קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. איך משחקים פוקר בפייסבוק בלאט ?
    על ידי .KariN. בפורום דיבורים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 08-08-2009, 14:21
  2. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 23-07-2009, 17:44
  3. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 22-07-2009, 23:58
  4. [עזרה] איך להתחיל שיחה עם בחורה 1 על 1
    על ידי |מטורף_על_אטרף| בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 29
    הודעה אחרונה: 05-05-2009, 11:35
  5. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 22-02-2006, 21:39
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14

איך להזרים שיחה בפייסבוק

ברירת מחדל איך להזרים שיחה בפייסבוק

אני יודע שאתם תגידו להיפגש איתה אבל אם יוצא לי לדבר איתה בפייסבוק איך להזרים את השיחה שתהיה מעניינת?

ועוד שאלה איך אני גורם לבחורה לרצות עוד אחרי הפגישה?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של JohnBiryon
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Abrah Kadabrah

אם אתה מספר לבחורה משהו מעניין אחד, אז היא תתיחס אליו כמשהו מעניין. אם תספר לה הרבה דברים מעניינים, אז היא תתיחס אליך כמשהו מעניין ואז כמובן שהשיחה תיחשב למעניינת.

קודם תיפגש איתה פעם ראשונה. בגדול? אם היית רואה קצת הרצאות של מיסטרי או קורא מהספר היית יודע את התשובות לשאלות שלך.. אז תתחיל לחפור בלינקייה פשוט.
    העיקרון הוא להשאיר אותה סקרנית.. אתם מדברים ואתה מספר רוטינות וסיפורים... אז חלק אתה משאיר פתוח במטרה לסגור בפעם הבאה..
    You Miss 100% Of The Shots You Don't take.

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

אם אתה לא מצליח לגרום לשיחה לזרום בפייסבוק איך תצליח לגרום לשיחה לזרום בפגישה?
    בקיצור , בחור --------> גש ללינקיה .

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

ציטוט נכתב במקור על ידי player1 צפיה בהודעה
    אם אתה לא מצליח לגרום לשיחה לזרום בפייסבוק איך תצליח לגרום לשיחה לזרום בפגישה?
    אפשר לשאול מה הקשר?
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BigD צפיה בהודעה
    אפשר לשאול מה הקשר?
    +1!
    על זה אני מדבר... נמאס כבר מאלה שסתם מגיבים פה שטויות כדי להוסיף למונה הודעות..
    עכשיו בקשר לשאלה שלך משהו שלא הבנתי להזרים את השיחה-הבעיה היא שאתה לא מוצא על מה לספר ולהגיד וכאלה יענו נושאים לשיחה או שאתה מדבר איתה ומביא כול פעם נושא ומיד אחרי כמה דקות השיחה נתקעת שוב ... עד שתענה מה שאני יכול להמליץ לך זה(בלי קשר לאיזה בעיה זאת זה טוב לשתיהן) זה לשאול שאלות שהיא צריך להסביר ולהכנס לתוכן נגיד שאלה טובה-
    נגיד היא יוצאת למועדון X אז אתה שואל: "אני חושב שראיתי אותך פעם קודמת בX.. את הולכת בקביעות?" נגיד עונה כן, תשאל למה ומה היא אוהבת בזה ותגיד גם אחרי זה מה אתה אוהב(חשוב שלא "תתחקר" אותה)..
    שאלה רעה זה-
    איפה את גרה? רחוב Y
    אה אני גר בZ
    זהו
    ... הכי טוב נגיד ושאלת איפה היא גרה זה לספר אם אתה מכיר או איפה זה לנסות לפתח את הנושאים של השיחה
    נערך לאחרונה על ידי iloveXD; 31-07-2010 בשעה 13:06.

לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

זה שמעלי לא ממש הבנתי אותך אבל שיהיה.
    אני לא מבין מה הבעיה של כולם פשוט להיכנס ללינקיה ולבדוק?
    קח:
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=613538
    ומעכשיו אתה לא שואל שאלות עד שאתה לא חופר בלינקיה לפני, ברור?

קראתי ולא הבנתי כול כך איך להציב את האתגרים

לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

תקרא שוב.

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

ציטוט נכתב במקור על ידי lockon צפיה בהודעה
    הצבת אתגרים, תקנו אותי אם אני טועה זה לתת לעצמך אתגרים מופשטים, אני אתן לך דוגמא.
    לבוא לפגישה ולהגיד היום האתגר הוא לסגור איתה זיון זה לא רציני, כי אז הבחורה רואה עליך שכל מה שאתה רוצה זה רק לזיין אותה והיא תברח.
    אבל נגיד תציב לעצמך כמה אתגרים כמו למשל לספר לה סיפור כדי ליצור ערך גבוהה, ליצור משיכה, ליצור נוחות, או אפילו דברים קטנים יותר שממש נשמעים לך פשוטים. ככל שאתה מחלק את זה לכמה אתגרים כשבסוף יש לך את האתגר המאסיבי שזה לסגור זיון, זה יעבוד יותר טוב.

אם הבנתי נכון אני צריך להגיד לדוגמא באמצע השיחה שאני לא אוהב בנות שמעשנות והיא בעצם תהיה צריכה להתאים את עצמה אלי?

להגיד לך את האמת, פייסבוק זה חרא
    אי אפשר לדבר שם כמו שצריך כי הכל לא עובד טוב, להתחיל שם עם בנות סתם ככה זה די דפוק (DLV לדעתי) ובכללי זה לא מקום טוב לפתיחה...
    אבל, יש דרכים לנצל את זה בכל זאת. אם כבר אתה מחפש להכיר דרך פייסבוק אתה יכול לעשות את זה בצורה יותר נורמלית... אני אישית מבקש מידידות או מחברים לצאת לאנשהו ולהזמין את אותה אחת שמצאה חן בעיני (להזמין אם הם בקשר טוב כמובן, לא סתם חברי פייסבוק) ושם הכל יותר פשוט

חוץ מזה, אם אתה ממש חייב לדבר איתה, תשתדל שיהיה בטלפון, תקרא קצת את המאמרים על אומנות השיחה (מעולים) ומפה זה כבר לזרום... הטיפ הכי גדול שאני יכול להגיד לך זה להיות עצמך (עצמך האלפא כן?), ולדעת לשלוט טוב טוב בכל חוטי השיחה... תשתדל לזכור נושאים שנקטעו ולהמשיך אותם בעת הצורך (רק אל תנסה לדחוף אותם בכוח). חוץ מזה, תהיה כיפי, משעשע, C&F וכל השאר. ועם אימון ודיבור עם הרבה בנות זה יבוא לך בטבעיות.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

אם הבנתי נכון אני צריך להגיד לדוגמא באמצע השיחה שאני לא אוהב בנות שמעשנות והיא בעצם תהיה צריכה להתאים את עצמה אלי?
    כן,אתה מציב לבחורה אתגרים.
    כמובן שזה לאחר שהבנת בדיוק איזה סוג בחורה אתה רוצה,ומעשנת זו לא אחת מהאופציות אצלך...כי אם אתה סתם תציב אתגרים בשביל ההצבה של האתגר,היא תעלה עליך בתוך שניה וזה יצור DLV חבל על הזמן.

ציטוט נכתב במקור על ידי inverter צפיה בהודעה
    להגיד לך את האמת, פייסבוק זה חרא
    אי אפשר לדבר שם כמו שצריך כי הכל לא עובד טוב, להתחיל שם עם בנות סתם ככה זה די דפוק (DLV לדעתי) ובכללי זה לא מקום טוב לפתיחה...
    אבל, יש דרכים לנצל את זה בכל זאת. אם כבר אתה מחפש להכיר דרך פייסבוק אתה יכול לעשות את זה בצורה יותר נורמלית... אני אישית מבקש מידידות או מחברים לצאת לאנשהו ולהזמין את אותה אחת שמצאה חן בעיני (להזמין אם הם בקשר טוב כמובן, לא סתם חברי פייסבוק) ושם הכל יותר פשוט

חוץ מזה, אם אתה ממש חייב לדבר איתה, תשתדל שיהיה בטלפון, תקרא קצת את המאמרים על אומנות השיחה (מעולים) ומפה זה כבר לזרום... הטיפ הכי גדול שאני יכול להגיד לך זה להיות עצמך (עצמך האלפא כן?), ולדעת לשלוט טוב טוב בכל חוטי השיחה... תשתדל לזכור נושאים שנקטעו ולהמשיך אותם בעת הצורך (רק אל תנסה לדחוף אותם בכוח). חוץ מזה, תהיה כיפי, משעשע, C&F וכל השאר. ועם אימון ודיבור עם הרבה בנות זה יבוא לך בטבעיות.
    קודם כל,אל תכתוב סתם דברים שאתה לא יודע,אם לא הצליח לך עם 2 בחורות בפייסבוק זה לא אומר שזה מקום גרוע.
    לדוגמא,אני אישית כבר הכרתי עשרות בחורות דרך הפייסבוק ועם חלקן יצאו לי מזה אפילו כמה סגירות.
    וזה מעולה,כי בעצם שם יש לך גישה כמעט אל כל הבחורות באיזור שלך ובטווח הגילאים שלך ואתה יכול לסנן בדיוק מה שאתה רוצה,אתה גם יכול לקבל עליה הרבה מידע.
    הבחורה יכולה להיראות ערסית,אבל פתאום אתה קולט שהיא לא שומעת מזרחית בכלל והיא אוהבת מוזיקה כמו שלך ...זה מעולה וזה מידע שאתה משיג שם בשניות.
    אתה גם יכול לראות עם אילו חברות היא מסתובבת (מה שמצביע בהרבה מובנים על האופי שלה)...
    לדעתי אתה מסתכל על זה מזווית שגויה.

ציטוט נכתב במקור על ידי Peace צפיה בהודעה
    הצבת אתגרים, תקנו אותי אם אני טועה זה לתת לעצמך אתגרים מופשטים, אני אתן לך דוגמא.
    לבוא לפגישה ולהגיד היום האתגר הוא לסגור איתה זיון זה לא רציני, כי אז הבחורה רואה עליך שכל מה שאתה רוצה זה רק לזיין אותה והיא תברח.
    אבל נגיד תציב לעצמך כמה אתגרים כמו למשל לספר לה סיפור כדי ליצור ערך גבוהה, ליצור משיכה, ליצור נוחות, או אפילו דברים קטנים יותר שממש נשמעים לך פשוטים. ככל שאתה מחלק את זה לכמה אתגרים כשבסוף יש לך את האתגר המאסיבי שזה לסגור זיון, זה יעבוד יותר טוב.
    אני אתקן אותך,אתה טועה !
    הצבת אתגרים זה מצב שבו אתה מציב לבחורה אתגרים ולא אתה לעצמך ,הרי אין בזה שום הגיון למה שתציב לעצמך אתגר ?
    אני צריך קודם כל להבין ולכתוב על דף כמה שיותר תכונות של הבחורה המיוחדת שאתה מחפש...נגיד אתה מחפש מישהי אתלטית עם קוביות בבטן ואוהבת נורא לשמוע ניקלבק ...אז אם אתה תכיר בחורה שתגיד על עצמה שהיא לא אתלטית ושהיא לא אוהבת ניקלבק...אתה יכול להציב לה אתגר "אני מחפש בחורה אתלטית" "אני לא יוצא עם בחורות שלא אוהבות ניקלבק".

הסברתי פה בצורה הכי פשוטה שיש,מקווה שתבין.

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

תודה סנופקין למרות שהבנתי מאיזושהי הרצאה על NLP ביוטיוב שזה גם הצבת מטרות או וואטאוור, שאתה צריך להיות לחלק את המטרה העיקרית שלך לכמה מטרות קטנות וכל פעם להשיג את המטרה ולעבור לבאה בתור.
    אני טועה שוב ?

אשמח אם תציץ באשכול שלי.

קודם כל,אל תכתוב סתם דברים שאתה לא יודע,אם לא הצליח לך עם 2 בחורות בפייסבוק זה לא אומר שזה מקום גרוע.
    לדוגמא,אני אישית כבר הכרתי עשרות בחורות דרך הפייסבוק ועם חלקן יצאו לי מזה אפילו כמה סגירות.
    וזה מעולה,כי בעצם שם יש לך גישה כמעט אל כל הבחורות באיזור שלך ובטווח הגילאים שלך ואתה יכול לסנן בדיוק מה שאתה רוצה,אתה גם יכול לקבל עליה הרבה מידע.
    הבחורה יכולה להיראות ערסית,אבל פתאום אתה קולט שהיא לא שומעת מזרחית בכלל והיא אוהבת מוזיקה כמו שלך ...זה מעולה וזה מידע שאתה משיג שם בשניות.
    אתה גם יכול לראות עם אילו חברות היא מסתובבת (מה שמצביע בהרבה מובנים על האופי שלה)...
    לדעתי אתה מסתכל על זה מזווית שגויה.
    אני לא אומר סתם ואני לא אומר שלא מצליחים בזה
    מאז שהתחלתי ללמוד פיקאפ, התפספס לי פעם אחת עם בחורה מהפייסבוק מתוך כמעט עשרה... עם רובן בסוף נפגשתי וסגרתי
    ואם תשים לב אפילו אמרתי שאם אתה מוצא בחורה שמוצאת חן בעיניך בפייסבוק אפשר להזרים את זה (דרך ידידות, חברים), רק לדעתי לא באיזה צ'אט מעאפן שבקושי עובד. לא אמרתי לא להשתמש בפייסבוק כמקור לבנות ומידע עליהן... אמרתי שלפתוח בפייסבוק זה פשוט לא נוח.

ואולי זה רק בעיות אצלי באינטרנט

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,684 | הודעות: 8,173,271 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect