אז היום יצאתי לסרט ופתחתי גם כמה סטים על הדרך.
פתחתי כמה כדי להתחמם.. ואז נכנסו למסעדה כזאת והיו סט של 3 שישבו באותו ספסל כמו חברים שלי.
אז הרצתי עליהם גיים עם די הרבה COCKY FUNNY תראו למטה למה. המטרה הייתה HB7.5 והאחרות 5 .
מישומה אחרי כמה רוטינות וFLUFF TALK הן חשבו שאני "מוזר" או "בואו נלך שלא יראו אותנו איתו " "אתה הומו? " או מהמטרה "נפל לך המצחיק" שמן הסתם הגבתי בC&F (איך עוד אני יכול להגיב לדברים כאלה?)
אף פעם לא נתקלתי במצב שכל הסט מגיב ככה. הרצתי אותו גיים שהרצתי בהרבה סטים אחרים והכל תמיד הלך מעולה, והן גם לא נראו משו בכלל >< .
אולי נכנסתי ברמת אנרגיה גבוהה מדי? יכול להיות.. חבר שלי שגם בתחום אמר לי אחרי זה שהמטרה שלחה לי IOI, נגעה בשיער והסתכלה עליי.
בקיצור לא התעמקתי בזה יותר מדי והמשכתי לסט הבא.
4 SET של שביעיות, כרגיל פתיח דעה DHV .. קינו עם המטרה , FD : חבל שאני הומו אחרת היית כל כך הטעם שלי.
לא רציתי לתת נג כי היא לא הייתה מספיק יפה אז FD הספיק לדעתי ..
נגמר בכך שהמטרה נמרחה עליי והיא הציעה שישבו עם החברים שלי שהיו ליד . הלכנו יד ביד כזה וסגרתי איתה מספר , יאיי (:
אה וכמובן שבדקתי קודם אם היא יודעת לבשל.. (כי יש לי סטנדרטים ואני לא אהיה עם כל אחת).
אני אשמח אם תנסו למצוא מה היה לא בסדר בסט הראשון שתארתי, אני לא זוכר את הכל לפרטים (אולי כדאי להקליט XD? ) אבל אני מקווה שזה יספיק.
נ.ב
NC ראשון ^^

ציטוט ההודעה