איזה ידע צריך בשביל לפרוץ סטים? התוכנה עושה הכול הפעולה של המשתמש היא מינימלית מאוד.
איזה ידע צריך בשביל לפרוץ סטים? התוכנה עושה הכול הפעולה של המשתמש היא מינימלית מאוד.
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
|
|
תעשו לי טובה, התוכנה עושה הכול לכם רק נשאר להתחבר אחרי לקרוא לזה ידע זה כמו להזמין פיצה ולהגיד שבישלת.
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
תעשו טובה ותסתמו קצת.
נכון שהתוכנה עושה הכל אבל צריך ידע מינימלי בשביל זה, להשיג COMBO ולהשיג PROXIES שזה שטויות.
במיוחד שמדובר בסטים.
לגבי אתרים אחרים גם יש פייל קי ומציאת דף התחברות אבל זה גם שטויו.
בקיצור עכשיו יבוא לפה כל ילד כאפות ויבקש מדריך לפריצת סטים, גועל נפש מה שנהיה מהפורם.
אתה לא מבקש כי אתה יודע אהה? כי ביקשת כבר וענו לך.
לא צריך שום ידע בסיסי ולא אמה.. כולה לפתוח תוכנה ולשים רשימת ססמאות.. עוקבים אחרי מדריכי STEP BY STEP. זה נקרא סקריפט קידס..
לא יודעים איך הם הגיעו למה שהם הגיעו.. איך השגיאה נוצרה וכדומה..
SQL Inject בלי לדעת SQL.. איך זה עובד ומה השאילתה..
XSS בלי לדעת PHP.. איך זה נוצר.. זה נקרא סקריפט קידס.. בלי תוכנות הם לא שווים כלום. יתנו להם מחשב יגידו להם תפרצו לאתר ככה וככה בלי להוריד כלום. הם לא ידעו.... מקסימום אפשר להכין אקספלוייטים בPHP.. ולעלות לWAMP..
"לא ינום ולא ישן שומר ישראל וכל מחבל ידע כי יום יבוא ואותו נחסל".
WOW כמה שטויות אתה מדבר. XSS בלי PHP? מה הקשר, XSS זה בשפות סקריפטינג כמו JavaScript וVBScript.
SQL INJECTION צריכים לדעת את המבנה וזהו! לא שום קשר מלא לSQL. צריך לדעת את המבנה הקבוע ל SQLI וזהו!
ולפי האנגלית התקנית אומרים קידס סקריפט ולא סקריפט קידס
בנוגע לנושא, יש מספר תוכנות ומדריכים ברשת. ואני מבקש מכל אדם שלא מתכוון לתת למבקש את המדריך, נא לא להגיב.
נערך לאחרונה על ידי JsT; 06-08-2010 בשעה 11:32.
בברכה,
חגי.
תלמד לקרוא "איך זה עובד"
זה עובד על $_GET שאין htmlspecialchars וXSS כדי לגנוב עוגיות צריך ליצור קובץ בPHP שיאחסן אותם בשרת..
תאמין לי SQL Injection חייבים לדעת SQL.. ואיך השגיאה נוצרה.. אתה חושב שמישעלה על זה ראשון לא ידע SQL? הוא שם לב איך השגיאה נוצרה.. והתחיל לנצל ואז זה התפרסם.. ותאמין לי אומרים סקריפט קידס..
"לא ינום ולא ישן שומר ישראל וכל מחבל ידע כי יום יבוא ואותו נחסל".
תנעל כבר מנהל טמבל.
למה אתה חושב שמישהו פה יסביר לו?