לאחותי נמחק הכונן C כנראה מוירוס, ואני יודע Ghost אמור לשחזר את הקבצים, השאלה שלי עם הוא עובד אחרי פרמוט?
הטכנאי המפגר הזה פרמט את המחשב למרות שאמרנו לו שלא...
לאחותי נמחק הכונן C כנראה מוירוס, ואני יודע Ghost אמור לשחזר את הקבצים, השאלה שלי עם הוא עובד אחרי פרמוט?
הטכנאי המפגר הזה פרמט את המחשב למרות שאמרנו לו שלא...
נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 12-08-2010 בשעה 08:20.
|
|
כדי להפעיל גוסט על מחשב [לשחזור דברים] צריכים להתקיים 2 תנאים:
1- גיבית כל מה שרצית דרך התוכנה , התוכנה יצרה אצלך קובץ גוסט בתוך המחשב שאותו צריך לשמור על כונן משני-כונן שלא מפרמטים במקרה שצריך לפרמט את המערכת.
2- בתהליך יצירת קובץ הגוסט במחשב התוכנה גם יוצרת דיסק[דיסק ריק שמוכנס למחשב בזמן הרצת התוכנה].
אם אחד מהתנאים לא קיים, לא ניתן לשחזר עם הגוסט.
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
רק תוכנת שיחזור תחזיר לך את הקבצים וזה במידה ולא הותקנה מערכת הפעלה חדשה על C כי אז זה מצמצם בצורה מטורפת את יכולת השיחזור של המידע שלך.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אם הטכנאי שמר לך image של כונן C אז זה צריך להיות במחיצה נפרדת.
תקרא מדריכים איך שופכים image ואיך משתמשים ב NGHOST.
בהצלחה.
בברכה,
דוד סנדלר.