קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] איזה מעבד יותר טוב AMD/INTEL
    על ידי yarin4444 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 26-03-2006, 16:48
  2. [סקר] איזה Lil הכי טוב לדעתכם?
    על ידי Answ3R בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 13-03-2006, 20:59
  3. איזה אימיול הכי טוב לדעתכם?
    על ידי Shobi Dobi בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 06-03-2006, 16:33
  4. איזה מעבד יותר טוב??
    על ידי yarin4444 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 30-12-2005, 17:34
  5. איזה קונטר יותר טוב?
    על ידי DjBa בפורום Counter Strike
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 11:16
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

איזה ספר יותר טוב לדעתכם?

מורחקים
    שם פרטי
    dan
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אומן פיתוי

ברירת מחדל איזה ספר יותר טוב לדעתכם?

דון גואן 2010 או סודות הפיטוי של מאפי?
    קראתי את שתי הספרים אבל אני מעדיף שלא להגיד את דעתי לפני שאני ידע עם זה מתאים לפה או לא, עם זה לא לכאן אז אפשר לנעול!

2. קישורים ממומנים

לדעתי הספר של מיסטרי

עריכה - TheNuts : קיבלת אזהרה.
    נערך לאחרונה על ידי TheNuts; 29-07-2010 בשעה 16:46.

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    0

חד משמעית הספר "סודות הפיתוי" של מאפי טוב יותר. כתוב בצורה הרבה יותר בוגרת, עניינית, מקיפה ומסודרת. הוא מתעסק פחות בטריקים, רוטינות ומשפטים ויותר בתפיסה שלך, במשחק הפנימי ובאמונות שלך, שזה הדברים הכי חשובים לפני שבכלל ניגשים לכל שאר הדברים. יש שם גם תרגילים, גם דוגמאות וגם הסברים מעולים.

זה נכון שהוא מלא בפרסום, אבל אם יודעים להתעלם ממנו ולהסתכל רק על החומר הלימודי, אז הוא הרבה יותר טוב.
    זו דעתי לפחות, אחרי שקראתי את שני הספרים. הספר של דון ז'ואן לעומת זה, נותן רושם כאילו מיהרו כאשר כתבו אותו, בלי להשקיע יותר מדי בעומק ובסדר שבו מוגשים הדברים. וגם בו יש לא מעט פרסום. ברובו חוזר על הדברים של מיסטרי.

מסקנה: אם מישהו רוצה ללמוד את השיטה של מיסטרי עם כל הצעדים, עדיף כבר שיקרא את הספר המקורי.
    אם מישהו מתעניין במשחק פנימי, בהבנה עמוקה של משחק פנים, פסיכולוגיה נשית ורוצה לשנות את האמונות שלו, עדיף שיקרא את הספר של מאפי.

מורחקים
    שם פרטי
    dan
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אומן פיתוי

ציטוט נכתב במקור על ידי SuperEitan צפיה בהודעה
    חד משמעית הספר "סודות הפיתוי" של מאפי טוב יותר. כתוב בצורה הרבה יותר בוגרת, עניינית, מקיפה ומסודרת. הוא מתעסק פחות בטריקים, רוטינות ומשפטים ויותר בתפיסה שלך, במשחק הפנימי ובאמונות שלך, שזה הדברים הכי חשובים לפני שבכלל ניגשים לכל שאר הדברים. יש שם גם תרגילים, גם דוגמאות וגם הסברים מעולים.

זה נכון שהוא מלא בפרסום, אבל אם יודעים להתעלם ממנו ולהסתכל רק על החומר הלימודי, אז הוא הרבה יותר טוב.
    זו דעתי לפחות, אחרי שקראתי את שני הספרים. הספר של דון ז'ואן לעומת זה, נותן רושם כאילו מיהרו כאשר כתבו אותו, בלי להשקיע יותר מדי בעומק ובסדר שבו מוגשים הדברים. וגם בו יש לא מעט פרסום. ברובו חוזר על הדברים של מיסטרי.

מסקנה: אם מישהו רוצה ללמוד את השיטה של מיסטרי עם כל הצעדים, עדיף כבר שיקרא את הספר המקורי.
    אם מישהו מתעניין במשחק פנימי, בהבנה עמוקה של משחק פנים, פסיכולוגיה נשית ורוצה לשנות את האמונות שלו, עדיף שיקרא את הספר של מאפי.
    מסכים איתך!

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

בכללי, לא הכי אהבתי את שניהם... קראתי את הספר של מאפי רק כשהתחלתי.. זה היה הספר הראשון שלי בפיקאפ, לפני שנה ומשהו קראתי אותו.. יש לי אותו עדיין בבית... את דון ז'ואן קראתי לא כזה מזמן... ובכללי, אהבתי אותו קצת יותר, אם לא נסתכל על איך שהספר כתוב וכל זה ונסתכל רק על טכניקת הפיקאפ, לדעתי דון ז'ואן ינצח פה, כי הוא יותר מתומצת ולעניין... אני לא חושב שאני אובייקטיבי, כי אני לא אוהב לקרוא על "המשחק הפנימי" כי אני לא צריך לקרוא על זה יותר... וזה במה שעוסק מאפי לרוב...
    אני פשוט חושב ש"המשחק הפנימי" ממש התחיל לחפור בזמן האחרון ואני רואה בכל מקום דברים על זה... אני פשוט לא צריך יותר על זה, ולדעתי אחרי שלומדים את כל הפיקאפ ומתרגלים, זה בא בטבעיות.
    אהבתי את איך שכתבו את הספר של מאפי כי הוא מעניין וכספר ראשון למישהו שרק התחיל בפיקאפ זה ספר די טוב לקרוא.
    בקיצור, אם אתם רוצים ללמוד על פיקאפ, תקראו מדריכים.
    אני חושב שבקרוב אני אכתוב את מדריך לגיים טבעי לפי התורה שלי. שיטה שדי משלבת את הכל ביחד.

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

אני בספק דווקא לגבי סודות הפיתוי. הוא ספר מאוד מפורט ונוח להבנה למתחילים אבל שופכים שם לדעתי חצי מהספר על בלבולי שכל שלא עוזרים לאף אחד. אם תשימו לב שהם מנסים לפרסם את עצמם גם אחרי שקנית את הספר. סודות הפיתוי זה ספר מצוין והוא תורם הרבה ורצוי לקרוא אותו בהתחלה אבל אם אתה כבר ברמה מתקדמת לדעתי דון ג'ואן יתרום לך יותר כי אתה תבין מה קורה בספר שהוא יותר קשה להבנה אבל עם תכולה יותר מתקדמת.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:47.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect