זה הולך להיות די ארוך אבל אני באמת צריך את העזרה שלכם
אני קורא פה הרבה בפורום , וגם משתדל לצאת לשטח ולנסות את מה שאני קורא כמה שאפשר.
לפני כמה ימים הייתי עם כמה חברים במסיבה , הבעיה היא שהחברים AFCים , הם נכנסו למסיבה ,
רקדו איזה 10 דקות ואחר כך רוב המסיבה ישבו ליד הבר ולא עשו כלום. הסתכלו איך גברים אחרים מתחילים
עם בחורות ולא עשו כלום.
אני הסתובבתי שם , רקדתי , באתי בראש טוב , רקדתי והכל..
כבר כשנכנסתי ראיתי 3 בחורות חמודות יושבות שם על אחת הספות ולידם היה איזה מישהו , לא נראה לי קשור אליהם.
בטח איזה AFC שרצה להתחיל איתם ולא ידע איך אז ישב שם... או סתם מישהו , לא משנה...
בכל מקרה , אמרתי - אל תחשוב. ראית אותן ? יאללה - תפעל.
ישר באתי אליו , לחצתי לו את היד , אמרתי "מה העניינים?" (הוא היה בשוק , אבל לחץ את היד) - עשיתי את זה בשביל SP...
אני יודע שזה עלוב , אבל זה עדיף מאשר להתחיל סט כשהן רואות שאני לבד ואף אחד לא מכיר אותי...
ישר אחרי זה באתי אליהן "למה אתם יושבות? בואו לרקוד !" וסימנתי להם עם הידיים לקום.
בהתחלה הם התעלמו. לא ידעתי אם הן התעלמו או שהן לא שמעו , אז אמרתי שוב.
הן עשו לא עם הראש.
לא ידעתי איך להמשיך אז הסתלקתי משם כמה שיותר מהר ....
אבל לא הלכתי עם הראש למטה או משהו כזה. לא רוצות לא צריך. חזרתי לרקוד , ומהר מאוד ראיתי עוד איזו מישהי חמודה עם חברות שלה.
השתמשתי בשיטה ש-THE NUTS הביא ל"התנהגות נכונה במסיבות" - גב אל גב.
היא הסתובבה , צעקה איזה משהו והתקדמה צעד קדימה..
נראה לי שמה שעשיתי לה היה משהו כמו דוב שמתחכך בעץ
נו בסדר , פעם ראשונה במועדון , שטויות... אני לא מצפה להצליח בצורה מסחררת על הפעם הראשונה...
המשכתי להסתובב קצת , אבל אחרי זה הבטחון קצת ירד , אז הלכתי לחברים לראות איפה הם , לנסות לשכנע אותם לקום...
כבר הרגשתי אידיוט שאני מסתובב כל הזמן במעגלים ולא עושה כלום...
שכנעתי אותם לקום קצת , קצת רקדנו ואחרי זה הם שוב הלכו לשבת.. המשכתי להסתובב , אחרי זה אחד מהם הציע לי ללכת להסתובב , הוא גם רצה לנסות לפתוח משהו , לעשות משהו !
הסתובבנו קצת , אבל לא ידענו מה לעשות...
ראיתי מסביבי המון המון פיקאפרים ! ראיתי על המון אנשים אחרים שמה פיקוק ,
ראיתי כאלו שמשתמשים ברוטינות שאני מכיר... ראיתי אנשים סוגרים נשיקה , סוגרים מספרים , מתמזמזים...
הכל חופשי , נראה שהולך להם הכל בלי בעיות... וזה ממש ביאס אותי...
הבעיה אצלי היא שלא שומעים אותי כמעט , אני מנסה לדבר עם בחורה וצריך להגיד אותו דבר 3 פעמים בסוף היא מנפנפת אותי , ואני לגמרי מבין אותה...
בקשר לשפת גוף ותנועות וכאלה , ניסיתי להשתמש בזה , כי לפי מה שקראתי , במועדונים פתיחים לא-מילוליים תופסים יותר טוב.
צריך ליצור קשר-עין ואז לגשת אל הבחורה ולהציע לה לבוא למקום שקט יותר.
משהו כמו :"היי , מה קורה?" - היא : "בסדר , מה איתך?" - "אני בקושי שומע אותך , בואי נלך למקום שקט יותר"
(תקנו אותי אם אני טועה)
או : *קריצה* / כל דרך אחרת למשוך את תשומת לבה - מהצד השני של הבאר , ואז לגשת אליה ולשאול מה קורה ולהתחיל שיחה...
זאת פעם ראשונה שלי במועדון אז אני לא מבואס , ציפיתי לסגור משהו , מינימום טלפון... או לפחות לפתח שיחה עם מישהי ! שזה באמת הכי בסיסי , וכולם שם זורמות והכל - בנות באות לשם בשביל להכיר בחורים...
אבל לא הלך... לפחות ניסיתי...
יש למישהו הצעות להביא לי איך מתקדמים , איך מתחילים שיחה במועדון , במקום רועש ?...
זאת פעם ראשונה במועדון ואני מתכוון עכשיו ללכת יותר , להתרגל לסביבה לתנאים , להכיר אנשים ולהפוך את זה למין 'בית שני שלי' , ככה שכשאני אבוא לשם פעם הבאה אנשים יכירו אותי , ואני לא אלחץ כל כך , זה יהיה לי טבעי כל האווירה של המועדונים ואני אדע מה לעשות שם...
אם אני אלך למועדונים הרבה אני אדע איך להתנהג שם..
ובכל זאת - אם יש לכם עצות לתת לי (חוץ ממה שב'התנהגות נכונה במסיבות')
תודה רבה אנשים =]![]()

ציטוט ההודעה

)