לדעתי זה היה צפוי שהוא הודח, הוא לא היה בברית עם אף אחד וזה קשה מאוד ככה להתקדם במשחק.
הוא היה בחור חסון אבל משום מה הוא לא זכה במשימות והוא הראה בעצם שהוא חלש.
הוא גם הסתכסך עם שפקס מה שרק הזיק לו.
מה דעתכם על ההדחה של איתי?
דיון פורה.
לדעתי זה היה צפוי שהוא הודח, הוא לא היה בברית עם אף אחד וזה קשה מאוד ככה להתקדם במשחק.
הוא היה בחור חסון אבל משום מה הוא לא זכה במשימות והוא הראה בעצם שהוא חלש.
הוא גם הסתכסך עם שפקס מה שרק הזיק לו.
מה דעתכם על ההדחה של איתי?
דיון פורה.
|
|
שחקן חלש מה יש להגיד...
אז ככה תראו:
כשהיה שוויון בקולות בשבקין אמר לדן שהוא גאון. דן זכה בוטו ושרון לא הייתה מוכנה להדיח אותו מה שיכל היה לקלקל כי גם מעיין לא יכלה להצביע בגלל שדן שם עליה את הצמיד. עכשיו דן אמר לאיתי לשים עידן קפון בשביל סתם משהו ניטרלי (כי איתי לא יכול לשים את עצמו חח) ושרון לא מוכנה לשים את השם של דן וידוע שכרגע אי אפשר לפרק את הברית של בשבקין, ומהברית שלך אתה לא רוצה להדיח, אז נשאר את איתי שהוא בלי ברית שאפשר לשים את השם שלו. בגלל זה היו לאיתי כל כך הרבה הצבעות.
קיצר בשבקין אמר לדן שהוא גאון כי דן תכנן את הכל הוא ידע שיש לו וטו ומעיין לא תצביע וששרון תשים איתי ואז ואני לא ממש זוכר מי עוד הצביע איתי אבל זה היה תרגיל מאוד מחוכם של מנו.
נערך לאחרונה על ידי amitregev; 28-07-2010 בשעה 13:35.
חבל שאיתי הודח כי עכשיו דן בסכנה!
היה לדן הרבה מזל שהיה לו פסלון חסינות כי רק בגלל זה כולם לא שמו אותו
באחת מהפעמים שהוא היה באי הגלות הוא מצא רמז לפסלון, עכשיו האחרים לא יודעים אם הוא מצא או לא אז הם לא יכולים להצביע כולם לדן כי אז משהו אחר יודח ויכול להיות שזה יהיה משהו מהברית שלהם
אתה טועה ולא ספרת את הקולות כמו שצריך. גם במצב שתיארת דן מודח, אני אסביר:
מי שמצביע לדן (לפי מה שאתה אומר):
שפקס
לידר
מירית
בשבקין
קפון
אביגיל
זה 6 קולות.
מי שמצביע איתי:
דן
שרון
2 קולות סה"כ.
כמו שאתה רואה אין פה אפשרות שדן לא יודח. אבל מה הקטע? השישייה (של בשבקין ושפקס) פחדו שאולי לדן יש פסלון חסינות ולכן פיצלו את ההצבעה, אם אני זוכר נכון לידר הצביע איתי ואביגיל . החוכמה של דן היתה לגלות את זה שהם מפצלים את ההצבעה+לרמות את איתי ולהגיד לו שיצביע סתם מישהו.. אולי ההפקה לא הראתה לנו את זה בשביל שנהיה מופתעים.
עכשיו הקולות היו ככה:
מי שהצביע לדן:
שפקס
מירית
בשבקין
קפון
זה 4 קולות.
מי שהצביע איתי:
דן
שרון
לידר
אביגיל
4 קולות סה"כ.
וזה השוויון.. לדן היה הרבה מזל אבל גם שכל.
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
אחי בוא נתחיל בזה שלידר לא הצביעה איתי
אבל לא קראתה את ההודעה הבאה שלי.
הם הצביעו חלק איתי חלק דן בגלל שהם לא ידעו אם יש לו פסלון חסינות או לא.
ואם באמת היה לו פסלון חסינות וכולם היו מצביעים דן אז מי שהיה מודח זה עידן קפון.
בגלל זה חלק המביעו כך וחלק כך ושרון גם לא הצביעה ומעיין הייתה עם הצמיד.
איתי היה מפגר.. הוא היה יכול להמשיך אולי עוד כמה שלבים עם הוא היה יושב בשקט