קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] איך אני מכין אורז מלא?
    על ידי Fabio בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 20-09-2005, 18:46
  2. [שאלה] איך אני שם שתי פלאג אין בוינאמפ
    על ידי פאנטום בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 22:54
  3. [שאלה] איך אני יוצר קובץ GIF ?
    על ידי Smirnoff בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 08:05
  4. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 21:31
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

שאלה|איך לבנות נוחות?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל שאלה|איך לבנות נוחות?

תראו,אני מבין את התהליך של של העניין,אבל הבעיה זה שאני לא יודע איך לבנות נוחות,ובלי נוחות כמובן אין סגירה.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של Ahene
    לייקים
    45
    נקודות
    100
    פוסטים בבלוג
    1

תקורא מדריכים,

מצטרף לשאלה שלך אחי יש לי גם פחות או יותר את הבעיה הזאתי...

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    חמי
    לייקים
    4
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Train Hard Go PRO!!

נוחות פשוט תדברו על נושאים אישיים נגיד וואי ראיתי את הקליפ של השיר never gonna be alon של nickelback וכהבנתי שהאבא מת ירדה לי דמעה אתה גורם לה להרגיש שאתה בוטח בה אז היא כמובן תבטח בך אתה יכול גם לעשות את רוטינת הקובייה שהיא מאוד טובה לנוחות וסתם לכל שלב בפיקאפ חפש בפורום אם לא תמצא חפש בגוגל the cube routine אני לא מפרסם לינק בגלל שזה פורום מתחרה
    אני אישית ניסתי את הרוטינה אבל משום מה איך שהוא שאני מתחיל על מישהי קיימת תמיד נוחות היה לי קטע שאיזה מישהי סיפרה לי למה היא רבה עם ה BFF שלה ולא לחברה אחרת קרובה ובאותו זמן גם הייתה משיכה יש לי עוד דוגמאות תנסה גם לשדר דיסקרטיות כלומר מה שסיפרו לך לא יוצא ממך

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

נוחות נבנית כשהבחורה רואה שאתה , בשונה מגברים אחרים לא ממוקד ב'לנשק אותה' , 'להשכיב אותה' ומדבר איתה בגלל שאתה באמת רוצה לדבר איתה (ככה היא רואה את זה מהצד שלה)
    נשים רגילות שגבר שבא לדבר איתן בא להתחיל איתן. הוא בא כי הוא נמשך אליהן והוא רוצה לשכב איתן וזה הדבר הראשון שהוא משדר , עוד לפני שהוא מכיר אותן בכלל.
    שלב הנוחות הוא כשהבחורה נמשכת אלייך ומושכנעת שיש עוד סיבות מדוע אתה רוצה להכיר אותה מעבר לעובדה שהיא יפה.

כשגבר בא אל מישהי שהוא לא מכיר ביציאה 'היי , את ממש יפה , רוצה לצאת איתי?' - הוא לא בנה נוחות , הוא לא שונה מעוד אלף גברים אחרים שבאו אליה קודם לכן.

יש כמה דרכים מומלצות שאפשר להשתמש בהן כדי לבנות נוחות.
    אתה יכול לאתגר אותה - בצורה הזו , היא רואה שאתה לא בא אליה ומקבל אותה כמו שהיא , היא צריכה להוכיח את עצמה. זה גם יוצר משיכה אבל גם בונה נוחות באופן מסויים. אפשר להפוך את האתגר אפילו ל'התערבות' . יש לכם כעת חוויה משותפת , חוויה שלאו דווקא קשורה למשהו מיני , מה שמראה לה בחורה שאתה מדבר איתה - ובעצם לא מכוון כל הזמן אל המיניות , לעצם זה שהיא אישה ושאתה רוצה אותה.

דוגמא להתערבות:
    אתה : אני בדרך כלל לא אומר את זה על הפעם הראשונה אבל....בלה בלה בלה - כאן אתה שולח לה איזה נג. 'את לא יודעת לבשל' , 'את לא יודעת להתלבש' או כל דבר אחר , שיכול ליצור התערבות.
    היא : בלה בלה בלה
    אתה : את יודעת מה , בואי נעשה דבר כזה - כל אחד יעשה X , אם אני מנצח את מזמינה אותי לשתות ואם את מנצחת....מה שגם ככה לא יקרה... אני מזמין אותך לשתות

בצורה הזאת , הבחורה מרגישה הרבה יותר בנוח להסכים.

תסתכל על זה לרגע מהצד של הבחורה,
    לאיזה בחור היא תרגיש יותר בנוח להיענות? לזה שבא אליה באופן ישיר , מראה את מטרותיו ומזמין אותה לצאת איתו ?
    או לבחור שמכוון למטרה שלו אבל בדרך עקיפה , דרך התערבות?

התחושות שאתה מעביר לבחורה ב-2 הדרכים שונות לחלוטין.
    בדרך הישירה הבחורה מודעת לכוונות שלך , והסיכויים שהיא תסרב גבוהים יותר.
    בדרך העקיפה (אתגר , התערבות - כמו שהסברתי) היא פחות מודעת לכוונות שלך , ולוקחת את זה ברוח של הומור וכייף , איתגרת אותה , יצרת לה עניין. ועכשיו גם יש לכם חוויה משותפת.

שוב - יש דרכים שונות ליצירת נוחות , והרבה פעמים המשפט הישיר יתפוס מצויין , אני לא שולל אותו.
    אבל זה תלוי מתי אתה משתמש בו. המשפט הישיר 'רוצה לצאת איתי' יכול לעבוד מעולה אבל הוא יתאים רק אחרי שבנית נוחות. לא תוכל להשתמש בו ככלי לבניית נוחות

דוגמא נוספת לבניית נוחות (כמובן , אחרי שכבר נוצרה משיכה והתחלתם שיחה והכל):
    לומר משהו בסגנון "אהבתי את הבושם שלך , איזה בושם זה?"
    להתקרב להריח ולהיות ממש קרוב לנשיקה אבל לא לנשק אותה. זאת אומרת לקרב את השפתיים שלך ממש קרוב לאוזן/צוואר/לחי שלה , במצב שיכל להיות בקלות נשיקה אבל לא לנשק אותה.

כמו כן - לקחת אותה לחדר שלך , לדבר איתה קצת ואז לצאת ממנו. לא לנסות להשכיב אותה בו ורק יותר מאוחר לחזור לחדר.

כשבחורה מרגישה שהייתה לכם האפשרות להתקדם הלאה אבל אתם לא לוחצים להתקדם זה בונה נוחות.

לסיום , ראיתי באיזו סדרה , נראה לי ב-THE PICKUP ARTIST , באחת התוכניות האחרונות שלקחו את הבחורות לחדר , ישבו איתם קצת על המיטה , דיברו איתם קצת ואחר כך יצאו מהחדר לסלון , המשיכו לדבר קצת ורק יותר מאוחר הם חזרו לחדר.
    כשהם חזרו לחדר - הבחורה כבר הכירה את המקום , זה לא היה מקום חדש עבורה. היא הרגישה הרבה יותר בנוח להתקדם לשלב הבא (MC או FC) כי היא הרגישה שהיא מכירה את המקום טוב יותר , וזה לא בא לה 'בבת אחת'

מקווה שעזרתי
    הייתי פה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    ככל שאתה תתרגל יותר, ככה תקבל תוצאות גבוהות יותר מהפעם הקודמת.

ציטוט נכתב במקור על ידי dins8 צפיה בהודעה
    נוחות נבנית כשהבחורה רואה שאתה , בשונה מגברים אחרים לא ממוקד ב'לנשק אותה' , 'להשכיב אותה' ומדבר איתה בגלל שאתה באמת רוצה לדבר איתה (ככה היא רואה את זה מהצד שלה)
    נשים רגילות שגבר שבא לדבר איתן בא להתחיל איתן. הוא בא כי הוא נמשך אליהן והוא רוצה לשכב איתן וזה הדבר הראשון שהוא משדר , עוד לפני שהוא מכיר אותן בכלל.
    שלב הנוחות הוא כשהבחורה נמשכת אלייך ומושכנעת שיש עוד סיבות מדוע אתה רוצה להכיר אותה מעבר לעובדה שהיא יפה.

כשגבר בא אל מישהי שהוא לא מכיר ביציאה 'היי , את ממש יפה , רוצה לצאת איתי?' - הוא לא בנה נוחות , הוא לא שונה מעוד אלף גברים אחרים שבאו אליה קודם לכן.

אתה יכול לאתגר אותה - בצורה הזו , היא רואה שאתה לא בא אליה ומקבל אותה כמו שהיא , היא צריכה להוכיח את עצמה. זה גם יוצר משיכה אבל גם בונה נוחות באופן מסויים. אפשר להפוך את האתגר אפילו ל'התערבות' . יש לכם כעת חוויה משותפת , חוויה שלאו דווקא קשורה למשהו מיני , מה שמראה לה בחורה שאתה מדבר איתה - ובעצם לא מכוון כל הזמן אל המיניות , לעצם זה שהיא אישה ושאתה רוצה אותה.

דוגמא להתערבות:
    אתה : אני בדרך כלל לא אומר את זה על הפעם הראשונה אבל....בלה בלה בלה - כאן אתה שולח לה איזה נג. 'את לא יודעת לבשל' , 'את לא יודעת להתלבש' או כל דבר אחר , שיכול ליצור התערבות.
    אתה : את יודעת מה , בואי נעשה דבר כזה - כל אחד יעשה X , אם אני מנצח את מזמינה אותי לשתות ואם את מנצחת....מה שגם ככה לא יקרה... אני מזמין אותך לשתות

לאיזה בחור היא תרגיש יותר בנוח להיענות? לזה שבא אליה באופן ישיר , מראה את מטרותיו ומזמין אותה לצאת איתו ?

בדרך העקיפה (אתגר , התערבות - כמו שהסברתי) היא פחות מודעת לכוונות שלך , ולוקחת את זה ברוח של הומור וכייף , איתגרת אותה , יצרת לה עניין. ועכשיו גם יש לכם חוויה משותפת.

שוב - יש דרכים שונות ליצירת נוחות , והרבה פעמים המשפט הישיר יתפוס מצויין , אני לא שולל אותו.
    אבל זה תלוי מתי אתה משתמש בו. המשפט הישיר 'רוצה לצאת איתי' יכול לעבוד מעולה אבל הוא יתאים רק אחרי שבנית נוחות. לא תוכל להשתמש בו ככלי לבניית נוחות

להתקרב להריח ולהיות ממש קרוב לנשיקה אבל לא לנשק אותה. זאת אומרת לקרב את השפתיים שלך ממש קרוב לאוזן/צוואר/לחי שלה , במצב שיכל להיות בקלות נשיקה אבל לא לנשק אותה.

כמו כן - לקחת אותה לחדר שלך , לדבר איתה קצת ואז לצאת ממנו. לא לנסות להשכיב אותה בו ורק יותר מאוחר לחזור לחדר.

כשבחורה מרגישה שהייתה לכם האפשרות להתקדם הלאה אבל אתם לא לוחצים להתקדם זה בונה נוחות.

לסיום , ראיתי באיזו סדרה , נראה לי ב-THE PICKUP ARTIST , באחת התוכניות האחרונות שלקחו את הבחורות לחדר , ישבו איתם קצת על המיטה , דיברו איתם קצת ואחר כך יצאו מהחדר לסלון , המשיכו לדבר קצת ורק יותר מאוחר הם חזרו לחדר.
    כשהם חזרו לחדר - הבחורה כבר הכירה את המקום , זה לא היה מקום חדש עבורה. היא הרגישה הרבה יותר בנוח להתקדם לשלב הבא (MC או FC) כי היא הרגישה שהיא מכירה את המקום טוב יותר , וזה לא בא לה 'בבת אחת'

מקווה שעזרתי
    חחח כבר לא היה לי מה לירשום,
    שינעצו את מה שרשמת בלינקייה זה בטוח יעזור וגם עזרת לי קצת!,
    תודה רבה לך, ואני מקווה שזה יעזור לאחרים..
    נערך לאחרונה על ידי דודפור; 25-07-2010 בשעה 14:31.

משתמש ותיק האוואטר של InSane
    לייקים
    468
    נקודות
    534
    משפט מחץ
    Zman is Money

ציטוט נכתב במקור על ידי dins8 צפיה בהודעה

דוגמא להתערבות:

מקווה שעזרתי
    ליינקייה ביבי

PsyTrance לשעבר
    MegaPro לשעבר

משתמש מתחיל האוואטר של avirankatz
    לייקים
    0
    נקודות
    50

באמת ללינקייה..
    בכלל כל התגובות שלך ממש מושקעות, dins, תודה רבה על זה!

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

בנוסף למה שדניס אמר ,נשמע שבטכלס בכלל לא הבנת מה זה אומר "יצירת נוחות" .

תנסה לחשוב על ידידה שלך,איך אתה מדבר אליך ? אתה אתה מתהג לידה ? כמה אתה רגוע שאתה באיזור שלה ?
    שים לב שעם ידידות אתה מתנהג בצורה שונה לחלוטין מאשר הצורה שבה אתה מתנהג עם בחורות שאתה רוצה.
    עם ידידה אתה רגוע,נינוח,לא מאותגר משום בחינה כמעט ,שפת גוף פתוחה ...אתה איתה נטו בשביל הכיף של האינטרקציה ולא בשביל שום דבר מעבר...
    זה בדיוק יצירת נוחות (ובגלל שהרבה בחורים יוצרים נוחות עם בחורות עוד לפני שהם יצרו משיכה ,הם מגיעים ל FRIENDS ZONE ).

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

לנעווווול שלא יתחילו חפירות שיבלבלו אותו, מה שרשמו קולע ולא צריך עוד הסבר

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אז בעצם אני יכול להשתמש בפרטים אישיים ככלי ליצירת נוחות,באתגר,ולהיות קרוב למצב שאפשר לעשות בו KC אבל בעצם לא לעשות?

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי ImRule צפיה בהודעה
    אז בעצם אני יכול להשתמש בפרטים אישיים ככלי ליצירת נוחות,באתגר,ולהיות קרוב למצב שאפשר לעשות בו KC אבל בעצם לא לעשות?
    בידיוק.
    המצב של הכמעט KC זה לקראת סוף יצירת הנוחות ,זה יצרו מתח מיני עצום.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    בידיוק.
    המצב של הכמעט KC זה לקראת סוף יצירת הנוחות ,זה יצרו מתח מיני עצום.
    כן כבר הספקתי להבין את זה.
    טוב תודה לכולם,במיוחד לדין,תודה רבה,עזרת לי מאוד.
    תודה גם ל שאר שעזרו לי פה כמובן
    אפשר לנעול (:

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,828 | הודעות: 8,204,421 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect