בעיה מוכרת אחי.
אתה מנסה לשמור על הקשר , כל הזמן אתה שולח הודעות ופותח את השיחות אבל מהצד שלה - היא אף פעם לא זאת ששולחת הודעה ראשונה. אתה מרגיש שאתה היחיד ששולח לה הודעות ושזה לא הדדי - רק אתה מנסה לשמור על הקשר.
בשביל לגרום לה לפתוח שיחות ולהביע יותר עניין אתה יכול להשתמש בכמה אמצעים:
סיפורים מעניינים. תתחיל לספר לה סיפור מעניין ואז תקטע באמצע ותאמר לה שאתה חייב ללכת או משהו.
אם תדע לספר את הסיפור בצורה מעניינת והבחורה באמת תתעניין , זה שתלך באמצע ולא תספר לה את הסוף יגרום לה לרצות לדבר איתך והיא תפתח את השיחה הבאה ב "נו , מה קרה בסוף?".
כמובן שזה עובד הרבה יותר טוב פנים אל פנים ולא דרך האינטרנט אבל אם תדע לספר את זה בצורה מעניינת , זה יכול לעבוד.
כמה טיפים חשובים בשיחה דרך האינטרנט:
1. אל תגיב מהר לכל מה שהיא כותבת. אם הבחורה שלחה לך הודעה ותוך שנייה אתה מחזיר לה כבר הודעה בחזרה זה מראה שכל תשומת הלב שלך מופנית אליה , וכל מה שאתה עושה כרגע זה מדבר איתה.
אני לא מתכוון שעכשיו תחכה 3 שעות עד שתחזיר לה הודעה , אבל תחכה קצת (2-3 שניות).
אם אתה עכשיו באמצע איזה משהו , נאמר קורא מדריך פה בפורום. לא יקרה כלום אם תחזיר לה הודעה עוד חצי דקה או דקה. אתה לא צריך להתנתק ממה שאתה עושה וישר לרוץ לענות לה. יש לך עוד דברים לעשות.
אבל מה - אם אתם כבר בלהט השיחה , היא מספרת לך איזה סיפור או משהו שקרה לה אל תעלם לה פתאום להרבה זמן.
2. אל תכתוב תשובות ארוכות מדי. תשמור על שיחה זורמת ואל תהפוך למצב שבו היא כותבת לך שורה ואתה כותב לה עמוד
אל תהפוך את זה להרצאה שלך - בכל שיחה בין גבר-לאישה שמור על כלל אחד פשוט
"אלוקים נתן לנו 2 אוזניים ופה אחד בשביל שנקשיב יותר ונדבר פחות". - ככה זה עם בחורות , אתה צריך יותר להקשיב מאשר לדבר.
3. קרא את המדריך
מעבר מהעולם הדיגיטלי אל פגישה במציאות
משהו אחרון - בקשר לאח שלך , יפה מאוד שאתה רוצה לעזור לו. אני חושב שבגיל הזה קצת קשה להסביר לו איך להצליח עם בנות - תחכה עוד שנה שנה וחצי (פשוט כי בשלב הזה הוא עוד לא מתעניין ממש בבנות)
איך לשפר את הבטחון שלו עם חברים - הרעיון הכי טוב שעולה לי עכשיו זה לצאת איתו החוצה ולעשות שטויות ברחוב. ללכת לאנשים ולדבר איתם באנגלית וכל מיני שטויות כאלה... בהתחלה הוא ייקח את זה בצחוק , הוא עושה את זה כי זה מצחיק ואז לאט לאט הוא יראה שזה לא נורא לדבר עם אנשים ויתחיל להפתח ולדבר.
בהצלחה