נכתב במקור על ידי
dins8
אחי הרעיון זה בעצם להזרים את השיחה ולא להיתקע על נושא אחד.
מה הכוונה?
אתם מתחילים לדבר על משהו סתמי , רק כדי לפתח שיחה.
אתה צריך להגיע למצב שהיא מדברת ומספרת לך משהו. ברגע שתבוא לה עם נושא טוב שאפשר לפתח אותו (בחורות אוהבות לדבר על רגשות ועל קשרים חברתיים - כמו שהסבירו פה באחד הנושאים לפני כמה ימים) היא תתחיל לדבר ולדבר ולדבר.
חלק ממה שבחורה מחפשת בגבר זה אחד שהיא תוכל לנהל איתו שיחה כיפית , שיחה זורמת. לא שיחה נתקעת שאתה מוצא את עצמך פעמים בשתיקות מביכות אומר את המשפט "נוו... אז מה ככה?" בשביל לנסות בצורה נואשת להחיות את השיחה.
אתה צריך שהבחורה תתעניין , שיהיה לה כייף לדבר איתך.
איך לעשות את זה? - בדיוק כמו ש-THE NUTS הסביר פה , והסביר בצורה הכי פשוטה וגם הביא דוגמאות.
ברגע שאתה במצב שבו הבחורה מדברת ומדברת ומדברת , אתה 'קונה לעצמך זמן' לחשוב על הנושא הבא לדבר עליו ומיד קוטע אותה ומעלה נושא חדש.
למה לקטוע אותה? למה זה גורם?
דבר ראשון , פתחת 'לולאה חדשה' אצל הבחורה. (אם קראת על HOOKS AND HOOPS - אם לא , מציע לך לקרוא)
הבחורה הייתה בתוך נושא מסויים , באת אליה בשאלה (נניח - שאלה על חבר שלך שנפרד מחברה שלו)
היא עוד לא 'סגרה רשמית' את הנושא , עדיין יש לה מה להגיד בנושא ואתה קוטע אותה ופותח לולאה חדשה 'דרך אגב , אני X איך אמרת שקוראים לך?..'
אתה קוטע אותה לפני שהיא הגיעה לנקודה שהיא מרגישה שהיא אמרה את כל מה שיש לה להגיד ושהנושא הזה מיצה את עצמו.
בצורה הזו , כשהבחורה מרגישה שיש לה עוד דברים בבטן על הנושא שהיא עוד לא אמרה לך , היא תרגיש דחף לחזור ולדבר איתך. תחשוב מה אתה מרגיש כשהעלו נושא שממש חשוב לך וממש קשור אלייך וקטעו אותך ולא נתנו לך לדבר עד הסוף את כל מה שרצית להגיד.
עוד משהו טוב שאתה עושה בצורה הזו - אתה מונע מהשיחה להפוך ליבשה ומשעממת.
אם תיתקע על אותו נושא , בשלב מסויים הבחורה תמצה את מה שיש לה להגיד והשיחה תיתקע.
לכן - העצה שלי , בשביל לעשות לעצמך סדר בראש :
1. בגלל שפתחת בפתיח דעה (תקן אותי אם אני טועה) - לא הייתה לעצמך הזדמנות להציג את עצמך. ראיתי כבר הרבה שפתחו בפתיח דעה , הכל זרם מצויין , הבחור בא לסגור NC , הבחורה כבר שיתפה פעולה ואז היא פתאום אומרת לו 'רגע , אני אפילו לא יודעת איך קוראים לך'
או 'רגע , אתה אפילו לא יודע איך קוראים לי...'
וזה מצב שבשביל להמנע ממנו , אתה קוטע את השיחה באמצע - הרי לא באת אליה בשביל לשמוע מה החבר שלך צריך לעשות עם חברה שלו , באת בשביל להתחיל איתה - במסווה של פתיח דעה. אסור לך להוריד עיניים מהמטרה - ולכן אתה קוטע אותה , מציג את עצמך ושואל איך קוראים לה בשביל שהעניינים ימשיכו חלק.
2. איזה שאלות לשאול אותה? מה שמעניין אותך. מאיפה היא , בת כמה היא ...
THE NUTS הסביר את זה מצויין - אני רק הסברתי לך מה אתה עושה ולמה אתה גורם כשאתה עושה את הפעולה הזאת של לקטוע אותה באמצע שיחה.