קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 03-09-2008, 17:58
  2. תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 02-09-2008, 15:25
  3. [עזרה] האם היא באמת אוהבת אותי?
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 03-04-2008, 01:01
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17

היא מנסה לנצל אותי או שהיא דלוקה עלי :O

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זה לא אני... זה אתן ;)

ברירת מחדל היא מנסה לנצל אותי או שהיא דלוקה עלי :O

מה קורה חברה
    טוב פרסום ראשון שלי בפורום הזה עברתי לפה מ*** (כן איכס...)
    עכשיו הכרתי מישי התחלנו לדבר עשתה הרבה שיט טסט קיצר יש לה סטנדרטים לילדה...
    עכשיו יש לי איזה מסיבה שאני הולך אליה שאני יכול להביא כמה חברים והיא יודעת על זה עכשיו מדברים והכול
    אבל היא כל הזמן מנסה להכניס
    ככה אתה לא מביא אותי איתך למסיבה ועוד שטויות כאלה
    קיצר כל הזמן מנסה לדחוף את עצמה שאני יביא אותה למסיבה איתי
    לא אכפת לי שהיא מנסה לנצל אותי כי מצידי אני יכול להגיד לה "לא יפה לנצל אותי כי אני משיג דברים שאת לא יאלה ביי"
    אבל היא מנסה לנצל אותי או שמשו אחר כאילו IOI אנערף...
    טנקס

2. קישורים ממומנים

היא פאקינג מנסה להדחף *איתך* למסיבה
    לפי מה שהבנתי, זה IOI רציני.
    Attraction is not a choice
    מחפש ווינג מאיזור השרון, צרו קשר בהודעה פרטית

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

חסר נתונים.
    אם זה משהו כללי שהיא מחפשת תירוצים להיות אתך, אז זה IOI
    אם זה משהו ספציפי למסיבה או לארועים שצריך לשלם/קשרים בשביל להכנס,
    כנראה היא סתם נדחפת.

השאלה היותר חשובה במקרה הזה היא - אתה רוצה אותה?
    ציטוט נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
    "התואיל להגיד לי, בבקשה, באיזו דרך עלי ללכת מכאן?" שאלה אליס
    "זה תלוי במידה רבה לאן את רוצה להגיע." - אמר החתול

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

אחי אין לך מה להפסיד לך על זה... על פי מקרה אחד אתה לא יכול להסיק שהיא מנצלת אותך...
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

השאלה היותר חשובה במקרה הזה היא - אתה רוצה אותה?

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זה לא אני... זה אתן ;)

אממ
    הכרנו רק לפני כמה ימים
    היא גדולה ממני בשנה
    ובאלי עליה כזה בקטנה אבל אני סקפטי שיקרה משו
    כי היא גדולה ממני בשנה

משתמש מתחיל האוואטר של avirankatz
    לייקים
    0
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי amit6353 צפיה בהודעה
    אממ
    הכרנו רק לפני כמה ימים
    היא גדולה ממני בשנה
    ובאלי עליה כזה בקטנה אבל אני סקפטי שיקרה משו
    כי היא גדולה ממני בשנה
    סקפטי אבל איך שזה נראה פה היא הביאה IOI..

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זה לא אני... זה אתן ;)

אוקי... תודה =]
    נראה מה נעשה עם השובבה

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

יפה מאוד אחי , כמו שKutaly אמר פה ואני מסכים איתו במאה אחוז - אם זה משהו שצריך קשרים בשבילו היא נדחפת ומנסה לנצל אותך ואת הקשרים שלך , אבל אם לא - יכול להיות שהיא מחפשת להיות איתך.
    בכל מקרה - כדאי לך להביא אותה איתך. כשתכנס למסיבה ומראש יהיו לידך חברים וידידות שלך זה Social Proof.
    אתה נכנס למסיבה כשמראש יש סביבך בנות (במקרה הזו רק ידידה אחת אבל זה גם משהו)

שוב , חסרים הרבה נתונים - אתה רוצה אותה בכלל?
    הייתי פה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זה לא אני... זה אתן ;)

צריך קשרים בשביל להיכנס...
    ולא אכפת לי לראות לאן זה יקח אותנו אז אני דיי בקטע שלה אבל היא גדולה ממני בשנה..
    ואמרתי גם בהודעה שלא אכפת לי לבוא להגיד לה "לא יפה לנצל אותי כי אני משיג דברים שאת לא יאלה ביי"
    אז היא כלבה ?

משתמש ותיק
    לייקים
    36
    נקודות
    515

תיקח אותה ותנסה לסגור איתה KC , אם לא הצליח תיפטר ממנה וכמה שיותר מהר
    נערך לאחרונה על ידי hai60; 24-07-2010 בשעה 14:25.
    קרא חוקי חתימות

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זה לא אני... זה אתן ;)

ציטוט נכתב במקור על ידי hai60 צפיה בהודעה
    רעיון נחמד
    אבל למה להיפטר ממנה אם זה לא ילך חח ? O_O

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

מה קורה חברה
    טוב פרסום ראשון שלי בפורום הזה עברתי לפה מ*** (כן איכס...)
    עכשיו הכרתי מישי התחלנו לדבר עשתה הרבה שיט טסט קיצר יש לה סטנדרטים לילדה...
    עכשיו יש לי איזה מסיבה שאני הולך אליה שאני יכול להביא כמה חברים והיא יודעת על זה עכשיו מדברים והכול
    אבל היא כל הזמן מנסה להכניס
    ככה אתה לא מביא אותי איתך למסיבה ועוד שטויות כאלה
    קיצר כל הזמן מנסה לדחוף את עצמה שאני יביא אותה למסיבה איתי
    לא אכפת לי שהיא מנסה לנצל אותי כי מצידי אני יכול להגיד לה "לא יפה לנצל אותי כי אני משיג דברים שאת לא יאלה ביי"
    אבל היא מנסה לנצל אותי או שמשו אחר כאילו IOI אנערף...
    טנקס
    תקשיב אחי , עניתי כבר למישהו כאן בפורום תשובה דומה - תפסיקו להתייחס לזה כמו אל נושא מרובע שיש לו כללים חוקים ונוסחאות.
    אתם מנסים כל הזמן לנתח אם היא שולחת IOI , או לא , אם זה שיטסט או שסתם לא בא לה עלייך - אל תתייחסו אל זה ככה , זה בכלל לא אמור לשנות את ההתנהגות שלכם !
    בא לך שהיא תבוא איתך למסיבה? קח אותה איתך.
    לא בא לך? אתה חושב שהיא תהיה דבוקה אלייך כל הערב ותפריע לך להנות עם החברים - אל תקח אותה.

אתה צריך לדעת לקחת רק חלק מהפיקאפ ולשלב בחיים שלך ולא לקחת רק חלק מהחיים שלך ולשלב בפיקאפ.
    זה לא נושא מרובע , זה תלוי בהמון גורמים - ובעיקר בך. מה שאתה חושב ומה שלדעתך נכון לעשות - זה מה שאתה צריך לעשות.

תנסה להמנע מהמחשבות האלו , כי הן נובעות מאמונות מגבילות.
    כשאתה כל רגע נתון מנסה לחשוב אם היא שולחת IOI או סתם מנצלת , אם היא מציבה לך מכשול או שבאמת לא בה לא עלייך , אתה מתחיל להסס ולחשוב פעמיים לפני שאתה לוקח פעולה ותבין - זה מה שהבחורה רואה.

מה היא רואה? היא רואה שאתה מהסס , שאתה מפחד לקחת פעולה , אתה לא יודע אם להזמין אותה או לא...
    "לא יפה לנצל אותי כי אני משיג דברים שאת לא יאלה ביי" - אל תאמר לה את זה ! זאת לא עקיצה או נג. הבחורה תחשוב שאתה חרא של בן אדם אם תענה לה בצורה שכזאת.

אם אתה רוצה שהיא תבוא איתך , תזמין אותה. קח את הצעד ותהיה בטוח בעצמך. אתה צריך להכניס לעצמך לראש שמה שאתה חושב זה מה שנכון - ברגע שמשהו עולה לך לראש - עשה אותו.
    כגבר אלפא אתה צריך לדעת מה טוב בשבילך , איך אתה רוצה שהדברים יתנהלו - ולנהל את הדברים כפי שאתה רוצה.
    אתה רוצה שהיא תבוא איתך? תזמין אותה לבוא איתך.
    אתה לא רוצה ? תענה לה בצורה מתחכמת - אל תגיד לה שאתה לא תקח אותה , אבל מצד שני אל תגיד לה שאתה כן תקח אותה.
    בצורה הזו בעצם לא ענית לה על השאלה.
    דוגמא:
    היא : ככה אתה לא לוקח אותי למסיבה איתך?
    אתה : מה ייצא לי מזה?
    היא : בלה בלה בלה בלה בלה
    אתה : טוב , נחשוב עלייך / אומר משהו על הנושא שהיא דיברה עליו וככה מעביר נושא

צריך קשרים בשביל להיכנס...
    ולא אכפת לי לראות לאן זה יקח אותנו אז אני דיי בקטע שלה אבל היא גדולה ממני בשנה..
    ואמרתי גם בהודעה שלא אכפת לי לבוא להגיד לה "לא יפה לנצל אותי כי אני משיג דברים שאת לא יאלה ביי"
    אז היא כלבה ?
    שוב - אמונה מגבילה אחי , זה שהיא גדולה ממך בשנה לא אמור לעניין אותך בכלל. 'לא משנה הגיל , משנה התרגיל' אני מכיר מלא בחורים שהיו בקשר עם בחורות שהן 3 שנים מתחתם/מעלם , זה לא כזה משמעותי.
    יש כאלו שיחלקו עליי ויגידו שהן יותר קשות להשגה , ושבחורות בדרך כלל מחפשות גבר יותר גדול מהן (בדרך כלל הגבר יותר גדול מהאישה בקשרי-יחסים) אבל זה הכל בולשיט אחד גדול.
    איך שאני רואה את זה יש לך 2 אפשרויות:
    או להמשיך להאמין שאין לך סיכוי איתה כי היא יותר גדולה או להתנהג הכל כרגיל.
    אתה לא אמור לשנות את ההתנהגות שלך לא משנה אם זאת מישהי שגדולה ממך , אם זאת מישהי שקטנה ממך , מישהי שמדברת רק אנגלית , מישהי שנראת לך ממש יפה , מישהי שנראת מכוערת.. ההתנהגות שלך כלפי כל אחת מהדוגמאות שהבאתי צריכה להיות פחות או יותר זהה , בלי הבדלים קיצוניים.
    גבר אלפא הוא אחד שיש לו עקרונות ודרכי התנהגות בהם הוא פועל , והסביבה לא משנה את התוכניות שלו , העקרונות שלו או את דרכי ההתנהגות שלו.

מקווה שעזרתי.

ציטוט נכתב במקור על ידי avirankatz צפיה בהודעה
    סקפטי אבל איך שזה נראה פה היא הביאה IOI..
    זה לאו דווקא IOI , כמו שאמרו פה כבר יכול להיות שהיא מנסה לנצל אותו כי צריך קשרים. תאמין לי שאני מכיר מלא בחורות שיודעות להוציא מעצמן כמויות חנפנות אדירות כשזה נוגע למשהו שהן רוצות. ומיד כשתביא להן את זה הן ישכחו אותך ולא תשמע מהן יותר.

ציטוט נכתב במקור על ידי hai60 צפיה בהודעה
    הוא צודק בקשר לזה שאתה צריך לנסות לסגור KC או בכלל לקדם עניינים.
    תקח אותה איתך , תראה איך העניינים זורמים... במסיבות ומועדונים בחורות זורמות יותר אז יש לך סיכויים גבוהיים לסגור איתה משהו.
    משפטים כמו : "לקחתי אותך למסיבה , עכשיו את חייבת לי =]", "אוקיי , הכנסתי אותך למסיבה - מה אני מקבל בתמורה? "
    יכולים לעורר עניין ולקדם עניינים בדרך ל-KC.
    אם לא מצליח , יש לך עוד המון בחורות ואתה תמיד יכול ללכת לבחורה אחרת.
    תזהר רק לא להגיע למצב של דאון בגלל כשלון עם הבחורה , לכן אל תפתח ציפיות גבוהות מדי , תבוא בראש פתוח של 'באתי להנות' , אם לא הולך לא קרה כלום.
    הייתי פה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זה לא אני... זה אתן ;)

ציטוט נכתב במקור על ידי dins8 צפיה בהודעה
    תקשיב אחי , עניתי כבר למישהו כאן בפורום תשובה דומה - תפסיקו להתייחס לזה כמו אל נושא מרובע שיש לו כללים חוקים ונוסחאות.
    אתם מנסים כל הזמן לנתח אם היא שולחת IOI , או לא , אם זה שיטסט או שסתם לא בא לה עלייך - אל תתייחסו אל זה ככה , זה בכלל לא אמור לשנות את ההתנהגות שלכם !
    לא בא לך? אתה חושב שהיא תהיה דבוקה אלייך כל הערב ותפריע לך להנות עם החברים - אל תקח אותה.

אתה צריך לדעת לקחת רק חלק מהפיקאפ ולשלב בחיים שלך ולא לקחת רק חלק מהחיים שלך ולשלב בפיקאפ.
    זה לא נושא מרובע , זה תלוי בהמון גורמים - ובעיקר בך. מה שאתה חושב ומה שלדעתך נכון לעשות - זה מה שאתה צריך לעשות.

כשאתה כל רגע נתון מנסה לחשוב אם היא שולחת IOI או סתם מנצלת , אם היא מציבה לך מכשול או שבאמת לא בה לא עלייך , אתה מתחיל להסס ולחשוב פעמיים לפני שאתה לוקח פעולה ותבין - זה מה שהבחורה רואה.

מה היא רואה? היא רואה שאתה מהסס , שאתה מפחד לקחת פעולה , אתה לא יודע אם להזמין אותה או לא...
    "לא יפה לנצל אותי כי אני משיג דברים שאת לא יאלה ביי" - אל תאמר לה את זה ! זאת לא עקיצה או נג. הבחורה תחשוב שאתה חרא של בן אדם אם תענה לה בצורה שכזאת.

אם אתה רוצה שהיא תבוא איתך , תזמין אותה. קח את הצעד ותהיה בטוח בעצמך. אתה צריך להכניס לעצמך לראש שמה שאתה חושב זה מה שנכון - ברגע שמשהו עולה לך לראש - עשה אותו.
    כגבר אלפא אתה צריך לדעת מה טוב בשבילך , איך אתה רוצה שהדברים יתנהלו - ולנהל את הדברים כפי שאתה רוצה.
    אתה לא רוצה ? תענה לה בצורה מתחכמת - אל תגיד לה שאתה לא תקח אותה , אבל מצד שני אל תגיד לה שאתה כן תקח אותה.
    דוגמא:

שוב - אמונה מגבילה אחי , זה שהיא גדולה ממך בשנה לא אמור לעניין אותך בכלל. 'לא משנה הגיל , משנה התרגיל' אני מכיר מלא בחורים שהיו בקשר עם בחורות שהן 3 שנים מתחתם/מעלם , זה לא כזה משמעותי.
    יש כאלו שיחלקו עליי ויגידו שהן יותר קשות להשגה , ושבחורות בדרך כלל מחפשות גבר יותר גדול מהן (בדרך כלל הגבר יותר גדול מהאישה בקשרי-יחסים) אבל זה הכל בולשיט אחד גדול.
    אתה לא אמור לשנות את ההתנהגות שלך לא משנה אם זאת מישהי שגדולה ממך , אם זאת מישהי שקטנה ממך , מישהי שמדברת רק אנגלית , מישהי שנראת לך ממש יפה , מישהי שנראת מכוערת.. ההתנהגות שלך כלפי כל אחת מהדוגמאות שהבאתי צריכה להיות פחות או יותר זהה , בלי הבדלים קיצוניים.
    גבר אלפא הוא אחד שיש לו עקרונות ודרכי התנהגות בהם הוא פועל , והסביבה לא משנה את התוכניות שלו , העקרונות שלו או את דרכי ההתנהגות שלו.

מקווה שעזרתי.

זה לאו דווקא IOI , כמו שאמרו פה כבר יכול להיות שהיא מנסה לנצל אותו כי צריך קשרים. תאמין לי שאני מכיר מלא בחורות שיודעות להוציא מעצמן כמויות חנפנות אדירות כשזה נוגע למשהו שהן רוצות. ומיד כשתביא להן את זה הן ישכחו אותך ולא תשמע מהן יותר.

תקח אותה איתך , תראה איך העניינים זורמים... במסיבות ומועדונים בחורות זורמות יותר אז יש לך סיכויים גבוהיים לסגור איתה משהו.
    משפטים כמו : "לקחתי אותך למסיבה , עכשיו את חייבת לי =]", "אוקיי , הכנסתי אותך למסיבה - מה אני מקבל בתמורה? "
    תזהר רק לא להגיע למצב של דאון בגלל כשלון עם הבחורה , לכן אל תפתח ציפיות גבוהות מדי , תבוא בראש פתוח של 'באתי להנות' , אם לא הולך לא קרה כלום.
    פאק בנאדם...סחטיין
    תודה אחי סגרת לי מה שאני צריך לא רק בקטע הזה אלה בהכול
    תודה רבה גבר

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    עזרא
    לייקים
    0
    נקודות
    670
    משפט מחץ
    "עולם וורד אפשר לראות רק דרך עיניים אדומות"

ציטוט נכתב במקור על ידי dins8 צפיה בהודעה

דוגמא:

מקווה שעזרתי.

יווו אחי איזה סוס אתה
    פתרת לי דברים שמעולם לא הסתדרו לי עם עצמי!!!
    עזרת גם לי מאוד אח שלי למשהו שלא הבנתי חח [=
    תודה אחי!

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:42.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,116 | הודעות: 8,203,709 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect