לדעתי נקסון הורסים את מייפל הם הוסיפו יותר מידי עבודות חדשות(ולפי מה ששמעתי הולכת לצאת עוד עבודה חדשה)...וכ'ו...
בקיצור לדעתי הם הרסו בגדול....הביעו את דעתכם
דיון פורה![]()
לדעתי נקסון הורסים את מייפל הם הוסיפו יותר מידי עבודות חדשות(ולפי מה ששמעתי הולכת לצאת עוד עבודה חדשה)...וכ'ו...
בקיצור לדעתי הם הרסו בגדול....הביעו את דעתכם
דיון פורה![]()
|
|
לא כזה קשה להשיג אנקס את כול האמת,
כבר קניתי 40קי שבוע הבא היה לי 60קי,
כבר יש לי את כול הסקילים... וגם השגתי לי סטייל =D
הם הרסו לאנשים שלא יכולים לקנות אנקס זה נכון.
אבל חפיף יש את KoC, ועוד עבודות שלא עולות כסף כמו אראן,
וגם! מה שחרא שהם עשו שלכול עבודה יש cash shop משלו.
נערך לאחרונה על ידי xMusic; 28-07-2010 בשעה 07:35.
שתקו
זהו נמאס מכל העבודות החדשות!!!!!!!!!!! שישאירו את מה שיש עכשיו זהו תנו לאנשים לשחק נורמאלי! ולא כל שנייה SC.
אהה כן אני הולך לקנות 50K NX או 75K NX ללא יודע אבל אני הולך לקנות ביום ראשון.
אני נימאס לי כל שבוע יש עבודה חדשה....
למה לא להוסיף כול חצי שנה או שנה, והדרופים יותר מדי קל לא כמו פעם הכי טוב זה היה לפני שהיה את האיוון
זה פשוט גורר ילדים לפתוח הם רוצים לנסות את העבודה אבל אני כבר לא כזה אני נשאר עם שחקן אחד או שתיים עד הסוף
בברכה, TheEvan/AmxEvan
![]()
![]()
דיי כבר אנשים NEXON הורסים NEXON NEXON זה לא NEXON
NEXON רק קונים את הקבצים מKMS הם המפתחים האמתיים וזה רק לטובה המשחק ממש השתפר מאז העבודות החדשות
NEXON לא עושים את העבודות האלה רק את התקלות הם עושים להיתחבר מהאתר את ההודעה של "יש לך בעיות להיכנס למשחק?"
זה הם עשו
Your Friends Are Your Biggest Weapon ,Your Part Of Them And They Are Part Of You.
The Bounds Shall Remain As Long As The Light Can Be Seen
נערך לאחרונה על ידי yakir56; 28-07-2010 בשעה 13:29.
עוד שבוע אני קונה 60קי,
יש לי מקום לקנות בזול מניקסון![]()
שתקו
הפעולות טובות למה הם צריכים לשמור על כמות השחקנים ואף להגביר ובלי שדרוגים וחידושים זה פשוט לא יהיה בקיצור כל דבר שהם עושים עם המתכנתים הסוסים שלהם זה בשבילכם יותר הסקיילים של הNX זה בשביל שאנשים יקנו בגלל שגם הם צריכים להתפרנס ממשהו וזה הפרנסה של האנשים האלה בקיצור כל דבר שהם עושים זה לטובה וכמו כמעט כל הישראלים מוצאים רק את הדברים הרעים בדבר
מחפש מעצב שיעצב לי חתימה בחינם חחח
danielst לשעבר שחכתי את הסיסמא
קודם כל אף אחד לא חייב לך שום דבר... זה המשחק שלהם.
דבר שני GMS הוא לא השרת הראשי שלהם אלה KMS. נקסון היא חברה קוריאנית (למרות שרוב המניות שלה באירופה)
דבר אחד לחיים תלמד... "נותנים לך תיקח , מרביצים לך תברח"
מפקח קטגוריית משחקי תפקידים לשעבר.
מה שאמרתה "נותנים לך תיקח,מרביצים לך תברח" הוא לא נכון תקרא את המשפט מחץ שלי כי שלי נכון חחחחח
ולנושא מה שנקסון עשו למשחק זה לטובתנו לא לטובת אף אחד אחר זה שהסקיילים מהNX זה הפרנסה שלהם ממה אתם רוצים שהם יתפרנסו? איך הם יאכילו את הילדים?
(למרות שאני חושב שכל אחד שמה מחרבן דולרים)
מחפש מעצב שיעצב לי חתימה בחינם חחח
danielst לשעבר שחכתי את הסיסמא
אני לא מדבר על NX או על תקציב אני מדבר בכללי