קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה-יעוץ] בקשר לאנטי ויורוס,כנסו בבקשה..
    על ידי W.B בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 06-11-2005, 17:47
  2. [דיווח]לם-כריסטיאן התפטר
    על ידי Motkot בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 01-11-2005, 07:44
  3. [דיווח+ספויילר}חדשות היום בWWE
    על ידי Motkot בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 31-10-2005, 21:46
  4. [יעוץ] חבר'ה אני רוצה להתעייץ איתכם מה שווה לקנות יותר
    על ידי Frisky בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 20-09-2005, 18:53
  5. צריך יעוץ על אייפוד
    על ידי LinkinH בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 16:49
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

[דיווח/יעוץ] תחנת אוטובוס

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל [דיווח/יעוץ] תחנת אוטובוס

אתמול בערב רציתי לקחת אוטובוס הביתה.. ראיתי שיש ילדה בערך בגילי בתחנה משהו כמו HB8 בערך..
    איך שבאתי ישר פתחתי(חוק 3 השניות) ושאלתי אותה אם האוטובוס עבר והיא אמרה לי לא ובנוסף הייתה ממש נחמדה ואמרה לי בוא תשב לידי שאני לקחתי את זה כ IOI..
    אבל מפה העניינים התחילו להדרדר כי מפה התחלתי איתה שיחה ולדעתי אני בן אדם ממש יבש חח כאילו שאני חושב עליה אני במקומה הייתי נרדם אם הייתי מדבר עם עצמי פשוט אין לי הרבה על מה לדבר אני מרגיש שכל מה שאני אומר משעמם אותה עוד... בהתחלה שאלתי אותה שאלות בסיסיות כאלה אם היא מהאזור איך קוראים לה וכו' איפה היא לומדת.. ואחרי זה התחיל ליהיות ממש יבש זה היה כזה דיבר של דקה והפסקה של שתי דקות ושוב דיבור של דקה ושוב הפסקה ככה עד שהאוטובוס הגיע..
    כשהאוטובוס הגיע היה מקום עם שתי מקומות והיה מקום ליד מישהי זקנה והיא ישבה ליד הזקנה(היא נכנסה לאוטובוס ראשונה) הבנתי יענו שזה סוג של סינון כזה חח לא שנפגעתי הוא משהו ההפך לקחתי את זה למקום חיובי כי אני יודע מה הטעות שלי שאני כנראה שיעממתי אותה..

עכשיו השאלה שלי היא אם אני באמת שיעממתי אותה? כי בהתחלה היא נראתה ממש מעוניינת..
    ואם כדאי לי להשתמש ברוטינות או סיפורי DHV כדי לתת עוד עניין לשיחה? אם כן יש לכם דוגמאות לסיפורי DHV?? בלינקייה יש רק רוטינות..
    ומשהו אחרון.. פעם אני זוכר שפירסמו פה מדריך איך ליהיות בנאדם יותר מעניין משהו כמו לכתוב מה עבר עלי בכל היום משהו כזה.. יש למישהו לינק לזה?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

יש מדריך לזה בפורום,תריץ חיפוש בלינקיה.
    וכן,שיעממת אותה היית צריך לפתח נושאי שיחה משאלות.
    תעבור על המדריכים.

ואם כדאי לי להשתמש ברוטינות או סיפורי DHV כדי לתת עוד עניין לשיחה?
    זה כל המהות של השיחה.
    אתה צריך להראות DHV (לא בהכרח) ולפתח שיחה מעניינת ומושכת.
    סביר להניח שהיא שראתה בך מישהו מעניין על ההתחלה, על פי המראה החיצוני שלך, ולכן רצתה שתישב לידה.
    למרות שאי אפשר להיות בטוח בזה, אפשר לומר שזה גם מתוך נימוס ונחמדות.
    תקרא מדריכים לגבי מה שצריך לעשות בשיחה, יש בפורום מאמרי פיתוי ופיקאפ 6 נושאים על פיתוח השיחה (TheNuts).
    נערך לאחרונה על ידי SlaydeR; 30-07-2010 בשעה 19:54.
    מנהל פורום VIP-Games לשעבר
    מפקח קטגוריית משחקים לשעבר

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

אתה אומר בעצמך ששיעממת אותה אז מה נראה לך ? :|

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    אתה אומר בעצמך ששיעממת אותה אז מה נראה לך ? :|
    נכון אני יודע מה הטעות שלי.. גם ידעתי את זה באותו זמן פשוט לא יודע לא יצא לי דברים מעניינים לספר ואז המשכתי את השיחה בעוד כל מיני דיבורים משעממים..
    השאלה שלי איך אני נמנע מזה.. איך אני הופך ליהיות בנאדם מעניין.. וראיתי פעם מדריך פה בפורום אני לא מוצא אותו אז אם מישהו יודע על מה אני מדבר זה יכול ממש לעזור לי אם תביאו לי לינק..

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

ציטוט נכתב במקור על ידי maccabi8 צפיה בהודעה
    נכון אני יודע מה הטעות שלי.. גם ידעתי את זה באותו זמן פשוט לא יודע לא יצא לי דברים מעניינים לספר ואז המשכתי את השיחה בעוד כל מיני דיבורים משעממים..
    השאלה שלי איך אני נמנע מזה.. איך אני הופך ליהיות בנאדם מעניין.. וראיתי פעם מדריך פה בפורום אני לא מוצא אותו אז אם מישהו יודע על מה אני מדבר זה יכול ממש לעזור לי אם תביאו לי לינק..
    המדריך שאתה מדבר עליו הוא 'איך לדעת בצורה טבעית לספר סיפור מעניין' - אני גם נתקלתי בו איפשהו כאן בפורום , או במקום אחר - אני לא ממש זוכר.
    בכל אופן - הרעיון הוא שבסוף כל יום - תכתוב כל מה שעשית ותנסה לתמצת את זה לסיפור קצר.
    בצורה הזאת - אחרי משך זמן מסויים שבו אתה בסוף כל יום מתמצת את כל מה שקרה לך - אתה כבר תדע לעשות את זה באופן טבעי. ואז - כשהשיחה שלך נתקעת תוכל לתמצת מה שקרה לך ולספר משהו מעניין שקרה לך היום.

אני אומר לך דוגרי - זה לא ממש משנה אם זה משהו באמת מעניין או לא - השאלה היא איך תספר את זה.
    אתה יכול להפוך דבר הכי טיפשי למעניין אם תספר אותו בהתלהבות , כשאתה מדבר עם הידיים ותראה שהנושא הזה מעניין אותך.
    בצורה הזאת - גם אם תספר שראית איש הולך ומחליק על בננה תוכל להפוך את זה לסיפור מעניין.

השאלה היא איך ומה אתה משדר. אם תגיד בצורה יבשה ומשעממת , הבחורה תראה שאפילו אתה - שמספר לה לא מתלהב מזה , אז למה שהיא כן?

בהצלחה
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 31-07-2010 בשעה 02:09.
    הייתי פה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי dins8 צפיה בהודעה
    המדריך שאתה מדבר עליו הוא 'איך לדעת בצורה טבעית לספר סיפור מעניין' - אני גם נתקלתי בו איפשהו כאן בפורום , או במקום אחר - אני לא ממש זוכר.
    בכל אופן - הרעיון הוא שבסוף כל יום - תכתוב כל מה שעשית ותנסה לתמצת את זה לסיפור קצר.
    בצורה הזאת - אחרי משך זמן מסויים שבו אתה בסוף כל יום מתמצת את כל מה שקרה לך - אתה כבר תדע לעשות את זה באופן טבעי. ואז - כשהשיחה שלך נתקעת תוכל לתמצת מה שקרה לך ולספר משהו מעניין שקרה לך היום.

אני אומר לך דוגרי - זה לא ממש משנה אם זה משהו באמת מעניין או לא - השאלה היא איך תספר את זה.
    אתה יכול להפוך דבר הכי טיפשי למעניין אם תספר אותו בהתלהבות , כשאתה מדבר עם הידיים ותראה שהנושא הזה מעניין אותך.
    בצורה הזאת - גם אם תספר שראית איש הולך ומחליק על בננה תוכל להפוך את זה לסיפור מעניין.

השאלה היא איך ומה אתה משדר. אם תגיד בצורה יבשה ומשעממת , הבחורה תראה שאפילו אתה - שמספר לה לא מתלהב מזה , אז למה שהיא כן?

בהצלחה
    +1
    אצלי זה היה בעיה מרכזית פעם , לא ידעתי לספר סיפור בצורה מעניינת ... חשבתי שאני משעמם , אבל זה בעצם עצה שימושית לתמצת את כל מה שעשית ביום לסיפור קצרצר , בהתחלה תספר את זה לעצמך , אחרי זה למשפחה ,אחרי זה לחברים ,חוץ מזה אני בטוח שיש לך איזה חוויה מיוחדת מגיל צעיר ... תמיד אפשר לשלב את זה בשיחה. אהה ועוד נקודה , רוב הבנות אוהבות שמדברים איתן על "יחסים שבינו לבינה" (חבר שבגד בחברה שלו , התנהגות במערכת יחסים וכו') ו"הגדרה עצמית" (כל באנדם אוהב לדבר על עצמו , בעיקר נשים , תעשה לה אולי את רוטינת הקוביה וכו') .

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

גם אני חשבתי ככה על עצמי וגיליתי בסוף שאני בנאדם הרבה יותר מעניין ממה שחשבתי
    תעבוד חזק על המשחק הפנימי שלך

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי dins8 צפיה בהודעה

בהצלחה
    סבבה אחי אני ינסה לעבוד על זה.. ותודה רבה על התגובה המושקעת לדעתי אתה צריך לקבל פה משתמש כבוד או משהו בסיגנון

ציטוט נכתב במקור על ידי player1 צפיה בהודעה
    +1
    אצלי זה היה בעיה מרכזית פעם , לא ידעתי לספר סיפור בצורה מעניינת ... חשבתי שאני משעמם , אבל זה בעצם עצה שימושית לתמצת את כל מה שעשית ביום לסיפור קצרצר , בהתחלה תספר את זה לעצמך , אחרי זה למשפחה ,אחרי זה לחברים ,חוץ מזה אני בטוח שיש לך איזה חוויה מיוחדת מגיל צעיר ... תמיד אפשר לשלב את זה בשיחה. אהה ועוד נקודה , רוב הבנות אוהבות שמדברים איתן על "יחסים שבינו לבינה" (חבר שבגד בחברה שלו , התנהגות במערכת יחסים וכו') ו"הגדרה עצמית" (כל באנדם אוהב לדבר על עצמו , בעיקר נשים , תעשה לה אולי את רוטינת הקוביה וכו') .
    אני ינסה את זה ונראה איך מתקדם..
    ד'א מה זה הרוטינה של הקוביה?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:27.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,246 | הודעות: 8,198,839 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect