קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. עזרה| רוצה להתחיל עם מישהי אבל לא מאז.
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 26-12-2008, 22:40
  2. צריך עזרה.. דרכים להתחיל עם מישהי אבל שלא יהיה ברור מדי
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 17-03-2008, 00:40
  3. [עזרה]שיטות להתחיל עם מישהי
    על ידי snopkin בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 10-02-2008, 22:59
  4. [עזרה] איך להתחיל עם מישהי?
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-10-2007, 17:16
  5. להתחיל עם מישהי שיותר גדולה ממני.. בשכבה שלי..
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 20-09-2006, 11:22
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 33

{עזרה}-להתחיל עם מישהי על הבר/במועדן

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל {עזרה}-להתחיל עם מישהי על הבר/במועדן

שלום,מה הדרך הכי טובה לפתח שיחה עם מישהי במועדן רועש,זה ידוע שבמועדן הבנות הם במצב רוח טוב ואנרגיות גבוהת ופתיח דעה לא יכול לעשות טוב את העבודה.
    מה אתם אומרים,איך להתחיל את השיחה?
    תודה

2. קישורים ממומנים

פתיח סיטואציה למשל היי אני חדש בכל הקטע הזה של הפאבים והשתייה מה את מציע לי לשתות או מה את חושבת על המוזיקה או כל דבר אחר

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

כנס למאמרים ,יש שם מאמר על מה עושים במועדונים.

אני מצאתי לצערי את השיטה הזאת שיש במאמר לא אפקטיבית בעליל, אני רואה מה כל מיני ערסים אחרים למיניהם עושים וזה איכשהו עובד להם, הם פשוט באים לכמה בנות מתחילים לרקוד מאוד צמוד אליהם ואם הם רואים שיש זרימה הם מתחילים גם לגעת בהן, אני ניסיתי את כל הקטע עם הגב והכל אבל זה פשוט לא עובד הבחורה לא שמה על זה (ממה שאני אישית ניסיתי), והבעיה שלי שקשה לי לגעת ישר במישהי שאני לא מכיר בקטע שזה מוזר (וזה לא שאני לא רוצה הרי אחרת לא הייתי מנסה להתחיל בכלל), ובקשר ללהתחיל על הבר, אז לדעתי זאת סיטואציה זהב, אתה יכול להוציא משם לפחות מספר טלפון ביתר קלות אלא אם כן יש משהו שמונע את זה באופן ממשי (חבר, מחסור בזמן וכו'), ובפאב זה פשוט לפתוח בשיחה באופן נורמלי כמו שהיית עושה בקניון או ברחוב, רק שפה זה אפילו יותר טוב כי קודם כל בחורות מצפות שבחורים יתחילו איתם במקום כזה וגם אתה טכנית יותר קרוב אליה והיא גם יושבת ככה שהרבה יותר נוח לדבר וגם ליצור מתח מיני וכו', במועדון אין טעם לפתוח בשיחה לפני הריקוד מהסיבה הפשוטה שהבחורה לא תשמע, (אני ניסיתי את זה עם איזו בלונדה אחת וזה לא עבד כי זה פשוט לא זורם, אתה מדבר איתה אבל באותו זמן היא רוצה לרקוד, ועוד היה לי מזל שהיא עצרה את עצמה גם לכמה שניות והקשיבה לי בכלל חח כי 99 אחוז מהפעמים זאת לא הדרך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

אני חייב להגיד שיש משו במה ש Iti10 אומר... השיטה לא הכי טובה ובאמת למה שלא תעשה כמו ערסים ^^? אתה בטח בגיל שלי +- (15)
    והבנות שבאות למועדונים בגיל שלנו מחפשות שמישו רק יגע בהן ויתחיל איתן... למרות כול הגנה אנטי זולה ולחץ חברתי... כשאתה הולך לרחבה ומתחיל לרקוד איתה בלי לגעת בהתחלה אז מקסימום היא תגיד לא מתאים וזה אז תלך למישהי אחרת לא קרה כלום ^^... אבל מה שאתה כן חייב לעשות את זה בבטחון עצמי ממש ופרז וגם C&F זה חשוב פה...

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אוקי הבנתי..
    קראתי תמדריך הזה של הגב זה לא כל כך עוזר,בנתיים תודה על התגובת אם יש עוד טייפים אני ישמח
    דרך אגב אני בן 17 ומחר אני טס עם חברים אז יהיה לי הרבה הזדמנויות

אם כבר והיא דוחה אתכם בפראות, יש קטע גדול שאני עשיתי לפני יומיים, מישהי דחתה אותי אחרי שחבר מטומטם שלי כזה נקש לה על הכתף בקטנה, היא ממש עשתה תנועה של עוף מפה, אני עשיתי את עצמי סופר מופתע, ממש נכנסתי ל"דמות" ואמרתי מה???? חח היא הייתה בשוק מוחלט והמבט שלה בעיניים לגמרי היה מפוחד, ופתאום כל הביצ'יות שלה נעלמה כי היא מעולם לא נתקלה כנראה במישהו שהגיב ככה (יש לי הברקות לפעמים XD) ובכלל לא התכוונתי ללכת משם אם לא היו סוחבים אותי משם בכוח, אני בטוח שזה גרם לה להרגשה רעה, וברור שלא צריך לקלל אותה, צריך לדעת את הגבול הדק בין לגרום לה להרגיש לא בנוח עם מה שהיא עשתה ולהעניש אותה, לבין להראות שזה מזיז לך.
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 29-07-2010 בשעה 22:29.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

זה לא "המדריך הזה של הגב" זה עיקרון, לא חייבים לקחת את הדוגמה שאני נתתי במאמר.
    מה זה "זה לא עוזר", ניסית ולא עבד? או שעל בסיס הניסיון הרחב שלך אתה אומר שזה לא עובד?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

בסדר התכוונתי לחלק הספצפי הזה..
    ולי אישית הוא לא עובד
    אולי לך יש גב קסם

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 30-07-2010 בשעה 02:45.
    הייתי פה.

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה קרועים יש פה
    ראיתי באיזה סדרה אחת פשוט פתיחה קטלניייייייית
    אתה בא עובר לידה לא מסתכל עליה ואז מישהו בא אתה נתקע בו ואומר וואי ראית את הדפוק הזה? ומזרים שיחה אחת הפתיחות שאהבתי

זה לא "המדריך הזה של הגב" זה עיקרון, לא חייבים לקחת את הדוגמה שאני נתתי במאמר.
    מה זה "זה לא עוזר", ניסית ולא עבד? או שעל בסיס הניסיון הרחב שלך אתה אומר שזה לא עובד?
    תיארתי לעצמי שזה עיקרון, אבל ניסיתי כבר בכל מיני דרכים לא ישירות לרקוד סביב בנות, והבנתי מחברים שלי למרות שהם לא פיקאפרים ואפילו לא קרובים לזה שזה נראה מאוד מוזר ומבלבל עבור הבחורה, אני די בטוח שאני עושה משהו לא טוב, אבל מצד שני ההצלחות שראיתי אישית של אנשים במועדונים היה אחרי שהם רקדו ישר עם הבנות, אבל יש סיכוי גבוה שבגלל שהם ערסים לא נפנפו אותם, כי לצערי בנות יודעות שלערסים יש בד"כ ערך חברתי די גבוה ויש להם אומץ להתחיל עם בנות והכל, וכמה שזה עלוב ככה זה בארץ הזאת, אבל אני באמת אשמח לרעיונות ושיטות באיך להצליח לפתוח עם מישהי במועדון בדרך הכי טובה, וסליחה שעניתי במקומו, אבל אני כן ניסיתי את השיטה שם ולא עבד לי לצערי .

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

ריקוד ופתיחים לא מילוליים תלויים בשפת הגוף שלך. זה דבר שאי אפשר ללמוד רק מקריאה של מדריכים פה בפורום. צריך להתנסות ולהתאמן על זה.
    בגלל שהם ערסים לא נפנפו אותם? נראה לי הזוי! אולי למרות שהם ערסים לא נפנפו אותם.
    בכלל, ערסים לא נולדים ככה, אתה יודע. זה לא משהו קסום שיש להם ואין לך.
    מה שיש להם, או יותר נכון, מה שחסר לך זה ביטחון עצמי.
    כמו שכתבת, הם רקדו ישר עם הבנות... ואיפה אתה היית? היססת? הבנות ראו את זה!
    פחדת לדבר איתן? הן ראו את זה!
    ציטוט נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
    "התואיל להגיד לי, בבקשה, באיזו דרך עלי ללכת מכאן?" שאלה אליס
    "זה תלוי במידה רבה לאן את רוצה להגיע." - אמר החתול

אני יודע, ולא תאמין לי, הביטחון העצמי שלי לעומת איך שהיה פעם ממש מרקיע שחקים, אני רוקד איך שבא לי, עושה מה שבא לי, ולא רק במועדון אלא בכל מקום, וגם חברים שלי אומרים עליי שהשתניתי בגדול, ותתפלא מה שעושה את זה לבנות בגילאים האלה שהם בין 15-18 (כי אלה המסיבות שאליהן לצערי אני יכול להיכנס בדרך כלל, כי כשבנים בני 18 נכנסים אז בנות בנות 15 נכנסות, תמיד ההגבלה כלפיהן נמוכה יותר) זה ערסים, המון בנות נמשכות אליהם רק בגלל זה, והדבר היחידי שהם עושים ואני לא זה שהם פשוט באים אל מישהי ומתחילים לרקוד איתה וממה שראיתי כמעט תמיד הן זורמות, לי באופן אישי קשה על ההתחלה לרקוד איתן כאילו כלום וגם בגלל שזה מסגיר גישה ישירה שלצערי אני לא כל כך בעדה, אבל נדמה לי שבמועדון זאת השיטה הכי טובה ועם הזמן אני איאלץ לתפוס קצת יותר אומץ ולעשות את זה, ואני לא פוחד לדבר עם בנות, אבל במועדון אין לזה טעם כי הן לא שומעות.

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    אני יודע, ולא תאמין לי, הביטחון העצמי שלי לעומת איך שהיה פעם ממש מרקיע שחקים, אני רוקד איך שבא לי, עושה מה שבא לי, ולא רק במועדון אלא בכל מקום, וגם חברים שלי אומרים עליי שהשתניתי בגדול, ותתפלא מה שעושה את זה לבנות בגילאים האלה שהם בין 15-18 (כי אלה המסיבות שאליהן לצערי אני יכול להיכנס בדרך כלל, כי כשבנים בני 18 נכנסים אז בנות בנות 15 נכנסות, תמיד ההגבלה כלפיהן נמוכה יותר) זה ערסים, המון בנות נמשכות אליהם רק בגלל זה
    אמונה מגבילה. תנסה פעם לשאול בחורות והן יגידו לך שנמאס להן שערסים מתחילים איתן
    והדבר היחידי שהם עושים ואני לא זה שהם פשוט באים אל מישהי ומתחילים לרקוד איתה וממה שראיתי כמעט תמיד הן זורמות, לי באופן אישי קשה על ההתחלה לרקוד איתן כאילו כלום וגם בגלל שזה מסגיר גישה ישירה שלצערי אני לא כל כך בעדה
    למה לא להיות בעד שיטה שאתה רואה שהיא עובדת?
    אבל נדמה לי שבמועדון זאת השיטה הכי טובה ועם הזמן אני איאלץ לתפוס קצת יותר אומץ ולעשות את זה, ואני לא פוחד לדבר עם בנות, אבל במועדון אין לזה טעם כי הן לא שומעות.
    שיתקרבו!
    ציטוט נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
    "התואיל להגיד לי, בבקשה, באיזו דרך עלי ללכת מכאן?" שאלה אליס
    "זה תלוי במידה רבה לאן את רוצה להגיע." - אמר החתול

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect