1. רשימה של כל הפרקים של בליץ' כולל סרטים ו-OVA, הכל לפי הסדר.
2. כתוביות בעברית לרוב הסדרה (אני בפרק 65).
תציעו.
1. רשימה של כל הפרקים של בליץ' כולל סרטים ו-OVA, הכל לפי הסדר.
2. כתוביות בעברית לרוב הסדרה (אני בפרק 65).
תציעו.
נערך לאחרונה על ידי EMINƎM; 31-07-2010 בשעה 13:38.
|
|
אחי אין תירגום לסידרה לעיברית יש רק עד פרק 60
בדקתי בכל אתר גדול שמפרסם תירגומים בכמה אתרי תירגומים של אנימות ובפורומים
יש רק עד פרק 6X
אני יכול להביא לך אתר שיש בו את כל הפרקים של הסידרה עם תירגום לאנגלית (השפה שמדברים בה היא יפנית אני חושב)
או את כל הפרקים עד פרק 167 באנגלית אבל בלי תירגום
יש באתר הזה גם את הסרטים בתרגום לאנגלית
אם אתה רוצה תציע נק
Arguing on the internet is like running the special olympics: It doesnt matter who wins, you're still a retard.
יש לי כבר עד פרק 110 עם תרגום אנגלי מובנה, ואני ממשיך להוריד מאותו אתר. באתר שאתה מדבר עליו אפשר להוריד AVI או RM נכון? אפשר עד 5 הורדות ביום. אבל זה כבר לא משנה יש לי הורדות אני ביקשתי תרגום.
אתה אומר שיש לך אתר של הפרקים בתרגום מובנה ואתה מחפש תרגום?
בכל מקרה אני התכוונתי בכלל לצפייה ישירה
תרגום בעברית לא קיים אף אחד לא תרגם את הסידרה
באנגלית אני יכול למצוא לך אם תרצה
Arguing on the internet is like running the special olympics: It doesnt matter who wins, you're still a retard.
אתה יודע לקרוא?
1. "יש לי כבר עד פרק 110 עם תרגום אנגלי מובנה, ואני ממשיך להוריד מאותו אתר" - משמע יש לי באנגלית.
2. "אבל זה כבר לא משנה יש לי הורדות אני ביקשתי תרגום" - אני צריך ת-ר-ג-ו-ם, לא צפייה ישירה ולא הורדות.
אם מישהו פה לא יודע לקרוא זה אתה
מההתחלה אני אמרתי לך שא-י-ן תרגום לעיברית לסידרה אחרי פרק 60
אז מן הסתם מהרגע הזה כל פעם שאתה כותב תרגום כמו איזה לא יודע מה בלי לציין מה השפה אני מניח שאתה מתכוון לאנגלית
בכל מקרה אם יש לך כבר את הסידרה באנגלית אני מציע לך להפסיק לחפש אין לסידרה תרגום לעיברית
FoXie -
"2. כתוביות בעברית לרוב הסדרה"
אווטאר אם אני מוצא אצלם כמה אתה רוצה?
עריכה:
אחי אין להם כתוב בוטל.
נערך לאחרונה על ידי EMINƎM; 01-08-2010 בשעה 09:31.
ואני אמרתי לך בתגובה הראשונה שא-י-ן ת-ר-ג-ו-ם ל-ע-ב-ר-י-ת
כשאני שולל את האפשרות שהשפה שאתה מדבר עליה היא עברית ואתה כותב לי שאתה רוצה תרגום בלי לציין מה השפה
אז תסביר לי שרלוק
איזה שפה אני אמור לחשוב שאתה מדבר עליה?
נערך לאחרונה על ידי FoXie; 01-08-2010 בשעה 13:52.
ככה אני רואה בינתיים, אבל אני קורא לאט אז זה מעצבן כי כל פעם אני צריך לעצור כדי לקרוא...
הקיצר מצאתי צפייה ישירה עם תרגום בעברית אבל אני צריך להורדה.
נערך לאחרונה על ידי -DoLeV-; 01-08-2010 בשעה 20:06.
מכיר את זה אבל נגמר לי התקופת נסיון של זה וזה גם איכות של מגה וידאו, אני רק צריך כתוביות אחי