קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סרטון] לא ממש מצחיק אבל חמוד
    על ידי -David- בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 21-10-2006, 17:46
  2. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 04-01-2006, 15:55
  3. [דיווח]חדשות ממש טובות-כנסו
    על ידי Motkot בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 01-01-2006, 23:29
  4. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 24-12-2005, 18:53
  5. יש לי עוד באיה הKnight OnLine! לא ממש באיה אבל ..
    על ידי -David- בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 23-10-2005, 16:36
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 18

[דיווח] לא ממש בשטח אבל דוגמא מעולה לאיך לפורר ביץ' שילד (או שסתם הלך לי =) )

ברירת מחדל [דיווח] לא ממש בשטח אבל דוגמא מעולה לאיך לפורר ביץ' שילד (או שסתם הלך לי =) )

אז ככה, קודם כל אני אתחיל בזה שהלוואי ואגיע לרמה כזאת במציאות ובקרוב, כי זה בהחלט בכיוון הנכון, הפעם הראשונה שהתקרבתי ללפורר ביץ' שילד של מישהי הייתה כשהיא נפנפה אותי במועדון ובמקום להגיב כמו שהרבה היו מגיבים, פשוט שיחקתי אותה ועשיתי מן מההה??! כזה עם פרצוף נדהם, וזה עבד לא רע כי היא הייתה בשוק אבל חברים שלי מיהרו להעיף אותי משם, בכל אופן לא ציפיתי שזה יקרה בצורה כל כך מובהקת ברשת חברתית.

אני אראה לכם את השיחה, וזה עוד כשלא פתתחי ממש טוב כמו בדרך כלל.

אני:מאיפה את בY (העיר שבה אני גר לצורך העניין)

היא:למה אתה שואל ?

אני:כי גם אני משם זה דבר ראשון דבר שני סתם מעניין אותי חח
    (כעבור כמה דקות שאני רואה שהיא קוראת ולא עונה כי יש אופציה כזאת)
    דבר שלישי אני יודע שקראת ולא החזרת... לא תודה לא צריך טובות =)

היא:אני מZ. טוב לך?

אני:כמו שרשמתי כבר... אני לא בקטע של אנשים לא זורמים בשיט ושהם עושים טובה שהם עונים על משהו ודווקא חבל כי נראית לי בחורה לעניין

היא:טוב פשוט אני לא מבינה מה יצא מהשיחה הזאת ..

אני:חחח זה כל העניין שעם הגישה שבה ענית כלום באמת לא יכל לצאת מזה... ולמקרה שהיה לך כל כך קשה להבין מה היה אמור לצאת מהשיחה הזאת... אז תעשי את החשבון... זה אתר היכרויות... ואני מניח שנרשמת לפה גם בשביל זה... (או שלא) המטרה הייתה סתם לנסות להכיר אותך אבל לא נתת לזה שום סיכוי

היא:טוב
    (את האמת שפה חשבתי לוותר ולאמר לעצמי שתלך קיבינימט מי היא בכלל, אבל פה בא היסוד שאני חייב גם לעבוד עליו במציאות ושהוא אחד החשובים, עקביות.)

אני:יבש פה... וזה לא מהחום.. אני מקווה בשבילך שאת גם לא ככה במציאות

היא:וואי , אתה כל הזמן בלחץ שאני אענה לך
    ואתה לא צריך לקוות בשבילי אנחנו לא מכירים או משהו .

אני:חחח לא אני לא בלחץ את כבר ענית אני פשוט מתכוון שאת עונה בצורה יבשה למה אנחנו לא מכירים כבר הסברתי לך ואני כן מקווה בשבילך למרות שאת לא מעוניינת שנכיר כי את נשמעת ממורמרת אש וכבדה אז שלפחות אנשים במציאות לא יסבלו מזה כמוני

היא:חח כבר הזכרתי את העובדה שאנחנו לא מכירים ?
    אני לא חייבת לענות לך כמו שאני עונה לחברים שלי
    אני עונה לך יבש כי אני יודעת מראש ששום דבר לא יצא מהשיחה הזאת ואני לא מעוניינת להכיר באתר הזה.

אני:הופה "נפתחנו" כן כבר הזכרת את העובדה שאנחנו לא מכירים... סבבה את לא חייבת לענות לי כמו שאת עונה לחברים שלך וזה ששום דבר לא יצא מהשיחה הזאת זה בגלל שהחלטת ככה מראש ועדיין את יכולה לרשום נורמלי גם אם את באה בגישה שלא ייצא כלום ודבר אחרון אם את לא מעוניינת להכיר אז בשביל מה יש לך משתמש?...

היא:אני באתר הזה כי יש לי חברות פה ואיתן טוב לי לנהל את השיחות האלו לא איתך,אתה לקחת את הגישה שלי כגישה רעה ראית שאני לא עונה בגלל שקראתי ולא הגבתי מה אני חייבת לענות באותו רגע ? יש לי דברים אחרים לעשות יכולתי לענות לך מאוחר יותר
    ומה רע באיך שאני רושמת ?
    (פה היא כבר מתחילה להצטדק, מה רע באיך שאני רושמת)

אני:אה למה לא טוב לך לנהל את השיחות האלה איתי? כי אני בן? די התבגרנו מכיתה ב' אני חושב שבנים נגעלו מבנות ובנות נגעלו מבנים לא? ובכל אופן לנהל איתן שיחות את גם יכולה באייסיקיו/מסנג'ר/כל דבר אחר כמעט אבל שיהיה... זה לא העניין שלא ענית לי ישר כי זה עוד בסדר וגם לא ציפיתי שתעני תוך שניה.. זה איך שענית והכי מצחיק שאת שואלת מה רע באיך שאת רושמת אז הנה ציטוט שלך "אני עונה לך יבש כי אני יודעת מראש ששום דבר לא יצא מהשיחה הזאת ואני לא מעוניינת להכיר באתר הזה" . שאת עונה יבש וכאילו את עושה טובה... זה מה שרע
    (זאת הייתה תגובת ה"מחץ" אם תרצו חח)

היא:יכול להיות שטעיתי בעניין הגישה,
    בלי להשתחצן או משהו אבל הרבה בנים שולחים לי דואר במקושרים ואני יודעת בדיוק בגלל מה ובגלל זה אני לא עונה .
    אולי טעיתי ואתה לא אחד מהם , מצטערת (: (באנגג ביץ' שילד הלך קפוט!)

אני:יכול להיות.. חח אני מאמין גם שבנים שולחים לך דואר וזה טבעי... ואני גם מניח שאת מתעצבנת מהם בגלל שהם שולחים לך הודעות חסרות טאקט ולא כי הם מביעים עניין כי זה טבעי... וכנראה שטעית לגביי כי אני מאוד שונה מרוב אלה ששלחו לך (גם בלי להשתחצן) אוקיי את מצטערת וזהו ככה זה נגמר?

היא:חחח אני אשמח אם נתחיל מחדש

ומפה זה כבר לא רלוונטי (אגב אני ביקשתי ממנה להתחיל את השיחה כי אני הרי כבר התחלתי ו"לא הלך" חחחח), הדבר היחידי שטיפה מבאס אותי זה שהיא נראית טיפה פחות טוב ממה שחשבתי (על סמך תמונה אחרת שהיא אגב שינתה די מהר מאותו רגע שהיא חזרה על 4 בטענה שהקודמת "זנותית" חח), אבל מה שאני שמח לבשר זה שהמשחק הפנימי שלי בהחלט השתפר! אפילו שזה דרך אתר אינטרנט הרי שגם במציאות הוכחתי לעצמי שהוא השתפר, אבל יותר מזה שהוא השתפר זאת דוגמא ממש קלאסית לאיך לגרום לבחורה לרדוף אחריי במקום ההיפך, ואני שמח שזה סוף סוף קורה, מה שמוכיח שהבנה יש לי ועכשיו צריך פשוט להפציץ בתרגולים .
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 04-08-2010 בשעה 01:19.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    30

חח זה עדיין באינטרנט אחי אבל תתאמן על להעביר את זה למציאות..

אני יודע, אבל בכל זאת ניתן לראות שינוי ענק בגישה שלה תוך כדי השיחה הזאת

משתמש מתחיל האוואטר של avirankatz
    לייקים
    0
    נקודות
    50

וואו כל הכבוד!
    אפילו שזה רק באינטרנט זה כן התחלה וזה כן צעד, יפה מאוד

תודה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

פפשש יפה אחי איך רואים שינוי בגישה שלה
    אבל בשטח לקבל כזאת תגובה זה הרבה יותר קשה :\
    נקווה שתצליח גם באמיתי :]

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

במציאות זה לא כל כך יעבוד,יש לה את האפשרות פשוט ללכת מהמקום או אפילו להפנות לך את הגב.

במחשב היא מנסה להוכיח את עצמה כי אין לה מה להפסיד ממש...

במציאות זה גם מאוד תלוי בשפת גוף, בביטחון שלך ובאיך שאתה מציג את הדברים, אבל אם להיות כנים אני חושב שבשלב שבו חשבתי לוותר באינטרנט הייתי כנראה מוותר במציאות, וזה אמנם לא טוב אבל לפחות אני מכיר בבעיה שאני חייב להיות יותר עקבי ולפחות אני מסוגל ליישם את זה קודם כל איפה שיותר קל, בכל אופן אני מקווה לפחות שתצא מפה איזה סגירה כלשהי , אבל גם אם לא באמת אני שמח על השינוי הזה והדבר היחידי שאני מתחרט עליו זה שלא קראתי פיק אפ לפני שנתיים שלוש כי במצב כזה עכשיו בטוח הייתי נהנה כמו שצריך, אבל זה בסדר, מילה שלי שזה עוד יגיע בגדול.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

לא מתלהב מפיק אפ באינטרנט נראה לי עדיף בשטח אבל אהבתי מאוד תשיחה ואך שכנעתה אותה .
    כול הכבוד !

גם אני בהחלט מעדיף במציאות אני גם בקושי נכנס לרשתות חברתיות כי בתכלס זה הביא אותי בעבר לתקופה ממש שחורה בחיים שלי, אבל זה הוביל למשהו טוב- לפיק אפ, ותודה .

לייקים
    0
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    במציאות זה לא כל כך יעבוד,יש לה את האפשרות פשוט ללכת מהמקום או אפילו להפנות לך את הגב.

במחשב היא מנסה להוכיח את עצמה כי אין לה מה להפסיד ממש...

במציאות אמרתי למישהי "את לא נשית" והצלחתי לצאת מזה עם המספר שלה
    נערך לאחרונה על ידי avirankatz; 04-08-2010 בשעה 23:18.

וואי שמע אחי שיחה פצצה ! והיה לה ביץ' שילד חזק לדעתיי..מפרגן !

, היא בטוח חשה מעצמה 9-10 למרות שהיא הרבה פחות והיא גם די טיפשה ככה שטיפה ירד לי ממנה, אני חושב שאני אתרחק טיפה (כי גם היא לא ממש חידשה את האינטרקציה ואני לא בקטע של להיות נידי בטח לא מול מישהי שאני לא בטוח בכלל רוצה) אבל למרות זאת היה חשוב לי לשבור את הביץ' שילד הזה ובכלל כשאני לא לחוץ על משהו לדעתי זה מצב ממש טוב, פשוט לא צריך להגיע לחוסר מעש מוחלט ויהיה טוב.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי avirankatz צפיה בהודעה
    במציאות אמרתי למישהי "את לא נשית" והצלחתי לצאת מזה עם המספר שלה
    פה אתה פותח עם נג,זה מעולה על נשים מסויימות,לא אמרתי שזה לא יעבוד.

אמרתי שברגע שהוא מקבל כזה ב'יץ שילד של חוסר התעניינות,אם הוא ינסה להתחיל לחפור לה למה הוא שונה ולמה היא טועה,בזמן הזה היא כבר תלך ולא באמת תקשיב לו.

לייקים
    0
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    אמרתי שברגע שהוא מקבל כזה ב'יץ שילד של חוסר התעניינות,אם הוא ינסה להתחיל לחפור לה למה הוא שונה ולמה היא טועה,בזמן הזה היא כבר תלך ולא באמת תקשיב לו.
    וואלה, לא חשבתי על זה ככה

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:54.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,188 | הודעות: 8,198,781 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect