קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] איך לפתח שיחה?
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 11-05-2010, 20:22
  2. [עזרה]רוצה לפתח שיחה אבל לא יודעת איך...
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 24-04-2009, 22:08
  3. אישה הולכת ברחוב בדרך לחברה שלה ונהג דורס אותה, מי אשם?
    על ידי טאקו שמחרבן גלידה בפורום סקרים
    תגובות: 53
    הודעה אחרונה: 29-10-2007, 15:15
  4. [סרטון]זהירות אישה עוברת!
    על ידי hapoel p"t champions בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 26-01-2007, 15:27
  5. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 22-02-2006, 20:39
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

אם אישה עוברת ברחוב איך לפתח שיחה? (14.5)

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ilovehlav

Exclamation אם אישה עוברת ברחוב איך לפתח שיחה? (14.5)

היי, נגיד אני רואה מישהי שנראת לי טוב לעין, והיא סתם עוברת ברחוב, איך לגשת , יעני מה להגיד ? איזה רוטינה ? אפשר להחמיא לה על לבוש וכאלה ?

תודה לעוזרים!

נ.ב למי שיש רעיונות ודברים שהוא עשה גם אפשר, תודה רבה לעוזרים!

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

"את יודעת מה השעה?!"
    תבדוק ליינקיה,לא חסר..

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי xArtur צפיה בהודעה
    "את יודעת מה השעה?!"
    תבדוק ליינקיה,לא חסר..
    לא אהבתי בכלל... אתה גם לא עוזר לו ממש...
    יש כמה סוגים של פתיחים אם אתה לא יודע באמת כדאי שתעיף מבט בלינקייה... אגב לא הבנתי אם אתה בן 20 או בן 14.5?
    בקיצור הכי טוב לפי דעתי אתה אומר לה משו כזה נגיד-
    היי את נראית לי בחורה לעניין.. היה לי ויכוח עם חבר שלי על בלה בלה בלה מה לדעתך? מפתח תשיחה ואז עובר לנושא אחר

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

"היי את נראית לי חמודה נורא ,אני מאמין שכדאי שנכיר , אני X ואת ? "
    זה באמת לא כזה מסובך אחי...

היי את נראית לי חמודה נורא ,אני מאמין שכדאי שנכיר , אני X ואת ? "
    זה באמת לא כזה מסובך אחי...
    זה גם נורא תלוי בבחורה, אם היא סנובית בטירוף וביצ'ית כמו הרבה מאוד בנות אז לדעתי פתיח מסוג זה יעבוד פחות טוב, לפותח האשכול, אם אתה לא ישר רוצה להראות שאתה מתעניין בה אז אתה יכול לשאול משהו שקשור למצב בו היא נמצאת נגיד לשאול משהו על משהו שהיא עושה או משהו ששיך לה.

חחחח כל היום חורשים על הפורום קוראים את הספרים של MYSTERY ולא למדתם כלום?... אני רוצה לראות אותך הולך ברחוב רואה בחורה וישר אומר לה את חמודה בואי נכיר... חחח היא תברח... למה?-בוא נסביר לך ע"פ MYSTERY:
    1)אם יש מישהו בסביבה אז יש לה מנגנון שהוא בוא נגיד ישן וממש ממש לא טוב שאם היא תסכים לזה,היא תיצא "זולה" או זונה או כל דבר(בנות הם קצת מפגרות בקטע של הרכילות,היא תלך ותספר את מש שקרה לחברות שלה אחד לאחד).
    2)גם לה כמו לך חסר הרבה מאוד בטחון,(אל תגיד לי שיש לך כי אתה גולש באינטרנט כדי להתחיל עם בנות,אם תשאל אנשים ברחוב אז זה צריך להיות טבעי ואתה לא צריך לפתות לכבוש וכאלה אתם פשוט צריכים להתחבר)ויש לה גם את המנגנון שפוחד מהשפלה-מנגנון שלא מתאים להיום כי היום שום דבר לא יקרה אם היא תקבל דחייה. בקיצור אתה צריך לקחת את האחריות של הבילוי עלייך ולא להחמיא לה ישר-היא תסנן אותך כי כבר נמאס לה שמתחילים איתה,וזה לא נוח שבנאדם שאתה לא מכיר מחמיא לך חחח יש סיכוי שהוא סוטה.
    אתה גם לא צריך עודף ביטחון ולנסות מט כבר במהלכים הראשונים-אל תחתור מהר מדיי למספר טלפון מגע סקס...

בקיצור אם אתה רוצה קשר לטווח ארוך(יותר מלילה)תיצור נוחות-תדבר איתה בלי לנסות להתקדם,תחכה לסימניי עניין(בולטים יותר ממבט צחקוק או כאלה הסימנים האלה נועדו רק בשביל להתחיל את השיחה ששניכם מפחדים ממנה)כמו משיכת מבט לכמה שניות,נגיעה,החמאה,צוחקת מהבדיחות הלא מצחיקות שלך...,וקרבה. אחריי זה אתה מראה לה עניין פה אני בבעייה אני קצת לא יודע איך עושים את זה... מיסטרי אמר משהו על תעבור למקום אחר...אממ תנסה להתמקד פחות בלהחזיר סמניי עניין של חוסר בטחון כמו מבט וקרבה שהם לא הבהרה של אני מעוניין... תתחיל להחמיא לה,טוב נו מאיפה אני יודע אני מתחיל ועדיין יש לי פחד גישה...!
    קרדיט ענק לHOMY206 על הסוסה למטה!!!

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Gloryman צפיה בהודעה
    חחחח כל היום חורשים על הפורום קוראים את הספרים של MYSTERY ולא למדתם כלום?... אני רוצה לראות אותך הולך ברחוב רואה בחורה וישר אומר לה את חמודה בואי נכיר... חחח היא תברח... למה?-בוא נסביר לך ע"פ MYSTERY:
    1)אם יש מישהו בסביבה אז יש לה מנגנון שהוא בוא נגיד ישן וממש ממש לא טוב שאם היא תסכים לזה,היא תיצא "זולה" או זונה או כל דבר(בנות הם קצת מפגרות בקטע של הרכילות,היא תלך ותספר את מש שקרה לחברות שלה אחד לאחד).
    2)גם לה כמו לך חסר הרבה מאוד בטחון,(אל תגיד לי שיש לך כי אתה גולש באינטרנט כדי להתחיל עם בנות,אם תשאל אנשים ברחוב אז זה צריך להיות טבעי ואתה לא צריך לפתות לכבוש וכאלה אתם פשוט צריכים להתחבר)ויש לה גם את המנגנון שפוחד מהשפלה-מנגנון שלא מתאים להיום כי היום שום דבר לא יקרה אם היא תקבל דחייה. בקיצור אתה צריך לקחת את האחריות של הבילוי עלייך ולא להחמיא לה ישר-היא תסנן אותך כי כבר נמאס לה שמתחילים איתה,וזה לא נוח שבנאדם שאתה לא מכיר מחמיא לך חחח יש סיכוי שהוא סוטה.
    אתה גם לא צריך עודף ביטחון ולנסות מט כבר במהלכים הראשונים-אל תחתור מהר מדיי למספר טלפון מגע סקס...

בקיצור אם אתה רוצה קשר לטווח ארוך(יותר מלילה)תיצור נוחות-תדבר איתה בלי לנסות להתקדם,תחכה לסימניי עניין(בולטים יותר ממבט צחקוק או כאלה הסימנים האלה נועדו רק בשביל להתחיל את השיחה ששניכם מפחדים ממנה)כמו משיכת מבט לכמה שניות,נגיעה,החמאה,צוחקת מהבדיחות הלא מצחיקות שלך...,וקרבה. אחריי זה אתה מראה לה עניין פה אני בבעייה אני קצת לא יודע איך עושים את זה... מיסטרי אמר משהו על תעבור למקום אחר...אממ תנסה להתמקד פחות בלהחזיר סמניי עניין של חוסר בטחון כמו מבט וקרבה שהם לא הבהרה של אני מעוניין... תתחיל להחמיא לה,טוב נו מאיפה אני יודע אני מתחיל ועדיין יש לי פחד גישה...!
    בוא נסביר לך על פי JMPUA.
    מיסטרי סיכם את כל השיטה של הפיקאפ ל9 שלבים, והרבה דברים שהוא אומר נכונים אבל לא הכל.
    הרבה בחורות זורמות מפתיח ישיר, ואם יש ביץ' שילד, אתה צריך לדעת לעבור אותו.

אל תדבר אם אין לך ניסיון בשטח, טוב?

היי טיפ קטן, נשים שעוברות ברחוב נוטים לעצור אותם הרבה בחורים.

אם כבר אתה פותח בפתיח דעה פתח ב"שאלה קצרה" כלומר אתה נכנס לסט בתחושה שאתה נותן לבחורה שזה לכמה שניות, ואז אתה ממשיך.
    אגב בסיום הסט עצמו, אני ממליץ שאם אתה לוקח טלפון פשוט תשחק אותה מעניין.

כלומר כנס לתוך הסט בצורה שאתה לכמה שניות שואל אותה משהו, ואז תסיים זאת כאילו אתה ממהר!

זה טיפ מתוך המון שיטות שונות.
    בהצלחה
    פעם הבאה שתפרסם בחתימה שלך תושעה

HPUA=Hunter Pick Up Artist

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ilovehlav

רואים שחרשת על הספר אבל האם בדקת את זה בשטח?
    אני אוהב את הילדים שקוראים שבועיים ספרים ומאמרים כדי לצאת לשטח ולא יוצאים בחיים.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי Shaysk צפיה בהודעה
    רואים שחרשת על הספר אבל האם בדקת את זה בשטח?
    אני אוהב את הילדים שקוראים שבועיים ספרים ומאמרים כדי לצאת לשטח ולא יוצאים בחיים.
    ואני אוהב את הילדים שראו מישהו אומר את זה ואז הם אומרים את זה בעצמם.
    תסדר את הגיל בפרופיל שלך, זה יחסוך ממך לרשום אותו אחרי כל הודעה

תפסיקו עם הספאם אתם תקבלו אזהרות.

וואי לכל הילדים שחשים את עצמם פה עם ביטחון,הוא יירד לכם מהר והרבה כשתגיעו למטרה שלכם.
    חוץ מזה אני לא יירד לרמה הנמוכה,אבל כן יצאתי לשטח,אם היה "הולך לי" לא הייתם רואים אותי פה... עכשיו אני יתחיל את השיטה הזאת עם הלשאול מה השעה,ואז לשאל מה השעה עם שעון ביד...(פעם שאלתי איפה השירותים אבל היא ברחה מה היא חשבה שאני יגיד לה אחרי זה,תלווי אותי לשם XD)
    אתם מכירים את ההתרגשות הזאת שלפניי דברים ממש קלים אבל חשובים לכם? נגיד להפקיע מול שער ריק,לקלוע סל כשבר עברת את ההגנה,ולהגיד פאקינג משפט(כמה מילים,כמה אותיות)שאת זה למדת בכיתה א'?! אפילו לפני!
    בקיצור,אני מקווה להגיע לפתיחה הראשונה שלי עם קבוצה,ועם מישהי(אה תעזרו לי על משפטי פתיחה טובים,ואיך להתגבר על פחד גישה)
    קרדיט ענק לHOMY206 על הסוסה למטה!!!

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

וואי לכל הילדים שחשים את עצמם פה עם ביטחון,הוא יירד לכם מהר והרבה כשתגיעו למטרה שלכם.
    חוץ מזה אני לא יירד לרמה הנמוכה,אבל כן יצאתי לשטח,אם היה "הולך לי" לא הייתם רואים אותי פה... עכשיו אני יתחיל את השיטה הזאת עם הלשאול מה השעה,ואז לשאל מה השעה עם שעון ביד...(פעם שאלתי איפה השירותים אבל היא ברחה מה היא חשבה שאני יגיד לה אחרי זה,תלווי אותי לשם XD)
    אתם מכירים את ההתרגשות הזאת שלפניי דברים ממש קלים אבל חשובים לכם? נגיד להפקיע מול שער ריק,לקלוע סל כשבר עברת את ההגנה,ולהגיד פאקינג משפט(כמה מילים,כמה אותיות)שאת זה למדת בכיתה א'?! אפילו לפני!
    בקיצור,אני מקווה להגיע לפתיחה הראשונה שלי עם קבוצה,ועם מישהי(אה תעזרו לי על משפטי פתיחה טובים,ואיך להתגבר על פחד גישה)
    נו אתה רואה? יש לך פחד גישה, בקושי פתחת סטים ואתה כבר מלמד אנשים מה לעשות.
    אתה לא יכול לקבוע שזאת השיטה הנכונה, כי מיסטרי זה שנת 2005. עכשיו יש הרבה שיטות משודרגות וטובות יותר.
    אני גם הייתי פעם כמוך, רק מיסטרי ורק מיסטרי, מי שאומר אחרת, טועה... אבל זה לא נכון.
    לי יש ניסיון בשטח, פתחתי הרבה פעמים עם ישיר, ועבד מצויין.

לאומתך, יש לי ניסיון בשטח, וכבר ניגשתי להרבה מטרות והבטחון לא ירד, אז אל תכליל.

פעם שאלתי איפה השירותים אבל היא ברחה מה היא חשבה שאני יגיד לה אחרי זה,תלווי אותי לשם XD
    או שלא ניגשת עם שפת גוף נכונה, או שלא היה לך ביטחון, או שאתה נראה ממש מפחיד ולא מטופח או שהפתיח הזה מטומטם.
    למרות שהפתיח הזה יכול לעבוד, הוא די מטומטם וזה לא פתיח ישיר. פתיח ישיר הוא פתיח שאתה מראה את הכוונות שלך להתחיל איתה על ההתחלה: "ראיתי אותך מהצד ונראת לי ממש חמודה, אז רציתי להכיר אותך" ומפה ממשיכים שיחה, היא לא תברח לך, ואם כן, אתה צריך לדעת להשתמש בטילי נ"ב(נגד ביצ'יות).

אז בסה"כ, לא ממש הבנתי מה אתה אומר...
    אתה אומר שאין לך ניסיון בשטח, אבל אתה אומר גם ש"רק הדברים של מיסטרי עובדים" בלי לנסות אפילו את הדברים האחרים.
    איך אתה מצפה שנגיב לך?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:53.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect