אוקיי אז הסיפור הוא כזה.
אני מתחיל בפיקאפ כעיקרון, יודע לפתוח ולא מתבייש לגשת.
אבל זה לא העניין.
יש בחורה שבאה למסיבה של חבר לפני יומיים בתור ידידה, והתכנון שלי היה להתחיל איתה ולצאת אבל זה לא יצא בגלל שהיא באה מאוחר וכל הבנות הלכו והיינו רק גברים, אז אמרתי שאין טעם להתחיל איתה ככה.
אז הרעיון הוא להתחיל איתה בפייס או באייסי ולגרום לה לצאת.
עכשיו לפתוח והכל זה לא הבעיה, הבעיה היא מתי בידיוק אני יודע שזה הזמן שהיא בעניין של להפגש איתי (היא לא ממש מכירה אותי, דיברתי איתה ממש קצת אני חושב שהיא זוכרת אותי אבל לא בטוח).
אני רוצה לצאת איתה + חברה שלה כדי שיהיה לה נוח (לא מתאים להזמין בחורה שהכרת דרך האינטרנט ככה לבד זה ילחיץ אותה) ואני יביא חבר שיהיה עם חברה שלה, הוא לא מבין בפיקאפ אבל הוא יסתדר.
אז בקיצור, התיכנון שלי היה לפעול כמו ב-DAY GAME, לגרום ל-DHV באייסי עם 2 3 סיפורים מעניינים ובכך ליצור משיכה, ליצור קצת נוחות (כדי לגרום לה לרצות לבוא) ואז להזמין אותה.
זה יעבוד ?
וחשבתי לקחת אותה לקארטינג, אתם יודעים, מקורי, הרבה אנרגיות ואנדרנלין ויגרום לי לסגור נשיקה (זו לא תהיה בעיה למרות שחברה שם נכון ?)
אז בקיצור, איך אני גורם לה לצאת איתי והאם קארטינג זה מקום אידיאלי לדייט ראשון (באולינג וסנוקר זה מקום שמפוצץ ערסים ואני לא רוצה לקחת לשם מישהי, איפה שהקארטינג זה מקום ממש נחמד ואחרי זה אפשר לשבת על גלידה וכאלה) ?

ציטוט ההודעה