קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. בחרתי ת'עתיד שלי לפני כמה ימים
    על ידי Frisky בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 15-02-2006, 18:38
  2. [שאלה]משהו ששמתי לב אליו לפני כמה ימים
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 10-01-2006, 21:50
  3. בעיה אם הביטורנט...התנתקיות התחילו לפני כמה ימים
    על ידי Marik_Rabayev בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 18-11-2005, 23:29
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 23 מתוך 23

[דיווח+ייעוץ] מסיבה לפני כמה ימים , צריך את העצה שלכם - עמוד 2

משתמש מתחיל
    לייקים
    6
    נקודות
    0

סבבה , אז יש את השיטה של להביא מצלמה ולצלם אותה והכל,
    יש עוד שיטות ? משהו יותר ספונטני , שלא דורש ממך להתארגן על מצלמה וכל מיני דברים כאלה - פשוט אתה איך שאתה , כשאתה נכנס למועדון ?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

להיות דומיננט ולהזמין אותן לדרינק
    ולהיות חופשי ומאושר^^

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי DRAGONZX צפיה בהודעה
    להיות דומיננט ולהזמין אותן לדרינק
    ולהיות חופשי ומאושר^^
    חס וחלילה...
    אם אתה באמת דומיננטי אתה לא תזמין מישהי שאתה לא מכיר לדרינק.
    ציטוט נכתב במקור על ידי TOM91 צפיה בהודעה
    סבבה , אז יש את השיטה של להביא מצלמה ולצלם אותה והכל,
    יש עוד שיטות ? משהו יותר ספונטני , שלא דורש ממך להתארגן על מצלמה וכל מיני דברים כאלה - פשוט אתה איך שאתה , כשאתה נכנס למועדון ?
    כן, יש עוד המון שיטות... השיטה של THENUTS גב אל גב, שיטה של פשוט לבוא ישירות ולהזמין אותה לרקוד או שפשוט להתחיל לרקוד, שיטה של לנסות לדבר איתה(אפשר פתיח דעה... זה די מתאים למועדון), שיטה של פיקוק(אני לא תומך בזה) ועוד...
    נערך לאחרונה על ידי Jmpua; 25-07-2010 בשעה 21:07.

כלל ברזל אחד ברחבת הריקודים במעדונים: אל תנסה לדבר כמעט בכלל.
    כל דבר אחר - עובד באותה מידה כמו ברחוב.

הזכירו פה מצלמה - פתיח מעולה עם הרבה וריאציות נחמדות.
    הזכירו פה להתכתב - גם מעולה, רק ממליץ לבודד קודם כי באמצע הריקוד קצת קשה להתחיל להכתוב לה וזה מוריד אנרגיות.
    השיטה של TheNuts -גם מעולה. אם אתה רוצה יש אפילו פיתוח של זה באחד מהסרטונים של Gambler מPUATraning שמסביר איך אפשר לנצל הרבה קינו ושפת גוף בשביל להתחיל עם בנות במועדונים... יש שם חלקים שקצת קשה לבצע ברעש אבל בגלל שהשיטה הכללית מבוססת על שפת גוף וקינו היא עובדת טוב (מניסיון).
    אני אישית - יש פתיחים מאוד נוחים בגלל שהם קצרים, קל להגיד אותם (עדיין חשוב להגיד באופן כזה שהיא תשמע), קל לפתח אותם בסיטואציה (מועדון וריקודים). לדוגמה:
    אתה בא, מסתכל על המטרה במבט מחייך מגחך שכזה... כתף מופנית החוצה. כאילו צוחק עליה.
    אם אתה עם חבר אתה יכול לעשות כאילו אתה אומר לו משהו ועדיין מסתכל על הבחורה וצוחק עליה.
    כמובן שהיא חייבת לראות שאתה צוחק עליה (אחרת מה הטעם?).
    אחרי שהיא רואה שגיחכת, היא מתחילה לתהות מה היא עשתה שמצחיק אותה, אולי היא לא בסדר?
    תבוא אליה ותגיד לה באוזן (אפשר לשלב פה קינו יופי):"תקשיבי, אני חייב להגיד לך שאת רוקדת גרוע... אבל אני יסלח לך על זה הפעם".
    אפשר גם לשנות את המשפט שיהיה עדין יותר כמו "תזיזי גם את הרגליים\ידיים... תשתחררי קצת" וזה מוריד את התגובות התקיפות (הרבה פחות ישיר). אתה יכול לפנות ממנה חלקית, חשוב חלקית כי אתה רוצה לקבל תגובה מסויימת, ועדיין לשדר שלא לגמרי אכפת לך.
    היא תגיב בשתי דרכים:
    1. תתגונן ואוליי תתחיל לספר לחברותיה (תגובות כגון "שמעתן מה הוא אמר לי?!" צפויות בהחלט). תפנה אליך ותנסה להגיד לך משהו כמו "למה מי אתה שתגיד לי שאני רוקדת גרוע?!". את זה אין בעיה לעקוף - אם היא עם חברות ושומעים יחסית בסדר תגיד "היא תמיד נחמדה כל כך? סך הכל באתי לעזור לה שלא תפדח את עצמה". אחר כך, או אם לא שומעים, תבוא אליה ותגיד לה "אם את כל כך רוצה לרקוד את יכולה לבקש יפה..." וקח אותה בלי לשאול (אל תאנוס אותה כה? - לא בכוח) לאיזה ריקוד.
    2. תפגע קצת, ירד הבטחון, לא תגיב בתקיפות. תבוא אליה ותגיד לה "לא נורא, לדעתי זה חמוד... רוצה ללמוד מהמומחה?" וקח אותה בעדינות ובלי לשאול אותה לריקודון.
    מפה כבר פתחת, השגת ריקוד (קינו), מדי פעם תזרוק איזה הערת C&F אם אפשר ותבודד. אם תשים לב אמרת גג 3 משפטים קצרים, המון שפת גוף, ושילוב של קינו.

הפתיח שGambler מראה בStealth Attraction שלו עובד רק על בסיס שפת גוף וקינו - מאוד שימושי, מומלץ בחום (גם זה של TheNuts שהם דומים יחסית).

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

הפתיח של גמבלר למסיבות אחד מהם הוא ללכת ישר אל המטרה במקום לעבור לידה ולהסתכל על הגוף שלה כמו שרוב הגברים עושים...
    אתה בונה מתח מיני כבר מהתחלה, מתקרב אליה ישירות עם מבט אדמוני
    ולמה לא לדבר? אם זה על הבר אז אין כזו בעיה לדבר...

ציטוט נכתב במקור על ידי Jmpua צפיה בהודעה
    הפתיח של גמבלר למסיבות אחד מהם הוא ללכת ישר אל המטרה במקום לעבור לידה ולהסתכל על הגוף שלה כמו שרוב הגברים עושים...
    אתה בונה מתח מיני כבר מהתחלה, מתקרב אליה ישירות עם מבט אדמוני
    ולמה לא לדבר? אם זה על הבר אז אין כזו בעיה לדבר...
    אני מדבר על הפתיח שדומה למה שTheNuts הסביר האחד מהמדריכים שלו. גם הפתיח שהזכרת עובד אחלה.
    ולא דיברתי על הבר... אני מדבר על רחבת הריקודים ומצבים שאי אפשר לשמוע שום דבר.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי TOM91 צפיה בהודעה

לפני כמה ימים הייתי עם כמה חברים במסיבה , הבעיה היא שהחברים AFCים , הם נכנסו למסיבה ,
    רקדו איזה 10 דקות ואחר כך רוב המסיבה ישבו ליד הבר ולא עשו כלום. הסתכלו איך גברים אחרים מתחילים
    עם בחורות ולא עשו כלום.
    אני הסתובבתי שם , רקדתי , באתי בראש טוב , רקדתי והכל..

יופי שלא נגררת אחריהם אחרת כל הערב היה נהרס,סחתיין !

כבר כשנכנסתי ראיתי 3 בחורות חמודות יושבות שם על אחת הספות ולידם היה איזה מישהו , לא נראה לי קשור אליהם.
    בטח איזה AFC שרצה להתחיל איתם ולא ידע איך אז ישב שם... או סתם מישהו , לא משנה...

בכל מקרה , אמרתי - אל תחשוב. ראית אותן ? יאללה - תפעל.
    ישר באתי אליו , לחצתי לו את היד , אמרתי "מה העניינים?" (הוא היה בשוק , אבל לחץ את היד) - עשיתי את זה בשביל SP...
    אני יודע שזה עלוב , אבל זה עדיף מאשר להתחיל סט כשהן רואות שאני לבד ואף אחד לא מכיר אותי...
    ישר אחרי זה באתי אליהן "למה אתם יושבות? בואו לרקוד !" וסימנתי להם עם הידיים לקום.
    בהתחלה הם התעלמו. לא ידעתי אם הן התעלמו או שהן לא שמעו , אז אמרתי שוב.
    הן עשו לא עם הראש.
    לא ידעתי איך להמשיך אז הסתלקתי משם כמה שיותר מהר ....

יפה מאוד על הקטע עם השלום לבחור,יכול לעזור רוב הפעמים (אבל לפעמים אם הוא ממש מעיק עליהן והן רוצות שהוא יסתלק,אתה בא בתור חבר שלו ,ככה שגם אתה אוטומטית "גרוע" כמוהו ,החברים שאתה בוחר לך אומרים לאחרים מי אתה באמת).
    לדעתי יכולת להמשיך את הסט אם היית נותן לה נג כל זה שהיא לא יודעת לרקוד ושאתה יכול ללמד אותה...אבל בכל מקרה זה היה מהר מידי היית קודם כל צריך קצת להכיר וליצור קצת משיכה.

אבל לא הלכתי עם הראש למטה או משהו כזה. לא רוצות לא צריך. חזרתי לרקוד , ומהר מאוד ראיתי עוד איזו מישהי חמודה עם חברות שלה.
    השתמשתי בשיטה ש-THE NUTS הביא ל"התנהגות נכונה במסיבות" - גב אל גב.
    היא הסתובבה , צעקה איזה משהו והתקדמה צעד קדימה..
    נראה לי שמה שעשיתי לה היה משהו כמו דוב שמתחכך בעץ

חחח לא נורא,מטעויות לומדים =]

נו בסדר , פעם ראשונה במועדון , שטויות... אני לא מצפה להצליח בצורה מסחררת על הפעם הראשונה...
    המשכתי להסתובב קצת , אבל אחרי זה הבטחון קצת ירד , אז הלכתי לחברים לראות איפה הם , לנסות לשכנע אותם לקום...
    כבר הרגשתי אידיוט שאני מסתובב כל הזמן במעגלים ולא עושה כלום...

שכנעתי אותם לקום קצת , קצת רקדנו ואחרי זה הם שוב הלכו לשבת.. המשכתי להסתובב , אחרי זה אחד מהם הציע לי ללכת להסתובב , הוא גם רצה לנסות לפתוח משהו , לעשות משהו !
    הסתובבנו קצת , אבל לא ידענו מה לעשות...
    ראיתי מסביבי המון המון פיקאפרים ! ראיתי על המון אנשים אחרים שמה פיקוק ,
    ראיתי כאלו שמשתמשים ברוטינות שאני מכיר... ראיתי אנשים סוגרים נשיקה , סוגרים מספרים , מתמזמזים...
    הכל חופשי , נראה שהולך להם הכל בלי בעיות... וזה ממש ביאס אותי...

הם לאו דווקא פיקאפרים ,במסיבות משתמשים הרבה מאוד בפיקוקינג ורוב הרוטיניות מוכרות,אנשים פשוט נכנסים לפורום הזה רואים כמה רוטיניות וממשיכים את השיחה,זה לא הופך אותם לפיקאפרים.

הבעיה אצלי היא שלא שומעים אותי כמעט , אני מנסה לדבר עם בחורה וצריך להגיד אותו דבר 3 פעמים בסוף היא מנפנפת אותי , ואני לגמרי מבין אותה...
    בקשר לשפת גוף ותנועות וכאלה , ניסיתי להשתמש בזה , כי לפי מה שקראתי , במועדונים פתיחים לא-מילוליים תופסים יותר טוב.
    צריך ליצור קשר-עין ואז לגשת אל הבחורה ולהציע לה לבוא למקום שקט יותר.
    משהו כמו :"היי , מה קורה?" - היא : "בסדר , מה איתך?" - "אני בקושי שומע אותך , בואי נלך למקום שקט יותר"
    (תקנו אותי אם אני טועה)
    או : *קריצה* / כל דרך אחרת למשוך את תשומת לבה - מהצד השני של הבאר , ואז לגשת אליה ולשאול מה קורה ולהתחיל שיחה...

נכון,אבל לא כזה מהר...קודם תרקוד קצת ,תעשה משהו ...היא לא תרצה לעזוב את חברות שלה כזה מהר בשביל מישהי שרק אמר לה שלום.

זאת פעם ראשונה שלי במועדון אז אני לא מבואס , ציפיתי לסגור משהו , מינימום טלפון... או לפחות לפתח שיחה עם מישהי ! שזה באמת הכי בסיסי , וכולם שם זורמות והכל - בנות באות לשם בשביל להכיר בחורים...
    אבל לא הלך... לפחות ניסיתי...

יש למישהו הצעות להביא לי איך מתקדמים , איך מתחילים שיחה במועדון , במקום רועש ?...
    זאת פעם ראשונה במועדון ואני מתכוון עכשיו ללכת יותר , להתרגל לסביבה לתנאים , להכיר אנשים ולהפוך את זה למין 'בית שני שלי' , ככה שכשאני אבוא לשם פעם הבאה אנשים יכירו אותי , ואני לא אלחץ כל כך , זה יהיה לי טבעי כל האווירה של המועדונים ואני אדע מה לעשות שם...
    אם אני אלך למועדונים הרבה אני אדע איך להתנהג שם..

מועדונים זה תחום יקר בשביל ללכת אליו קבוע ולסגור...קודם תנסה להשתפשף קצת יותר במקומות אחרים כמו ים או ברחוב או ביציאות סתם ככה עם חברים שרואים בחורות.
    אחרי שתצליח ותבין את העקרון ,רק אז אני מציע לך ללכת למועדונים בצורה יותר אגרסיבית במטרה לסגור הרבה כי כרגע נראה שכל "לא" שאתה מקבל מוריד לך את הביטחון.

ובכל זאת - אם יש לכם עצות לתת לי (חוץ ממה שב'התנהגות נכונה במסיבות')
    תודה רבה אנשים =]
    תיהנה

משתמש מתחיל
    לייקים
    6
    נקודות
    0

Snokpin תודה רבה אח שלי , סגרת לי את כל מה שהייתי צריך =-O
    אפשר לנעול

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:31.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,926 | הודעות: 8,199,519 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect