קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. בחרתי ת'עתיד שלי לפני כמה ימים
    על ידי Frisky בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 15-02-2006, 18:38
  2. [שאלה]משהו ששמתי לב אליו לפני כמה ימים
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 10-01-2006, 21:50
  3. בעיה אם הביטורנט...התנתקיות התחילו לפני כמה ימים
    על ידי Marik_Rabayev בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 18-11-2005, 23:29
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 23

[דיווח+ייעוץ] מסיבה לפני כמה ימים , צריך את העצה שלכם

משתמש מתחיל
    לייקים
    6
    נקודות
    0

ברירת מחדל [דיווח+ייעוץ] מסיבה לפני כמה ימים , צריך את העצה שלכם

זה הולך להיות די ארוך אבל אני באמת צריך את העזרה שלכם

אני קורא פה הרבה בפורום , וגם משתדל לצאת לשטח ולנסות את מה שאני קורא כמה שאפשר.

לפני כמה ימים הייתי עם כמה חברים במסיבה , הבעיה היא שהחברים AFCים , הם נכנסו למסיבה ,
    רקדו איזה 10 דקות ואחר כך רוב המסיבה ישבו ליד הבר ולא עשו כלום. הסתכלו איך גברים אחרים מתחילים
    עם בחורות ולא עשו כלום.
    אני הסתובבתי שם , רקדתי , באתי בראש טוב , רקדתי והכל..

כבר כשנכנסתי ראיתי 3 בחורות חמודות יושבות שם על אחת הספות ולידם היה איזה מישהו , לא נראה לי קשור אליהם.
    בטח איזה AFC שרצה להתחיל איתם ולא ידע איך אז ישב שם... או סתם מישהו , לא משנה...

בכל מקרה , אמרתי - אל תחשוב. ראית אותן ? יאללה - תפעל.
    ישר באתי אליו , לחצתי לו את היד , אמרתי "מה העניינים?" (הוא היה בשוק , אבל לחץ את היד) - עשיתי את זה בשביל SP...
    אני יודע שזה עלוב , אבל זה עדיף מאשר להתחיל סט כשהן רואות שאני לבד ואף אחד לא מכיר אותי...
    ישר אחרי זה באתי אליהן "למה אתם יושבות? בואו לרקוד !" וסימנתי להם עם הידיים לקום.
    בהתחלה הם התעלמו. לא ידעתי אם הן התעלמו או שהן לא שמעו , אז אמרתי שוב.
    הן עשו לא עם הראש.
    לא ידעתי איך להמשיך אז הסתלקתי משם כמה שיותר מהר ....

אבל לא הלכתי עם הראש למטה או משהו כזה. לא רוצות לא צריך. חזרתי לרקוד , ומהר מאוד ראיתי עוד איזו מישהי חמודה עם חברות שלה.
    השתמשתי בשיטה ש-THE NUTS הביא ל"התנהגות נכונה במסיבות" - גב אל גב.
    היא הסתובבה , צעקה איזה משהו והתקדמה צעד קדימה..
    נראה לי שמה שעשיתי לה היה משהו כמו דוב שמתחכך בעץ

נו בסדר , פעם ראשונה במועדון , שטויות... אני לא מצפה להצליח בצורה מסחררת על הפעם הראשונה...
    המשכתי להסתובב קצת , אבל אחרי זה הבטחון קצת ירד , אז הלכתי לחברים לראות איפה הם , לנסות לשכנע אותם לקום...
    כבר הרגשתי אידיוט שאני מסתובב כל הזמן במעגלים ולא עושה כלום...

שכנעתי אותם לקום קצת , קצת רקדנו ואחרי זה הם שוב הלכו לשבת.. המשכתי להסתובב , אחרי זה אחד מהם הציע לי ללכת להסתובב , הוא גם רצה לנסות לפתוח משהו , לעשות משהו !
    הסתובבנו קצת , אבל לא ידענו מה לעשות...
    ראיתי מסביבי המון המון פיקאפרים ! ראיתי על המון אנשים אחרים שמה פיקוק ,
    ראיתי כאלו שמשתמשים ברוטינות שאני מכיר... ראיתי אנשים סוגרים נשיקה , סוגרים מספרים , מתמזמזים...
    הכל חופשי , נראה שהולך להם הכל בלי בעיות... וזה ממש ביאס אותי...

הבעיה אצלי היא שלא שומעים אותי כמעט , אני מנסה לדבר עם בחורה וצריך להגיד אותו דבר 3 פעמים בסוף היא מנפנפת אותי , ואני לגמרי מבין אותה...
    בקשר לשפת גוף ותנועות וכאלה , ניסיתי להשתמש בזה , כי לפי מה שקראתי , במועדונים פתיחים לא-מילוליים תופסים יותר טוב.
    צריך ליצור קשר-עין ואז לגשת אל הבחורה ולהציע לה לבוא למקום שקט יותר.
    משהו כמו :"היי , מה קורה?" - היא : "בסדר , מה איתך?" - "אני בקושי שומע אותך , בואי נלך למקום שקט יותר"
    (תקנו אותי אם אני טועה)
    או : *קריצה* / כל דרך אחרת למשוך את תשומת לבה - מהצד השני של הבאר , ואז לגשת אליה ולשאול מה קורה ולהתחיל שיחה...

זאת פעם ראשונה שלי במועדון אז אני לא מבואס , ציפיתי לסגור משהו , מינימום טלפון... או לפחות לפתח שיחה עם מישהי ! שזה באמת הכי בסיסי , וכולם שם זורמות והכל - בנות באות לשם בשביל להכיר בחורים...
    אבל לא הלך... לפחות ניסיתי...

יש למישהו הצעות להביא לי איך מתקדמים , איך מתחילים שיחה במועדון , במקום רועש ?...
    זאת פעם ראשונה במועדון ואני מתכוון עכשיו ללכת יותר , להתרגל לסביבה לתנאים , להכיר אנשים ולהפוך את זה למין 'בית שני שלי' , ככה שכשאני אבוא לשם פעם הבאה אנשים יכירו אותי , ואני לא אלחץ כל כך , זה יהיה לי טבעי כל האווירה של המועדונים ואני אדע מה לעשות שם...
    אם אני אלך למועדונים הרבה אני אדע איך להתנהג שם..

ובכל זאת - אם יש לכם עצות לתת לי (חוץ ממה שב'התנהגות נכונה במסיבות')
    תודה רבה אנשים =]
    נערך לאחרונה על ידי TOM91; 24-07-2010 בשעה 12:32.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

כן.. לצערי אני מכיר תמצב הזה טוב... שאתה מנסה פעם פעמיים וזהו אין לך חשק... אבל אחי כל הכבוד שהעיקר ניסית...
    ד"א חשוב שתתאמן על לדבר בקול ולהשתפר בשפת גוף שלך... תדבר אליהם חזק אתה במועדון ולא אהבתי ממש תפתיח היה יותר טוב אם היית פותח עם היי אבל העיקר שכן פתחת וסחטיין אחי... היית צריך להמשיך ולפתוח זה קורה הרבה ואתה לא צריך להתרגש... סט אחד לא הולך והשני לא הולך שלישי רביעי אולי אפילו חמישי אבל השישי כבר יהיה איכותי אשש
    בקיצור עצה לפעם הבאה תפתח עוד סטים כי המצב הזה הוא מצב ממש ממש מייאש אבל אם אתה מתחיל עם הרבה אז קיבלת נסיון ובאת בכיף והיו צחוקים אז אתה מרגיש סבבה עם עצמך

משתמש מתחיל
    לייקים
    6
    נקודות
    0

בקשר לפתיח , אין מצב שהן היו שומעות , היה ממש רעש...
    אבל באמת זה לא פתיח מי יודע מה , היא לא מכירה אותי למה שהיא תבוא לרקוד , אבל זה מה שעלה לי לראש ואמרתי לעצמי בשביל להתגבר על הפחד-גישה , מה שעולה לראש זה מה שאני אומר , והדבר הראשון שעולה לי לראש - אני בא איתו וניגש ופותח ת'סט. גם אם זה המשפט הכי מפגר בעולם. זה בשביל להתחמם , אחר כך סטים הבאים יהיו טובים יותר...

ככה חשבתי אבל קשה לפתוח סטים במועדון כי לא שומעים אותך... בגלל זה אני צריך רעיונות ועצות איך לפתוח סטים במועדון... איך אתם פותחים סטים במועדונים?

אני יגיד לך מה אני תמיד עושה במועדונים
    אני קודם כל נכנס עם אווירה טובה ישר מחייך רוקד בקטנה נותן מבטים חיוכים קריצות לכמה בנות כאילו המקום שלך נכנס לאווירה טובה
    מתחיל רוקד עם חברים וכל זה בא לאיזה אחת רק בשביל החימום רוקד איתה מאחורה כזה לפעמים מורידה תידיים ואם יש מזל אז לא אבל זה לא משנה זה רק בשביל חימום

נגיד אני רואה מישהי חמודה או שאני בא אל כל החבורה שלה עובר ביניהם עם חיוך ומסתכל עליה ופותח שיחה/רוקד איתה
    או שאני בא רוקד לידם איזה שתי דקות ואז מסתובב "אחת מכן כל שניה נוגעת לי בתחת" הן ישר יצחקו ויגידו שלא וכל זה ואז אני ממציא סיפור על הומו שנגע לי בתחת במסיבה סתם שטויות בעיקר אבל אני בא עם אגו גבוהה קצת שחצן אפילו ככה זה מעלה ערך (לא יותר מדי כי אז זה עושה ההפך) מלא קינו זה מועדון אין בעיה עם קינו בכלל ובנוסף נאגים והרבה אני נותן כי בנות שוות במועדון ניהיות סנוביות (אפשר להבין 30 בנים מתחילים איתם בלילה) אז נאגים זה טוב (על איך שהן רוקדות התכשיטים שלהם הכל..)

אם לא הולך לי עם כמה בנות ויורד הביטחון אני הולך לבנות שיושבות בצד ואומר להן נגיד "וואי איזה חולצה יפה! סבתא שלי קנתה כזאת לפני שבוע זה קלאסי!" בדרך כלל הן צוחקות או לא מגיבות או כן מגיבות זה לא משנה זה רק בשביל להחזיר את הוויב

זה בגדול זה לא משו מוכן שתשתמש בוא וזה יעבוד
    אבל תהיה יצירתי עם זה תצחק תחייך תהנה
    במועדון זה יותר קל כי בנות באות בשביל זה
    מקווה שעזרתי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

בקשר למועדון יש לי בעיה דומה מאוד לשלך שגם אני לא מצליח לדבר עם בנות בגלל הרעש וקרה לי כבר שבחורה HB9 שאלה אותי משהו ובכיף יכלתי להזרים אותה אבל בקושי שמעו וזה היה מעצבן ולא היה מקום שקט במועדון ללכת אליו אבל היתרון במועדונים שאפשר להפציץ בקינו בקלות ובנות גם יותר זורמות מביום יום

משתמש מתחיל
    לייקים
    6
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי roy444 צפיה בהודעה
    אני יגיד לך מה אני תמיד עושה במועדונים
    אני קודם כל נכנס עם אווירה טובה ישר מחייך רוקד בקטנה נותן מבטים חיוכים קריצות לכמה בנות כאילו המקום שלך נכנס לאווירה טובה
    מתחיל רוקד עם חברים וכל זה בא לאיזה אחת רק בשביל החימום רוקד איתה מאחורה כזה לפעמים מורידה תידיים ואם יש מזל אז לא אבל זה לא משנה זה רק בשביל חימום

נגיד אני רואה מישהי חמודה או שאני בא אל כל החבורה שלה עובר ביניהם עם חיוך ומסתכל עליה ופותח שיחה/רוקד איתה
    או שאני בא רוקד לידם איזה שתי דקות ואז מסתובב "אחת מכן כל שניה נוגעת לי בתחת" הן ישר יצחקו ויגידו שלא וכל זה ואז אני ממציא סיפור על הומו שנגע לי בתחת במסיבה סתם שטויות בעיקר אבל אני בא עם אגו גבוהה קצת שחצן אפילו ככה זה מעלה ערך (לא יותר מדי כי אז זה עושה ההפך) מלא קינו זה מועדון אין בעיה עם קינו בכלל ובנוסף נאגים והרבה אני נותן כי בנות שוות במועדון ניהיות סנוביות (אפשר להבין 30 בנים מתחילים איתם בלילה) אז נאגים זה טוב (על איך שהן רוקדות התכשיטים שלהם הכל..)

אם לא הולך לי עם כמה בנות ויורד הביטחון אני הולך לבנות שיושבות בצד ואומר להן נגיד "וואי איזה חולצה יפה! סבתא שלי קנתה כזאת לפני שבוע זה קלאסי!" בדרך כלל הן צוחקות או לא מגיבות או כן מגיבות זה לא משנה זה רק בשביל להחזיר את הוויב

זה בגדול זה לא משו מוכן שתשתמש בוא וזה יעבוד
    אבל תהיה יצירתי עם זה תצחק תחייך תהנה
    במועדון זה יותר קל כי בנות באות בשביל זה
    מקווה שעזרתי.
    תודה רבה גבר , שיטה טובה... הבעיה שבקושי שומעים אותי...אני אדבר הכי חזק וישמעו אותי ממש ממש חלש...
    אני צריך לעבוד על זה , כי במועדון לא שומעים אותך בכלל....
    אתה תוכל לתת לי ככה בקצרה שלבים שאתה עושה ?
    נגיד : "יצירת קשר עין -> חיוך - > לגשת אליה ..."
    זאת פעם ראשונה שהלכתי למועדון , אני ממש חדש בזה ואני יודע שבשביל להצליח צריך להתנסות וכמה שיותר , הבעיה היא שהמועדון היחיד במקום שבו אני נמצא זה מועדון של ילדים בני 11 =S
    אני רוצה ללכת למועדונים על בסיס קבוע כל כמה ימים בשביל להתאמן , להכנס לאווירה ולהפוך את זה למקום טבעי שלי , שאני אדע בדיוק מה לעשות כשאני אראה בחורה יפה שאני רוצה.
    אני רוצה לנסוע עם חברים למועדון בתל אביב אבל זה חתיכת סיפור... הנסיעות זה 50 שקל לפחות , והכניסה למועדון זה עוד איזה 50 שקל... אז אני לא אוכל לצאת למועדונים כל כמה ימים... זה יוצא מלא כסף בסוף...

ציטוט נכתב במקור על ידי Benb צפיה בהודעה
    בקשר למועדון יש לי בעיה דומה מאוד לשלך שגם אני לא מצליח לדבר עם בנות בגלל הרעש וקרה לי כבר שבחורה HB9 שאלה אותי משהו ובכיף יכלתי להזרים אותה אבל בקושי שמעו וזה היה מעצבן ולא היה מקום שקט במועדון ללכת אליו אבל היתרון במועדונים שאפשר להפציץ בקינו בקלות ובנות גם יותר זורמות מביום יום
    צודק מאה אחוז , בנות זורמות הרבה יותר במועדונים מאשר במקומות אחרים , כי הן באות למועדונים בשביל להכיר בחורים.
    נערך לאחרונה על ידי TOM91; 24-07-2010 בשעה 02:47.

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

א. הסט הראשון שלך. היתה פתיחה יפה, אבל הזמנת אותן לרקוד מוקדם מדי. ז'תומרת, אם כבר באת ולחצת לו את היד, היית יכול להשתלב.

ב. שני דברים שאני מקפיד עליהם במועדונים זה להתחיל לרקוד לפני השעה 00:50 ושתהיה לי מצלמה.
    עד 00:50 הרחבה שייכת לך, כך שלא משנה כמה פיקאפרים אחרים השקיעו באביזרים לפיקוק, אתה הכוכב של הערב. (דרך אגב, לא כל פיקוק אומר שהבנאדם מבין משהו בפיקאפ)
    המצלמה זה בשביל פתיח לא מילולי, גם אם הן מתחמקות ואומרות לך שהן לא רוצות להצטלם אז הן כבר התחילו לדבר איתך, תמשיך מכאן

טוב שניסית, אחלה דוח!
    ובהצלחה בפעם הבאה!
    ציטוט נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
    "התואיל להגיד לי, בבקשה, באיזו דרך עלי ללכת מכאן?" שאלה אליס
    "זה תלוי במידה רבה לאן את רוצה להגיע." - אמר החתול

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

דיווח מצויין אחי , הרבה ממה שאמרת כאן מתייחס לפחד-גישה.
    זה שאתה אומר שלא שומעים אותך - זה דבר אחד , וזה שאתה אומר שאתה לא פותח סט כי 'ממילא לא ישמעו אותך' זה דבר אחר.
    תנסה , מה יש לך להפסיד?
    סך הכל , הסבירות שתראה את האנשים שאתה פוגש שם , את הבחורות שיש שם היא אפסית.
    תתפרע , תעשה דברים משוגעים !
    תרקוד חופשי , תעלה על הבר, תהיה מרכז העניינים.
    ברגע שבחורה רואה שאתה רוקד חופשי ולא דופק חשבון לאף אחד , היא תראה בך כאלפא , כמרכז העניינים ותתעניין בך.

גם אני הייתי במסיבה לפני כמה ימים , וראיתי שם איזה בחור שלא דפק חשבון לאף אחד , עלה לבמה והתחיל לרקוד , יותר מאוחר הוא ראה איזו בחורה רוקדת קרוב לבמה , התחיל לרקוד לידה , לעשות כל מיני תנועות מוזרות...
    היא הסתכלה עליו במבט מוזר , הוא שלח כמה נגים והיא אמרה 'איזה דפוק....'.
    אל תפחד מהתגובה של בחורות. הוא היה אדיש לגמרי למה שהיא אמרה , התעלם והמשיך בשלו.
    גם כשבחורה אומרת לך 'דפוק' זה לאו דווקא תגובה שלילית.
    היא אמרה לו 'דפוק' , אבל המשיכה להסתכל עליו בקוצר-רוח , חיכתה לדבר הבא שהוא יגיד , לדבר הבא שהוא יעשה.
    היא המשיכה לדבר עליו בהמשך הערב וצחקה עם חברות שלה כשראתה איך הוא רוקד.

תבין , במועדון בגלל שיש המון רעש , הפתיחים הלא-מילוליים והשפת גוף שלך לוקחים חלק מאוד גדול.
    בגלל זה אם תיגש אל בחורה ותתחיל לרקוד לידה --> זה פתיח טוב
    אם תיגש אל בחורה ותתחיל לדבר איתה --> פתיח לא טוב (אני מדבר עכשיו על מסיבה , מועדונים - לא על 'ליד הבר')

במועדונים , סוגי הפתיחות מתחלקות ל-2 סוגים :
    1. ליד הבמה , בריקודים , ברעש.
    2. ליד הבר , במקום שקט יותר.

1. במקום רועש - לא ישמעו אותך. ה-VIBE של הבחורה בדרך כלל גבוה , היא באה באנרגיות גבוהות , היא רוקדת , היא נהנת.
    אם תגש אליה עכשיו ותתחיל לדבר איתה , אתה מוריד לה את ה-VIBE , אתה בא בעצם ב-VIBE נמוך , ועצם זה שהיא תתחיל לדבר איתך גורם לאנרגיות שלה לרדת ממצב של 'לרקוד , להשתולל , בלאגניםםם' למצב של 'לדבר , להקשיב , רגוע'

מה אני מתכוון?
    כשאתה מתחיל לדבר איתה כשהיא באמצע ריקוד , היא לא תעצור את הריקוד שלה בשביל לדבר איתך. כי זה לא מתאים לסיטואציה. בן אדם שבא בשיא האטרף שלו , רוקד משתולל ונהנה לא יעצור פתאום בשביל 'לדבר'. כי זה VIBE שונה לגמרי , זה מצב-רוח שונה לגמרי , זה MOOD שונה לגמרי !!
    ואתה חייב להבין את זה , כי זה המפתח כאן!

במועדון , ברחבת הריקודים - במקום רועש , אתה צריך לפתוח בפתיח לא מילולי.

2. במקום שקט יותר , לדוגמא - ליד הבר.
    גם במועדון - יש לך תמיד את האזור של הבר.
    זה האזור השקט יותר. כאן , האווירה מתאימה יותר לפתיחת סט בצורה מילולית.
    אתה יושב בבר , קולט פתאום מישהי יפה בצד השני של הבר.
    שולח קריצה / חיוך / מבט קל (לא לבהות בה כמו איזה נואש)
    ואז ברגע שהיא קולטת אותך :
    - אם היא מחייכת בחזרה -->IOI-->תגש אליה , תפתח את הסט.
    - אם היא מסתובבת -->אולי IOI אולי היא לא רוצה-->תגש אליה , תנסה , אין לך מה להפסיד
    (אל תכניס לעצמך לראש 'זהו , היא לא רוצה אותי , הכל אבוד' - תכניס לעצמך לראש 'או שהיא רוצה אותי עכשיו או שלא - בכל
    מקרה אני ניגש , אני לא מכיר אותה , אני לא אראה אותה עוד פעם , אין לי מה להפסיד')
    כל מצב אחר - ברגע שנוצר קשר עין , אל תמשוך את זה. תקום , תגש אליה ותתחיל לדבר.

אם המצב הפוך ואתה קולט מישהי בבר בצד השני מסתכלת עלייך , מה שאתה צריך לעשות:
    קריצה וחיוך --> לגשת אליה או : הרמת גבות --> לגשת אליה
    או בעצם כל דבר אחר שיעביר לה את המסר 'הסתכלת עליי , גם אני מסתכל עלייך. נוצר קשר עין , בואי נתקדם הלאה'

אני אישית הייתי במסיבה לפני כמה ימים , ראיתי איזה בחור יושב על הבר עם סיגריה , איזו בחורה הסתכלה עליו מהדצ השני של הבר , הוא הרים את הקופסת סיגריות באוויר כאילו מציע לה סיגריה , ומיד עבר לצד השני של הבר , ישב לידה , התחיל לדבר איתה וקידם עניינים הלאה (לא ראיתי לאן זה המשיך אבל אם אני לא טועה אחר כך הוא לקח אותה איתו מהבר יד ביד...)

לסיכום:
    ברחבת הריקודים , במקום רועש - תתפרע , תעשה שטויות. ככה תמשוך את תשומת הלב של הבחורות , ככה תהנה , ככה תשחרר לחצים מיותרים ותגיע למצב קל של 'באתי להנות , באתי לעשות חיים ואני לא דופק חשבון לאף אחד כאן'
    אם תבוא לבחורה ותתחיל לרקוד לידה, הדבר הכי גרוע שיכול להיות הוא שהיא תדחה אותך , או תצעק עליך או משהו.. אבל מי ישמע אותה ברעש הזה? D=
    אם היא דחתה אותה אז היא בחורה סגורה , אין לה ראש פתוח...
    מצד שני , אם היא זורמת , היא תתחיל לרקוד איתכם גם ואם אתם על הבמה לדוגמא , על הבר או בכל מקום בולט אחר , מהר מאוד תהפוך למרכז העניינים ובחורות אחרות יראו שאתה רוקד עם המון בחורות , לא דופק חשבון וזה SP ענק...
    בכמה מילים - במקום רועש - תרקוד תשתולל ותעשה כל מה שעולה לך לראש. תמציא תנועות , תמציא ריקוד , הכל זורם.
    כמה שתקח סיכון גדול יותר ככה התגמול שתוכל לקבל גדול יותר. הבחורה רואה שיש לך אומץ , אתה בא אליה מתחיל לרקוד איתה כאילו אתה מכיר אותה , אתה יודע שהיא יכולה להעיף אותך לקיבינימט ולא אכפת לך.
    במקום שקט - תפתח שיחה בצורה הכי ישירה שיש.
    אם תרצה שאני אחלק לך את זה לכמה שלבים , באמת הכי בסיסיים:
    1. NVs - יצירת קשר עין. פנטומימה , תנועות גוף ,קריצות או כל דבר אחר שימשוך את תשומת לבה
    2. חיוך/קריצה - אחרי שנוצר קשר עין , אתה צריך 'לתגמל אותה' בצורה באמת קטנה על זה שהיא יצרה איתך קשר עין. תגמול כזה יכול להיות בחיוך או קריצה
    3. לגשת אליה - תגש אליה ותפתח בכל פתיח שרק תרצה. תנסה תנסה תנסה רק ככה תדע איזה פתיח הכי טוב.
    זה גם מאוד תלוי בסוג הבחורה.
    פתיח כמו
    "היי , ראיתי אותך יושבת בצד השני של הבר , את ביישנית או משהו"' - היא : <לא משנה> - אתה :"פשוט כבר 10 דקות את יושבת ועדיין לא הצגת את עצמך" יכול להיות מצויין. (פתיח עקיף , בצורה של NEG)
    אבל גם פתיח כמו "היי , קוראים לי שחר איך קוראים לך?" - היא : <לא משנה> - אתה : "אני לא שומע אותך , בואי נלך למקום שקט יותר" יכול להתאים. (פתיח ישיר)

הפתיח השני מתאים יותר למצבים בהם הבחורה מסתכלת עלייך , אתה חושב שהיא בעניין שלך והיא שולחת IOIים. כאן אתה יכול לקצר את התהליך ולבוא בגישה היותר-ישירה.
    עם הזמן והניסיון תדע להבחין בין הסיטואציות השונות ולהתאים איזה פתיח הכי מתאים לאיזו סיטואציה.

יאללה בהצלחה גבר , מקווה שהבנת
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 24-07-2010 בשעה 12:44.
    הייתי פה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    6
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Kutaly צפיה בהודעה
    א. הסט הראשון שלך. היתה פתיחה יפה, אבל הזמנת אותן לרקוד מוקדם מדי. ז'תומרת, אם כבר באת ולחצת לו את היד, היית יכול להשתלב.

ב. שני דברים שאני מקפיד עליהם במועדונים זה להתחיל לרקוד לפני השעה 00:50 ושתהיה לי מצלמה.
    עד 00:50 הרחבה שייכת לך, כך שלא משנה כמה פיקאפרים אחרים השקיעו באביזרים לפיקוק, אתה הכוכב של הערב. (דרך אגב, לא כל פיקוק אומר שהבנאדם מבין משהו בפיקאפ)
    המצלמה זה בשביל פתיח לא מילולי, גם אם הן מתחמקות ואומרות לך שהן לא רוצות להצטלם אז הן כבר התחילו לדבר איתך, תמשיך מכאן

טוב שניסית, אחלה דוח!
    ובהצלחה בפעם הבאה!
    בקשר למצלמה - ראיתי שם עכשיו כשאני נזכר בזה רק מישהו אחד שהיה עם מצלמה מקצועית כזאת , אבל לא נראה לי שזה קשור לפיקאפ.
    אני מתכוון , זה שהיה שם עם המצלמה לא נראה לי היה קשור. הוא צילם הרבה בנות אבל לא מעבר לזה. הוא לא דיבר איתן או משהו , זה נראה לי מישהו מהמקום.. יש בהרבה מועדונים צלמים שמצלמים תמונות מהמקום ואחר כך מפרסמים כפרסום של המקום , בשביל שאנשים ירצו לבוא למועדון...
    מה אני אמור לעשות עם הכלי הזה של מצלמה במועדון?
    אני אמור לבוא לכוון אליהן את המצלמה ולשאול אם הן רוצות תמונה ואז?... איך ממשיכים מכאן? אז צילמת תמונה שלהן... מה הלאה?

בקשר לסט הראשון , את האמת , מאוד נלחצתי ולא ידעתי מה לעשות... לא באתי מוכן בכלל מבחינת רוטינות סיפורי DHV או דברים כאלה.. ואני עדיין מתחיל , ככה שדברים כאלה הם ממש MUST בשבילי...
    אמרתי לעצמי שהמשפט פתיחה שעולה לי לראש זה מה שאני אומר וזהו. לא משנה מה.
    באמת שאמרתי את זה מוקדם מדי , וגם שם כבר ידעתי את זה אבל לא עלה לי שום דבר אחר לראש ואמרתי לעצמי שעדיף לבוא עם זה מאשר להשאר לחשוב שם על 'משפט פתיחה טוב יותר' ואז עד שאני ניגש כבר הן יקלטו שאני עומד מסתכל עליהן רבע שעה.

אתה יודע אחי , הרבה פעמים , בהרבה מקומות אני מתחבר למשפט
    "משפט פתיחה טוב מגיע 5 דקות אחרי שעשית מעצמך אידיוט מוחלט"
    יענו אחרי שבאת ביציאה הכי מפגרת ועשית מעצמך אידיוט פתאום עולה לך לראש משפט פתיחה מצויין ואתה אומר "וואלה הייתי יכול להשתמש בזה , חבל שלא עשיתי את זה"

כמעט תמיד זה מה שקורה אצלי , אני לא יודע מה להגיד , לפעמים אני אומר סתם איזה משהו , לפעמים אני משתפן ולא אומר כלום , ואז 5 דקות אחרי זה אני יודע מה הייתי אמור לומר ומתבאס שלא אמרתי את זה.
    הפעם זה לא היה ככה. באמת שלא ידעתי מה לומר גם אחרי שפתחתי את הסט. אני פשוט לא יודע איך לפתוח סטים במועדון , ובגלל זה גם פתחתי את הנושא הזה.

עריכה :
    בקשר לשעה שאמרת , 00:50 , הגענו למסיבה בסביבות 11 וחצי , היא נפתחה ב-12.
    אז באמת ב-10 דקות הראשונות פחות או יותר פתחתי את 2 הסטים האלה , אחר כך מצאתי את עצמי מסתובב במעגלים עד 2 וחצי 3 לא עושה כלום... =/
    היה ממש רועש והיו מלא בנות שבחורים אחרים דיברו איתם כבר...
    ואלו שלא דיברו איתם או שרקדו ליד הדיג'יי בבמה שמה , איפה שיש הכי הרבה רעש --> אין שום סיכוי שהן ישמעו אותי
    או שהן היו על הבר ולא היה לי רעיון איך להתחיל איתן.. ניסיתי קצת NVs - קריצות , מבטים , חיוכים אבל מה שקיבלתי זה סיבוב ראש מהיר/התעלמות

אני יודע שהרבה ממה שאמרתי עכשיו זה אמונות מגבילות ואני מנסה להתגבר על זה אבל העניין שלא שומעים אותי באמת מאוד בעייתי...

תודה רבה גבר באמת שעזרת , אם יש לאנשים פה עוד טיפים ויוכלו לעזור לי אני ממש אשמח , אני באמת צריך עזרה בתחום...
    תבורכו אנשים
    נערך לאחרונה על ידי TOM91; 24-07-2010 בשעה 12:31.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

מה הבעיה להיתכתב אם הבחורה זה פשוט
    קלאסי ותמיד עובד לי וככה אני תמיד משיג
    מספרי פלאפונים במסיבות^^,
    ותמיד חשוב להיות בולט ברחבה ואם אפשרי לרקוד על הבר יחד
    אם הבנות אחרי שעה כבר כל המועדון שלך
    אין זה פשוט עובד^^
    פעם אחת רקדתי איזה 5 שעות אם הפסקה פו הפסקה שם
    אך נתפסו לי כל הרגלייםXD~~
    נערך לאחרונה על ידי DRAGONZX; 24-07-2010 בשעה 15:59.

משתמש מתחיל
    לייקים
    6
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי DRAGONZX צפיה בהודעה
    ותמיד חשוב להיות בולט ברחבה ואם אפשרי לרקוד על הבר יחד
    אם הבנות אחרי שעה כבר כל המועדון שלך
    אין זה פשוט עובד^^
    פעם אחת רקדתי איזה 5 שעות אם הפסקה פו הפסקה שם
    אך נתפסו לי כל הרגלייםXD~~
    אח שלי נראה לי לא הבנת... מה להתכתב איתם? איך בדיוק?
    אני מדבר איתך על מועדון - אתה נכנס , רואה בחורות מאיפה יש לך בדיוק תמספר שלהם בשביל להתכתב איתם ? ><
    עריכה:
    עכשיו הבנתי - אתה מתכוון לכתוב על נייר משהו ואז להביא להם שיקראו? ראיתי את זה באיזו סדרת פיקאפ , לא זוכר איפה... זה אשכרה עובד?
    אני ארגיש די אידיוט לשבת ליד הבר , כולם רוקדים נהנים אווירה מטורפת ואני בא אליה עם איזה פתק...
    ואם כבר פתק - מה לכתוב לה ? "שלום , אני TOM91 איך קוראים לך?"

בקשר ללרקוד ולהיות בולט , ניסיתי אחי , רקדתי הרבה אבל הרחבה מפוצצת , מלא אנשים שבאים עם חברים שלהם - כמעט לכולם שם היו ווינגים..
    ניסיתי לרקוד שם אבל כולם כבר בקבוצות..

עוד עצות ? אוהב אותכם חבר'ה

משתמש מתחיל האוואטר של avirankatz
    לייקים
    0
    נקודות
    50

גם לי יש את אותה הבעיה עם הרעש.
    DRAGONZX - אהבתי ממש את הרעיון של ההתכתבות אני אעשה את זה..
    זה נראה לי יילך בערך ככה: אני אנסה לדבר רגיל, לא יילך ואז אני אגיד לה "חכי שנייה" ואכתוב מה שאני רוצה על מפית או שאני אביא לה לכתוב מה שהיא רוצה

לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי TOM91 צפיה בהודעה
    בקשר למצלמה - ראיתי שם עכשיו כשאני נזכר בזה רק מישהו אחד שהיה עם מצלמה מקצועית כזאת , אבל לא נראה לי שזה קשור לפיקאפ.
    אני מתכוון , זה שהיה שם עם המצלמה לא נראה לי היה קשור. הוא צילם הרבה בנות אבל לא מעבר לזה. הוא לא דיבר איתן או משהו , זה נראה לי מישהו מהמקום.. יש בהרבה מועדונים צלמים שמצלמים תמונות מהמקום ואחר כך מפרסמים כפרסום של המקום , בשביל שאנשים ירצו לבוא למועדון...
    מה אני אמור לעשות עם הכלי הזה של מצלמה במועדון?
    אני אמור לבוא לכוון אליהן את המצלמה ולשאול אם הן רוצות תמונה ואז?... איך ממשיכים מכאן? אז צילמת תמונה שלהן... מה הלאה?
    הרבה פעמים, במועדונים, יש צלמים מקצועיים שבאים לצלם בחורות בשביל "ליחצן את המועדון באינטרנט..." (בתחלס, הם עושים את זה בשביל להכנס בחינם).
    בכלל, בחורות (ובכלל אנשים שמחים) אוהבות להצטלם.
    אז הרוטינה שלי עם המצלמה היא פשוטה:
    1. לתפוס קשר עין (אם זה לא קורה מעצמו אז הפלאש הראשון כבר מושך תשומת לב).
    2. איך שהיא מסתכלת לכוון את המצלמה, כאן היא (לבד או עם החברות) תעשה פוזה ותחייך.
    3. צילום.
    4. נצמד אליהן, שואל אם אפשר תמונה ביחד וישר נותן את המצלמה למישהו (אם יש גבר בסט, אז אליו. אם אין אז למכוערת שבחבורה או סתם מישהו).
    5. עכשיו היא בטח תרצה לראות את התמונות, אז לוקח אותה הצידה ואפשר להתחיל לדבר.

דרך אגב, היה לי לא מזמן (מצעד המוזיקה, אם אני זוכר נכון) מקרה שאני כבר עושה פוזות עם הבחורות ואז מגיע חבר שלי ואומר "מה אתה עושה, לא נגמרו לך הסוללות?"
    (זה היה נכון, אבל למה אתה אומר את זה מול הבחורות? )

לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי DRAGONZX צפיה בהודעה
    צודק. כבר הרבה זמן לא עשיתי את זה אבל להתכתב זה דבר מצויין!
    בעיקר לאזור של הבר, כשהיא כבר יושבת.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

חשב להביא מצלמה לבא אם כמה חברים
    ואש להתבלט מבין כל החבורה להיות הדומינן בחברה
    וכל בת שרואה את זה אוטמטית היא נדלקת עליך ורוצה להכיר אותך אישית^^

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:31.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,872 | הודעות: 8,199,465 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect