נכתב במקור על ידי Stain אתה חייב להביא היי אטרף.
נערך לאחרונה על ידי Shinx; 07-08-2010 בשעה 02:15.
בן אתה מעצבן אתה יודע,אתה לא יודע תחוקים ביצמך איתי ביקש חיוך בלי שום Hey Atraf אז אני לא מביא,ואם זה פסול אתה מקבל תלונה במשוב...
.Professional Programmer Html||JavaS||CSS||Php||Sql
נכתב במקור על ידי Stain בן אתה מעצבן אתה יודע,אתה לא יודע תחוקים ביצמך איתי ביקש חיוך בלי שום Hey Atraf אז אני לא מביא,ואם זה פסול אתה מקבל תלונה במשוב... דבר ראשון איתי רשם את זה מראש בחוקים. אם לא ראית הגדלתי את זה עכשיו רק בשבילך. דבר שני, פעם הבאה בפרטי.
תהנה
נכתב במקור על ידי Stain תהנה יפה מאוד, אבל בכוונה לא ביקשתי Hi atraf. הדיון על כך היה מיותר. עוד מישהו רוצה להביא תמונה?
נערך לאחרונה על ידי Application; 07-08-2010 בשעה 15:03.
אך מתי כבר תבחיני בין הטוב והרע ותביני אני לא אלוהים לא אינני אני רק בן-אדם אוהב הנני ספוילר: http://www.youtube.com/watch?v=d_SMu...ure=grec_index מי שצריך עזרה שיצטט או ישלח פרטית
נכתב במקור על ידי ^^BadAngle^^ יפה מאוד, זכית ב-4 נק' לאתגר. עוד מישהו רוצה להביא תמונה?
*מחוק
נערך לאחרונה על ידי ASAFGB1; 07-08-2010 בשעה 16:21.
שאלה בסיסית: כמה סוגי לוחמים יש?
1) Fighter 2) SpearMan 3)Page לא בטוח אבל ARAN
נכתב במקור על ידי AkuTas 1) Fighter 2) SpearMan 3)Page לא בטוח אבל ARAN לא נכון.
1)ARAN DAWN WARIOR2) FIGHTER3) PAGE4) 5)SPEAR MAN
נכתב במקור על ידי AkuTas 1)ARAN DAWN WARIOR2) FIGHTER3) PAGE4) 5)SPEAR MAN יפה מאוד, 2 נק' לך. שאלה בסיסית: חלק א': Resurrection זה: (א) .Cash (ב) בגד NX. (ג) Use. (ד) Set Up. (ה) Skill.
נערך לאחרונה על ידי Application; 07-08-2010 בשעה 17:43.
SKILL
נכתב במקור על ידי AkuTas SKILL יפה מאוד, זכית ב-2 נק'. חלק ב' של השאלה: לאיזה Job הSkill הזה שייך?
חוקי הפורום