קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [הורדה] משה פרץ וליאור פרחי- אולי פשוט אני
    על ידי Aviv בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 21-04-2008, 23:37
  2. [הורדה] משה פרץ- אש +רמיקס בונוס
    על ידי Aviv בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 03-05-2007, 16:13
  3. משה פרץ--- אש
    על ידי shmuel555 בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 23-09-2006, 11:46
  4. [בקשה] משה פרץ-אש
    על ידי FuNTiMeR בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 21-09-2006, 21:38
  5. בקשה| משה פרץ - אש הרמיקס
    על ידי ShaKShoOKA בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 21-09-2006, 17:46
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

משה פרץ, שההצלחה לא תעלה לך לראש

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל משה פרץ, שההצלחה לא תעלה לך לראש

בימים אלה עלה לאוויר הקמפיין החדש של חברת "אירוקה" למשקפי שמש, בכיכובו של הזמר משה פרץ. בכך מצטרף פרץ לרשימה ארוכה ומכובדת של אמנים שכבר גזרו קופונים שמנים ואטרקטיביים והשכילו לככב בפרסומות מצליחות ומדוברות כדי למנף את הקריירה והכיס שלהם. למי מכם שטרם זכה לצפות בפרסומת, אספר שהסלוגן המלווה את פרץ בקמפיין הוא "להיות בשיא הקררה שלך" בפרפרזה על צירוף המילים "שיא הקריירה".
    משה פרץ הוא אמן מבטיח. בגיל צעיר יחסית הספיק לשגר עשרות רבות של להיטים, למלא את היכל התרבות וקיסריה ולככב בראש המצעדים לא פעם. במונחים של היום מדובר בהצלחה מסחררת ללא עוררין. אחרי הכל, זה לא מובן מאליו להיות מושמע בכל תחנות הרדיו בכל רגע נתון ומדורג במקום הראשון במצעדי הפזמונים השונים. אבל בין זה לבין להיות בשיא הקריירה יש מרחק גדול. ואני אסביר.
    קחו למשל את ישי לוי, מחלוצי הז'אנר הים תיכוני בארץ, שעוסק ביצירה כבר שלושה עשורים בחייו ומחזיק ברפרטואר עשיר של לא פחות מ-14 אלבומים (!!!), שישה מתוכם הגיעו למעמד של אלבומי זהב! לוי הוא הגורו והמורה הרוחני של אייל גולן ורבים וטובים אחרים. אם רק היה רוצה, היה ממלא את היכל נוקיה שבעה ימים בשבוע ובין הופעה להופעה גם משחרר שלאגרים לתחנות הרדיו. אם רק היה רוצה. אבל מה שמאפיין את ישי לוי הוא בעיקר הענווה.
    הדוגמא של לוי ממחישה בצורה הטובה ביותר את דבריו של וינסטון צ'רצ'יל – "הענווה היא הפריבילגיה של המוצלחים באמת!" – שהרי אמן בסדר גדול כמו שלו, שהצלחתו אינה מוטלת בספק בעיני אף אחד, רק הוא יכול להרשות לעצמו לנהוג בצניעות אלגנטית שכזאת.
    כשמשה פרץ בחר לככב תחת סלוגן המדגיש ומחצין את הצלחתו, הוא עלול לעורר אנטיגוניזם בעיני הקהל. כשאתה אמן יוצר, תן לקהל שלך להכתיר אותך כמצליחן, אל תכתיר את עצמך ככזה. כבוד ואהדה לא דורשים – מקבלים.
    ארבע שנים (בלבד) של יצירה מוזיקלית לא הופכת אותך באופן מיידי לכוכב ואין בכך כל הבטחה שלא תהיה נפילה כואבת בהמשך. להיות יוצר סבלני שסולל את דרכו להצלחה באיטיות ובחכמה הרבה יותר מוערך וסקסי בעיני הקהל מאשר הרדיפה האינסופית אחרי ההצלחה, כמי שמבקש אישור ורוצה לומר: אני כאן.
    בחטא היוהרה כולנו חוטאים מדי פעם, לכן זה כל כך נסלח ואנושי. החכמה היא להפיק את הלקחים והמסקנות לגבי דרכי הפעולה שלנו, שלעיתים מונעים מהאגו השתלטן.
    מה דעתכם? מסכימים עם זהבה?

קרדיט כתבה - אתר חריף

2. קישורים ממומנים

אוי אלוהי אוי אלוהים סמן לי דרך חיים האוואטר של KirMa
    שם פרטי
    אביהו ツ
    לייקים
    27
    נקודות
    114
    משפט מחץ
    יהודי תחייך אתה בן של מלך ערבי תזיל דמע אתה בן זו*ה

תודה רבה אחי!
    אני חולה על מזרחית אבל הדיבור שלו לאייל גולן גרם לי לא ליסבול אותו!(את משה פרץ)
    אבל בחול זאת זמר סוס
    ולמי שלא יודע אייל גולן זה שמצה אותו ומשה פרץ זה שירק לו בפרצוף

אך מתי כבר תבחיני
    בין הטוב והרע ותביני
    אני לא אלוהים לא אינני
    אני רק בן-אדם אוהב הנני

מי שצריך עזרה שיצטט או ישלח פרטית

+ תגובה לנושא

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:27.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,394 | הודעות: 8,172,981 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect