - מבחינתי היא לא מעוניינת וכדאי לוותר? או שיכול להיות שהיא רואה בשיחה משהו תמים, ואני צריך קינו או משהו כזה כדי שהיא תחשוב עלי בצורה אחרת?
דרך אגב במהלך השיחה היא הרבה פעמים שיחקה כזה עם השיער שלה, ואני לא בטוח שזה כדי לפתות אותי או משהו. נשים סתם אוהבות לשחק בשיער שלהם לפעמים, מתוך הרגל כשהם אפילו לא שמות לב לזה? או שנשים אוהבות לפתות גברים בשביל הכיף גםלא?
עוד נושא - יצא לי להיות בבריכה, והייתה שם בחורה שהיא קצת יותר קטנה ממני (אני עוד מעט בן 18, היא בערך נראתה 17-16).
היאבדיוק יצאה מהבריכה עם בגד ים כולה כזאת רטובה סקסית עם שיער כזה חלק, פשוט הייתה פצצת על, לא יכלתי שלא להסתכל עלייה, ועמד לי בטירוף באופן כזה שבכלל לא יכולתי לגשת אליה (ורציתי כן? זה לא שפחדתי בגלל שהיא נראית ממש טוב), עמד לי בטירוף פשוט שזו הבעיה ה-1, פאק, מה אני עושה עם הזקפה הזאת ?! פדיחות לקום כשהזין שלך עומד.
הבעיה ה-2 זה שהיא הייתה עם המשפחה שלה. אח שלה היה שם, ההורים שלה.. (לא ממש קרוב אליה יושבים לידה, אבל בסביבה). ולא ידוע למה פשוט התפדחתי לגשת אליה ליד ההורים שלה. מה גם שהיא סתם עמדה והשתזפה - אם אני אגש אליה סתם אני אראה כמו איזה מפגר שמפריע לה ! איך אפשר לפתח שיחה ככה ?! והיא אגב קלטה שאני מסתכל עלייה - היה בינינו קשר עיין ל-3 שניות כזה ואז היא חזרה להשתזף - זה אמור לרמוז לי משהו?
מצטער על החפירה, שפכתי פה כמה דברים שעברו עליי בשבוע האחרון, ובגלל זהיצא לי אשכול עם הרבה שאלות, אשמח להתייחסות לכל נושא בנפרד כדי שאוכל להבין יותר טוב ולדעת מה לעשות בפעם הבאה.

הבעיה ה-2 זה שהיא הייתה עם המשפחה שלה. אח שלה היה שם, ההורים שלה.. (לא ממש קרוב אליה יושבים לידה, אבל בסביבה). ולא ידוע למה פשוט התפדחתי לגשת אליה ליד ההורים שלה. מה גם שהיא סתם עמדה והשתזפה - אם אני אגש אליה סתם אני אראה כמו איזה מפגר שמפריע לה ! איך אפשר לפתח שיחה ככה ?! והיא אגב קלטה שאני מסתכל עלייה - היה בינינו קשר עיין ל-3 שניות כזה ואז היא חזרה להשתזף - זה אמור לרמוז לי משהו?
ציטוט ההודעה