השקעה זה דבר חשוב אני יודע..... כותרת
השקעה זה דבר חשוב אני יודע..... כותרת
|
|
כן זה חשוב וזה גם קינו אבל זה לא הכל חשוב לראות עם יש מיצידה IOI (סימני עיניין)
טוב קודם כל אני התקוונתי ולא ניסכתי את זה טוב, המסאג' זה דבר נחמד זה לא אומר שאם היא עושה לך מסאג' זה אומר שהיא דווקא מרגישה משהו ביגלל זה אני אמרתי לו לשים לב עם יש IOI אני מניח שהוא שאל כי זה קרה לו והוא רוצה לדעת עם יש לו סיכוי עם אותה ילדה,
דרך הגב היה יותר טוב עם לא תגיד את דעתך על הרמה שלי כי אני לא מתלונן על רמתי ואני התחלתי עם זה לפני שנה לא מכמה תגובות...
כל דבר שהיא עושה בשבילך זו השקעה. אם היא נותנת לך לשבת בכיסא שלה זו השקעה. אם אתה אומר לה שאתה הולך לשירותים והיא שומרת לך על המקום זה השקעה.
וואי ואוי כמה ספאם... צריך להמציא חוק שלכול החדשים אסור להגיב שטויות וסתם בשביל להשיג 50 הודעות למאגר מידע =\ נו באמת...
אגב לאלה שכן ענו לי כמו שצריך בייחוד נוטס ודניאל אם היא משקיעה בי בפרקי זמן גדולים זה לא בהכרך טוב נכון? צריך לשמור על סוג של השקעה בתווחים קרובים אני צודק ?.. במה תעזור לי גם ההשקעה הזאת.. כאילו אני מבין שמה שהיא משקיעה בו יותר קשה לה לאבד אותו אבל זה לא נותן לה תחושה שאני ידיד שלה?..
ידידה יכולה ליצור איתך מגע לעיתים רחוקות, כי לדעתה וגם באופן כללי, זה בסדר.
במידה וזו אחת שמרבה לעשות את זה הרבה, בקטע של להשקיע מצידה (מגע, להתקשר אליך, לצאת איתך וכו'), מראה על משיכה, ופה בעצם צריך להתקדם שלב קדימה.
במידה ותתייחס אליה בנחמדות (ללא שימוש בכלים הקשורים לפיקאפ), אז כן, תהפוך לידיד שלה.
כמובן שזה קשור גם אליך, הקטע בלסגור עם מישהי (שמראה השקעה) איזשהו קשר, צריך לבוא מימך, לכן תצטרך להיות עקבי, ולבחור ת'בחורה המתאימה לך, ופשוט להזרים את זה.
מנהל פורום VIP-Games לשעברמפקח קטגוריית משחקים לשעבר
כן כן וכן אחי. היא משקיעה אתה מקבל IOI יש נוחות. תשקיע גם בא שזה לא יברח לך בין האצבעות. XD
היא עושה לך מסאג'... אחד מדרכי המגע היותר מחרמנים שיש. אתה מקבל קינו מדהים ממנה שלא נדבר על נוחות. הרי שום בת לא תעשה לך מסאג' בלי נוחות. היא בהחלט משקיעה בך, לא כל בחורה עושה את זה. אני רק אומר שאם אתה לא גם תשקיע בה יימאס לה בשלב מסויים ויהיה חבל. פיק אפ מבוסס על תן קח. אתה לא יכול רק לקבל בלי לתת.
אגב אתם במערכת יחסים?
נערך לאחרונה על ידי koogel; 31-07-2010 בשעה 18:38.
תודה לכול מי שהגיב לנעול בבקשה