נכתב במקור על ידי
amit6353
אם יש לך ביטחון להסתובב עם זה זה לא יוציא אותך דפוק
למה מיסטרי לא חושב שהוא דפוק שהוא מסתובב עם כובע בגודל חצי מטר על הראש ומשקפת על הצוואר.... ביטחון עצמי אחי
ואם אתה אתה אומר שזה הביא מזל עם בנות כנראה זה אחלה פיקוק למרות שדיי הרבה מסתובבים עם משקפיים

נכתב במקור על ידי
mir123
אני אישית חושב שמשקפיים למועדון זה מאוד מוזר ונראה מפגר.
כל הרעיון בפיקוק שזה אשכרה צריך להראות מגניב.

נכתב במקור על ידי
snopkin
משקפי שמש במועדון או מקומות סגורים זה קצת בעייתי בגלל שאם קצת חשוך בפנים,עם המשקפיים אתה לא תראה כלום.
חוץ מזה אני לא מוצא שום חסרונות,הרי בחורות ואנשים ישאלו אותך למה אתה שם את זה במקום סגור וככה תתחיל שיחות =]
כמו שהגיבו לפניי - כל עוד זה משהו שימשוך תגובות מבחורות , ושלא תרגיש לא-בנוח לבוא איתו - אני אומר - לך על זה !
אם אתה שואל אותי , יש שני סוגים עיקריים של פיקוק:
1 - הבלתי-רגיל - המוקצנים - אלו שמיסטרי משתמש בהם.
כובע ענקי , שרשרת ממש בולטת , לק בציפורניים.
אלו דברים שבחורות לא רגילות לראות ולכן ברגע שהבחורה תראה אותך היא ישר 'תסמן אותך' ,
העיניים שלה יישארו עלייך לראות מה אתה הולך לעשות , מה יקרה.
2 - פיקוק טבעי יותר - פיקוק פחות שונה ויוצא-דופן. לדוגמא - שרשרת מיוחדת (לאו דווקא ענקית ובולטת) ,
צמיד , עגילים מהבהבים (אלו של המסיבות) , או כל דבר אחר שגם בן אדם שהוא לא 'פיקאפר' יכול לשים על עצמו.
משהו פחות ענקי ומפוצץ , יותר טבעי.
אתה שם על עצמך את הפיקוק הזה או בגלל שהוא גורם לך להרגיש טוב יותר
(יש אנשים שכשהם שמים שעון הם מרגישים יותר בטוחים בעצמם לדוגמא)
או בשביל לתת לה נושא לדבר עליו.
הסוג הראשון נועד למשוך את תשומת לבה אלייך עוד לפני שבכלל פנית אליה.
הסוג השני נועד בשביל לתת לבחורה נושא שיחה שהיא תוכל לפתח - אבל בדרך כלל היא לא תבוא אלייך ותפתח את השיחה בעצמה רק בגלל שאתה לובש את השעון הזה או הצמיד הזה , כי זה לא משהו 'כל כך מיוחד'.
אבל בהחלט היא תוכל לומר לך פתאום 'היי , מה זה הצמיד הזה?' באמצע השיחה.
משהו אחד שמאוד חשוב שתדע
פיקוק נועד למשוך את תשומת לב הבחורה אלייך ולהעלות אצלה שאלות בראש.
כשבחורה רואה אצלך משהו מוזר , מיד עולות אצלה השאלות 'מה זה?' 'למה הוא שם את זה?' 'מה זה מסמל?'.
השאלות האלו עולות לה אוטומטית בראש (שוב - במידה וזה הסוג הראשון , זה יקרה עוד לפני שדיברת איתה. במידה וזה הסוג השני - זה יקרה בשלב מאוחר יותר , רק לאחר שתפתח איתה שיחה).
קיבלת הזדמנות - תנצל אותה !
משכת את תשומת לבה. עכשיו יש לך הזדמנות להראות את הערך הגבוה שלך. לכן - אם תלבש פיקוק ותסתובב עם ידידה שלך - הבחורה תסתכל עלייך ותראה שאתה עם ידידה שלך (SP - מראה שאתה מצליח חברתית) וזה מיד ייצור לך ערך גבוה בעיני הבחורה.
לעומת זאת , אם תלבש פיקוק ותלך לבד. וכשהיא מסתכלת עלייך - תעשה חיוך דבילי של 'ישש , היא הסתכלה עליי , אני מבסוט מעצמי'
מיד מאוד 'ירד לה ממך'
תבין , כשהיא רואה משהו מוזר , יצרת עניין אצלה. היא מתעניינת ב'מה יקרה' , 'מה הוא יעשה'.
ולכן אם תלבש פיקוק - ולא באמת משנה איזה , אם תתנהג כמו אידיוט - אתה תאבד את העניין שלה.

נכתב במקור על ידי
TheNuts
מוזר.
אני בכלליות לא בעד פיקוקינג, אני חושב שיש דרך אחרת לקבל תשומת לב שהיא יותר "בריאה".
זה בסדר גמור , מה שניסיתי להעביר בכל הפוסט הארוך הזה זה שכל אחד צריך לקחת את זה ברמה שהוא חושב שמתאימה לו.
יש כאלו ששעון יספיק בשבילם , יש כאלו שהלק השחור מתאים להם.
יש כאלו שצמידים ושרשראות זה ממש בשבילם , ויש כאלו שכובעים ענקיים ומשקפיים 'עושים להם את זה'.
המוטו שלי - ולא רק בפיקוקינג , אלא בכלל בפיקאפ - תקח מכל דבר שאתה לומד את מה שאתה מתחבר אליו.
אל תנסה להיות מיסטרי. אל תנסה להיות סטייל ואל תנסה להיות לאבדרופ.
כל אחד מהם פיתח את התאורייה שלו מזה שהוא ניסה בשטח כל מיני דברים ולקח מה שהתאים לו ומה שלדעתו נכון.
אל תנסה לחקות אותם - תנסה לשלב את הדברים איך שעובד לך ואיך שאתה חושב שנכון לעשות את הדברים. תנסה בשטח ותראה מה עובד ומה לא.

נכתב במקור על ידי
Lynx
שמע המשקפיים האלה עשו לי חיים קלים - משקפי טייסים רחבים כאלה, יפים מקוריים, והרבה פעמים בנות פשוט באו ואמרו לי "אני רוצה לשים אותם תן לי תן לי (:" וכאלה, ואם זה יכול לקרות גם במועדונים אז למה לא?
כמו שכתבתי למעלה - אם זה עובד בשבילך - מצויין !
כמו שראית פה , היו לך מגוון תגובות - חלק אמרו לך שזה פיקוק מעולה , חלק אמרו שזה מוזר.
כל אחד רואה את זה מזווית שונה ובגלל זה אני אומר -
תעשה מה שאתה חושב שנכון לעשות. תנסה ותפיק לקחים ומסקנות.
רק ככה לומדים ורק ככה תדע אם זה טוב או לא.
בהצלחה גבר