היי............
היי............
נערך לאחרונה על ידי songoku; 08-05-2018 בשעה 04:20.
|
|
סט 1:
אני שונא לפתוח בשאלה מעצבת כזאת ב"בנות כמה אתן?" גם אצלך, הגיל די מפריע, אתה קטן יחסית אליהן, תנסה לא להזכיר את זה.
חוץ מזה, אם כבר לפתוח ישיר, תפתח בצורה יותר עניינית ומסקרנת: "היי, ראיתי אתכן מהצד, אתן נראות לי ממש חמודות ורציתי להכיר אתכן." ויש עוד הרבה פתיחים ישירים טובים.
כשהן עונות לשאלות בהתחלה, ברור שהן יענו בתשובות קצרות כי הן לא מכירות אותך וקצת מובכות, אז תנסה להרחיב את התשובה שלהן ולשאול קצת פחות שאלות, כמו:
19.... סוויט 19, חוקיות, יש מצב אתן קונות לי בירה?(בצחוק)אני: היי אממ בנות כמה אתן? =]
הן: 19
עולה חדשה? וואלה ידעתי שאת נראת לי קצת... (לא יודע, תלוי איך היא נראתה....)היא מדברת עברית (מסמן על חברה שלה).
היא: לא (קרירה מאוד).
באמת? ואתן חברות טובות? *רוטינת מבחן החברות הטובות*אני: רגע אז איך אתן מכירות?
היא: היא חברה שלי (לעע תשבעי).
טוב, במצב כזה, זה פשוט בלתי אפשרי... הן קודם כל לא בעניין ושנית הן 2 שזה מצב קשה לבודד, איך ציפית שזה יעבוד? לא לבודד אם לא יצרת עוד עניין אפילו.אני: אוקיי =], אפשר לקחת אותך שניה? (מנסה לבודד, לא עלה לי כלום).
היא: לא =]
לא היית צריך לחתוך, היית צריך להמשיך וליצור משיכה, פעם הבאה תזכור את מה שאמרתי, פחות שאלות ריאון עבודה, שאלות יותר פתוחות ויותר דיון על כל שאלה.
סט 2:
פתחת נחמד, בהתחלה היה עניין. עכשיו, אימצת אותה לאחותה הקטנה יותר מדי מוקדם, אתה בקושי מכיר אותה, ועוד לא יצרת משיכה לגמרי, ה"אחות קטנה" זה יותר ליצירת נוחות וזה לדעתי משומש בשלב מתקדם יותר.
אחרי שהיא אמרה שהיא בת 18, היית צריך לאלתר איזה משהו על ההפרש של הגילאים כמו קודם: "וואי אולי תקני לי בירה", "פעם יצאתי עם מילפית/קוגר/מבוגרת/משהו כזה, אז את צעירה בשבילי." וכו'... הכל סתם בצחוק, כן?
השימור והשיפור:
אתה צריך לעבוד על האילתורים, ועל כישורי השיחה שלך, שים לב איך אתה מדבר עם חברים ועל מה. כשהן הלכו, אני אישית לא הייתי רודף אחריהן, זה DLV מטורף לדעתי... גם אם זה ביץ' שילד, לא שווה את זה... למרות שאף אחד לא מכיר אותך, זה הורג אותך מבפנים, לפחות אותי... אני לא יכול לסבול DLV. וכן, אולי תעבוד קצת על הגיים שלך ותהיה קצת פחות נייס גאי ויותר באד בוי, אבל זה סטייל אישי שאתה יכול לבחור, אתה לא חייב.
חוץ מזה, יש לי שאלה אליך, מה עם חיוך? שפת גוף? ביטחון? טיפוח? וכו'... אתה משדר את כל זה טוב?
בהצלחה.
.........![]()
נערך לאחרונה על ידי songoku; 08-05-2018 בשעה 04:20.
אתה נשמע לי יותר מידי נידי ויותר מידי נטפל אל הבחורות.
תזכור שהשיחה בכלל אמורה להיות סתם כדרך אגב.
בעיקר אם זה בקניון,יש להן לאן ללכת מה לעשות ומה לראות,אתה רק מעכב אותן בצורה הזו.
(לא חזרתי אחרי מה שג'מפה כתב כי נראה שהבנת כבר =] (