לא יודע למה תמיד קורה לי כל הסיפורים המוזרים האלה סאחטמוזיקה...
אני הולך לי בכיף עם הכלבה שלי [ יש לי 3 כלבים] 2 רועי גרמני זכר\נקבה ונקבת פיקינז..
אני הולך לי בכיף עם הכלבת פיקינז שלי פתאום באה לי אישה הזויה היא אומרת לי אתה לא מתבייש
לא מספיק שאתה גונב את הגור המסכן הזה ולוקח אותו מהאמא אתה עוד הולך איתו בשכונה ליד הבית שגנבת מימנו?
אני כזה עם פרצוף של "מה את רוצה?" בסופו של דבר היא אומרת לי במידה ואתה לא מחזיר את הגור עכשיו אני מתקשרת למשטרה
תוך כדאי שהיא מאיימת להתקשר למשטרה היא צועקת לאיזו אחת "לאהה, לאהה, בואי תראי מצאתי את הגור שנגנב לך"
אין קול ואין עונה והיא בנתיים יעני מחייגת את המס' של המשטרה מאיימת עליי אני אומר לה שמעי יש פה אי-הבנה הכלבה שלי כבר 8 שנים
אני מגדל אותה מה את רוצה? היא אומרת לי בסדר אנחנו כבר נראה..
שוב היא צועקת לאה, לאה.. אחת יוצאת מהחלון [כנראה לאה חח] היא אומרת לה מה ?
אז היא אומרת לה בואי תרדי [היה חושך מוחלט] אז היא ירדה ראתה את הכלבה והיא אומרת לי זאת הגורה שלי תחזיר לי אותה...
היא באה להרים אותה ומשכתי ברצועה שתבוא לכיוון שלי, היא אומרת לי תחכה, עכשיו אני מתקשרת למשטרה..
אני כזה מה את מפגרת?, התקשרתי לאח שלי הגדול , הוא ישר בא עם סיגריה בפה ושפה רועדת יעני מרוב עצבים בשביל להפחיד אותן
הוא אמר שמעו לי טוב או שאתן עפות מפה או שאני מפרק את שניכם ואני אביא לכם סיבה טובה להתקשר למשטרהה
היא ישר התחילה אתה מאיים עלינו ? אז הוא אומר לה "כן"
בסופו של דבר עבר מישהו מהבית כנסת שיצא מהתפילה לכיוון הבית ישר הוא בא אלינו אמר לנו לידן
אל תתייחסו אליהן שניהן חיות בהזיות, הן כבר מוכרות להרבה אנשים פה במועצה..
אמרנו "אה טוב" והלכנו והיא בנתיים[לאה] צועקת לנו אתה תשמע מימני".
סאמק ערס זה כל כך מביא לי עצבים הדברים הגועליים האלה של אנשים
אני כל יום מנסה לשפוט אנשים לטובה ותמיד אני מקבל סטירות מימין לשמאל..
* בנוסף לא פחדתי מימנה מה היא כבר יכולה לעשות? יש לכלבה שבב ישר הולכים לווטרינר של המועצה שפתוח 7\24.
ורואים על השבב שהכלבה שלנו, גם לא צעקתי או משהו כזה בשביל לא לחמם את העיניינים סתם רציתי פשוט ללכת..
מי שיגיד לי "במקומך הייתי נותן לה נגחה" בסיטואציה כזו אתה לא תיתן לאישה מבוגרת נגחה הרי רואים שמשהו לא בסדר אצלה.

ציטוט ההודעה

לשעבר.