זה האתר: http://www.repropaint.com/
זה השם משתמש והסיסמה:
Guest-QMgIHXvy
הסיסמה כבר מפוצחת.
את הפאנל ניהול לא מצאתי!,בכל מקרה אם תמצאו תתחברו
,לא להרום ת'אתר יותר מידי..
אתר ראשון שלי!
זה האתר: http://www.repropaint.com/
זה השם משתמש והסיסמה:
Guest-QMgIHXvy
הסיסמה כבר מפוצחת.
את הפאנל ניהול לא מצאתי!,בכל מקרה אם תמצאו תתחברו
,לא להרום ת'אתר יותר מידי..
אתר ראשון שלי!
נערך לאחרונה על ידי H4a6c19k5e18R; 08-08-2010 בשעה 10:54.
|
|
אז מה זה שווה? למה ישר ללכת לתוכנה? זה מה שמעצבן בכל המתקפה הזו כל אחד עם תוכנה חושב שהוא פרץ את האתר, יש לי חדשות בשבילך: לא פרצת ולא גרביים אם אתה עושה הכל עם תוכנה.
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
אתה עם התוכנה שפירסמתי לא?
זה סתם למתחילים לא משו
אבל למתחילים זה בסדר
לא פרצת ולא כלום לא קשור לתוכנה או לא אני מגיע למלא אתרים שאני מקבל משתמש וסיסמא ולא מוצא פאנל או פאנל מזוייף או שמוגן עם אייפי ויש עשרות אתרים כאלו שאני מוצא כל יום אז אין יותר מדי מה להתלהב אבל כל הכבוד המשך כך
בטח שאני יתלהב זה אתרים טורקיים ושנהרוס אותם ביחד ובחיים לא התלהבתי משום MD5 רק לפני כמה שבועות כשרק התחלתי היו כל מיני סוגים של MD שלא ידעתי מה זה בכלל וביקשתי פה עזרה ואתה לא יודע לא הזרקות לא כלום רק מדבר פה וזהו ובחיים לא עזרת למישהו או פירסמת משהו שעשית בעצמך אז אין לך מה לזלזל פה בי אלא רק בעצמך
אתה מצחיק.. אני לא משועמם כמוך יושב כל היום על גוגל עם דורקים ומחפש אתרים לפרוץ יש לי חיים אתה יודע
הזרקות אני יודע טוב מאוד אתה זה שלא יודע.. משתמש בתוכנה "אני מתחיל ורוצה ללמוד דרך תוכנה קודם"
למי אני צריך לעזור פה? הכל תוכנות של סקריפט קידס אף אח ד לא צריך עזרה
גם שהתחלת פרסמת אתרים לא טורקיים והתלהבת.. פתאום אתה אומר לפותח האשכול אל תתלהב.. קצת מצחיק
דרך אגב אין מה להתלהב לפרוץ לאתרים דרך הזרקה כי זה כנראה אתר סוג ד שלא יודע לאבטח..
אתה יודע מה זה שאלל? העלאת שאלל?
נערך לאחרונה על ידי eladking; 13-08-2010 בשעה 18:47.
תשמע הקטע שהוא לא פרץ פה כלום כי אין פאנל התחברות בגלל זה אין לו מה להתלהב ויש מה להתלהב מפריצות והתחלתי עם תוכנה כי זאת ההתחלה הכי קלה לא אשמתי שלקח לך לא יודע כמה זמן ללמוד הזרקות בלי תוכנות בלי כלום ואני נעזרתי בתוכנות ועכשיו אני יודע כבר בלי תוך פחות מחודש ואני ממש לא משועמם כי אני קלי קלות מוצא אתרים פריצים כי אני מאלתר עם הדורקים עם הבנת אותי