אז אוקיי בניגוד לפעמים קודמות שבהם רציתי לדעת, גישה ישירה, עקיפה או וואטאבר, גיליתי היום באופן רשמי באמת שאני עדיין לא מסוגל להצליח במועדונים, אלא אם כן יתמזל מזלי בצורה מטורפת ומישהי שהיא HB8+ תבוא ותרקוד איתי סתם ככה, אבל הסיכוי לא גדול (למרות שאחת רקדה איתי שם אבל זה היה נורא מוזר וזה לא היה אישי כי ראיתי אותה עם עוד הרבה חח).
בכל אופן זה מדהים כמה שבכללי צברתי ביטחון ואני לא שם על מה אנשים חושבים, ויש לציין שאני אפילו רוקד איך שבא לי ברחבה לפעמים אני גם קולט גיחוכים שגם הם בעצם לא משנים לי בכלל, אבל איך שיש בחורה שרוקדת שאני רוצה, זהו אני חוזר להיות אפס חסר ביטחון וזה מטריף אותי, אני פשוט לא מסוגל לראות מישהי שנראית טוב בעיניי שרוקדת ואפילו לבד ולנסות איתה משהו, כל מה שאני עושה זה רוקד לידה כמו איזה דפוק, במקרה הכי טוב מסתכל עליה והיא עליי, ופה זה נגמר עד שמישהו מאיתנו הולך משם.
הקטע אני מרגיש שזה חזק יותר מפחד גישה, כי פחד גישה זה רק ההתחלה של ההתחלה זאת אומרת בלי לגשת לכמה בנות אי אפשר לצפות באמת לכלום וחייבים לנסות את זה, במועדון אני כבר ניסיתי לגשת ולדבר עם מישהי, וכבר נופנפתי והגבתי בתגובה מאוד לא אופיינית ואפילו אני די הפותעתי ממנה לטובה כי זה כביכול הראה לי שגם לא אכפת לי שמישהי אומרת לי לא במועדון, אבל בכל זאת אני מרגיש שזה שונה לצערי, אני חושב שאני צריך קודם כל להתחיל לראות הצלחות מסויימות כדי שזה יעלה לי את הביטחון לרמה שאני יוכל להשיג את זה במועדון.
אני פשוט רוצה שלפחות ההתחלה תהיה קלה, כלומר להתחיל עם מישהי במצב ממש נוח (גם מבחינת מקום שהוא לא מועדון, נגיד משהו שנשמע יחסית ממש קל זה להתחיל עם בחורה בפאב כשהיא יושבת על הבר גם מהבחינה שיהיה נוח לבודד אותה/שתהיה לבד מהתחלה), להשיג איזשהו משהו מזה (אפילו טלפון) לראות שזורם לי הפיק אפ באופן כללי, ורק אחרי שזה קורה אז להצליח במועדון, כי אני לא יודע, גם כשאני במצב רוח וגם כשלא זה עדיין יוצא חסר תוצאות לצערי, אני פשוט לא מרגיש מבפנים את ההרגשה הזאת של אני יכול לסגור (או במקרה שלי להתחיל) משהו במועדון, לעומת זאת את ההרגשה של אני יכול להתחיל עם כל אחת גם אם היא נראית כמו אלוהים, זה יש לי, אבל לא כשהיא רוקדת לה במועדון, ונכון שאסור לצפות להצלחות מיידיות אבל אני רואה איך אנשים מסביב מצליחים, ויותר מזה עוד מצליחים עם הבחורות ש"ניסיתי עלק" להתחיל איתן וזה הורג אותי, אז מה שאני צריך בכללי זה פשוט להתחיל מהפיק אפ הכי קל שאני יכול, כמובן לנסות כמו שצריך מה שיוביל לכמה הצלחות שיוכלו להעלות אותי ברמה, וגם מה שאני צריך כמובן זה פחות להתרגש מכל זה ולהגיד לעצמי שזה לא ביג דיל, אבל הבעיה היא שבקרוב לא יהיה לי זמן לכל המסיבות האלו כי אני למרות שסיימתי בית ספר אני מתחיל ללמוד באיזו מכללה (וזה לצערי כנראה מתחיל מהראשון לספטמבר) ככה שאין לי עוד יותר מדי זמן ליהנות מהחופש ועד כמה שאני יודע שאני צריך ממש לנצל את החודש הזה כמו שצריך ושאמרתי לעצמי שאין שום סיכוי שכל החופש הגדול הזה ושום דבר לא יזוז או ישתנה (ולמרות שכבר השתניתי בהרבה עדיין התכוונתי ב"שום דבר לא יזוז או ישתנה" לבנות כמובן) עדיין יש לי את ההרגשה המעצבנת הזאת פתאום של "הביצים שלי נעלמו" וזה מתסכל ברמות.

ציטוט ההודעה