קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מדריך|איך לגרום לוורד לכתוב כל מה שתאמרו במיקרופון
    על ידי -David- בפורום מדריכים וטיפים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 09-10-2007, 23:04
  2. [בקשה] מדריך איך לגרום לצלצולים בפלאפון להיות יותר חזקים (V3x)
    על ידי arel508 בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 12-05-2007, 11:54
  3. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 03-01-2006, 23:00
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

איך לגרום לה לפתוח שיחות

משתמש מתקדם האוואטר של Beatz
    לייקים
    24
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    החזקים חיים על חשבון החלשים, והחכמים - על חשבונם של החזקים.

ברירת מחדל איך לגרום לה לפתוח שיחות

בן 15 כיתה י', יש לי ידידה די טובה שנראת ממש טוב עם הניתוק שהחופש
    יצר אני והיא מדברים רק בפייסבוק, רק אני פותח שיחות מוביל ויוזם ואני מרגיש
    כאילו אני מתאמץ יותר מידי, איך אני גורם לה לפתוח שיחות ולהביע יותר עניין?

עכשיו עוד שאלה יש לי אח בן 9 אני יודע מה שתגידו קטן וכולה.. , עכשיו שתי דברים לגביו
    הוא בכללי דיי חסר בטחון לא עם נשים כמובן אבל בבית הוא רועש ומפגין בטחון ובחוץ עם חברים
    ודודים הוא בישן ושקט, איך אני חדיר בו ביטחון?(אם זה לא קשור לכאן אז אל תענו)
    והדבר השני שהוא יגדל עוד קצת איך אני הופך אותו לפיקאפר טבעי?..

ודה מראש לכולם!!

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    dan
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אומן פיתוי

לגבי לצאת עם ידידה שלך יש מדריכים אבל בכל זאת אני יביא לך דוגמה "הרבה זמן לא רואים אותך מתאים לך לצאת בשישי עם כמה חברים/איתי ולהתעדכן?!"
    ובקשר לאח שלך אין כזה דבר באיזה גל הוא אפשר להתחיל בכל גיל כמובן שהוא לא צריך להתחיל עם בחורות אין לו עדיין הורמונים ^^ אבל ביטחון עצמי מפתחים בהרבה שיטות קרא לינקייה יש שם חומר בשביל אח שלך !

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

ציטוט נכתב במקור על ידי Beatz צפיה בהודעה
    בן 15 כיתה י', יש לי ידידה די טובה שנראת ממש טוב עם הניתוק שהחופש
    יצר אני והיא מדברים רק בפייסבוק, רק אני פותח שיחות מוביל ויוזם ואני מרגיש
    כאילו אני מתאמץ יותר מידי, איך אני גורם לה לפתוח שיחות ולהביע יותר עניין?

עכשיו עוד שאלה יש לי אח בן 9 אני יודע מה שתגידו קטן וכולה.. , עכשיו שתי דברים לגביו
    הוא בכללי דיי חסר בטחון לא עם נשים כמובן אבל בבית הוא רועש ומפגין בטחון ובחוץ עם חברים
    ודודים הוא בישן ושקט, איך אני חדיר בו ביטחון?(אם זה לא קשור לכאן אז אל תענו)
    והדבר השני שהוא יגדל עוד קצת איך אני הופך אותו לפיקאפר טבעי?..

ודה מראש לכולם!!
    בעיה מוכרת אחי.
    אתה מנסה לשמור על הקשר , כל הזמן אתה שולח הודעות ופותח את השיחות אבל מהצד שלה - היא אף פעם לא זאת ששולחת הודעה ראשונה. אתה מרגיש שאתה היחיד ששולח לה הודעות ושזה לא הדדי - רק אתה מנסה לשמור על הקשר.
    בשביל לגרום לה לפתוח שיחות ולהביע יותר עניין אתה יכול להשתמש בכמה אמצעים:

סיפורים מעניינים. תתחיל לספר לה סיפור מעניין ואז תקטע באמצע ותאמר לה שאתה חייב ללכת או משהו.
    אם תדע לספר את הסיפור בצורה מעניינת והבחורה באמת תתעניין , זה שתלך באמצע ולא תספר לה את הסוף יגרום לה לרצות לדבר איתך והיא תפתח את השיחה הבאה ב "נו , מה קרה בסוף?".
    כמובן שזה עובד הרבה יותר טוב פנים אל פנים ולא דרך האינטרנט אבל אם תדע לספר את זה בצורה מעניינת , זה יכול לעבוד.

כמה טיפים חשובים בשיחה דרך האינטרנט:

1. אל תגיב מהר לכל מה שהיא כותבת. אם הבחורה שלחה לך הודעה ותוך שנייה אתה מחזיר לה כבר הודעה בחזרה זה מראה שכל תשומת הלב שלך מופנית אליה , וכל מה שאתה עושה כרגע זה מדבר איתה.
    אני לא מתכוון שעכשיו תחכה 3 שעות עד שתחזיר לה הודעה , אבל תחכה קצת (2-3 שניות).
    אם אתה עכשיו באמצע איזה משהו , נאמר קורא מדריך פה בפורום. לא יקרה כלום אם תחזיר לה הודעה עוד חצי דקה או דקה. אתה לא צריך להתנתק ממה שאתה עושה וישר לרוץ לענות לה. יש לך עוד דברים לעשות.
    אבל מה - אם אתם כבר בלהט השיחה , היא מספרת לך איזה סיפור או משהו שקרה לה אל תעלם לה פתאום להרבה זמן.

2. אל תכתוב תשובות ארוכות מדי. תשמור על שיחה זורמת ואל תגיע למצב שבו היא כותבת לך שורה ואתה כותב לה עמוד
    אל תהפוך את זה להרצאה שלך - בכל שיחה בין גבר-לאישה שמור על כלל אחד פשוט "אלוקים נתן לנו 2 אוזניים ופה אחד בשביל שנקשיב יותר ונדבר פחות". - ככה זה עם בחורות , אתה צריך יותר להקשיב מאשר לדבר.

3. קרא את המדריך מעבר מהעולם הדיגיטלי אל פגישה במציאות

ציטוט נכתב במקור על ידי DanJuaN צפיה בהודעה
    לגבי לצאת עם ידידה שלך יש מדריכים אבל בכל זאת אני יביא לך דוגמה "הרבה זמן לא רואים אותך מתאים לך לצאת בשישי עם כמה חברים/איתי ולהתעדכן?!"
    ובקשר לאח שלך אין כזה דבר באיזה גל הוא אפשר להתחיל בכל גיל כמובן שהוא לא צריך להתחיל עם בחורות אין לו עדיין הורמונים ^^ אבל ביטחון עצמי מפתחים בהרבה שיטות קרא לינקייה יש שם חומר בשביל אח שלך !
    מסכים איתך , אבל אל תשאל אם 'מתאים לה' כי אתה מעביר את ההחלטה ואת ההובלה אליה.
    תאמר לה 'הרבה זמן לא רואים אותך... אני וחברים שלי יוצאים בשישי , תבואי !'
    או :
    'הרבה זמן לא רואים אותך... את כבר לא מעודכנת... בואי בשישי אני וחברים שלי יוצאים.'

משהו אחרון - בקשר לאח שלך , יפה מאוד שאתה רוצה לעזור לו. אני חושב שבגיל הזה קצת קשה להסביר לו איך להצליח עם בנות - תחכה עוד שנה שנה וחצי (פשוט כי בשלב הזה הוא עוד לא מתעניין ממש בבנות)
    איך לשפר את הבטחון שלו עם חברים - הרעיון הכי טוב שעולה לי עכשיו זה לצאת איתו החוצה ולעשות שטויות ברחוב. ללכת לאנשים ולדבר איתם באנגלית וכל מיני שטויות כאלה... בהתחלה הוא ייקח את זה בצחוק , הוא עושה את זה כי זה מצחיק ואז לאט לאט הוא יראה שזה לא נורא לדבר עם אנשים ויתחיל להפתח ולדבר.

בהצלחה
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 29-07-2010 בשעה 13:28.
    הייתי פה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    ככל שאתה תתרגל יותר, ככה תקבל תוצאות גבוהות יותר מהפעם הקודמת.

ציטוט נכתב במקור על ידי dins8 צפיה בהודעה
    בעיה מוכרת אחי.
    אתה מנסה לשמור על הקשר , כל הזמן אתה שולח הודעות ופותח את השיחות אבל מהצד שלה - היא אף פעם לא זאת ששולחת הודעה ראשונה. אתה מרגיש שאתה היחיד ששולח לה הודעות ושזה לא הדדי - רק אתה מנסה לשמור על הקשר.
    בשביל לגרום לה לפתוח שיחות ולהביע יותר עניין אתה יכול להשתמש בכמה אמצעים:

סיפורים מעניינים. תתחיל לספר לה סיפור מעניין ואז תקטע באמצע ותאמר לה שאתה חייב ללכת או משהו.
    אם תדע לספר את הסיפור בצורה מעניינת והבחורה באמת תתעניין , זה שתלך באמצע ולא תספר לה את הסוף יגרום לה לרצות לדבר איתך והיא תפתח את השיחה הבאה ב "נו , מה קרה בסוף?".
    כמובן שזה עובד הרבה יותר טוב פנים אל פנים ולא דרך האינטרנט אבל אם תדע לספר את זה בצורה מעניינת , זה יכול לעבוד.

כמה טיפים חשובים בשיחה דרך האינטרנט:

1. אל תגיב מהר לכל מה שהיא כותבת. אם הבחורה שלחה לך הודעה ותוך שנייה אתה מחזיר לה כבר הודעה בחזרה זה מראה שכל תשומת הלב שלך מופנית אליה , וכל מה שאתה עושה כרגע זה מדבר איתה.
    אני לא מתכוון שעכשיו תחכה 3 שעות עד שתחזיר לה הודעה , אבל תחכה קצת (2-3 שניות).
    אם אתה עכשיו באמצע איזה משהו , נאמר קורא מדריך פה בפורום. לא יקרה כלום אם תחזיר לה הודעה עוד חצי דקה או דקה. אתה לא צריך להתנתק ממה שאתה עושה וישר לרוץ לענות לה. יש לך עוד דברים לעשות.
    אבל מה - אם אתם כבר בלהט השיחה , היא מספרת לך איזה סיפור או משהו שקרה לה אל תעלם לה פתאום להרבה זמן.

2. אל תכתוב תשובות ארוכות מדי. תשמור על שיחה זורמת ואל תהפוך למצב שבו היא כותבת לך שורה ואתה כותב לה עמוד
    אל תהפוך את זה להרצאה שלך - בכל שיחה בין גבר-לאישה שמור על כלל אחד פשוט "אלוקים נתן לנו 2 אוזניים ופה אחד בשביל שנקשיב יותר ונדבר פחות". - ככה זה עם בחורות , אתה צריך יותר להקשיב מאשר לדבר.

3. קרא את המדריך מעבר מהעולם הדיגיטלי אל פגישה במציאות

משהו אחרון - בקשר לאח שלך , יפה מאוד שאתה רוצה לעזור לו. אני חושב שבגיל הזה קצת קשה להסביר לו איך להצליח עם בנות - תחכה עוד שנה שנה וחצי (פשוט כי בשלב הזה הוא עוד לא מתעניין ממש בבנות)
    איך לשפר את הבטחון שלו עם חברים - הרעיון הכי טוב שעולה לי עכשיו זה לצאת איתו החוצה ולעשות שטויות ברחוב. ללכת לאנשים ולדבר איתם באנגלית וכל מיני שטויות כאלה... בהתחלה הוא ייקח את זה בצחוק , הוא עושה את זה כי זה מצחיק ואז לאט לאט הוא יראה שזה לא נורא לדבר עם אנשים ויתחיל להפתח ולדבר.

בהצלחה
    חחח תקשיב מתאים לך ניהול !!!

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

כבר ענו לך בקשר להכול אבל אני רוצה להוסיף משהו בקשר לאח הקטן שלך.

לדעתי זה יכול נורא להועיל לשניכם !
    אתה תסתובב איתו...בים למשל,ותגיד לו שאתה עכשיו הולך לפתוח שיחה עם אנשים,שהוא יגיד לך עם מי הוא רוצה שתתחיל לדבר ואתה פשוט תלך ותדבר (אתה חייב להפגין ביטחון עצמי לידו שהוא ילמד ממך,אחים קטנים תמיד ישאפו להיות כמו האחים הגדולים שלהם) ,תשתף את אח שלך בשיחה ,הן ישאלו בן כמה הוא ויחשבו שהוא חמוד וזה גם יועיל לך.
    אתה תסגור ככה מספר ואז כשאתם עוד שם תתן לו את הפלאפון ושהוא ידבר ויגיד משהו מצחיק כמו "מה קורה מותק הרבה זמן לא ראיתי אותך" .

בקיצור,תרגיל אותו מגיל קטן לעשות את זה וכשהוא יגדל זה יראה לו כדבר טבעי !

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

בקשר לאחיך הקטן, הוספה.
    תהווה לו דוגמא, תביא הרבה בנות הביתה, תדבר איתו ועם הבחורה שהבאת הביתה, הוא יתרגל לדבר עם בחורות.
    אם יש לך אח גדול שמצליח עם בחורות, זאת המוטיבציה הכי גדולה בעולם.
    תאמין לי, מזה התחלתי את הפיקאפ, אח שלי הכניס אותי לתחום, כשאתה רואה שמישהו קרוב אליך כמו אח שלך, מצליח עם בחורות ומעודד אותך לעשות את זה, זאת המוטיבציה הכי גדולה בעולם.
    האח הקטן חושב ככה, "היי, יש לנו אותם גנים, אנחנו דומים, אם אנחנו נראים דומים ואח שלי מצליח עם בחורות, כנראה שגם אני יכול!"
    כשהוא יגדל, תביא לו עצות לגבי פיקאפ ואפילו תצא איתו לשטח אם ממש אכפת לך
    בהצלחה.

ורק שתדע, כשאתה עוזר למישהו להצליח ואתה רואה שהוא מצליח אתה מרגיש ממש טוב, פשוט מוריד לך דמעה

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אני חושב שהחלק הכי חשוב הוא פשוט להרגיל אותו להתחבר לבנות. ברגע שיהיו אצלכם בבית הרבה בנות (לאו דווקא בקטע של סקס, פשוט הרבה בנות) ולא תעיף אותו קיבינימט מהחדר כל פעם, הוא לא יחשוב שבנות זה עם נורא כזה.

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

din8 אחי, איזה השקעה!! מציע להכניס כל תגובה שלך ישר ללנקייה.
    לא נראלי שיש עוד מה להוסיף, אבל הייתי חייב לפרגן

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:00.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,824 | הודעות: 8,204,417 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect