עם כל הכבוד לאילתור,המשפטים צריכים להיות בערך על אותו רקע,אתה שר משפט,משפט אחריו לא קשור לקודם
עם כל הכבוד לאילתור,המשפטים צריכים להיות בערך על אותו רקע,אתה שר משפט,משפט אחריו לא קשור לקודם
נערך לאחרונה על ידי אורלוי12; 09-08-2010 בשעה 04:03.
|
|
אורל הכל זה פריס, הוא לא משתמש בחרוזים שיש לו כבר
הכל פשוט נשלף לו מהמותן
אז אתה מזיין ת'שכל אחי אם אתה לא מבין בפריסטייל אל תדבר גבר ראיתי את סטטיק באמת מאלתר פעם אחת אני לא זזוכרר איזה סרטון
וזה היה גרוע כל ראפר שמבין יודע שבדיס פריסטייל (מאולתר!) צריך פאנצ' ליין מוכנים היחיד שהצליח לעשות 2 פאנצ' ליינים מוכנים ואז להמשיך לאלתר בזרימה נטו בלי מוכנים זה היה PROF חבר של אמינם שנפטר וגם אמינם היה מאלתר לא רע שלא לדבר על זה שהוא הגיע לאן שהוא הגיע בגלל הפריסטייל באטלים...
בכל אופן אני מחזיק ממנו והכל וקשה להאמין שזה ללא כתוב אבל בגלל שזה נראה מאולתר קצת אני יזרום וגיד שכן אבל לא הכל אילתור....
וורסים חדשים אני מצפה לתגובות-אפחד לא הגיב וחשוב לי לפרסם את זה-מבטיח שתאהבו!
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=685410
חחח מה נשמע חברימוס..
שוב סטטיק =]
מה אני אעשה שוקו העלה סרטון אני לא אגיב חח לא נעים.
בכל אופן =] תודה לכל ההייטרים שאומרים שזה כתוב - מעלה לי את הביטחון העצמי .
ואגב, על השיר "בן זונה" חח דווקא שמע לא רע הגיע בחודש ל3000+ צפיות כמעט 1000 הורדות זה זורם לי =]
אבל מה אני אסכים איתך , דוגי יותר מידיי חפרנו עם הבן זונה חח לא קריטי אחי העיקר שנהנינו.
זה ששאל בן כמה אני - מסכים איתך שאני נראה בן 15 אבל אני קצין בצבא אחי - בן 20 (קשה להאמין - פריס הבא נראה חוגר חח)
וזה שאמר לי לא לרקוד - למה? אני עושה מה שאני אוהב בלי קשר אם אני טוב בזה -העיקר לנסות להיות רקדן אני לא אנסה הא?
מת עליכם חברה' תודה על הביקורת הבונה מעריך את כולכם,
מי שעושה פה מוסיקה שיילך עם זה עד הסוף !
נשתמע פעם הבאה, אתם אחלה קהילה!
In love In Pain In Music Insain
סטטיק אחי אתה ממש טוב גבר ואם זה אילתור ריספקט לגמרי אני לא חושב לאלתר ככה אבל תקרא שלי אני חושב שהם טובים חחח [: מעריך את העבודה שלך תוציא את העבודה שלך תוציא עוד שירים (ילד מאומץ ריגש אותי ) וזהו מה אני יכול להגיד חוץ מבהצלחה...[:
סטטיק אין לי כלום נגדך בן אדם ההפך יש לך שיר שאני מאוד אוהב רק הכיוון שהלכת מאז השיר הזה קצת הרס לך הכול...........
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
ברור אחי שאין לך שום דבר נגדי, כמו שלי אין נגדך אח שלי ההפך, מת עלייך שאתה משקיע ורושם מה שאתה חושב!
על איזה שיר אתה מדבר ? אני כלי?
אני מאמין שהשיר שלך ילד מאומץ משהו כזה, שיר עם פול רגש שלהגיד לך את האמת אני שומע עד היום, ופתאום לראות שירים כמו "בן זונה" וכאלה זה פשוט לא נראה לי אתה זה הכול
סטפן רוברטס
Come Out
תאמין לי יש לך ראש טוב אתה,
בכל אופן, מצד אחד יש בי את כל הקטע של האימוץ וכו',
מצד שני -אני גם מאד אוהב מסיבות ולבלות..
לדכא את עצמי ע"י כתיבת רגש כל הזמן זה לגמרי לא אידיאלי.
אבל בקרוב, יוצא שיר חדש ***********ספוילררררר********** חח
שאין בו את המילה בן זונה =] וזהו כי שוקו יתלה אותי..
חחחח בכיף שלך גבר כתוב על מה שבא לך מסיבות או לא אני האחרון שיגיד לך מה לכתוב, אבל אני נשאר עם השיר "ילד מאומץ" יותר מה שאני אוהב![]()
סטפן רוברטס
Come Out
הדרך הכי טובה לבדוק זה לראות את הבן אדם בעיניים,לזרוק לו נושא לא צפוי ולהגיד לו לאלתר עליו
נערך לאחרונה על ידי אורלוי12; 09-08-2010 בשעה 20:17.
טטיק אחי אתה ממש טוב גבר ואם זה אילתור ריספקט לגמרי אני לא חושב לאלתר ככה אבל תקרא שלי אני חושב שהם טובים חחח [: מעריך את העבודה שלך תוציא את העבודה שלך תוציא עוד שירים (ילד מאומץ ריגש אותי ) וזהו מה אני יכול להגיד חוץ מבהצלחה...[:
למה לא התיחחסת אחינו (סטטיק [: )?
אורל תקשיב
תאמין לי שאני זורק לו מילים לא קשורות לחיים
והוא מטורף
ווידאו הבא אני יראה לכם את זה
נזרוק לו פשוט מילים לא קשורות
ותראה איך הוא נותן פריס עצבני ביותר
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
ויאאלה עוד תגובות אנשיםםם
חחח מה שאוראל אמר עשיתי אתמול עם יוסי ב5 בבוקר , "נשרף לי המוח" - יאללה פריסטייל!
סטטיק - אמרתי את דעתי חח , זה קצת לא פריסטייל לדעתי אבל אולי אני באמת טועה , יהיה נחמד לרוץ עם מישהו מתישהו.
Mr.BlackAnd get yo'self some fuckn' Tact!