קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני משתגע!! לא אמור לצאת אבודים היום?
    על ידי Master-P בפורום דיבורים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 08-12-2005, 21:29
  2. אז מה עוד 3 ימים אמור לצאת הנסיך הפרסי החדש?
    על ידי Marik_Rabayev בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 29-11-2005, 18:11
  3. ייעוץ בBW2 דחוף!!
    על ידי Hunter-Of-Death בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 09-11-2005, 17:48
  4. [ייעוץ] מה כדי להוריד?
    על ידי Offer בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-10-2005, 02:15
  5. מי פה מספיק גבר לצאת איתי ראש בראש
    על ידי orcho בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 25-09-2005, 20:32
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

[ייעוץ]לגרום לה לצאת.

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

ברירת מחדל [ייעוץ]לגרום לה לצאת.

אוקיי אז הסיפור הוא כזה.
    אני מתחיל בפיקאפ כעיקרון, יודע לפתוח ולא מתבייש לגשת.
    אבל זה לא העניין.
    יש בחורה שבאה למסיבה של חבר לפני יומיים בתור ידידה, והתכנון שלי היה להתחיל איתה ולצאת אבל זה לא יצא בגלל שהיא באה מאוחר וכל הבנות הלכו והיינו רק גברים, אז אמרתי שאין טעם להתחיל איתה ככה.
    אז הרעיון הוא להתחיל איתה בפייס או באייסי ולגרום לה לצאת.
    עכשיו לפתוח והכל זה לא הבעיה, הבעיה היא מתי בידיוק אני יודע שזה הזמן שהיא בעניין של להפגש איתי (היא לא ממש מכירה אותי, דיברתי איתה ממש קצת אני חושב שהיא זוכרת אותי אבל לא בטוח).
    אני רוצה לצאת איתה + חברה שלה כדי שיהיה לה נוח (לא מתאים להזמין בחורה שהכרת דרך האינטרנט ככה לבד זה ילחיץ אותה) ואני יביא חבר שיהיה עם חברה שלה, הוא לא מבין בפיקאפ אבל הוא יסתדר.
    אז בקיצור, התיכנון שלי היה לפעול כמו ב-DAY GAME, לגרום ל-DHV באייסי עם 2 3 סיפורים מעניינים ובכך ליצור משיכה, ליצור קצת נוחות (כדי לגרום לה לרצות לבוא) ואז להזמין אותה.
    זה יעבוד ?

וחשבתי לקחת אותה לקארטינג, אתם יודעים, מקורי, הרבה אנרגיות ואנדרנלין ויגרום לי לסגור נשיקה (זו לא תהיה בעיה למרות שחברה שם נכון ?)

אז בקיצור, איך אני גורם לה לצאת איתי והאם קארטינג זה מקום אידיאלי לדייט ראשון (באולינג וסנוקר זה מקום שמפוצץ ערסים ואני לא רוצה לקחת לשם מישהי, איפה שהקארטינג זה מקום ממש נחמד ואחרי זה אפשר לשבת על גלידה וכאלה) ?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

פיק - אפ מתיימר להבין את המוח הנשי ... אבל גם פה אני מניח שלא יכולים להגיד לך אם זה יעבוד . תתחיל לדבר איתה , תראה לאן נושבת הרוח ותפעל לפי ההבנה שלך - הכלים נמצאים בלינקיה . אני במקומך לא הייתי הולך על להתחיל איתה באינטרנט ,המעבר שעושים אחרי זה לעולם האמיתי יוצר מגבלות מסוימות בתקשורת לדעתי. אני הייתי מארגן עוד יציאה למסיבה או משהו אחר ומזמין אותה (עם עוד כמה חברות) ושם מבצע מהלך . איך שלא תבצע את המהלך שלך , אם באינטרנט או פנים מול פנים - קארטינג נשמע לי אחלה רעיון לדייט ראשון .

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ

בקשר למה שאמרת בנוגע לאינטרנט אני באמת חושב שאתה צודק, אבל אני לא מתכוון למרוח את זה חודש באינטרנט, שעה שעתיים שיחה ומזמין אותה לצאת, הבעיה היא שפשוט חברים שלי לא יודעים לארגן מסיבות אז לא יהיה לה הכי כיף וגם המסיבה הבאה תהיה עוד חודש וזה שהזמין אותה הפעם לא הולך למועדונים אז זה לא עסק ככה.

אז שוב, מה אתם אומרים ?

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אז תארגן משהו אחר, זה לא באמת משנה, תגיד שזה על האש ותזמינו את הבנות.
    אם יהיו שם בנות, זה ייצא מוצלח. תארגן יציאה לסנוקר, באולינג, שחמט, מה זה משנה לאן.

אם אתה מארגן את זה, אז הבנות יבואו בשבילך, ואם אנחנו כבר מדברים על DHVים..

אם אתה לא יכול לארגן כלום, ולא יילך בגישה ישירה באינטרנט (כי ללכת עקיף באינטרנט בכלל נראה לי איטי מידי..),
    לפחות תלמד את השיעור -

תפסיק להמציא תירוצים, אתה רואה מישהי שאתה רוצה, תיגש. דבר ראשון. קודם כל לגשת, אחר"כ תחשוב לוגיסטיקה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי player1 צפיה בהודעה
    פיק - אפ מתיימר להבין את המוח הנשי ... אבל גם פה אני מניח שלא יכולים להגיד לך אם זה יעבוד . תתחיל לדבר איתה , תראה לאן נושבת הרוח ותפעל לפי ההבנה שלך - הכלים נמצאים בלינקיה . אני במקומך לא הייתי הולך על להתחיל איתה באינטרנט ,המעבר שעושים אחרי זה לעולם האמיתי יוצר מגבלות מסוימות בתקשורת לדעתי. אני הייתי מארגן עוד יציאה למסיבה או משהו אחר ומזמין אותה (עם עוד כמה חברות) ושם מבצע מהלך . איך שלא תבצע את המהלך שלך , אם באינטרנט או פנים מול פנים - קארטינג נשמע לי אחלה רעיון לדייט ראשון .
    לא כול בת תזרום עם קארטינג... ושוב אתה צריך להבין שהוא צריך לארגן פה פגישה/מסיבה שלמה בשביל בת אחת מסכנה?...
    ולגבי מה שאמרת על מגבלות של אינטרנט.. אתה יכול לתת לי דוגמא? כבר כמה פעמים שהתחלתי לדבר עם מישהי סתם כך רק פתחתי המשכתי באינטנרנט ואז פגשתי אותה והיא נמרכה עלי בלי שום מחסום בלי כלום... זה לא העניין דווקא אהבתי את הרעיון שלו

ובקשר לשאלה שלך PEACE.. היא לא טובה איתך סתם כך לקארטינג בגלל שהיא דיברה איתך כמה דקות.. אתה יכול פשוט להגיד לה אחרי 3 ימים.. טוב שמעי יום חמישי את עסוקה? "לא"- יופי הולכים לקארטינג אני את ועוד XYZ את באה..
    "כן"- אז תפני זמן ^^ ובלה בלה בלה או שביום אחר

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ

מי יגיד לה שאני לוקח אותה לקארטינג ?
    אני יגיד לה הפתעה או משהו.

TheNuts אני בדר"כ עושה ולא מדבר הרבה, אבל פה זה אחרת, ממש בא לי עליה, אם לא ילך אז לא אבל אני לא רוצה לעשות משהו שאני יודע שמלכתחילה לא יעבוד, וזה שלא יצא לי לדבר איתה מי יודע מה זה בעיה. ואף אחד לא יזרום לאיזה על האש או משהו, אני כבר יודע, בגלל זה הפייסבוק זה המקום היחיד שאני יכול לקדם את זה.

נעשה את זה יותר ממוקד, קארטינג זה מקום שבחורה תהנה ממנו או שזה סתם רעיון מקורי אבל לא רציני ?
    יש אפשרות כזאתי לנהל איתה שיחה של שעה שעתיים ולגרום לה לצאת איתי ?
    אם כן, תנו לי כל מיני נקודות שצריך להתמקד בהם כשמדברים באינטרנט.

תודה.

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ

בחייאת זה דחוף לי.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect