ארנסט מאך
נכתב במקור על ידי Youngik חח פעם הייתה איזה שיחה אחת בין שמן (אני לא גזעני הוא באמת שמן) לבין חבר שלי
קפטן ניקולס
מפקח קטגורית פנאי ותחביבים לשעבר!
קרל בנץ
נכתב במקור על ידי TaI קפטן ניקולס צודק, אומנם זה היה סוג של תלת אופן, אבל זה כלי הרכב הראשון שפעל באופן ממונע וללא מסילה. שאלה הבאה: כמה שנים (עגולות) נמשכה מלחמת העולם הראשונה?
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
4 שנים
נכתב במקור על ידי GuNja צודק, אומנם זה היה סוג של תלת אופן, אבל זה כלי הרכב הראשון שפעל באופן ממונע וללא מסילה. שאלה הבאה: כמה שנים (עגולות) נמשכה מלחמת העולם הראשונה? 4 שנים
שלושה :]]]
נכתב במקור על ידי TaI 4 שנים שניכם זריזים אבל טל היה ראשון בכמה שניות שאלה הבאה: כמה שפות יש שלא נגמרות באותיות "ית" זאת אומרת אנגלית, רוסית, עברית, וכו'. כמובן תמנו אותן.
2 ניחוש
שתיים ?
אההה אז אני מנחש שלוש
יידיש לדינו אורדו אפריקאנס הינדי ולא יודי אם זה נחשב שפות אבל גם ברייל ומורס
נערך לאחרונה על ידי xSellize; 28-07-2010 בשעה 16:09. סיבה: איחוד הודעות.
אני חושב שיש רק אחת והיא יידיש...
נכתב במקור על ידי Mr.YeLLoW ולא יודי אם זה נחשב שפות אבל גם ברייל ומורס ברייל היא לא שפה מדוברת היא שפת כתיבה בלבד, לכן היא יכולה להכילל גם עם כתב חרטומים, כנ"ל לגבי מורס שפה נשמעת לא מדוברת. אבל יש לך כמה טעויות וחוסרים. אני חושב שאומרים הינדית, מכן זה פסול וגם חסרות לך 2 שפות שאני מכיר.
נכתב במקור על ידי GuNja ברייל היא לא שפה מדוברת היא שפת כתיבה בלבד, לכן היא יכולה להכילל גם עם כתב חרטומים, כנ"ל לגבי מורס שפה נשמעת לא מדוברת. אבל יש לך כמה טעויות וחוסרים. אני חושב שאומרים הינדית, מכן זה פסול וגם חסרות לך 2 שפות שאני מכיר. מוסיף אספרנטו וג'יבריש..
חוקי הפורום