קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 22-12-2008, 23:16
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 21-12-2008, 14:55
  3. תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 27-09-2008, 23:32
  4. [קונה] בפעם האחרונה!!! עונה 5 של 24 פרקים 22-24 300 נקודות!!!
    על ידי אור בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 18-10-2006, 07:32
  5. מתי בפעם האחרונה
    על ידי next25 בפורום סקרים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 04-12-2005, 22:59
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

[ייעוץ] בפעם האחרונה בהחלט בקשר למועדונים, ואיך להתקדם הלאה.

ברירת מחדל [ייעוץ] בפעם האחרונה בהחלט בקשר למועדונים, ואיך להתקדם הלאה.

אז אוקיי בניגוד לפעמים קודמות שבהם רציתי לדעת, גישה ישירה, עקיפה או וואטאבר, גיליתי היום באופן רשמי באמת שאני עדיין לא מסוגל להצליח במועדונים, אלא אם כן יתמזל מזלי בצורה מטורפת ומישהי שהיא HB8+ תבוא ותרקוד איתי סתם ככה, אבל הסיכוי לא גדול (למרות שאחת רקדה איתי שם אבל זה היה נורא מוזר וזה לא היה אישי כי ראיתי אותה עם עוד הרבה חח).

בכל אופן זה מדהים כמה שבכללי צברתי ביטחון ואני לא שם על מה אנשים חושבים, ויש לציין שאני אפילו רוקד איך שבא לי ברחבה לפעמים אני גם קולט גיחוכים שגם הם בעצם לא משנים לי בכלל, אבל איך שיש בחורה שרוקדת שאני רוצה, זהו אני חוזר להיות אפס חסר ביטחון וזה מטריף אותי, אני פשוט לא מסוגל לראות מישהי שנראית טוב בעיניי שרוקדת ואפילו לבד ולנסות איתה משהו, כל מה שאני עושה זה רוקד לידה כמו איזה דפוק, במקרה הכי טוב מסתכל עליה והיא עליי, ופה זה נגמר עד שמישהו מאיתנו הולך משם.

הקטע אני מרגיש שזה חזק יותר מפחד גישה, כי פחד גישה זה רק ההתחלה של ההתחלה זאת אומרת בלי לגשת לכמה בנות אי אפשר לצפות באמת לכלום וחייבים לנסות את זה, במועדון אני כבר ניסיתי לגשת ולדבר עם מישהי, וכבר נופנפתי והגבתי בתגובה מאוד לא אופיינית ואפילו אני די הפותעתי ממנה לטובה כי זה כביכול הראה לי שגם לא אכפת לי שמישהי אומרת לי לא במועדון, אבל בכל זאת אני מרגיש שזה שונה לצערי, אני חושב שאני צריך קודם כל להתחיל לראות הצלחות מסויימות כדי שזה יעלה לי את הביטחון לרמה שאני יוכל להשיג את זה במועדון.

אני פשוט רוצה שלפחות ההתחלה תהיה קלה, כלומר להתחיל עם מישהי במצב ממש נוח (גם מבחינת מקום שהוא לא מועדון, נגיד משהו שנשמע יחסית ממש קל זה להתחיל עם בחורה בפאב כשהיא יושבת על הבר גם מהבחינה שיהיה נוח לבודד אותה/שתהיה לבד מהתחלה), להשיג איזשהו משהו מזה (אפילו טלפון) לראות שזורם לי הפיק אפ באופן כללי, ורק אחרי שזה קורה אז להצליח במועדון, כי אני לא יודע, גם כשאני במצב רוח וגם כשלא זה עדיין יוצא חסר תוצאות לצערי, אני פשוט לא מרגיש מבפנים את ההרגשה הזאת של אני יכול לסגור (או במקרה שלי להתחיל) משהו במועדון, לעומת זאת את ההרגשה של אני יכול להתחיל עם כל אחת גם אם היא נראית כמו אלוהים, זה יש לי, אבל לא כשהיא רוקדת לה במועדון, ונכון שאסור לצפות להצלחות מיידיות אבל אני רואה איך אנשים מסביב מצליחים, ויותר מזה עוד מצליחים עם הבחורות ש"ניסיתי עלק" להתחיל איתן וזה הורג אותי, אז מה שאני צריך בכללי זה פשוט להתחיל מהפיק אפ הכי קל שאני יכול, כמובן לנסות כמו שצריך מה שיוביל לכמה הצלחות שיוכלו להעלות אותי ברמה, וגם מה שאני צריך כמובן זה פחות להתרגש מכל זה ולהגיד לעצמי שזה לא ביג דיל, אבל הבעיה היא שבקרוב לא יהיה לי זמן לכל המסיבות האלו כי אני למרות שסיימתי בית ספר אני מתחיל ללמוד באיזו מכללה (וזה לצערי כנראה מתחיל מהראשון לספטמבר) ככה שאין לי עוד יותר מדי זמן ליהנות מהחופש ועד כמה שאני יודע שאני צריך ממש לנצל את החודש הזה כמו שצריך ושאמרתי לעצמי שאין שום סיכוי שכל החופש הגדול הזה ושום דבר לא יזוז או ישתנה (ולמרות שכבר השתניתי בהרבה עדיין התכוונתי ב"שום דבר לא יזוז או ישתנה" לבנות כמובן) עדיין יש לי את ההרגשה המעצבנת הזאת פתאום של "הביצים שלי נעלמו" וזה מתסכל ברמות.
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 07-08-2010 בשעה 05:53.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

העובדה שבחורה רוקדת עם מישהו במועדון לא אומר שהיא הולכת איתו הביתה. זה אולי יגרום לך להרגיש ככה, אבל ככה SP עובד,
    ברגע שמישהו רוקד צמוד עם מישהי אוטומטית אנחנו חושבים "הבן זונה הזה נותן לה הערב."

שים לב שדווקא אלה שלא רוקדים צמוד לאף אחת במועדון, ולא מסתכלים על כל בחורה שנעמדת ליידם הם אלה שיהיה סביבם "מעגל" של בנות, רק בגלל שבחורה תעדיף לרקוד ליד מישהו שלא בוחן אותה כל הזמן או לא מנסה להצמד לה לתחת כל דקה.

במועדון יש דרכים הרבה יותר פשוטות להצליח עם בנות. הדרך הכי קלה זה להגיע למועדון עם בנות, כמו שאמרתי ככה SP עובד, ברגע שאתה נכנס עם 3 בנות ליידך, כולם חושבים שאתה מזיין אותן. כולל הבנות האחרות בחדר. אתה תתפלא, בחורות יתחילו לפתוח שיחה איתך ולא תצטרך בכלל את כל הנושא הזה של לגשת.

"אין לי בנות ללכת איתן למועדון"? סבבה - אל תלך עם הראש בקיר. יותר קל לך לפתוח סט שנמצא על הבר? יופי, תפתח את הסט על הבר ולך לרקוד איתן ליד הבחורה שאתה רוצה, ואז תפתח עוד סט שרוקד ליידה, ואז עוד אחד, ואז היא תרצה כבר לדבר איתך ולא תצטרך להתגבר על ניפנופים והרגשה רעה וכל הדברים האחרים.

הפאק שלך זה שלמדת מהפורום שפיקאפ זה לגשת, פיקאפ זה לא לגשת - לגשת זה אולי השלב הראשון, אבל גם אנשים שלא עושים פיקאפ ניגשים, וסביר להניח שהם ניגשים סבבה, כי זה לא באמת משנה מה אתה אומר. מה שחשוב זה להבין מה עובד, מה גורם למשיכה, ואיך אנחנו מנצלים את זה לטובתנו. עוד דוגמה -

אני יודע שבחורה שעשתה משהו בשבילי תמשך אלי יותר ממה שהיא נמשכת לכל מי שהיא לא עשתה בשבילו כלום (תקבל את זה בתור עובדה, זה נכון ואין לי כוח לתת דוגמה ארוכה ללמה), אז אני אתן לה לצלם אותי ואת ידידה שלי ביחד, ואז אני אגיד לה שהיא מקסימה ושמגיע לה תמונה איתי, אבל היא מצלמת. (שוב היא משקיעה), ואז אני לא צריך לגשת אליה באופן ישיר או עקיף או מה לא - אנחנו כבר מדברים וסבבה לנו.

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

הסיכוי שHB8 תבו ותרקוד אתך לא כלכך נמוך
    קודם כל, בנות שאוהבות לרקוד לא יהיו שמנות. הן יותר בתנועה ובכושר מבחורות אחרות ולכן לרב גם נראות טוב.
    אם תקרא את פיקוק - אביזרים ותגובות (בסוף) תלמד שאם תתחיל לרקוד לפני השעה 00:45 סיכוי סביר שכל הבנות ישימו לב אליך.
    מכאן תעשה 1+1 ומה קיבלנו? בחורות יפות שרוקדות אתך!

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    (למרות שאחת רקדה איתי שם אבל זה היה נורא מוזר וזה לא היה אישי כי ראיתי אותה עם עוד הרבה חח)
    מה מוזר בזה? היא עשתה בדיוק את מה שאתה היית צריך לעשות. היא ניגשה והתחילה לרקוד עם כל בחור במועדון עד שמישהו כבר יתאפס על עצמו ויתחיל איתה.
    לעזאזל היא כבר עשתה את הצעד, אתה היית המטרה הראשונה שלה לפני שהיא מתפשרת על בחורים אחרים!

נראה שחסר לך ההמשכיות: אתה ניגש, פותח, ו - זהו.
    אתה לא מגיע לשלב של שיחה ובטח שלא סוגר.

אבל נראה שהבעיה האמיתית זה עדיין אותה האמונה המגבילה שאתה לא מסוגל להצליח במועדונים.
    ואני אומר בולשיט! אתה יכול. יש לך את כל הכלים, אתה רק צריך לכבות לרגע את השכל ולהתחיל לשחק.
    ציטוט נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
    "התואיל להגיד לי, בבקשה, באיזו דרך עלי ללכת מכאן?" שאלה אליס
    "זה תלוי במידה רבה לאן את רוצה להגיע." - אמר החתול

תודה על התגובות חברים, בכל אופן לפני שאגיב על מה שרשמתם אני אוסיף ואציין שאתמול באמת זאת גם האווירה וחוסר החשק/חוסר האמונה שהולך לקרות משהו שגרמו לזה להיות ככה, וחוסר החשק נובע הרבה מאוד בגלל מי שאני מסתובב איתם, אני ברצינות שוקל מבחינתי פעם הבאה ללכת אפילו לבד למועדון במידה ויהיה לי כסף ולפתוח סטין בצורה שבה הסברת (THE NUTS) רק כדי לא להיות ליד הAFCים האלה שפשוט מורידים לי אנרגיות ברמות מטורפות, מכיוון שהם מלא זמן יושבים בצד ולא עושים כלום, אז ברגע שאני אלמד פשוט לא להתייחס אליהם כשזה קשור לבנות אז יהיה לי הרבה יותר קל,העניין הוא שתמיד כשאני מנתח את המצב בצורה הגיונית ושקולה (כלומר לא מעורב פה רגש אלא רק שכל ישר) אחרי שאני נמצא במועדון או אפילו לפני אני חושב לעצמי שזה לא כזה מסובך, אבל עדיין הפחד של לרקוד עם מישהי משתק אותי אפילו אם אני מרגיש שהיא בעניין (או שהיא אחת שממש זורמת ורואים את זה עליה).

לגבי התגובה של THE NUTS:
    בקשר למה שראיתי אתמול, אז לא זה פחות היה בקטע של לרקוד צמוד זה יותר היה בקטע של פשוט להתמזמז, אבל כן לרוב זה בחורים שפשוט רוקדים איתן ונכון אולי לא הולך לצאת מזה כלום אבל הם מסוגלים למה שאני לצערי לא (או לפחות חושב שלא), אוקיי אבל אם אני ארקוד בלי לנסות לתת יחס לבנות אז אני גם לא אקבל יחס חזרה, אולי אני ייצא פחות נידי, אבל אם אני רוקד למשל לבד לגמרי זה קצת בעייתי (למרות שמאיפה לאנשים ששם לדעת אם "חברים שלי" במקום אחר), בקשר להמשך, אז העניין המוזר הוא שאני באמת לא מבין מה הבעיה שלי (פרט לחוסר ניסיון ספציפי בקטע של ליזום ריקוד עם מישהי), כי באמת כבר נפנפו אותי כמה פעמים במועדון וזה לא הזיז לי בשיט ולא הרתיע אותי מלהמשיך לנסות, את הפחד לגשת יש לי פחות מאשר הפחד לרקוד עם מישהי, אבל כאשר באותו יום המורל יורד גם הביטחון יורד ואז גם לגשת זה לא כזה סבבה, אבל זה מובן.

אני יודע שפיק אפ זה לא לגשת, לצערי פשוט זה הדבר שהכי קל לי לעשות כי זאת ההתחלה, הבעיה האמיתית שלי היא המשכיות, לפני שבועיים בערך פתחתי איזו בלונדינית "משובחת" לצורך העניין חח (איזו 9.5 משהו ממש נדיר) באתי בשיא הביטחון אפילו נגעתי לה ברגל כדי להתחיל לדבר איתה (שזה היה אמור להיחשב כמשהו אמיץ יחסית ולא ציפיתי מעצמי), וזה היה במועדון, היא ישבה על הבר, שאלתי אותה באת לפה לרקוד או לשבת בצד? והפלא ופלא היא לא נפנפה אותי, ואגב גם לא היה אכפת לי מחברה שלה שכמובן ניסתה את הCB המפורסם:"מה הוא אמר?!" בניסיון לדחוף את האף, אבל את האמת שהבלונדה ההיא אפילו לא ענתה לה, כל מה שהיא אמרה לי זה שזה משעמם אותה ושהיא לא רגילה ללכת למסיבות כאלו, בקיצור בכיף יכלתי להמשיך לפתח שיחה אבל אז עשיתי משהו אידיוטי והפלתי עליה מלא שאלות בבת אחת עד שהיה קשה לה להתרכז, ואז דמיינתי לעצמי או ראיתי שפת גוף שלא מתעניינת במיוחד ופשוט אמרתי משהו לסיום כדי לא להרגיש ממש עלוב כשאני יוצא משם, "אז את בטוחה שאת לא באה לרקוד?" ולא הייתה ממש התייחסות ועפתי משם, ואפשר לומר שזה היה הצעד הכי גדול שלי כביכול בפיק אפ (עד כמה שזה נשמע גרוע חח), וגם יש לציין זאת הבחורה הכי יפה שהתחלתי או בכלל דיברתי איתה מעולם.

עכשיו אני אגיע לתגובה של KUTALY אכן הבעיה שלי היא המשכיות, אך כמו שההתחלה הייתה בעיה והתגברתי עליה פחות או יותר, אז ההמשכיות זה משהו שאמור לבוא עם הזמן, אני כנראה פשוט ממש צריך להכריח את עצמי להמשיך או בקיצור לעשות דברים שנראים לי יותר מסובכים, אחרת אני לא חוזר הביתה או משהו בסגנון, פשוט להציב מטרות ברורות.

לא זכור לי באמת אם בפעם האחרונה רקדתי לפני 00:45 אבל אני בטוח שכבר עשיתי את זה בעבר, ועכשיו כשאני חושב על זה אז נכון אתה צודק זה דווקא כן יכול לקרות וגם זה קרה אפילו עם 2 בנות (רק שזה היה במן פאב בכלל והיה פשוט מקום לרקוד אבל הן עזבו את הרחבה די מהר ולא ראיתי אותן מאז), בעיקרון התכוונתי שהיא עשתה את מה שעשתה באופן מוזר, היא רקדה איתי בצורה שכמעט הפילה אותי מצחוק משהו ממש לא שגרתי, בכל אופן אני לא בטוח ממש שהייתי המטרה הראשונה שלה אבל בטח בין הראשונות, אז אני אתקן אותך הבעיה האמיתית אני חושב כשבאמת אני מסתכל על זה בהיגיון, זה פשוט הבעייתיות של להגיע לתכלס, כלומר בגלל שאני עושה ביג דיל מלהתחיל להתמזמז עם מישהי/להנתשק וכל זה, שבמועדון הרי אפשר להשיג את זה ביתר קלות, בגלל זה אני מקבל רגליים קרות כי אני איפשהו פוחד להגיע לתכלס, ובגלל זה גם ההתחלה עובדת לי הכי טוב כי זה שלב שעבדתי עליו הכי הרבה וגם הוא הכי פחות קרוב לתכלס (לסיום), אני חושב שזאת האמונה המגבילה שעוצרת אותי, אני פשוט צריך להגיד לעצמי כל יום שזה לא ביג דיל, זו כולה בחורה, טריליארד אנשים עשו את זה לפניי וטריליארד יעשו אחריי (בקטע של להגיע לתכלס עם מישהי).
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 07-08-2010 בשעה 13:58.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:21.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect